Planirao sam od sutra krenuti s W12. Sad sam na mobu pa mi se ne da tražiti, ali trebalo bi biti dosta love u toj kampanji. A i ako me pamćenje dobro služi, nema stake-ova nego odmah znaš koliko tokena zaradiš. E sad, nisam gledao bounty thread pa nisam vidio da ne popunjavaju tablicu. Ali dok sam bio u njihovoj Twitter kampanji bili su prilično ažurni s time. Provjerit ću još sutra ujutro ili večeras kad dođem do kompa, a možda u međuvremenu kolega @cryptofrka zna nešto više o tome. On im je ipak community manager za Hrvatsku
EDIT: Ipak sam provjerio. Pa u
tablici piše točno koliko kome pripada tokena za svaki tjedan. Koju tablicu si ti gledao?
@eroejoe - ne volim kampanje koje me prisiljavaju da pišem po engleskom dijelu foruma. Otkad sam shvatio da je hrvatski dio foruma odličan, rijetko idem na engleski dio.
Hej, za cijeli Balkan!
Koliko sam ja upoznat (a gledao sam često zbog drugih), stakeovi se dodjeljuju na tjednoj bazi. Treba 10 postova, prihvaćaju i lokalni forum (sve je to potvrđeno s bounty menadžerom), a ako negdje zapnete javite se pa ćemo srediti.
Ako vam se žuri s informacijama, predlažem da uletite u Telegram grupu:
https://t.me/W12_chat_hrv.
Tamo sam puno češće nego ovdje (ipak me plaćaju za to, jel
), a već je dosta naših tamo i često se dotičemo dnevnih kripto tema.
Čisto za dodatan info - tokeni su fiksni (vidim da je to već spomenuto) a soft cap je davno ostvaren.