Jedino mi se čini da bi stvarno mogla biti navala na ovu kampanju. Tek je prvi tjedan, a već imaju 76 ljudi prijavljenih za sig. kampanju. Za sig. kampanju je rezervirano $120.000 po ICO cijeni (1.000.000 tokena) što po trenutnom broju ispada oko $1500. A broj sudionika kampanje će se sigurno još dosta povećati. Ali dobro, barem smo sigurni da ćemo dobiti lovu jer su već skupili softcap.
Ja računam da će baš zbog reporta svaki tjedan barem trećina specijalaca nešto zaje.... Ljudi su ili ljeni ili glupi. Evo ona moja BTC kampanja je bila ukinuta nakon samo tjedan dana. Manager nam pošalje lovu i napiše da se kampanja prekida i od sljedećih 10 postava 4 su ljudi koji se prijavljuju na kampanju. Prije par dana dok se to nije znalo je napisao da je kampanja puna i da će svakome ko se prijavi dati negativni trust. Od sljedeća 4 posta 3 su bili specijalci koji se prijavljuju Šta da čovjek kaže.
A imaš pravo. Pogotovo što piše da se za prošli tjedan report može poslati najkasnije do ponedjeljka. Dosta su stroga pravila pa bi dosta ekipe moglo otpasti. A za Twitter kampanju da ni ne spominjem. Daju stake-ove za svaki lajk, retweet, tweet i komentar. Ali ne smiješ na primjer retweetati i komentirati isti tweet. Tako da bi tu isto moglo dosta ljudi otpasti.
Još samo da te pitam... Koliko je trebalo da ti se ime pojavi u tablici?