Pages:
Author

Topic: Bounty'ler Kazandırıyor mu ? - page 17. (Read 2427 times)

full member
Activity: 532
Merit: 151
January 01, 2018, 12:32:25 PM
Son girdiğim 2 imzadan ödeme bile alamadım en son ins imza girdim onlarda şubatta vericek diyorlar bide kyc istediler kabul etmezlerse onuda alamıyacağım
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
January 01, 2018, 11:54:34 AM
bu ay gördüğüm minimum 10'cu " bountyler kazandırıyormu" içerikli konu bu Smiley

konuyu açan arkadaşa lütfen alınmasın , herhangi bir sitem değil bu.
member
Activity: 112
Merit: 10
January 01, 2018, 11:36:02 AM
Vallaha hocam bu benim ilk imza kampanyam.Az kişi vardı ve bountynin %50 si imzaya ayrılmıştı ondan girdim.İmza konusunda okumuştum yine birisi Sylonun yönettiği imza kampanyasında 2milyonun izerinde token almış.Tanesi 2c idi.Siz hesaplayın ne kadar yaptığını.Yani kazandıracak proje azdır belki ama bulursanız da iyi para kazanırsınız.
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
January 01, 2018, 11:32:12 AM
Hepinize teşekkür ederim.
member
Activity: 294
JOIN THE NEXT MEGATREND IN CRYPTO!
January 01, 2018, 11:17:47 AM
Kazandırıyor tabi ki eskiden daha çok kazandırıyordu ama hala kazandırıyor . Twitter facebook buralardan da kasarsan hepsi beraber elde avuçta bişeyler kazanıyorsun. Bounty muhabbetinin ölmesi şuanlık söz konusu değil ama bakalım ilerde neler olacak.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
January 01, 2018, 10:39:04 AM
ele geçen tokenleri hemen elden çıkarmak yerine sabırla beklenirse bazı projelerden hala uçuk paralar denk gelebiliyor. onun harici ufak tefek gelen paralarda misal bir öğrencinin bütcesinde ciddi fark yatabilir.
full member
Activity: 266
Merit: 190
January 01, 2018, 10:28:53 AM
Kazandiriyor ama birazda sans isi oldu artik bountyler benim onceki bountyim INS arakdaslarda yazmis, cok karli bir bounty olacakken resmen cöp coin aldik tek umudumuz pump yemesi ama bu borsalarda imkansiz birde zaten cok para topladilar pump isi yatar yani.
full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
January 01, 2018, 10:27:30 AM
acin bu basliklari sonra kazandirmayacak zaten yakinda. Simdiden donanimhaber ölücüleri tipliler doldu foruma türkce forum cöp oldu resmen ingilizcem biraz daha iyi olsa yazmamda artik burada, bilgi almak imkansiz oldu.
sr. member
Activity: 392
Merit: 250
January 01, 2018, 10:01:10 AM
bountyler halen kazandırıyor. sadece projeye bakmak yetmiyor araştırmak ve geleceği olanların kampanyalarına katılmak gerekiyor.  2017 nin yarısına kadar olan projelerde blog yazıları çok iyi kazandırdı, imzaların oranı gün geçtikçe azalıyor (ayrılan ödül oranı) ve yüksek rütbeye ulaşmak aylar alıyor, sosyal medyada çok fazla kişi var (twiter ve facebook ) evet fazla bir şey beklememek gerekiyor.

son zamanlarda tektük ico çıkıyor ama bazıları forumda konusu olmadığı için göremiyoruz. detaylı inceleme fırsatımız olmuyor.

eskiden iyi kazandırıyormuş evet. :/

ama azımsanmayacak paralar kazanılıyor. yani bir aylık bir emek sonucunda asgari ücrete yakın bazıları ise memur maaşına yakın kazandırıyor. tabi ki emek vermek araştırmak bilgi sahibi olup uğraşmak şart.v  Wink

coininiz bol olsun.
full member
Activity: 448
Merit: 157
January 01, 2018, 09:23:27 AM
Her bounty kazandırmaz ama kazandıran bir çok bounty var. Örneğin direk BTC ile haftalık ödeme yapılan imza kampanyaları var. Bunlara katılıp kazanıldığını görebilirsiniz. Diğerleri tamamen şans işi.
member
Activity: 203
Merit: 15
January 01, 2018, 06:53:46 AM
böyle konular açmadan önce forumu biraz araştırsanız çok güzel olur. Resmen çöplüğe dönüyor Türkçe bölümü. Hep aynı konular..
member
Activity: 62
January 01, 2018, 06:50:56 AM
Icoları denesem, öneri varmı?
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
January 01, 2018, 06:24:15 AM
tamamen şans işine döndü artık bounty olayı . Projeler yatırım aldıkça bounty ' cilerin önünü kesmeye çalışıyorlar . Son olaylarda INS ' i örnek verebiliriz .KYC mevzusu çıkarttı çoğu kişinin de önünü baltalayacaklar artık azalmaya başladı. Aşırı umut bağlamamak gerekiyor .
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
January 01, 2018, 05:40:09 AM
Bounty'ler tabi ki para kazandırıyor. Lakin bu katıldığın bounty'e göre değişir. Kimisinden çok kimisinden ise az para kazanırsın. Mesela benim katıldığım Digilira imza kampanyası gerçekten çok kaliteli ve iyi de kazandırıyor. Ödemeleri haftalık olarak yapıyor. Ama son bir haftanın içerisine girdik. Bitmesini hiç istemiyorum açıkçası. Sad Bağımlılık yapıyor resmen Smiley
full member
Activity: 224
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
January 01, 2018, 05:36:53 AM
Bountyler eskiden kazandırıyormuş benim anladığım kadarıyla çok kişi girdmeye  başladığı için toplanan parada o kadar bölünüyor ve kazanç düşüyor. Bu projeyede bağlı aslında
hocam bu şimdi kazandırmadığı anlamına gelmezki sonuçta kazandırıyor bu arada birkaç cümle yazarak güzel paralar kazanmak mümkün sonuçta taş atıpta kolumuz yorulcak değil bu arada sizde de var imza kazandırmıyorsa niye girdiniz Cheesy
Kazandırmıyor artık yazdığımı ben göremedim. Kazandırıyormuş yazdım e sonuç olarak akmasada damlıyor. Burda 3-4 cümle kurup para kaznıyoruz işte. Sırtımızda taş taşımıyoruz.
eskiden kazandırıyormuş demişsiniz ilk başta neyse tartışmaya girmek istemiyorum. rütbeniz benden yüksek arkadaşlara daha detaylı bilgiler aktarmayı deneyin. 
Rütbe olayına fazla takılan birisi değilim benim bilmediğim bilgiler olabilir sizde sizde pek fazla takılmayın derim. Ama cidden projeden projeye değişiyor. Tamma diyorsun bu projeden güzel para alırım ama herşey bitiyor sonra bounty ödüllerinde değişikliğe gidiliyor.
full member
Activity: 504
Merit: 103
January 01, 2018, 05:31:06 AM
İşe yarar projelerle cidden iyi paralar kazanabilirsiniz. Iconun topladığı para , o bountylerde kaç kişi olduğu bunların hepsi bir değişken bu duruma göre kazancağınız para değişir artar veya azalır rütbenize görede iyi paralar kazanabilirsiniz.
member
Activity: 560
Merit: 11
January 01, 2018, 04:43:10 AM
boounty nin kazandırabileceğini düşünüyorum. sonuçtan para vermeden alınan bir bedava bir coin. fakat durum şöyle bazen emeğinizin karşılığını alamadığınızı okudum. borsada işlemler sırasında dump yapıp sizlerin sabrını zorluyorlar. düşük rütbeli üyeliklere az bir coin düşüyor genelde. benim de pek bir bilgim yok açıkçası.
full member
Activity: 938
Merit: 115
January 01, 2018, 04:30:30 AM
Bountyler herkes için ve özellikle öğrenciler için bence biçilmez kaftan. Aslında bu piyasa çok enteresan bir çok para kazanma yöntemi mevcut. hattta bir arkadaş çok güzel söylemişti. bu piyasa para yatırmadan para kazanabileceğiniz bir yer. bunlarda bounty ve airdroplar..hatta ben bu piyasadan en iyi parayı coinlere yatırım yaparak değil, bounty ve airdroplara katılarak kazandım ve kazanmaya devam ediyorum.
member
Activity: 378
Merit: 11
January 01, 2018, 04:23:24 AM
Offf yine bu konudan acmislar yeter arkadaslae sagir sultan duydu artik. Imzalar sansiysan kazandirir ama cok sansli olman lazim. Turlu dolap ceviriyorlar artik hakettigini vermemek icin. 6 aydir bitclave imzasinda olanlar var aldiklari rakamlar komik resmen
full member
Activity: 602
Merit: 120
January 01, 2018, 03:29:44 AM
Şöyle örnek vereyim. Ülkede AŞ’leri ücret 1600 tl oldu. Ben ilk jr.member. Ken ctr bin bounty sine gedim rütbem düşük olduğu için bana 252 tane ctr verdi 1 ayda. 2 ay bekledim şuanda 2.20 dolar bir ctr tl karşılığı 2100 tl ben bunun için ne yaptım YAPICI anlamlı 60 mesaj attım
Pages:
Jump to: