Pages:
Author

Topic: BTC-flow.com ile dakikada 150 satoshi kazanın - page 12. (Read 25785 times)

sr. member
Activity: 266
Merit: 250
site acildi fakat oranlar dusurulmus... arti kasadaki paramida yemis ipneler level acilinca transfer yapmiyor transfer icinde minumum sinir bayagi yuksek....

Bence oranlar düşürülmemiş tam tersi 120 satoshi 300 satoshi olmuş ama sınır hala 1200 satoshi yani sürekli sitede kalmanız sağlanmış bu şekilde bu arada level'larda da bir değişiklik var görünüşe göre çünkü cakir'ın yaptığı hesaplamadaki rakamlardan farklı gibi şu an.

sistemi ponzi'ye dönüştürmüşler. dün ingilizce konu açtıktan sonra lifetime'ı 2'ye katlamışlar.

yani 7/24 pc başında olursanız ancak 2 katını alabiliyorsunuz. yatırım yaparsanız zarar etmeniz hala olası. çünkü belirli aralıklarla girip claim yapmanız gerekiyor.
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
Bazen "Not enough coins to withdraw" hatası veriyor, sayfayı yenileyip Balance tutarını tekrar kopyalayın.
hero member
Activity: 826
Merit: 1000
site bug var sanırım  50k sat çekim isteği yapmıştım 2 kez yollamışlar Smiley

Kurban olsunlar öyle bug'a Smiley
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
site bug var sanırım  50k sat çekim isteği yapmıştım 2 kez yollamışlar Smiley
legendary
Güncellemede kapasite aynı kalmış, level 1 kazanma hızı 2 katına çıkmış.
Ref kazancı %20 olmuş.
Level 1'de 1 ay aralıksız bilgisayar başında olanlar 1 ay sonunda 0.1296 btc kazanacak. 1 aya bu siteyi bırakmayız  Smiley

0.12 btc ayda mi kazanc ediyor?

Evet hiç yatırım yapmadan 0.1296 BTC kazanabilirsiniz yapmanız gereken tek şey aralıksız 1 ay boyunca 4 dakikada bir captcha girmek  Cheesy
hero member
Activity: 840
Ref kazancı %20 olmuş.
Level 1'de 1 ay aralıksız bilgisayar başında olanlar 1 ay sonunda 0.1296 btc kazanacak. 1 aya bu siteyi bırakmayız  Smiley

0.12 btc ayda mi kazanc ediyor?

legendary
Activity: 1484
2. levelde 25 dk de bir boşaltmak gerekiyor zevkli ponzi aslında
legendary
Ref kazancı %20 olmuş.
hero member
site acildi fakat oranlar dusurulmus... arti kasadaki paramida yemis ipneler level acilinca transfer yapmiyor transfer icinde minumum sinir bayagi yuksek....

Bence oranlar düşürülmemiş tam tersi 120 satoshi 300 satoshi olmuş ama sınır hala 1200 satoshi yani sürekli sitede kalmanız sağlanmış bu şekilde bu arada level'larda da bir değişiklik var görünüşe göre çünkü cakir'ın yaptığı hesaplamadaki rakamlardan farklı gibi şu an.
legendary
ref oranı %20 ye çıkmış  onu farkettim değişiklik olarak
member
Activity: 65
Merit: 10
hero member
Lifetime sürelerinde bir değişiklik mi var ben mi yanılıyorum ?
legendary
benim 50000 sat birikmiş gözüküyor o kadar yoktu kapalı saatlerdeki gelecek btc yi de otomatik yatırmışlar sanırım çekim emri verdim  Grin
bende de 50k sat var, ama çekim emri veremyiorum ben Grin
yeterli coin yok diyor.

hocam yenile yap öyle gönder bug var sitede

ben çekim emri verdim hesaptan düştü ama cüzdana yansımadı daha genelde hemen yansıyordu.
full member
Activity: 155
Merit: 100
benim 50000 sat birikmiş gözüküyor o kadar yoktu kapalı saatlerdeki gelecek btc yi de otomatik yatırmışlar sanırım çekim emri verdim  Grin
yeterli coin yok diyor.

hocam yenile yap öyle gönder bug var sitede
sr. member
Activity: 266
Merit: 250
yeterli coin yok diyor.
legendary
full member
beyler başladı
full member
Activity: 224
yazık ya adamın tüm birikimini tüketecez:D sırayla yüklenelim hep birlikte olunca kaldırmadıCheesy
full member
beyler hazırlanın Cheesy

Under construction.
Website launched after 30 minutes. We fully compensate you losses.
legendary
Under construction vermeye başladı site hayırdır inşallah.

bu kadar hızlı göçeceğini tahmin etmiyordum. millet 3-5 er hesapla yüklenince site kaldıramadı tabi Grin
Pages:
Jump to: