Evo mojih podataka za Airpod campanju u koju sam bio uljučen u prijevod, Facebook, Telegram i signature.
Krenuo sam na dan izlaska kampanje ili dan nakon točnije 4.3.
Facebook:
prosjek objava mi je cca 5-6 postova tjedno i to mi je donjelo 207 tokena po inicijalnoj cijeni od 0,1$. Iskreno to me razočaralo ali spadam u 2tier sa 600+ prijatelja. Pool je bio 675.000 APOD tokena ukupno ili 37.125 APOD za 2 tier.
ps. 30 nije prihvaćeno
Telegram:
On mi je donio oko 190APOD što je gotovo isto kao Fb ali uzmite u obzir da sam se prvi tjedan dosta dopisivao na njihovom chatu.
Pool je bio 450.000 APOD tokens
ps.38 nije prihvaćeno
Signature:
E to me pozitivno iznenadilo te sam dobio malo manje od 3000 APOD-a, a kao šta vidite još sam jr.member. Pool je bio 675.000 APOD tokena tj 67.500 APOD za jr. membera.
Također me iznenadilo što sam išta dobio jer su mi jedan tjedan izbrisali cijelu temu i par postova u airdrop i bounty grupi sa referral linkovima te me banali na tjedan dana tako da sumnjam da sam imao točno 10 postova tjedno ali prosjek na kraju mi je 10postova/tjedno
Prijevod je dobar bio ali prijava je bilo 22 ili 23 a sad vidim da je samo 15 prihvaćeno tako da ako radite prijevod pazite jer su očito strogi po tom pitanju. Valjda većini promakne pravilo da tijekom cijele kampanje moraš prevoditi i službene objave ICO tima.
Evo nadam se da će nekome pomoći u svojim analizama
Ja sam u telegram kampanji dobio 119,33 APODa, prijavio sam se praktički odmah, sigurno u prvoj polovici. Da nisi možda napravio tipfeler u prepisivanju, jer smo trebali dobiti isto?
I kod signature kampanje mi je čudno što je samo 22 Jr. Memebera od 200 očekivao bih da je Jr. Memebera daleko najviše a ispada da ih je samo 10%.
Na kraju će ispasti da je Membera više nego Jr. Membera.
Izgleda da sam ih dobro procijenio neki dan, kad sam rekao da samo na kraju gledaju da li si imao prosjek 10 postova po tjednu.