Pages:
Author

Topic: BTC 7000 dolar üzerinde -Boğa döndü mü yeni bir tuzak mı? - page 5. (Read 1003 times)

full member
Activity: 490
Merit: 193
buda gol olmayacak bence artık forumda boğa yazısını görmekten gece rüyalarımda boğa görmeye başladım matadorluğa falan başlayacağım bu gidişle amk ne boğaymış böyle.başka finans sektörlerinde de işlem yapıyorum boğa lafını bu forum haricinde çok seyrek görüyorum.o boğalar kaymazsa iyidir bize
member
Activity: 238
Merit: 14
Boğa sinyali için şöyle okkalı bir Türk Kahvesi alıp elime, TETHER'deki tüm bakiyeyi BTC'ye atıverince gelecek bilginize. Bakiye kaç kuruş derseniz sinyali verdiğimde söylerim.
newbie
Activity: 6
Merit: 1
Sanki bana boğanın sinyalleri gibi geliyor. Elbette boğa sezonu açıldı diyemeyiz. Bunlar ayak sesleri bence. Hacmin ciddi manada artması gerekiyor ki boğa girdi diyebilelim. Şu an öyle bir durum söz konusu değil.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Herkes yine boğa olsun diye bekliyordu ama btc 7k’nin altına yine düştü. Boğa sinyalini falan boşa beklemeyin artık dostlar, ufukta boğa zor görünüyor Grin
member
Activity: 195
Merit: 10
-
bana da boğa sinyalleri gibi geliyor, heral de 3-4 gün içinde kokusu çıkar diye düşünüyorum ben, bence artacak piyasa
full member
Activity: 476
Merit: 100
1500 dolar üstü rakam ilerlemedikçe boğa geldi gitti demek doğru değil. 300 dolarlık 500 dolarlık yükselişler kesinlikle boğa habercisi değildir. Trend bir yükseliş yakalarsa ayrı mesele.
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Ben bir süre böyle seviyeli bir şekilde artacağını düşünüyorum. ETF çokta önemli değil benim gözümde kabul edileceğini düşünmüyorum piyasadakilerin de buna çok inandığını düşünmüyorum. Tam boğa olmasa da jr boğa geliyor olabilir
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Galiba piyasa 30 Eylül'deki Etf kararını şekillendiriyor. Etf'in kabul edileceğini düşünenler Bitcoin almış olabilirler. Yalnız bi de kabul edilmezse var ya işte o zaman flash crash dediğimiz ani bir düşüş yaşanabilir. Nasıl arttıysa aynı şekilde düşüş gerçekleşebilir.
member
Activity: 448
Bir iki harekette bunu kestirmek mümkün değil, zaten boğa ve ayı piyasası dediğimiz şey bir süreçtir. isterse 10k olsun zaman geçmedikçe ve hareket yönü uzun bir süre bu şekilde giderse o zaman bunları konuşma vakti gelmiştir diyebiliriz.
member
Activity: 602
Merit: 32
yükselmesi için şu an hiç bir neden yok. Yani yeni bir haber yeni bir gelişme vs. tamamen spakülatif bir hareket oldugu düşüncesindeyim.

Genel olarak her ay zaten 1k lık bir aralıkta seyrediyor hep. O dipte alıp tepede satmak daha mantıklı. Dediğim gibi mtg den önce boğa demek büyük şans demek. Bu aradaki süreyi yükselişte bozdurmak için kullanıp salınınca düşüşte yine alacaklar. Olay bundan ibaret.
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
Bence geçici bir yükselme.Tekrar 6K Seviyelerine yakın bir zaman içinde geri dönüş yapacağını düşünüyorum.
member
Activity: 612
yükselmesi için şu an hiç bir neden yok. Yani yeni bir haber yeni bir gelişme vs. tamamen spakülatif bir hareket oldugu düşüncesindeyim.
member
Merit: 32
Cidden hastasınız Smiley yahu tuzaksa mal değilsen çıkışta alma işte. Tuzak diye birşey olmaz bu piyasada. Keriz silkelemede olmaz. Keriz kendi kendini silkeler bununda bokunu piyasaya atar. Parası olmayıp 5-6k dan btc alamayanlar yahut almayanlar şimdi tuzakmı diyor. Sanane? Varsa 6-6,5dan aldığın btc bozdur al paranı bekle yine düşsün. Piyasada böyle kazanılır. Satarken kazanılmaz alırken kazanılır. Düşünce alıp satıcan. Sen 7k dan alıp 1milyon olmadını beklersen tabi sana keriz silkeleme olur tabi sana ayı olur. 8,8e kadar çıkması olası. Sonrası için ise yine düşüş bekliyorum ben ufaktan. Ama durum ekstrem değişirse 8,8den 10ları görebiliriz kısa vadeli. Neden kusa vadeli? Bir kaç aya mtgox kalan btcleri salacak. Yine düşüş olacak. O btcler salınmadan kümse boğa öküz dana beklemesin. Düşülerde al tamam dediğin yerde sat işte.
member
Activity: 378
Merit: 11
Bence boğa dönmedi etf umutlarıyla ay sonuna kadar 8-9 k aralığına kadar çıkacağını düşünüyorum ama etf bu yıl sürekli red yiyecek o yüzden yine kaçacaklardır ve bu işten zarar etmeden çıkmak gerekiyor
member
Activity: 490
Zaten sorunda burada hocam. İnsanlar bunu düşündüğü sürece, daha doğrusu sen ben düşündüğümüz sürece o boğa biraz zor gelir. Ben her çıktığında üzülüyorum artık. Şöyle biraz dipleri görsek herkes isyan etsede alımlar başlasa
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Dönecekse dönsün iflas ettik ya.gerçekten bıkmak üzereyim artık.zararın hatttı hesabı yok.
Şu lanet hiç bi işe yaramayan projeler yüzünden bütün piyasa patladı
Regüle edilsin bir an evvel
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
Tuzak mı değil mi? Tüm dünyanın beklediği cevap ilerleyen günlerde coinmarketcap'te Smiley

Şaka bir yana ne ayıymış yaa arkadaş. Ne gelemeyen boğa imiş. Ben böyle bir şey görmedim son 5 yıl içeriisinde ya. Bekle babam bekle ki boğa beyin keyfi gelecek de piyasaları yeşillendirecek...
Tam bu kez tamam diyoruz hooppppp kıpkırmızı kan revan ortalık... Neye inanacağımızı, güveneceğimizi bilemez olduk...
member
Activity: 231
valla yeni bir tuzağa benzemiyor bu kadar kısa mesafeli tuzak olmaz hocam, bence artacak diye düşünüyorum

YTD.
full member
Activity: 420
Merit: 117
Risk halen var . O yüzden kademeli alım veya satım yapmak en mantıklısı .
full member
Merit: 118
Ben alım yaptım. satış yerlerini koydum bekliyorum. Bu tuzaktı yok boğa gelecekti. bu daha boğa değil derken gerçekten bogaymis deyip sonra yine ayı piyasasına yakalanmakta var işin ucunda. Ben qlc ve bcpt ye gömdüm bekliyorum. Nasip kısmet artık gerisi
Pages:
Jump to: