Hm... Da. Osim ako ne zaključaju svoje tokene na stakeanje na period od 14 dana. Otkad sam ih zaključao, vrijednost je porasla za 50% (sad je negdje oko 0.0006 ETH) ali ne mogu ih prodati još 10-tak dana. Jebi ga... Što bude, bit će. U svakom slučaju sam već sad zaradio 0.5 ETH od stakeanja, a cijena valjda neće previše pasti pasti u ovih 10-tak dana.
Što se tiče obećanja zarade, to su prazne priče. Ne znam kako mogu tvrditi da će cijena tokena biti 0.5€ na burzi kad samo tržište utječe na cijenu (nigdje ne pričaju o otkupu tokena po toj cijeni). A što se tiče zarade, nije istina da je 2.57€ za 100 tokena mjesečno. To je možda trenutni prosjek, ali cijena se kreće od 2 do 3 €, a dobije se onoliko kolika je trenutna cijena na dan kad se dobiva nagrada. Pitao sam zašto ne uzimaju prosjek nego gledaju samo trenutnu visinu nagrade u trenutku isplate i rekli su da je to teško isprogramirati. Žao mi je kao psu što sam stavio tokene na staking umjesto da ih prodam ali eto... Poslije jebanja nema kajanja