Pages:
Author

Topic: BTC 7000 dolar üzerinde -Boğa döndü mü yeni bir tuzak mı? - page 4. (Read 1003 times)

full member
Activity: 616
Merit: 100
Boğa sezonu hafif göz kırpmaya başladı bence önce biraz toparlanması lazım piyasanın şuan toparlanma evresinde diye düşünüyorum. Bakalım bekleyip göreceğiz.
member
Activity: 518
Merit: 10
Piyasa tepe taklak oldu dolayısıyla düzelmesi hepimiz açısından gayet iyi başlangıç boğanın ne zaman geleceği belli olmaz hiç yoktan piyasa hareketlensin biraz.
sr. member
Activity: 504
Merit: 251
Yok be kardeşim ne boğası. Tamam hevesinizi isteğinizi anlıyorum ama boğadan bahsetmek için erken. Diğer yandan, direkt olarak tuzak diyemeyeceğim ama aylardır hep böyle oluyor.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Bunu mini bir yukselis dalgasi. Grafigi 3 days yaptiginizda ve dalgalarin en tepe noktasindan asagiya cizdiginizde max. Nereye cikacagini rahatlikla gorebilirsiniz. Bunun bir de inisi olacak. Tahminim bu daralan ucgen formasyonunun sonunda kasim a kadar daha buyuk bir mini artis yasayabiliriz. Ama tehlike her zaman var.
full member
Activity: 938
Merit: 115
Henüz boğa diyebilmek için çok erken. Ama benim kendi düşüncem bunun bir tepki oluşu.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
boğa falan yok bence kandırmaca ve beklenti içine sokuyorlar milleti. şuan piyasa durgun hareketlendiğinde azar azar artacak bu olay eskisi gibi rakamlar zor
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Artık çayımı kahvemi aldım sırıtarak forumdaki postları okuyorum, piyasaya dair yaptığım tek takip bu Grin Boğayı falan zaten kim kaybetmiş biz bulalım.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Boğa görünüyor şu aşamada.Ama yatırımcılar çok tedirgin.Girip girmemekte kararsız altcoinlere.BTC 7500'e doğru gidişini sürdürecektir.Ufak düzeltmeler yapması normal gözüküyor.Eylül ayına giriyoruz.Bence her şey hem btc hem altcoinler de güzel olacak.
member
Activity: 294
Merit: 10
Her ne kadar Bitcoin de yukselis olmayan basladiysa da bunu hemen Boga olarak nitelendirmek yanlis olur diye dusunuyorum, Alt coinlerde de bir kipirdanma basladi ancak Henuz kayda deger bir yukselisten bahsedemiyoruz. Boga seznu diyebilmemiz icin alt coinlerde kayda deger bir yukselis yasanamali.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Sanırım yine bir tuzak olacak fakat yeterince fomo ve istek oluşmadı daha yukarı çekip yine tepesine vuracaklar diye düşünüyorum.
newbie
Activity: 3
Merit: 0
Boga zor gibi bu istikrarsızlıkta güvende kalmadı 300$ çık 500$ yeni yatırımcıda korkuyor artık ,iyimser düşünmek istesemde kısa vadede boga sezonu zor bence
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
Maşşalah diyelim yine bir cansuyu oldu bu yükseliş. Tepe taklak gitmesse aşşagı aynı düştüğü istikrarda çıkar. Haftaya 7.5k sonraki hafta 8k falan yürüse gitse artık gına getirdi zaten.
member
Activity: 588
Merit: 22
Yeni bir tuzak bence bu.Şu an itibari ile tekrar 6900 seviyelerine geldi.Millete mal aldırıp sonra fena halde satış yapıyor adamlar.. İnşallah yine böyle bir durum olmaz.İnsanlar yeni yeni alt coinlere yönelmeye başladı şimdi.Yine insanların şevki kırılacak..
member
Activity: 322
Merit: 15
Market hacmi az da olsa yükseldi. 230 milyar dolara kadar çıktı. Geçen yıldaki gibi bir boğanın başlaması olası ama boğa olmasa bile bu yükseliş can verdi
full member
Merit: 100
CAT.EX Exchange
Hızlı bir yükseliş olmadığı için boğadan söz etmek biraz zor ancak piyasaya biraz can suyu olduğunu düşünüyorum. Bu yükseliş altcoinlerede yansısa bayram ederiz.
sr. member
Activity: 364
Her değişimde niye sürekli boğayla ilgili başlıklar türüyor arkadaşlar bu psikoloji gerçekten hepiniz için yıpratıcı. Her esen yeli boğa zannedip heyecan yaratmayın gözünüzü seveyim. Az sabır.
member
Activity: 322
Merit: 23
10 bin doları görmeden boğadan bahsetmek yanlış olur bence. Bu tür iniş çıkışlar 7-8 aydır var. Ortalık yeşillenince boğaların geldiğini düşünmek Smiley
sr. member
Activity: 494
6.000-7.000 arasında takılı kaldık hafta sonu biraz daha yükseliş olacak gibime geliyor tabi bu yükselişler boğa anlamına gelmez, gene de parası olan kazanıyor.
member
Activity: 504
Merit: 12
bu yükseliş ile beraber güzel anlar yaşanıyor ama bu gelişmeleri hemen boğaya bağlamak çokta olumlu sonuçlar yaratmayacak gibi tahmin ediyorum.
sr. member
Merit: 251
Eylül ETFye kadar iner çıkar ağırlıklı olarak yükseliş olur, asıl sürpriz EFT zamanı ne olacak tahmini gerçekten zor onay olmayacağını ve düşüş olacağını düşünüyor herkes belki şaşırtır.
Pages:
Jump to: