Signature kampanje ne bi trebalo birati po vrijednosti tokena koje nude nego po kvaliteti projekta, nekada je disko_kraljica radila jako dobre dubinske analize projekata to nam sad nedostaje.
Imaš pravo, šteta što već neko vrijeme nije analizirala projekte. Na temelju njene analize sam i odabrao zadnju kampanju (DBrain).
Ovim putem pozivam Disko_kraljicu ako nađe vremena da napiše koju analizu, biti će nam svima drago.
Ako već ne radiš dubinsku analizu projekta po meni ima smisla ući u kampanju gdje već ima puno ljudi jer po zakonu velikih brojeva vjerojatno je dio korisnika napravio analizu i zaključio da je to dobra kampanja.
Mislim da većina ljudi i bira onako kako sam ja napravio brzinsku analizu (po količini ETH-a). Iako sad kad malo razmislim nije mi jasno kako znaju da će podijeliti tokena u toj vrijednosti ETH-a kada on još nije prikupljen (ICO još nije počeo i još nije prikupljen ETH)
Po meni je važnije sudjelovati u uspješnom projektu od puste inicijalne brojke za vrijednost tokena.
No ako je projekt prikupio veliku količinu ETH-a onda mora biti uspješan? Barem za prodaju tokena kad dođe na burze?
No opet nije mi jasno kako Bountyhive određuje koliko će ETH-a otići u bounty pool, ako ETH nije prikupljen.
Definitivno treba ponovno početi s dubljim analizama, sad kad si mi svratio pažnju na to opet se vraćamo na netransparentnost Bountyhivea.
Btw. napravio sam brzinsku analizu Productivista, kampanje koju i sam nosim u potpisu, te ekipa iz projekta je zanimljiva.
Linkedin projekti definitivno nisu fake po mojoj procjeni.
Dio utemeljitelja je sudjelovao prethodno u projektu
https://www.freelabster.com/en. Taj projekt se bavi 3D printanjem i 3D modeliranjem raznih predmeta po narudžbi. Jako zanimljiv projekt... To također dokazuje da imaju iskustva, te nisu "pali s Marsa" u poduzetničke vode.
Dilema dana: Kako Bountyhive zaključuje koliko ETH-a ima neki projekt za bounty ako ETH još nije prikupljen jer ICO nije počeo?