Pages:
Author

Topic: Bounty'ler Kazandırıyor mu ? - page 6. (Read 2427 times)

full member
Activity: 462
Merit: 100
February 17, 2018, 03:48:53 PM
kazandırıyor tabi neden kazandırmasın.Burada önemli olan soru fazla kazandırıyor mu olmalı? O da şansına kalmış artık iyi kampanya yakalarsan güzel kazanırsın. Herkes babasının hayrına post kasmıyor sonuçta  Wink
full member
Activity: 364
February 17, 2018, 03:05:11 PM
bak simdi bu soruya tek bir yanit verilmesi yeterliyken arka arkaya ayni icerikle cevaplar geldigini goruyoruz. demekki bountyler kazandiriyor. yoksa niye yazsin bu insanlar. mecburuz yazmaya yani.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
February 17, 2018, 03:02:13 PM
Evet kazandırıyor. Az ya da çok değişir. Mesela proje hedeflediği yatırımı aldıysa ilk basta vaad edilen tokenler bounty kampanyalarına katılanlara dağıtılır. Bence güzel iş.
jr. member
Activity: 112
Merit: 2
February 17, 2018, 02:51:53 PM
BountyHive de guzel bounty veren coinler var.  Inceleyin isterseniz.
newbie
Activity: 274
Merit: 0
February 17, 2018, 01:51:59 PM
Twitter,facebook bountylerinden pek birşey kazanamassın. Ama imza yada çeviriden gerçekten iyi paralar gelebilir.
sr. member
Activity: 504
Merit: 250
February 17, 2018, 01:25:53 PM
70 milyon yürek, akıllarda tek soru olayına döndü bu bounty kazançları. Projenin başarısına, dağıtılan token miktarına, aldığın total stake’e göre değişen bir olay bu. Kulaktan kulağa efsane gibi yayılıyor ama o kadar abartı bir şey yok.
jr. member
Activity: 294
Merit: 1
February 17, 2018, 11:50:40 AM
kazandırmyor diyenlere bakmayın onlar kendine müslüman kimse kazansın istemezler bütün pastayı kendileri isterler bunlar bitcoin in duyulmasından bile rahatsızdır gayette güzel kazandırıyor , adam gibi 5 bounty e girip görevleri hakkıyla yap kazanırsın.
member
Activity: 322
Merit: 31
February 17, 2018, 11:39:26 AM
Hocam kişiye göre değişir bu sorunun cevabı.

Sabırsız biriyseniz araştırıp haftalık ödeme yapan Bountyler bulmanız lazım. Mesela geçtiğimiz ay Bounty konusunda kimse yok, haftalık ödeme yaptı. Token tanesi şuan 4 dolar civarı.

Bazı Bountyler, anında cüzdana gönderir. Bazısı vardır sizi kampanyadan atmak için ellerinden geleni yaparlar.

Eğer bu işe ciddi zaman ayırır, layığı ile kuralları yerine getirir, disiplinli bir şekilde yaklaşırsanız (özellikle sosyal medya kampanyalarında) çok güzel paralar kazanabilirsiniz. Burada kimse size "şu kadar kazandım gel sende kazan" demez.

Bu konuda ne kimse sizin için balık tutar ne de size balık tutmasını öğretir. Kendiniz çabalayıp balığın nasıl tutulduğunu öğrenmeniz lazım
member
Activity: 490
Merit: 16
February 17, 2018, 11:33:52 AM
Twitter kampanyasına giriyoruz 3-4 ay sürüyor gelen para 10-20 dolar ama yinede yapıyoruz işte youtube video çekseniz daha çok kazanırsınız

Twitter acacaktim ama baktim ki hic degmior ugrastigina ben sadece imza kampanyasiyla kalmayi yegledim. Zaten forumda takiliyoruz en azindan 3 5 biseyler ogreniriz uzerine de imzadan 200 dolar bile gelse neyin kotusu havadan gelmis para hic beklemedigin bir anda geliyor ve mutlu ediyor ama iste imzaya girilecek projeninde iyi olmasi lazim hakkini vermesi lazim hardcap potansiyeli yuksek olmasi lazim.velhasil twitter icin attigin tas urkuttugun kurbagaya degmiyor
full member
Activity: 532
Merit: 151
February 17, 2018, 10:47:12 AM
Twitter kampanyasına giriyoruz 3-4 ay sürüyor gelen para 10-20 dolar ama yinede yapıyoruz işte youtube video çekseniz daha çok kazanırsınız
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
February 17, 2018, 10:40:57 AM
Eskiden kazandırıyordu ama şimdi kazandırmıyor.Twiter kampanyasına girdiğim son dönemler 20 dolar gibi komik kazançlar çıkmaya başladı.Sayı arttıkça kazanç da düşüyor.1-2 ay uğraş raporla falan sonra  tablo bu.Tabi birde gönderirse.Son dönemde göndermeyenlerde çoğaldı sahte ıcolarda.
member
Activity: 504
Merit: 12
February 17, 2018, 10:25:00 AM
herkesin kafasında beli bountyler var ama iyi kazandıran bountyler sınırlı sayıda üye alan bountylerdir seçimler çok önemli bu safhada
full member
Activity: 406
February 17, 2018, 09:46:01 AM
Geçen buraya bi imza atılmış bilmem kaç bin kazandırdı diye, baktım kampanyada sadece 10 kişi var ve adamlar hardcap yapmış, heralde kazandırır sadece bu örnekleri atıyorsunuz sonra insanlar sanıyor ki her kampanya böyle, 100 200 lira kazandıran kampanyalar da var malum bolca. O kampanyaya kimi aldılar onu da merak ettim, arkadaşım girmeye çalıştığında kapalı olduğunu söylemişti, sadece bikaç kişi alıp niye kampanyayı kapasınlar ki bi pislik dönüyor orda, kendi çeversindeki 5 10 kişiyi aldılar bence. Kampanya işleri bu şekilde managerların keyfince para kazanma yerleri olmaya başladı, hepsi kendi cebini dolduruyor.
member
Merit: 10
February 17, 2018, 09:28:33 AM
biraz şans işi bounty imzasına girdiğinin veya sosyal kamyansına girdiğin proje sağlam bir proje ise güzel para bırakabılır türkiye şartlarında
full member
Activity: 728
Merit: 151
February 17, 2018, 09:28:02 AM
Arkadaşlar merhaba , herkes twitter dan imza dan sürekli bir stake kasma derdinde . Bu bounty olayları kazandırıyor mu gerçekten ?

hayır kazandırmıyor.güle güle
full member
Activity: 784
Merit: 120
February 17, 2018, 09:22:06 AM
ooooo o kadar çok kazandırıyorki ikinci villa ve bide lamborghini alacağım yakında.inanmayan varsa ahada cüzdan adresim aylardır forumdayım ve bu kadar para kazandım

https://etherscan.io/address/0x9eFA1D9bF6A7943662522A6EfD19288E76720ab3

noldu şaşırdınız mı  Cheesy büyük umutlarla gelmeyin şuraya malesef davulun sesi uzaktan hoş geliyor.belki kazanan vardır ama ben daha bişey göremedim desem yeridir

Hayrına oturduğun yerden sana 270 dolar vermişler işte Cheesy
full member
Activity: 784
Merit: 120
February 17, 2018, 09:18:36 AM
Çoğu küçük kazançlar kazandırırken, bazıları da gerçekten iyi kazançlar bırakabiliyor.
sr. member
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
February 17, 2018, 09:16:06 AM
INS Dışında bu ara kazandıran bişey olmadı . Simdaq desen vermesi gereken tutarın 4/1'ini verdi  bide fiyatı yarıya düştü coini satsan salak durumuna düşersin .
sr. member
Merit: 253
February 17, 2018, 08:44:23 AM
bazı imza bountyleri çok geç gönderilebiliyor bu yüzden aylık olarak net bir getiri ortaya çıkmayabilir. bazen gelen token veya coinleri çok uzun süre unutmak gerekiyor, şu an para etmeyen şeyler 2 yıl sonra iyi para edebilir ama bu da sağlam projede olur.

imza bountyleri sonrasında makale yazıları iyi kazandırabiliyor, bunun için ingilizce yazmak gerekir.

kısacası eskiden iyi kazandırıyordu, sonradan azalmaya başladı. belki beş sene sonra bounty diye bir şey bile kalmayacaktır. dikkat etmek gerekiyor.
member
Activity: 380
Merit: 20
February 17, 2018, 08:32:50 AM
işiniz gücünüz yoksa boş zamanınız varsa ve de rütbe en azından full memberse uğraşılabilir.Bunun dışındakiler için pek kazançlı olmuyor malesef.6 aydır uğraşıyorum 2 tane imza kampanyasına katıldım icoları biteli 3 ay oldu bountlyleri göndermediler bile.Ödeme yapmamak için hergün bir bahane buluyorlar.Bedava kullanıyorlar insanları bu işler ne yazık ki cazip değil an itibariyle.
Pages:
Jump to: