Pages:
Author

Topic: Bounty'ler Kazandırıyor mu ? - page 11. (Read 2427 times)

sr. member
Activity: 826
Merit: 296
January 12, 2018, 01:54:43 PM
Arkadaşlar kazandırıyor veya kazandırmıyor bunu buraya yazarak öğrenemezsiniz.Sonuçta emek verirsen çalışırsan her işten az çok kazanırsın.Buraya yazarak dışarıdan insanların dikkatini çekip kendi ipinizi çekiyorsunuz farkında değilsiniz.Kazandırmıyorsa biz baştan hiç uğraşmayalım diyorsanız o sizin bileceğiniz bir iş.Öyle bir iş yok çalışmadan para kazanayım falan.Şurası bir gerçek ki her gün zorlaşıyor, buralara eskiden şöyle kazandım falan yazarak yakında hiçbir şey kazanamayabiliriz.O yüzden az çok ilgileniyorsak önünüze bakın kendinizi geliştirin.Forumun işlevselliğine katkı yapalım.
full member
Activity: 588
Merit: 125
January 12, 2018, 01:44:56 PM
Allah donanımhaber ölücüleri buraya gelmiş bountyleri öğrenmişler yandık valla desenize onlar burayı da çökertir yok kardeşim bounty kazandırmıyor artık çöp çöp

Sen o forum sıtesının adını sılmezse daha bir çogu gelecektir, google indexliyor bunları kullanmayın dostum. Ayrıca çok aşırı boku cıktı bounty olayının bitroad sanıyorum scam çıkmış imzadakı dostlara arkadaşlara geçmiş olsun. Appcoin de yonetıcı ve takımca benım bountylerın uzerıne yattı. Yanı oyle canım cicim işleri yok artık

Aynen öyle hocam nerede eski bountyler şimdi çöp olmaya başladı yöneticiler bounty değiştiriyorlar ya da dağıtmıyorlar atlant örneğin üstüne yattı
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
January 12, 2018, 01:38:36 PM
Allah donanımhaber ölücüleri buraya gelmiş bountyleri öğrenmişler yandık valla desenize onlar burayı da çökertir yok kardeşim bounty kazandırmıyor artık çöp çöp

Sen o forum sıtesının adını sılmezse daha bir çogu gelecektir, google indexliyor bunları kullanmayın dostum. Ayrıca çok aşırı boku cıktı bounty olayının bitroad sanıyorum scam çıkmış imzadakı dostlara arkadaşlara geçmiş olsun. Appcoin de yonetıcı ve takımca benım bountylerın uzerıne yattı. Yanı oyle canım cicim işleri yok artık
member
Activity: 180
Merit: 10
Risk takes great win or die.
January 12, 2018, 01:22:23 PM
İyi geleceği olan bountryleri belirlemek gerekiyor. Her önüne geleni yapmak zaman kaybından başka birşey değil.
full member
Activity: 588
Merit: 125
January 12, 2018, 01:03:38 PM
full member
Activity: 196
Merit: 100
DIWtoken.com
January 12, 2018, 11:59:59 AM
projenin topladığı para ve ne kadar dağıtacağına göre değişiyor. Tabii bunun yanında bounty'ye katılan kişi ne kadarsa o kadarda kazancın düşer. Az kişi sağlam proje olursa güzel kazanlılır. Ama buda çok zor. Sağlam projelerin bountyleri dolup taşıyor.
hero member
Activity: 858
Merit: 500
Taylor - Smart Crypto Trading Assistant
January 12, 2018, 03:18:58 AM
Bounty kampanyalarından tokenlerimizi alabilsek kazanacağız da token gönderen yok ki. Biri kyc diyor, öbürü 2 ay sonrasında tarih verip o tarih gelince yeniden erteliyor. Son 3 aydır girdiğim hiç bir kampanyadan 1 kuruş para alamadım. Aldıysam da çorba parası gibiydi. Ayakta hallediyorlar bizi. Farkında değiliz.
jr. member
Activity: 116
Merit: 4
Simple Liquidity – Fueled by NEO
January 12, 2018, 02:23:25 AM
Sabretmek gerekiyor o konuda arkadaşlara katılıyorum. Acil ihtiyaç yoksa bekletilmeli bence de.
member
Activity: 448
January 11, 2018, 07:10:27 PM
Keşke hepsi kazandırsa ama bir çoğu kazandırmıyor, bir çoğu da vaat ettiği miktarı türlü oyunlarla düşürüyor. Blog yazıp imza kampanyalarına girerek ek gelir sahibi olabilirsiniz. Maaşlı iş olarak düşünürseniz büyük ihtimalle hayal kırıklığına uğrarsınız.

Takılıyoruzda boş takılıyoruz alayı yalan ediyor imzaları herkes dert yanıyor bizde girdik bakalım belki gelir diye uğraşıyoruz ama gelmiyo sağlık olsun en azından forumu kullanıyoruz coinlerden haberdar oluyoruz
hero member
Activity: 2156
Merit: 685
January 11, 2018, 06:53:14 PM
Keşke hepsi kazandırsa ama bir çoğu kazandırmıyor, bir çoğu da vaat ettiği miktarı türlü oyunlarla düşürüyor. Blog yazıp imza kampanyalarına girerek ek gelir sahibi olabilirsiniz. Maaşlı iş olarak düşünürseniz büyük ihtimalle hayal kırıklığına uğrarsınız.
hero member
Activity: 910
Merit: 503
January 11, 2018, 06:36:11 PM
Bountyler eğer iyiyse ve onları saklamayı biliyorsan vakti geldiğinde iyi kazandırabiliyor ama ben takır takır para kazanayım, maaş istiyorum dersen hayal kurarsın çünkü yok öyle bir şey.. Boş hayallere kapılanlar katılmasın.
sr. member
Activity: 602
Merit: 277
January 11, 2018, 06:33:04 PM
Arkadaşlar kazandığınız sizin olsun burada yazmaya gerek yok. Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürteceksiniz.
member
Activity: 294
Merit: 11
January 11, 2018, 04:43:59 PM
Şu blue olayını ben bir süredir takip ediyorum. Neden scam dendiğini de anlamadım. Çok da güzel arttı fark ettiyseniz.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
January 11, 2018, 03:51:01 PM
Güzel para toplayan başarılı projelerin iyi yönetilen bountyleri kazandırıyor. Bunlardan biri eksik olursa kazandırmıyor.
Proje para toplayamazsa, borsaya girince ilgi görmezse, hatta borsaya bile giremezse, kampanya yöneticisi yanlış hesap yaparsa, stakelerinizin üstüne yatarsa, ödemeleri zamanında yapamazsa ya da hiç yapmazsa boşu boşuna çalıştığınızla kalırsınız.
newbie
Activity: 23
Merit: 2
January 11, 2018, 03:21:12 PM
elbette az yada çok elbette kazandırıyor bedavadan geliyor sonuçta.
member
Activity: 280
January 11, 2018, 03:19:29 PM
sabrederseniz kesinlikle kazandırıyor işin sırrı satmamakta arkdaşlar erkenden satmayın ne olursa olsun satmayın kalsın 3 5 ay sonra satın
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
January 11, 2018, 03:15:32 PM
Son imza kampanyasindan 2,5 milyon VIU gelmisti, daha 1-2 ay oldu...
Nasip, kismet olmayinca olmuyor... 1 centi görünce satmistim... Ihtiyacim olmadigi halde... 25bin dolar iyi para...
Bir ay daha tutsaydim, su an 125bin dolar ediyor:)

3 ay imza tasimak, 1-2 ay beklemek... 125bin dolar... belki yakin zamanda yarim veya bir milyon dolar bile edebilir...

Geçti Bor'un Pazarı Sür Eşeği Niğde'ye

Bence çok dandik bir projeydi hocam o, flixxo ile aynı zaman dilimlerinde çıktılar ama demekki her topal satıcının bir kör alıcısı vardır.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
January 11, 2018, 03:10:56 PM
Son imza kampanyasindan 2,5 milyon VIU gelmisti, daha 1-2 ay oldu...
Nasip, kismet olmayinca olmuyor... 1 centi görünce satmistim... Ihtiyacim olmadigi halde... 25bin dolar iyi para...
Bir ay daha tutsaydim, su an 125bin dolar ediyor:)

3 ay imza tasimak, 1-2 ay beklemek... 125bin dolar... belki yakin zamanda yarim veya bir milyon dolar bile edebilir...

Geçti Bor'un Pazarı Sür Eşeği Niğde'ye
member
Activity: 434
Merit: 14
January 11, 2018, 03:04:28 PM
Kazandırıyormuş. Ama biz henüz yeni başlıyoruz. Bu konuda yazılanları okumaya çalışıyorum. Forum bu konuda çok dağınık. Şöyle bir nitelikli web sitesi olsa takip edebilirim. Herkese bol kazançlar.
sr. member
Activity: 812
Merit: 252
Free Crypto Faucet in Trustdice
January 09, 2018, 07:37:27 AM
Her Bounty'nin eti yenmez Cheesy Sağlam projeler çok çok güzel kazandırıyor. Airdroplardan bile ne paralar kazanıldı.
Pages:
Jump to: