Pages:
Author

Topic: Bounty'ler Kazandırıyor mu ? - page 3. (Read 2427 times)

member
Activity: 202
Merit: 21
February 26, 2018, 06:00:58 AM
imzayı bı gelir kapısı görmeyin sadece uğraşlarınıza bir ödül diyor forumda... zaten dolar 4 tl olmasa dolarla yaşasak kimse bu soruyu sormaz bile asgari ücretin 400 dolar oldugu bir ülkede fazla önem veriyoruz saddece
member
Activity: 294
Merit: 10
February 26, 2018, 05:33:30 AM
Hocam bu işin borsası çok daha karlı, süslü kelimelere kanıp da vaktinizi çarçur etmeyiniz
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
February 26, 2018, 05:20:45 AM
Yeri geldi çok kazandık yeri geldi  neredeyse hiç kazanamadık  imzanın başlaması bitmesi 8 hafta sürdü ve 8 haftada sonrada ödlül dağıtıldı aldığım para 100$ dolar yani 380 TL boşverin diyemeyeceğim ama yine şansınızı deneyin.
full member
Activity: 266
Merit: 148
February 26, 2018, 04:57:21 AM
En gerçekçi bedava para kazanma yöntemi forumda ki imza olayıdır. Onunda getirisi garanti değil ama airdroplardan çok daha gerçekçidir.
sr. member
Activity: 364
Merit: 253
February 26, 2018, 04:22:16 AM
bazı şartlar göz önünde tutulduğunda iyi kazandırabilme potansiyeli mevcuttur.

- genelde facebook ve twitter bountyleri çok kişi katılır, eğer arkadaş sayınız fazla ise küçükte olsa bir şeyler getirir.
- makale yazma kısmı tamamen sizin yaratıcılığınıza bağlı, bunu ingilizce yazıp steemit veya reddit gibi sitelerde yazarsanız iyi bir şeyler gelir
- youtube kampanyası bazı bountylerde oluyor. yabancı youtuberler bu konuda baya aktif, proje hakkında inanılmaz tanıtım yapıyor. az kişi genelde girdiği için iyi kazanabiliyorlar.
- imza kampanyalarını herkes biliyor, genelde 3 ayı geçkin projelerde imza kampanyası sıkıntılı olabiliyor.
- linkedin kampanyası bağlantılarınız sayısıyla alakalı ama insanlar trol içerik sevmedikleri için sıkıntı oluyor.
- telegram en basit olanı, direkt katılınıyor. çok bi getirisi olmuyor.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
February 26, 2018, 03:37:42 AM
Bende eskisi kadar kazandırdığını düşünmüyorum hatta yaptığımızın karşılığını bile alamıyoruz. Projeyi ve ne kadar dağıtacağını falan inceleyip giriyorsun. Ya bounty manager hileli hurdalı bazı işlere karışıyor ya ekip zınk diye yarısını kesiyor. Elinde avucun da pek bir şey kalmıyor. Kalana para etmiyor bu kötü piyasada . Bazı arkadaşlar şansına iyi proje ve ya bounty managere a geliyor. Bize de seyretmek kalıyor.
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
February 26, 2018, 02:58:18 AM
Artık eskisi gibi bir kazanç söz konusu değil .. Yeni gelenlerin hedefleri hep yüksek . Artık daha da zorlaştı arkadaşlar . Duyan geliyor mantığında ilerliyoruz . Hedeflerinizi küçültün az . Oturun ve bounty manageler ne istiyorlarsa onu yapın . Sonrasında yüzünüz asık bir şekilde ayrılıp kötüleyeceksiniz nasıl olsa ..
jr. member
Activity: 139
Merit: 1
February 26, 2018, 02:52:06 AM
İlla ki kazandırıyordur..Kimi 3, kimi 5, kimi 55 kazanır..Böyle konular açıp dillendirmektense forumu okuyup, insanların neler yaptığına bakılıp ona göre bir çalışma yapılırsa illa ki bi yerden sonra olayı çözersiniz..Dillendirmek derken yanlış anlaşılmasın, herşeyde olduğu gibi bilgi sahibi olmadan herşeyi yapayım havasına girip ortalığı çöp edip bazı kısıtlamaların gelmesine neden olanlardan bahsediyorum..Örnek : Youtube...
member
Activity: 191
Merit: 10
February 26, 2018, 02:14:01 AM
Bountyler gayet iyi kazandırıyor ama aynısını airdrop için söyleyemem 1 aydır airdrop ile uğraştım o kadar zamanıma yazık hiç getirisi olmadı ya da şans bana gülmedi ilginçtir yani.
newbie
Activity: 224
Merit: 0
February 26, 2018, 02:12:52 AM
henüz kazanamadım ama umarım kazanacağım.araştırmalarıma göre kazanamama riski de varmış, umarım emekler boşa gitmez.
full member
Activity: 1050
Merit: 152
February 26, 2018, 01:25:23 AM
çıkarın hocam bu işinde bokunu çıkarın böyle başlıklar açarak. biraz daha buna benzer başlıklar açarsanız kazandırıyor mu değil, eskiden kazandırıyordu diye açarsın. Şu kafadan bir çıksanız, herkes kendi yolunda 3-5 kuruş kazanacak. ülkede birisi çiğköftesi açar az buçuk iş yapar, haftaya sokakta   2-3 tane çiğköftesi açılır hiçbiri kazanmaz. ilk açan adamın işinide bozarsınız. aynı bu hikayeye benziyor. biraz daha zorlayın ya şu başlıkları birşey yapamaz hale gelelim.
full member
Activity: 504
Merit: 120
February 25, 2018, 07:58:07 PM
Yakinda admin yasaklayacakmis bountyleri ozaman herkes kina yakar artik Smiley boyle bir avantaj var elimizde guzel degerlendirmeyip bok ediyoruz herseyde oldugu gibi.

Bu bilgiyi nereden aldın ? Yasaklama oalcağını sanmıyorum. Forumda ki üyelikler dahi imzalar sayesinde altın değerinde. Böyle siteye değer kattığı çok aşikar bu durumun.

Theymos merit sistemi de işe yaramazsa son çaresinin tamamen yasaklama olabileceğini söylemişti. Söylediklerinin birazını çevirmiştim, aşağıdaki posta giderek okuyabilirsiniz.

https://bitcointalksearch.org/topic/m.30868907
full member
Activity: 336
Merit: 100
The World’s First Blockchain Core
February 25, 2018, 07:47:10 PM
Arkadaşlar merhaba , herkes twitter dan imza dan sürekli bir stake kasma derdinde . Bu bounty olayları kazandırıyor mu gerçekten ?

Kazandiriyorda dostum merit almak icin ve hesabini yukseltmek icin cok calisman lazim bu isler malesef oyle hemen olmuyor. Kolay gelsin.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
February 25, 2018, 06:53:59 PM
Yakinda admin yasaklayacakmis bountyleri ozaman herkes kina yakar artik Smiley boyle bir avantaj var elimizde guzel degerlendirmeyip bok ediyoruz herseyde oldugu gibi.

Bu bilgiyi nereden aldın ? Yasaklama oalcağını sanmıyorum. Forumda ki üyelikler dahi imzalar sayesinde altın değerinde. Böyle siteye değer kattığı çok aşikar bu durumun.
alakası yok.Forumda imza olayı yokken gerçek bilgi vardı şimdi ise tamamen çöp trafik.Değer kattı dediğin trafik değeridir anca
full member
Activity: 448
send and receive money instantly, w/no hidden cost
February 25, 2018, 06:22:05 PM

full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
February 25, 2018, 06:00:55 PM
full member
Activity: 602
February 25, 2018, 05:59:42 PM
Satsan dert tutsan dert bu işler kısmet kısmet :d Bir yerden sonra gerçekten kısmetten başka denecek söz kalmıyor. Ancak bazı şeyler de var ki altın kural. Kademeli alım satım ve borç para ile bu işe girmemek. Bountyler akmasada damlıyor bazen şelale olduklarıda olur :d
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
February 25, 2018, 03:50:23 PM
Tokenler ele geçene kadar kazandım dememek lazım. Öyle hale sokuyorlar ki insanı para üç kuruşa düşüyor. Örneğin İdex Aurora bountysi. 27 Kat civarı düşürdüler ödülleri son anda tokenleri değiştirdiler, üstelik tabloda dahi yayınlamışlardı.

ona bakarsan token ele geçti satmadık değerlenir diye 1 ayda dibi gördü Smiley daha önceki denemeyimlerimde de erken sattıklarım 100X yaptı ve sonunda ağladım pişmanlıktan.tamamen şans diyebilirim
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
February 25, 2018, 03:48:48 PM
Tokenler ele geçene kadar kazandım dememek lazım. Öyle hale sokuyorlar ki insanı para üç kuruşa düşüyor. Örneğin İdex Aurora bountysi. 27 Kat civarı düşürdüler ödülleri son anda tokenleri değiştirdiler, üstelik tabloda dahi yayınlamışlardı.
jr. member
Activity: 224
Merit: 2
February 25, 2018, 10:48:47 AM
yok ya birçoğu sahte oluyor bu yüzden bizim emeklerimiz çok boşa çıkıyor yada verdikleri ödül tatmin edici düzeyde olmuyor malesef
Pages:
Jump to: