Prijavio sam se prošle nedjelje, zabunom, ne računajući da se tjedan dana kampanje gleda od ponedjeljka do nedjelje, a taj tjedan sam napisao samo jedan komentar na forumu. U Bountyhive telegram grupi sam pitao, kako oni gledaju na to i odgovorili su mi da mogu progledati kroz prste za taj jedan tjedan, te da će mi se računati kao da sam sudjelovao, ali i da više nemam pravo profulati niti jedan od deset komentara tjedno... Inače, kažu da tim koji pregledava, tolerira tri do četiri komentara manje od propisanih deset u kampanji, no nisam pitao u koliko tjedana se takav naš propust tolerira. Nadam se da će se Bountyhive tim držati svoje riječi i da me neće izbaciti iz kampanje zbog tjedna u kojem nisam gotovo ništa napisao, a na meni ostaje jedino da do kraja kampanje ispoštujem propisanih deset komentara. Kada kampanja završi, ovdje ću napisati svoje iskustvo kako je prošlo. Poželite mi sreću.
Ovo je dobro znati da ti progledaju kroz prste ako koji tjedan ne uspiješ sakupiti dovoljno postova.
Izlaz iz te situacije na početku kampanje bi bio da u potpunosti napustiš tu signature kampanju i prebaciš se na neku drugu.
Ne samo da je dobro znati da progledaju kroz prste. Važno je i upozorenje da se ne treba prijaviti u kampanju petak, subotu ili nedjelju jer onda imaš samo malo vremena da za taj prvo tjedan (od ponedjeljka do nedjelje) ispoštuješ pravilo o 10 postova tjedno. Moram priznati da nisam pazio na to sve dok sad nisam pročitao komentar od @eroejoe i sva sreća da sam za vikend bio daleko od kompjutera pa se nisam stigao prijaviti na signature kampanju do jutros.