Pages:
Author

Topic: Bounty'ler Kazandırıyor mu ? - page 8. (Read 2427 times)

full member
Activity: 378
Merit: 103
February 16, 2018, 03:14:08 PM
son gelen merit olayından sonra kazandırabilir. baya yığıla oluyordu halen oluyor da en azından formda rank atlama zorlaştı. kazanç artar bence
member
Activity: 532
Merit: 29
February 16, 2018, 01:55:47 PM
Bir coin'i hem takip edip, hem de bir şeyler kazanmak istiyorsan örneğin facebook, twitter bounty'leri işe yarayabilir.

Hem retweet, like, reply yapıp son gelişmeleri yakından izlemiş olursun; hem de 1-2 stake gelir bunun yanında. Sonradan hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsanız, başka türlü bir beklenti içine girmemek gerek. En fazla olacağı budur. İmza konusu ise, 1-2 proje haricinde tam piyango gibi.
full member
Activity: 588
Merit: 125
February 16, 2018, 01:26:28 PM
Boşuna uğraşmayın artık eskisi gibi değil emeğinize yazık nakit parası olan araştırıp bir sepet yapsa daha çok kazanır hikaye artık bounty işleri arkadaşlar zamanınızı farklı şeylere yönlendirin
member
Activity: 476
Merit: 12
February 16, 2018, 01:24:56 PM
bountyler hiç kazandırmıyor. bir süredir bu işin içindeyim 5 kuruş para kazanamadım. imza kampanyaları boş . coinler para etmiyor.girmeyin boşuna zamanınızı harcamayın Cheesy Cheesy

lan dayanamayacam . girin girin şansınız yaver giderse bok gibi para var Smiley
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
February 16, 2018, 01:22:20 PM
Bunun yerine bir iki coin araştır daha çok kazanırsın. 

Şahsen ben öylesine müracaat ettim. Uğraşmıyorum  vaktim yok İngilizce de bilmiyorum yerse diyerekten  öylesine. Takıldım bu gün

İmza kampanyalarına da bakıyorum şartlar çok ağır  o kadar yazmak için baya bir vakit lazım.  Birde  her yere yapamıyorsun onu da iyice zorlaştırdılar. İki üç yıl önce burada olsaydık ve girdiimiz imza kampanyalarından kazandıklarımızı bir yere atsaydık o paralar şimdi küçük bir servet yapardı şimdi ise post başına 0.0001 btc veriyorlar şaka gibi
jr. member
Activity: 294
Merit: 1
February 16, 2018, 12:43:52 PM
bazı projeler sizi sosyal medya elemanı gibi kullanır ve sonuçta elinize koca bir hiç geçer , boşuna adamların ameleliğini yaptığınla kalırsın...
newbie
Activity: 70
Merit: 0
February 16, 2018, 12:29:21 PM
Hocam giren sayısına ve projeye bağlı hocam çok giren olduğu için kazanma oranı düşüyor  bazen proje güzel giren az olunca güzel kazandırıyor  birde sosyal medyada takipçin çok olması gerekiyor ki kazandırsın
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
February 16, 2018, 11:00:37 AM
Bounty olmayı düşünürken bu sitede yem olmayın, dikkat edin. Öncelikle okuyarak bilgilenin, kendinizi çok kazanmaya odaklamayın, hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Ayrıca size yol gösteriyormuş gibi davranan kişiler tarafından dolandırılabilirsiniz, kişisel bilgilerinizi kimseyle paylaşmayın.
newbie
Activity: 3
Merit: 0
February 16, 2018, 10:54:00 AM
Akmasa da damlıyor lafı tam da bu işe göre. Aylar önce uğraşıp kenarı bıraktığım bountylerden sadece Zeepin'den 125 tane koparabilidim. Hiç yoktan 20 dolar etti yukarıda bir arkadaşın dediği gibi cips kola parasını çıkarıyor öğrenci için ideal Smiley
full member
Activity: 434
Merit: 107
February 16, 2018, 10:42:00 AM
geçen ay 1 ay süreli arcblock imza kampanyasına katıldım. toplamda bana gelecek olan tahminime göre 950 abt. bu ico satış fiyatına göre 0,50 eth ediyor. çünkü 1 eth=1900 abt şeklinde satıldı ve zaten 10 dk da kapışıldı.

markete çıktığında da bu fiyatlardan satılacağını varsayarsak ve 1 eth 900 dolar desek 0,5 eht 450 dolar yapar ve bu da yaklaşık 1700 tl yapar. fee filan çık 1500 tl temiz para bir ayda.

imza seçmek çok önemli ve seçtiğin imzanın kampanya şartlarına uyumlu davranmak önemli.

biz aslında burada sadece para kazanma peşinde koşmuyoruz. bu site 2009 yılından beri var ve bizden çok daha önce bu işe emek vermiş insanlar var.biz ülkemiz adına crypto para dünyasının öncülerinden olmaya çalışıyoruz, böyle bir öngörümüz var.  emektar olanlar buraya kadar getirmişler. bizde bir ucundan tutuyoruz. gelecekte belki tüm dünyada kullanım alanı bulacak blockchain teknolojisinde ülkemizin de bir yeri olsun istiyoruz.

biz eskilerden birçok şeyi öğrendik. biz de bildiklerimiz anlatmak istiyoruz. o yüzden birazda buradayız. sonuçta burası topluluk ve aynı gemideyiz.
jr. member
Activity: 896
Merit: 9
February 16, 2018, 10:39:36 AM
Anlaşılan bizim de rütbemizi yükseltmemiz gerekiyor. Airdrop kovalayacağımıza 1-2 sağlam bounty yakalamak lazım.
jr. member
Activity: 481
Merit: 1
February 16, 2018, 10:31:49 AM
minimuma indirmek lazım bazen hangi bounty ne zamandı diye kafa karışıklığı olabiliyor en azından bende oldu Cheesy yine de evet gerçekten kazandırıyor. iyi bounty seçmek lazım araştırmadan herhangi bounty'e girmek hem zaman kaybı hem de kazandığınızdan da tatmin olamayabiliyorsunuz.
member
Activity: 350
Merit: 10
CAT.EX Exchange
February 16, 2018, 10:22:58 AM
Projelerde katılım sayısı çok olunca kazanç düşüyor  ama katılım az olunca kazanç da bı o kadar yüksek oluyor benimde daha ilk imzam umarim iyi bir kazanç olur  ama rütben ne kadar yüksek olursa kazanç da o kadar yüksek olur
full member
Activity: 1050
Merit: 210
Crypto Trader
February 16, 2018, 10:19:46 AM
karrsim kazandirmazmi hepimiz villadan yaziyoruz suanda yan villada iki meaj onceki gonderideki arkadas var ben suanki bountymden birtane ucak almayi dusunuyorum mesela r10daki aradaslarina soyle gelsinler.

sizin orada fiyatlar ne alemde? şimdiki bountyden gelecek parayla bir tane daha villa almayı düşünüyorum metresi oturtacağım oraya da. Rezidanstan sıkılmış artık günlerdir başımın etini yiyor benim neden villam yok diye.

Hoşgeldiniz bounty'den dünya kadar para kazandığımızı duyup da gelen arkadaşlar. çok kalmazsınız nasılsa ilk imza kampanyasından sonra lan bu muymuş diye çeker gidersiniz  Grin

Senin için bountyden  gelen 5.000.000 USD ile son model yat aldı dediler odamı yalan kardeşim. Grin
member
Activity: 350
Merit: 10
W12 – Blockchain protocol
February 16, 2018, 10:17:49 AM
Bazı projeler en az full member istiyor aslında böyle olması güzel. Birde sınırlı sayıda alanlar oluyor. Öyle olsa en azından birşeyler kazanabiliriz. Tabiki böylede kazanmaya çalışıyoruz daha yolun başındayız. İlk imzam bakalım ne kadar gelecek bitince göreceğiz.
full member
Activity: 322
Merit: 154
February 16, 2018, 10:14:08 AM
kafamı boşaltıyorum psikolojik olarak kazandırıyor
member
Activity: 196
Merit: 11
February 16, 2018, 10:04:49 AM
Bazı yöneticiler rütbe ve sayı sınırı getiriyor. Eski forum üyelerinin bunlardan faydalanmasını normal karşılıyorum. Jr üyeler kabul eden harika Ico projeleri mevcut. Jr üyeler için büyük kazanç yok. Ama çalışmak güzel.
full member
Activity: 266
Merit: 242
February 16, 2018, 09:53:58 AM
Abi hardcap yapan bir projeye neden bu kadar az kisi katilmis imzasina ben o kismini cozemedim. Datawallet hardcap yaptiysa mutlaka bir potansiyeli vardir. Imzasina 8 9 kisi katilmis cok garip. Boyle bir imza referans olamaz. Her imza bunun gibi olamaz. Forumda bilmem kac kisiyiz. Bu kadar kisi arasindan bunun imzasina giren 8 9 kisi kazanmis bu parayi. O kadar sure kalipta 50 60 dolarla ayrilanlarda var

Nasıl hardcap yaptı belli değil çünkü, ico olmadı projede presale bile olmadı meleklerden mi topladılar ne yaptılar belli degil. Kimsenin haberi olmadı yoksa ins 30k etheri toplayınca imzaya nasıl yığılma olduysa bunda da olurdu. En güzelini Titanium bounty manager'ı yaptı 100 kişi ile sınırladı imzayı. Ben yönetici olsam sınırlarım açıkcası full member ve üzeri avatar takabilen 100 kişi alırım bende
member
Activity: 104
Merit: 19
February 16, 2018, 09:52:02 AM
Siteyi ayakta tutan bence bountyler Smiley Yoksa çok eski bir yazılım bu site
sr. member
Activity: 364
Merit: 253
February 16, 2018, 09:44:49 AM
Arkadaşlar merhaba , herkes twitter dan imza dan sürekli bir stake kasma derdinde . Bu bounty olayları kazandırıyor mu gerçekten ?

çok belli olmuyor. bazen facebook twitter bountylerinden katılan fazla olunca az stake alınıyor, az stake ise de az token geliyor.

imza bountyleri sağlam kazandırabiliyor ama projeyi iyi inceleyip, ona göre belki hemen satıp belki de uzun süre tutmak gerekebiliyor. kademeli alış nasıl varsa, kademeli satışında ne olduğunu bilmek gerekiyor.

her bountye girmeyin, bazısı fos çıkabiliyor. ethbooks diye vardı adamlar scam çıktı.
bazı bountylerde raporlamak gerekiyor, bu rapor kısmıda bir yerde sonra zor gelebiliyor.
imza bountyleri daha fazla token kazandırır, gerçekten sevdiğiniz inandığınız projelere girin derim.
Pages:
Jump to: