Pages:
Author

Topic: BTC 7000 dolar üzerinde -Boğa döndü mü yeni bir tuzak mı? - page 3. (Read 1003 times)

full member
Activity: 686
Merit: 111
dikkatli olun arkadaşlar böyle 500-600$lık ani zıplayışlar çok fazla bi etki yaratmaz kısa süre içinde (bana göre) 3-5k$'lık bir zıplayış olur ise boğa gelir diyebiliriz.
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
10 bin doları gelmeyince boğa geliyor diyemeyiz bence çünkü on bin dolar psikolojik sınır diye düşünüyorum fomo oluşması için 10 bin doların geçilmesi lazım
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Ve yine btc 7000 altına inerek şaşırtmadı bu piyasaya güven iyice tükendi çok büyük bir destekten dönüş ve güzel haberler ile yeni yatırımcı gelmeden de düzelmez.
jr. member
Activity: 268
Merit: 4
7200 seviyelerine çok hızlı bir şekilde yükseldi bakalım ne olacak göreceğiz.  Arkadaşın söylediği gibi tuzak da olabilir tekrar 6 bine dönüş olmamasını umuyorum. Artık istikrarlı bir yükselişe ihtiyacımız var. Boğanın gelmesi için geçen seneki gibi iyi bir kripto akımının olması lazım diye düşünüyorum.
member
Activity: 742
Merit: 19
Hekrkes bekliyor evet 8 aydır bekliyor ve beklemeye devam edecek boğayı.Herkes bekliyor diye gelmeyecekse pılını pıurtını toplayıp bu piyasadan gidebilirler.Böyle mantık mı olur.Boğa geldi ama hala farkında değil bazıları.Btc ufak bir düzeltme yaptığında hemen gördün mü işte nanik yapma hareketleri başlıyor.Millet x3 yapımaya başladı.Hala boğa geldimi gelmedimi.yok gelmedi uyumaya devam edin. Grin
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
5500 olacağını düşünmüyorum ben, bence 7000 üzerinde tututunur, yada 6-7 arası gezer hocam, oralara düşüş zor gibi
newbie
Activity: 133
Merit: 0
Bıkmadınız yani bu boş muhabbetten. Piyasalar herkesin beklediği şeyi hiçbirzaman gerçekleştirmez. Şuan herkeste bir boğa bekleyişi var. Bırakın bunları yolunuza devam edin, zamanı gelecek elbet. "Boğa döndü mü?" Diye konu açıp, "bence dönmedi." diye giriş yapmak çok ayrı bir kafa...
member
Activity: 1008
Merit: 19
Backed.Finance
Bence boğayla alakası yok,boğa için 10 k yı geçmesi lazım ozaman birşeyler söyleyebilirim.
full member
Activity: 448
Merit: 124
buralarda uzun süredir gidip geliyor sırf 7bin sınırını geçti diye direk boğa sezonu geldi diye düşünmek biraz abartılı olabilir bana sorarsanız herzaman dikkatli olmakta yarar var.
jr. member
Activity: 481
Merit: 1
Uzun bir süre sonra 7k barajını aşması psikolojik olarak piyasaya olumlu yansıyacağını düşünüyorum. Altcoinlerin bir kaçından vur-kaç yapıldı bu hafta içerisinde. Bu da yavaş yavaş bir hazırlık olduğunun habercisi gibi görünebilir. Bakalım, daha yeni başlıyoruz.
jr. member
Activity: 462
Merit: 4
7000 binden dönerse 5500 diyolar ama ne kadar doğru tahminler bilmiyorum zaten sec'in kararında bişeyler olucak o da 30 eylül ya dump gelir yada pump gelir dikkatli olalım kendimizi bu tarihlere ayarlayalım az bişey kaldı sabredin biraz daha.
newbie
Activity: 212
Boğa dönüş arkasındada hemen ayı dönüş yapmış boş boş başlıklar her geçen gün artıyor 10milyar 20 milyar dolar piyasa arttırmı direk başlık açalım yorum yagsın boğa geldimi  tuzak mı falan filan beyler boğa gelse anlaşılır zaten her gün yükselir bu piyasa 20şer 30şar milyar yok işte gelmemiş.
member
Activity: 294
Merit: 10
World’s First Decentralized ICO Platform
Ümitlenmek için hala erken, şimdiye kadar dört beş kez benzer yükselişi yapıp on binden dönmüştü geri, bakalım bu sefer ki nasıl olacak. Açıkçası 12 bin 13 bin lere gelmeden piyasa tamamen düzelmiş diyemeyiz. O seviyelerde muhtemelen FOMO tekrar başlar ve tren yirmi bine doğru yol alır. Umarım o günler yakındır ve gözlerimizle görürüz.
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
Pekçok forumda ve telegram sayfalarında, bu yükselişin suni olduğu, hatta tuzak olduğunu söyleyenler var. Bir kez daha 6500 leri test edecek diyenler de mevcut. Bende bitcoinin böyle bir düzeltmeye gideceğini düşünenlerdenim. Malesef hala Boğa gelmedi ve bir süre daha böyle 3 aşağı 5 yukarı devam edecekler. Ancak Ekim sonu veya  Kasım başı gibi piyasa rayına oturur bence.. Hala Boğa için sabretmeliyiz.
member
Activity: 448
Merit: 33
Boğanın geldiğini en güzel anlamanın yolu. 1. işlem hacmine bakmak 2. medyayı takip etmek. Ne zaman ki medyada (dünya çapında) haberler sıklıkla çıkmaya başladı işte o zaman boğa başladı derim. Şuan için medyalarda ciddi bir haber sirkülasyonu yok
full member
Activity: 490
Merit: 100
Piyasa çok kan kaybetti arkadaş yazmış 1 senede 2 tane olmaz diye bu piyasada her şey olur her şey merak etme. Bu olmaz şu olmaz deme bu spekülasyon borsasında yarın kalktığında yüzde 20 bile artmış olabilir tüm borsa belki daha fazla
full member
Activity: 406
Merit: 102
Aynı bende öle düşünüyorum ne zaman 8 bin dolar civarına yaklaşsa bir anda 6 bin leri görüyoruz oyüzden kücük artışlarla hiç ugraşmıyorum
newbie
Activity: 274
Bitcoin bu hareketleri çok yaptı, boğa geldi diye net bir şey asla söylenemez. Çok daha yol katetmesi lazım boğa geldi denmesi için, yarın 6500'e inebilir yeniden bu durumda.
jr. member
Activity: 224
Merit: 2
Arkadaslar tuzaktan ote ben olaya bu piyasanin istenilse nasil yesiller icinde kaldigini gordum ve bu kadar paranin dondugu bbir piyasada balinalar daha cok kazanmak ister onun icin tekrar boga gelecektir
member
Activity: 490
Merit: 16
Boğanın döndüğünü düşünmüyorum ve bu gidişle de daha da dönmeyecek gibi işimiz zor şu süreçte en güzeli bekleyip görmek ne al ne sat gerçi para varsa almak mantıklı şuan
Pages:
Jump to: