Pages:
Author

Topic: BTC 7000 dolar üzerinde -Boğa döndü mü yeni bir tuzak mı? - page 6. (Read 1003 times)

member
Activity: 742
Merit: 19
Tuzak gibi gören arkadaşlar girmesin tabi.Biz girdik gayet güzel gidiyor.x3 yapan oldu Nano da.Ve birçok altcoin güzel değerlendi.Şu an gidişat güzel.Önümüzde ki bir ay yükseliş devam eder gibi.Etf beklentisi eylül sonu.O zaman biraz daha dikkatli olmakta yarar var.
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
yeni bir tuzak olması olası gibi. eylülde bir etf reddi daha gelince tekrar sağlam bir düşüş yapacak gibi görünüyor. bu sadece ufak bi düzeltme.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
btc'den çok ethereum'a bakıyorum, artık bir kıpırdama olması lazım gibi! geçen haftadan bu yana ether-dolar-satoshi bazında altcoinler iyi iş çıkardı ama ethereum için işler iyi gitmiyor. bu hafta şöyle bir kendine gelirse hem altcoinlerde de bir alım fırsatı doğurabilir tekrardan, malum bu aralar kripto piyasası gel-gitleriyle ünlü Wink
hero member
Activity: 756
Merit: 500
bu süreçler önemli süreçler dikkatli olmak lazım yalancı boğa olmasına karşın her türlü tuzak olabilir çok heyecan yapmadan sakin olmalıyız.
full member
Activity: 546
Merit: 100
yeni bir yalancı boğa tuzağı olabilir diye düşünüyorum aslında boğanın geldiğini hiç zannetmiyorum ama tabi umarım yanılırım uzun zamandan sonra artış ilginç oldu.
full member
Activity: 392
Merit: 103
Tuzak bile olsa bu durum insanın yüzünü güldürüyor ya, uzun zamandır bir bıkkınlık vardı bizde şu an ki yükselişi görünce tekrar umutlar yeşermiş oldu.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
Umarım bu sefer bir tuzakla karşılaşmayız.Boğa piyasası gelmesede artık ayı piyasasının son bulması lazım.Çok fazla kayıp yaşadık özellikle altcoinlere yatırım yapan yatırımcıların bu ayı piyasasında cepleri çok yandı.
newbie
Activity: 171
Merit: 0
bu boğa tuzağı, yani ecnebilerin bull trap dediği genelde %30-40 kadar yükselmiş bir borsada yapılıyor, yani 9k seviyelerinde bir bull trap gelebilir
member
Activity: 1106
Merit: 25
tuzak değilde bi çeşit toparlanma diyebiliriz. boğa için çok erken daha. 8 ay önce boğa yaşadık daha. 1 yıl içerisinde 2 tane boğa piyasayı kötü etkiler bence.

bir yılda 2 boğa sezonu olmaz diye bir kural yok. 2017 yılında mayıs ve haziran aylarında boğa sezonu yaşandı yıl sonunda kasım sonu gibi başlayıp aralık sonuna kadar boğa sezonu oldu. olmaz diye bir durum yok
legendary
Activity: 1932
Merit: 1757
tuzak değilde bi çeşit toparlanma diyebiliriz. boğa için çok erken daha. 8 ay önce boğa yaşadık daha. 1 yıl içerisinde 2 tane boğa piyasayı kötü etkiler bence.
member
Activity: 308
Merit: 11
Ben yine bir tuzak olduğu düşüncesindeyim.Şu son aylarda ne zaman iyimser have esmeye başlasa, insanlar boğanın döndüğünü, piyasanın yeşile döndüğünün düşünerek yatırım yapmaya kalksa herşey tepetaklak oluyor.Herkes boğa gelmiş diyorsa şu kadarlık bir çıkışa, boğa gelmemiştir bence.TAbii bu benim kişisel görüşüm.
Bunun bilinçli olarak yapıldığını, twitter gibi yerlerdeki iyi haberlerin ve işte boğa belgesellerinin de bunun parçası olduğunu düşünüyorum.Evet FUD kötü ama FOMO da aynı derecede kaybettirebilir.Çok yükselecek diye girenler düştüğünde ortada kalabilir.
Özellikle yeni yeni piyasada yeşilleri gören arkadaşlar acele etmeden iyi değerlendirerek karar versin.Twitter fenomenleri tavsiyeleri tutmayınca sizi pek kaale almaz unutmayın.Hala ocak-şubattan aldığımızın küsüratı olan coinler var.
Herkese sakin ve mantıklı yatırımlar dilerim.Umarım gelmiştir boğa ama önümüzü de kış tutalım.
Pages:
Jump to: