Pages:
Author

Topic: Bounty'ler Kazandırıyor mu ? - page 12. (Read 2427 times)

legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
January 09, 2018, 07:25:24 AM
Güzel projeye girer ve sabredip beklersen güzel fiyattan satabilirsin.Bizim ülke şartlarında çok iyi para bence imzadan gelen para.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
January 07, 2018, 11:41:03 PM
50 tane konu var ya bununla ilgili gidip okuyun önce konu açmadan önce
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
January 07, 2018, 11:08:12 PM
beyler artık bi salın şu konuyu da kaybolsun gitsin Cheesy forumda yaklasık 2 haftadır hep bu konu üstlerde , bi saliverin gari artik su konuyu Cheesy
member
Activity: 448
Merit: 10
January 07, 2018, 07:50:04 PM
Bountyler para falan kazandırmıyor, her gün aynı soru elli tane başlık açıldı. Bounty para kazandırmaz, sabır para kazandırır. Bountyden alırsın parayı, sabredersin değerlenir ya da o parayla trade yapar paranı katlarsın biraz okuyun şu forumu.

Katılıyorum bounty sana para kazandırmaz tokenını verir ister onu çorba parası yaparsın isterde bi araba parası bu işler böyledir.
sr. member
Activity: 729
Merit: 251
January 07, 2018, 07:30:18 PM
Bountyler para falan kazandırmıyor, her gün aynı soru elli tane başlık açıldı. Bounty para kazandırmaz, sabır para kazandırır. Bountyden alırsın parayı, sabredersin değerlenir ya da o parayla trade yapar paranı katlarsın biraz okuyun şu forumu.
full member
Activity: 252
Merit: 100
The Standard Protocol - Solving Inflation
January 07, 2018, 06:38:25 PM
Yani bountyde kazandırmıyor diye bişiy yok ama gerçekten sabır ister büssürü kampanya var cogu scam cogu geç ödeme yapıyor vakit kaybı oluyor gereginden fazla..
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
January 07, 2018, 06:44:15 AM
Ben 6 ay kadar bitclave kampanyasında kaldım belkıde daha fazla neyse bır yerde bıraktım zaten unutmuştum artık birşey çıkmaz diye, hesap açılmasını ve maıl atılmasını istemişlerdi. Artık bount kampanyalarında çok fazla sorun çıkıyor
sr. member
Merit: 252
January 07, 2018, 06:42:32 AM
Çok fazla dillendirmeyin arkadaşlar.. Seviyesiz , kriptoparanın K sini bilmeyen tiplerle dolmasın burası.. Burası bizim secret club ımız olarak kalsın;) Bountyler kazandırır da anca sakız parası dimi ama Smiley Smiley Anladınız..
Hocam dalga gecsek de bazen cıdden boyle oluyor, 5 kampanyanın 3unden hıcbısey gelmedı okadar ugrastım 50 60 dolar mı ne geldı. Duzgun kampanya sectıysenız ve sans yaver gıderse guzel topluyorlar bıseyler gelıyor ama onun dısında cıddı cıddı sakız parası.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
January 07, 2018, 05:54:32 AM
Çok fazla dillendirmeyin arkadaşlar.. Seviyesiz , kriptoparanın K sini bilmeyen tiplerle dolmasın burası.. Burası bizim secret club ımız olarak kalsın;) Bountyler kazandırır da anca sakız parası dimi ama Smiley Smiley Anladınız..
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
January 07, 2018, 05:40:22 AM
kazandırır kazandırmaz denemekten zarar gelmez örnek verirsek bancorda pay dağıttı vakti zamanında elinde tutup satmayanlar çok güzel kazandı bancordan
full member
Activity: 420
January 06, 2018, 01:15:19 PM
Sana kazandırır bana kazandırmaz veya tam tersi de olabilir.Hepsi girdiğin projenin başarısıyla alakalı yani.Kimisi ödeme yapmaz kimisi ödül düşürür yani buraya bel bağlamak tehlikeli diyebilirim ama ek gelir olarak görülürse yaz-kış bi tatil parası rahatlıkla çıkar.Forumun bounties bölümünü bi gezin çoğu proje ödeme yapmamış herkes ne zaman gelecek diye soruyor
legendary
Activity: 973
Merit: 1053
January 06, 2018, 01:08:25 PM
Cidden bazı arkadaşlar ciddi ciddi bel bağlamış olarak görünüyor bu bountylere. Arkadaşlar bana kalırsa sadece kendinizi kandırırsınız. Bu bountylerin birçoğu ödeme yapmıyor ya da kısıyor ya da geç yapıyor vs. vs.
full member
Merit: 103
January 06, 2018, 12:51:09 PM
forumdaki hesap sayısı son aylarda altcoinler gibi 2-3x yaptı Cheesy
projelerin yarısı vaat edilen bounty ödülünü vermiyor, verenler miktarı kısıyor. verse de hesap çokluğundan ödül bize ulaşana kadar kuş kadar kalıyor.
aylardır cüzdana bountyden gelen giden yok. bountyden para kazanalım umuduyla forumda zaman geçirmek zamanınızı boşa harcamak haline geliyor Smiley
hero member
Activity: 756
Merit: 500
January 06, 2018, 12:00:44 PM
eskisi gibi kazandırmıyor. bunun nedenlerinden biri hesap sayısının artması ve çöp projelerin çoğalması. ancak çok süper bi proje falan olacak. onlarda imzaya fazla ayırmıyorlar.
full member
Activity: 182
“Decentralized Transportation Economy”
January 06, 2018, 11:46:43 AM
Bounty biter bitmez aldığın tokenler etherdeltada fazla para etmiyor genelde. Bekleyeceksin ki büyük borsalara gelsin fiyatı artsın. Aynı şeyi icoya katılarak da yaparım ya da etherdeltaya geldiği zaman ucuza alırım beklerim. Boş zamanı olan için güzel ama fazla zamanı olmayan için uğraşmak zor olur.
newbie
Activity: 252
Merit: 0
January 06, 2018, 11:42:34 AM
kazandırmasa bukadar insanlar niye katılıyor demek kazandırıyorki milet giriyor eyer kazamdırmasa kimse ugraşmaz bende yeni yapmaya başladım bakalım ne kadar kazanacagız ben bounty lerde kazandıgım coinleri hemen satmicam bir sene bekleticem
hero member
Activity: 1694
Merit: 629
January 06, 2018, 11:29:50 AM
10 tane projeye giriyosun 1 yılda maksimum . 1 Tanesi adam akıllı para veriyor . Açıkcası twitter ve facebook daha karlı gibime geliyor . Şuan bi hesap açsanız benim rütbeme 10 ayda geliyor birisi . Ama twitter ve face'de böyle birşey yok .

Güzel imza kampanyaları bulunduğu zaman sizin hesabınızın rütbesi güzel kazandıracaktır hocam. Benim şuan bu hesabım bile güzel kampanya bulduğum zaman ortalama 200-300 TL kadar haftalık gelir bırakıyor. Tabii ki bounty tarzında imza kampanyaları bu kadar kazandırmaz ama yine de hiç yoktan iyidir yüksek rütbe sahibi olmak da. Smiley (Bu arada adın Oğuzhan ve büyük ihtimalle beni WS'den hatırlarsın :p (ahmtkfl) )
full member
Activity: 322
January 06, 2018, 11:13:53 AM
bu aralar para kazanmak zorlaştı arkadaş ya eskiden ne güzeldi bayağı getirirdi şimdi gitgide azaldı zor bulunuyor proje uğraşmaya değmeyecek seviyelere geliyoruz
member
Activity: 63
"Highest ROI crypto infrastructure"
January 06, 2018, 11:12:52 AM
uygun tutacak projeyi bulabilirsen iyi para kazanabilirsin , ama iyi paradan beklentin ne tabi onu da bilip ona göre değerlendirmek lazım aslında
member
Activity: 365
January 05, 2018, 10:47:40 AM
Meşguliyetim nedeniyle piyasayı yeterince takip edememem nedeniyle btc olarak yatırımım oldukca düştü. Halbuki bu dönemde en az 2 kat yapma imkanı vardı. Artık bu işin telafisi yok. Herhalde ben de bountylere yöneleceğim. Tabi bu iş de çok yorucu.
Pages:
Jump to: