Pages:
Author

Topic: Bounty'ler Kazandırıyor mu ? - page 10. (Read 2427 times)

full member
Activity: 392
Merit: 100
February 16, 2018, 01:34:06 AM
bountylerde sanırım ben yanlışlık yapıyorum, bana doğru düzgün gelen yok, çokta araştırmak istemiyorum arada cüzdana bakıyorum geldiyse seviniyorum bi beklentim yok. bountyden kazandığımın 10-15 katını airdroplardan kazandım. 0 sermaye ile girdim piyasaya şimdilik 3-5 bişeler kazandırdı bakalım sonumuz ne olacak
full member
Activity: 700
Merit: 134
February 16, 2018, 01:19:18 AM
Hesabıma günde birkaç kez bakıyorum. Bir kaç önemsiz gelen dışında halen hesaba gelen anlamlı bir şey yok. Yaklaşık 2-3 aydır ara ara katılıyorum. Pek de bi beklentim yok açıkcası.
Muhtemelen telegram vb. kampanyalara katılıyorsunuz. İmza-facebook-twitter gibi kampanyalara katılanlar projelerin bounty ve ann başlıklarını sürekli takip ediyor ve mesaj atıyor.
Böylece zaten ödeme alacağı tarihi bilerek bekliyor (:
member
Activity: 378
Merit: 11
February 16, 2018, 01:17:22 AM
Düşük rütbede birşey kazanamazsın anca çay çorba parası ma bellide olmuyor çok nadirende olsa iyi para kazanıldığıda oluyor, aynı airdrop gibi şansına belki iyi para kazanabiliyorsun
member
Activity: 271
Merit: 12
XMONETA ICO
February 16, 2018, 01:03:45 AM
Hesabıma günde birkaç kez bakıyorum. Bir kaç önemsiz gelen dışında halen hesaba gelen anlamlı bir şey yok. Yaklaşık 2-3 aydır ara ara katılıyorum. Pek de bi beklentim yok açıkcası.
member
Activity: 490
Merit: 10
February 15, 2018, 10:15:56 PM
Genel olarak kazandırmıyor. Neden kazandırmadığına gelecek olursak insanlar katılacakları bountyleri araştırmayıp topluluğa göre gidiyorlar. Buda ödül miktarını azaltıyor ve topluluğu kalitesizleştiriyor. Ardından alınan coinler döner parasına satılıyor. Kimse bountyden aldığı bir ödülü 2 sene tutmuyor.

Tutanların çoğuda düzgün proje seçimiyle birlikte kazanıyorlar zaten.
full member
Activity: 504
Merit: 120
February 15, 2018, 07:45:09 PM
Bounty'e katılırken istediğin kısmına katılmak mümkün müdür? Mesela sadece twitter a katılıp facebook ve forumama katılmamak gibi.

Şartlarını sağladığınız sürece istediğiniz kısma katılabilirsiniz. Katıldığınız bountyler için raporlama yapmayı ihmal etmeyin. Şartları, yapılması gerekenleri vs. iyi okuyun.
newbie
Activity: 9
Merit: 1
February 15, 2018, 07:35:35 PM
Bounty'e katılırken istediğin kısmına katılmak mümkün müdür? Mesela sadece twitter a katılıp facebook ve forumama katılmamak gibi.
full member
Activity: 434
Merit: 112
February 15, 2018, 06:56:46 PM
karrsim kazandirmazmi hepimiz villadan yaziyoruz suanda yan villada iki meaj onceki gonderideki arkadas var ben suanki bountymden birtane ucak almayi dusunuyorum mesela r10daki aradaslarina soyle gelsinler.

sizin orada fiyatlar ne alemde? şimdiki bountyden gelecek parayla bir tane daha villa almayı düşünüyorum metresi oturtacağım oraya da. Rezidanstan sıkılmış artık günlerdir başımın etini yiyor benim neden villam yok diye.

Hoşgeldiniz bounty'den dünya kadar para kazandığımızı duyup da gelen arkadaşlar. çok kalmazsınız nasılsa ilk imza kampanyasından sonra lan bu muymuş diye çeker gidersiniz  Grin
newbie
Activity: 28
Merit: 0
February 15, 2018, 06:46:31 PM
bende kazandırdığını düşünüyom ama emek ve sabır ile
member
Activity: 336
Merit: 11
January 12, 2018, 03:14:25 PM
Siz siz olun güvenmediğin coinlerin bountysine girmeyin. Salak bi coine girdim. (Go network) 2 ay oldu neredeyse. Fakat, ICO tarihi bile belli değil.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
January 12, 2018, 02:57:05 PM
Şöyle söyleyeyim 2 ay bir imzada kaldım 78 doalar verdi şimdi 120 dolar belki eder satsam.. .
full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
January 12, 2018, 02:42:48 PM
karrsim kazandirmazmi hepimiz villadan yaziyoruz suanda yan villada iki meaj onceki gonderideki arkadas var ben suanki bountymden birtane ucak almayi dusunuyorum mesela r10daki aradaslarina soyle gelsinler.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
January 12, 2018, 02:41:50 PM
sosyal medya odullerıne katılıp bırde lınk vermek zorunda olanlar var ya gııcık oluyorum ben kesınlıkle oyle kampanyalara gırmıyorum, ımzaya gırersem gırıyorum oda daha once gırdıgım ımza 6 ay surdu ve cop gıbı para aldık, sımdıde buna gırdım ama 1000 kısı olmus ımza herhalde çöp dedıgımın parayı arayacagım
full member
Activity: 840
Merit: 111
January 12, 2018, 02:27:55 PM
Açıkcası ben bir b.k kazanamadım sürekli her hafta düzenli post atmak lazım bende hiç uğraşasım gelmiyor ve bana da ödül gelmiyor.

Sırf profilim boş durmasın güzel görünsün diye görseli hoşuma giden ilgimi çekene giriyorum kazanç beklemiyorum, borsada bir trade işlemim ile çok daha fazlasını kazanabiliyorken burda sosyal medyada onların ameleliği yapmak bana boş iş geliyor.

Kazananı yok demiyorum ama bana göre değil.
full member
Activity: 490
Merit: 105
January 12, 2018, 02:15:45 PM
birçok arkadaştanda aldığım bilgide uzun vade tutarsan iyi gelir mantık şudur zaten bounty demek reklam yapıyorsun reklamcı gibisin o token piyasaya girdiğinde güncellemeleri olacaktır buda onu yukarıya taşıyacaktır hemen satmak mantıksız bana göre
full member
Activity: 196
Merit: 100
January 12, 2018, 02:11:42 PM
Umut fakirin ekmeği en azından harçlığımız çıksın diyerek ama daha fazla tecrübe edinmek için başladım . Gün içersinde çok konu okuyorum. Olan aklımızı da kaybetmezsek ne güzel . Sonunda deli olup çıkacaz herhalde . Şans demekten başka çaremiz yok .
sr. member
Activity: 672
Buy $BGL before it's too late!
January 12, 2018, 02:10:05 PM
Benim de çok merak ettiğim bir olay çünkü zaman harvıyorsun. Bilgili arkadaşlar aydınlatır inşallah.

Tamamen şans.
Şartları ve katılan kişi sayısı, projenin tutması vs. çok fazla faktör var.
Kampanyalarda son zamanlarda istenen şartlarla amelelik gibi oluyor, forumu bilgi amaçlı kullanmaktan çok bounty için spam moduna giriyor user lar.
sr. member
Activity: 630
January 12, 2018, 02:05:39 PM
Benim hiç ilgimi çekmemişti böyle şeyler sonradan restart enerji ye denk geldim nette nedir diye araştırırken TR forumda açılan konusuna denk geldim, tercüme falan güzeldi hoşuma gitti altında bounty olayınıda anlatmış tercüman. Şansımı deneyeyım dedim yoksa icosuna katılacaktım ama şimdi ico yerıne bu olaya dahil oldum
member
Activity: 336
Merit: 17
January 12, 2018, 02:00:59 PM
Güzel bountylere katılırsan kazanabilirsin. Öyle kolay kazanmak yok Tabikide emek harcamak lazım iyi takip etmek lazım ne kadar sattı proje nasıl vs.
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
January 12, 2018, 01:58:30 PM
Yani bakın forumdaki eskiler ne diyor artık böyle konuları açmayın arkadaşlar kazandırıp kazandırmaması size kalmış. Kuralları yerıne getıren ve şansız yaver giiden kazanabilir ama bol kazançlı kampanyalarda artık kazanmak hayal oldu. Proje ne kadar çok para toplarsa o kadar pintileşiyor
Pages:
Jump to: