Pages:
Author

Topic: BtcTurk Ana Konu - page 100. (Read 399136 times)

newbie
Activity: 28
Merit: 0
February 04, 2017, 03:14:08 PM
ödedikleri fee ile ilgisi olmasının imkanı yok mudur?
hero member
Activity: 625
Merit: 500
February 04, 2017, 03:02:26 PM
yoo türkiyede yaşıyorum bi hesap üstünden btctürkteki hesabıma btc gelmişti onu başka birine sattım o arada oldu bu olay

bunun btcturkle alakası yok 75.000 onaylanmayan işlem vardı tüm gönderilen btc ler 24 saat onay bekledi.
newbie
February 04, 2017, 02:49:18 PM
yoo türkiyede yaşıyorum bi hesap üstünden btctürkteki hesabıma btc gelmişti onu başka birine sattım o arada oldu bu olay
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
February 04, 2017, 02:11:26 PM
arkadas yurtdisinda yasiyor sanirim.

btcturk turkiyeye islem yapmiyor. hos yurtdisinda da yapiyor mu hacim ne kadar bilmiyorum gerci.
hero member
Activity: 560
Merit: 501
February 04, 2017, 02:00:38 PM
caps or it didn't happen  Cool
newbie
February 04, 2017, 01:56:05 PM
btctürk sitesi üzerinden 2 gün önce saat 13.00 da yaptığım btc işlemi bugün saat 13.00 de onaylandı
full member
Activity: 128
Merit: 100
February 03, 2017, 09:59:41 AM
btcturkun acilmasi icin oncelikle ohalin kalkmasi lazim.
ohal kalkmadan tekrar aktif olmalari cok zor.
hero member
Activity: 742
January 18, 2017, 05:37:28 PM
Sadece bank asya'da hesabı var diye (ki bu hesapları a.kodumun partisi zorunlu olarak açtırtmıştı bu kişilere) binlerce memur ihraç edildi.

Her ay fetoş bankasında milyonlarca lira hareketi olan bir şirketin devlet tarafından inceleme altına alınması kadar normal bir şey olmaz. Kaldı ki elde ettikleri bitcoinlerin "ortak pazar" (btctrader) üzerinden yunanistan ve filipinler'de de satışı gerçekleştiriliyordu. Bu da yurt dışına para çıkışı anlamına geliyor.

Özetle; Türkiye'nin bir çok yerinden paralar fetoşun bankasına oradan da yurt dışına akıyor.

İşin bir de siyasi boyutu var tabi, LDP ayağını isteyen araştırabilir.
İşin bir de kumar boyutu var tabi, isteyen anonibet'i araştırabilir.

falanlar filanlar gülücük gülücük Smiley

LDP kısmı ile ilgili merakımı yatıştırmak için bana pm atabilir misin detayları, bilmiyorum bulamadım birşey de.

eğer bu yazdıkların doğruysa, btcturk açılmamak üzere kapanmıştır.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
January 18, 2017, 03:11:36 AM
Sadece bank asya'da hesabı var diye (ki bu hesapları a.kodumun partisi zorunlu olarak açtırtmıştı bu kişilere) binlerce memur ihraç edildi.

Her ay fetoş bankasında milyonlarca lira hareketi olan bir şirketin devlet tarafından inceleme altına alınması kadar normal bir şey olmaz. Kaldı ki elde ettikleri bitcoinlerin "ortak pazar" (btctrader) üzerinden yunanistan ve filipinler'de de satışı gerçekleştiriliyordu. Bu da yurt dışına para çıkışı anlamına geliyor.

Özetle; Türkiye'nin bir çok yerinden paralar fetoşun bankasına oradan da yurt dışına akıyor.

LDP kısmı ile ilgili merakımı yatıştırmak için bana pm atabilir misin detayları, bilmiyorum bulamadım birşey de.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
December 27, 2016, 06:26:00 AM
Şu anda btcturk sadece bitcoin cüzdanı olarak kullanılıyor değil mi?
TL çıkışı halen alınamıyor. Btc ile girip pump dump yapıp Btc ile çıkış alanlar olabilir.

alış satışta kapalı malesef. cüzdan için kullanılabilir mi. bence pek mantıkı bir seçim olmaz  Smiley
legendary
Activity: 980
Merit: 1011
December 27, 2016, 03:52:48 AM
TL çıkışı halen alınamıyor. Btc ile girip pump dump yapıp Btc ile çıkış alanlar olabilir.
legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
December 27, 2016, 03:44:50 AM
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
December 26, 2016, 10:12:56 AM
@keremtibuk a sorduk cevabımızı aldık

Çabalar var, belli değil daha

Yuvarlak cümleler, benim pek ümidim yok

en guveniliri btcturk.. şubat-martlara doğru ortalık durulur, ohal falan kalkarsa belki açılma ümidi ortaya çıkabilir.. diğer yenilerle uğraşılmaz.

aynen katılıyorum ne btcturk var ne paypal birinden biri olsa bari ...
hero member
Activity: 742
December 25, 2016, 05:52:48 PM

en guveniliri btcturk.. şubat-martlara doğru ortalık durulur, ohal falan kalkarsa belki açılma ümidi ortaya çıkabilir.. diğer yenilerle uğraşılmaz.
full member
Activity: 134
Merit: 101
December 24, 2016, 04:13:43 PM
Merhaba;

Yanlışım varsa düzeltin lütfen, BTCTürk'ün arkasında Merit Grup'umu var? Bir yerde bunu okuduğumu hatırlıyorum, eğer öyle ise işin rengi başkadır diye tahmin ediyorum.

İyi dileklerimle

BTCTürk'ün sahibi Kerem Tibuk, Net Holding (Merit Otelleri'nin sahibi) YK Başkanı Besim Tibuk 'un oğludur. Ancak şirket olarak organik bağları olup olmadığını bilmiyorum.
hero member
Activity: 756
Merit: 541
December 23, 2016, 02:11:42 PM
Merhaba;

Yanlışım varsa düzeltin lütfen, BTCTürk'ün arkasında Merit Grup'umu var? Bir yerde bunu okuduğumu hatırlıyorum, eğer öyle ise işin rengi başkadır diye tahmin ediyorum.

İyi dileklerimle
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
December 23, 2016, 01:33:46 PM

legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
December 23, 2016, 01:30:51 PM

legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
December 23, 2016, 01:04:23 PM
Konuyu hortlatalım,
Banka problemleri çözüldü mü BTCTürk'ün?

Farklı kulvardan mı devam edecekler yoksa?

En son aldigim maile gore, gorusmelerin surdugunden bahsettiler. umarim en yakin zamanda acilir.

benim anlamadigim, koinim nasil islem yapabiliyor da btcturk yapamiyor?

Bildiğim kadarıyla btctürk farklı bir banka ile iş yapıyordu fetocu diye damgalanınca doğal olarak işlemleri durmuş oldu sanırım yanlış bilmiyorsam eğer. Ama koinim ise yapı krediydi sanırım bildiğim kadarıyla.

Bank asya ile calisiyor diye, fetocu damgasi yediyse eger, arastirirsin sorusturma baslatirsin, fetocu cikarsa geregini yaparsin. cikmazsa da isine devam etmesini saglarsin.

Demokrasi ile idare edilen ulkelerde aynen dediginiz gibi olur lakin Turkiye'de ne olacagini kestirmek guc.
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
December 23, 2016, 12:44:51 PM
Konuyu hortlatalım,
Banka problemleri çözüldü mü BTCTürk'ün?

Farklı kulvardan mı devam edecekler yoksa?

En son aldigim maile gore, gorusmelerin surdugunden bahsettiler. umarim en yakin zamanda acilir.

benim anlamadigim, koinim nasil islem yapabiliyor da btcturk yapamiyor?

Bildiğim kadarıyla btctürk farklı bir banka ile iş yapıyordu fetocu diye damgalanınca doğal olarak işlemleri durmuş oldu sanırım yanlış bilmiyorsam eğer. Ama koinim ise yapı krediydi sanırım bildiğim kadarıyla.

Bank asya ile calisiyor diye, fetocu damgasi yediyse eger, arastirirsin sorusturma baslatirsin, fetocu cikarsa geregini yaparsin. cikmazsa da isine devam etmesini saglarsin.
Pages:
Jump to: