Pages:
Author

Topic: BTC-flow.com ile dakikada 150 satoshi kazanın - page 14. (Read 25785 times)

legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
I'm wondering what would be the price for level 2? Huh Huh

Site still being tested. No accurate information.
Sitenin hala test edildiğini söylüyor
Testten çıkınca ponzinin başlayacağını düşünüyorum
Kesin ponzi demiyorum ama ponzidir Smiley
hero member
Activity: 826
Merit: 1000
Sitedeki FAQ kısmını okudum ama Level atlama konusunda açık bir bilgi göremedim Level neye göre arttırılabiliyor anlayan var mı ?
hero member
Refler için teşekkürler Smiley
14xEPWuHC3ybPMfv8iTZZ29UCLTUSoJ8HL Water Project'in BTC adresi.
Sitede bu hayır kurumu adına hesap açtım zaten şifre denen olay yok, BTC adresi değiştirme de yok. Bağışlarınızı bu adresle hesaba giriş yaparak captcha girerek yapabilirsiniz Smiley Chrome'da ctrl+shift+n yaparak hem kendi hesabınıza hem de bu hesaba giriş yapabilirsiniz.

Aslında düşünüyorum 100-200 tane hesap açıp bu hayır kurumuna ref yapsak, fauceti sömürüp ponzi olmasını engellesek. Nasıl olur  Grin

Bana bu kadar ref yeter, referral linkini water projectin btc-flow.com hesabına değiştirdim

Güzel düşünce yussuf89 tebrik ederim ben de göndereyim bir şeyler ufak da olsa.
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
bu seferki zahmetsiz en azından Cheesy
legendary
Refler için teşekkürler Smiley
14xEPWuHC3ybPMfv8iTZZ29UCLTUSoJ8HL Water Project'in BTC adresi.
Sitede bu hayır kurumu adına hesap açtım zaten şifre denen olay yok, BTC adresi değiştirme de yok. Bağışlarınızı bu adresle hesaba giriş yaparak captcha girerek yapabilirsiniz Smiley Chrome'da ctrl+shift+n yaparak hem kendi hesabınıza hem de bu hesaba giriş yapabilirsiniz.

Aslında düşünüyorum 100-200 tane hesap açıp bu hayır kurumuna ref yapsak, fauceti sömürüp ponzi olmasını engellesek. Nasıl olur  Grin

Bana bu kadar ref yeter, referral linkini water projectin btc-flow.com hesabına değiştirdim
hero member
bir ref de benden gelsin yussuf89'a Smiley

bu arada sitenin tasarımı da çok hoşmuş Smiley
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
Güzelmiş deneyelim  Smiley
sr. member
Activity: 266
Merit: 250
24 saat pcdeyiz zaten, %15 ref kazancı benden yussuf89'a gelsin. Smiley

ben kendi kendime ref olmuştum Grin 2 hesapla oynuyorum Grin
EFS
staff
Activity: 3822
Merit: 2123
Crypto Swap Exchange
24 saat pcdeyiz zaten, %15 ref kazancı benden yussuf89'a gelsin. Smiley
hero member
Activity: 938
Sitelerinde reklam yok
İlginç Smiley
sr. member
Activity: 266
Merit: 250
gece boyu 2-3 çekim isteği yolladım bu siteye, hepsini yolladılar Grin
legendary

Başlamak için: http://btc-flow.com/r/7343ae47b8 (water project adresine açılmış hesabın ref linkidir) refsiz: http://btc-flow.com
Faucet sitelerinin en iyisi bu sanırım.
Dakikada 150 satoshi veriyor, saatte 9000 satoshi, günde 216000 satoshi yani 0.00216 BTC eder ancak bu 24 saat bilgisayarda olanlar için geçerlidir çünkü her 0.000012 BTC'ye ulaştığında sistem BTC toplamayı bırakıyor. Bota bırakamazsınız çünkü captcha doğrulaması var.

Tahminimce site şu an güven kazanmaya çalışıyor yakın zamanda Increase Level butonunu kullanıma açıp ponziyi devreye sokacaktır, sakın ha yatırım yapmayınız.
Pages:
Jump to: