Author

Topic: BtcTurk Ana Konu - page 102. (Read 399136 times)

legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
August 18, 2016, 12:54:54 PM
bugun btcturkten para cekme sansiniz oldu mu forum uyeleri,

ben denemedim de , var mi bir gecikme? veya cekememe durumu.
sr. member
Activity: 421
Merit: 263
August 18, 2016, 08:06:11 AM
Umarim en kisa surede sorunlari cozersiniz.
Iyi calismalar dilerim.
sr. member
Activity: 628
Merit: 251
August 18, 2016, 07:28:36 AM
para çekim işlemleri aynı gün gerçekleşmeyecek deniyor da kaç günde gerçekleşecek?

Destek ekibine mail attım. Gelen Cevap:

Merhaba,

Ödemelerin en kısa sürede yapılması için çeşitli çalışmalar sürmektedir.

Ne yazık ki TL Çekme işlemlerinizin ne zaman gerçekleşeceğine dair süre verilememektedir.

Ödeme kanalları ve konu ile ilgili yeni gelişmelerden kullanıcılarımız haberdar edilecektir.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Bu konu ile ilgili sorularınızı bu e-postaya cevap yazarak sorabilirsiniz.

Saygılarımızla,

BTCTurk

Özetle ne zamanki TR'de bir banka hesabı açarlar o zaman TL çekimi yaparız.

yabancı bankadan transfer yapsınlar .. 3 güne gelir .. illa türk bankasına gerek yok

Aradaki swift ücretini kim ödeyecek Wink 1000 lirada ortalama 80-100 tl kesinti olur Wink

ecocard/ecopayzle çekim yaptığımıda 3 güne hesabıma geliyor .. kesinti de 10 lira ..
sr. member
Activity: 523
Merit: 285
August 18, 2016, 05:19:50 AM
para çekim işlemleri aynı gün gerçekleşmeyecek deniyor da kaç günde gerçekleşecek?

Merhaba,

Ne yazık ki TL Çekme işlemlerinizin ne zaman gerçekleşeceğine dair süre verilememektedir.

Ödeme kanalları ve konu ile ilgili yeni gelişmelerden kullanıcılarımız haberdar edilecektir.

Saygılarımızla,

BTCTurk

yabancı bankadan transfer yapsınlar .. 3 güne gelir .. illa türk bankasına gerek yok

Aradaki swift ücretini kim ödeyecek Wink 1000 lirada ortalama 80-100 tl kesinti olur Wink
sr. member
August 18, 2016, 04:20:25 AM

Merhaba,

Saygılarımızla,

BTCTurk

sr. member
Activity: 523
Merit: 285
August 18, 2016, 03:55:54 AM

Merhaba,

Saygılarımızla,

BTCTurk

legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
August 18, 2016, 03:04:14 AM
Btcturk para yatırma için istanbul ve ankarada ofis açsın ben gider yatırırım , yine para çekmeyi de aynı ofislerden sağlar ise gidip alırım.
Sıfır ofise gerek yok başkasının ofisi döviz bürosu yada kuyumcularla da anlaşabilirler.Bankalar yamuk yapıyorsa kullanmayız. Cool
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
August 17, 2016, 11:28:43 PM
Her zaman dediğimiz gibi, BTCTurk'ün Türkiye de tekel olması çok sıkıntı yaratacak. Umarım bir çözüm bulunur.
https://www.btcturk.com/Home/News#tlyatirmacekmeduyuru
sr. member
August 17, 2016, 03:43:15 PM
hero member
Activity: 896
Merit: 519
August 17, 2016, 11:59:25 AM
Habertürk'ün haberine göre, şirketin resmi Türkiye sayfasından yapılan açıklamada "Ne yazık ki bugün şirketimizin açık tutabildiği son banka hesabı kapatılmıştır. Bu sebeple TL yatırma işlemlerini durdurmuş bulunmaktayız." denildi.

hani nerede bu sirketin aciklamasi? resmi aciklama yok hic biryerde.

Sitelerinde duyurular kısmında açıklama yapmışlar.

https://bitcointalksearch.org/topic/btcturk-tl-yatrma-ilemleri-durdurulmutur-tl-cekme-ilemleri-gecikecektir-1588380
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
August 17, 2016, 11:46:29 AM
Habertürk'ün haberine göre, şirketin resmi Türkiye sayfasından yapılan açıklamada "Ne yazık ki bugün şirketimizin açık tutabildiği son banka hesabı kapatılmıştır. Bu sebeple TL yatırma işlemlerini durdurmuş bulunmaktayız." denildi.

hani nerede bu sirketin aciklamasi? resmi aciklama yok hic biryerde.
legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
August 17, 2016, 11:34:46 AM
şu cümleye okuduktan sonra hasktr çekmek lazım bu habere Grin
"Bitcoin`in Türkiye`deki son hesabı da kapatıldı"

ben btctürk müşterisi olmama rağmen bir açıklama email almadım.. bu haber kanalı nereden almış bu haberi.. BTCTürk bütün üyelerine emailing yapması gerekir.
Ya haber asparagaz yada başka bişiy var.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
August 17, 2016, 11:33:16 AM
Sorunu gidereceğiz demişler ama, nasıl olacak belli değil. Hiç iyi olmadı bu olay.
legendary
Activity: 1274
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
August 17, 2016, 11:32:49 AM
şu cümleye okuduktan sonra hasktr çekmek lazım bu habere Grin
"Bitcoin`in Türkiye`deki son hesabı da kapatıldı"
legendary
Activity: 1301
📌 peerguess.com 📌
August 17, 2016, 11:31:20 AM
hero member
Activity: 840
August 17, 2016, 06:47:31 AM
Gelişmiş Alış Satış sayfasındaki orta çağdan kalma grafiğin sayfa yenilemelerinde yeniden çıkmasını engelleyebilir misiniz? Tarayıcıyı gereksiz şekilde yavaşlatıyor ve her yenilemede aynı şeyi yaşamak sinir bozucu. Bir kere kapata bastıktan sonra açılışını opsiyonel yaparsanız çok rahat edeceğiz. Zaten sitede çok düşük hacim olduğu için bu tarz grafikler bir işimize yaramıyor.

Kesinlikle katılıyorum
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
August 17, 2016, 06:16:44 AM
Gelişmiş Alış Satış sayfasındaki orta çağdan kalma grafiğin sayfa yenilemelerinde yeniden çıkmasını engelleyebilir misiniz? Tarayıcıyı gereksiz şekilde yavaşlatıyor ve her yenilemede aynı şeyi yaşamak sinir bozucu. Bir kere kapata bastıktan sonra açılışını opsiyonel yaparsanız çok rahat edeceğiz. Zaten sitede çok düşük hacim olduğu için bu tarz grafikler bir işimize yaramıyor.
hero member
Activity: 854
Merit: 500
August 14, 2016, 12:33:17 PM
Bütün para yatırmalarım ve çekmelerim bir iki saat içinde gerçekleşti.
Btc transferlerim de madenci kardeşlerimizden onay alır almaz gerçekleşti.
Birileri sürekli şikayet edince ben de her defasında şimdiye kadar şanslıydım bu defa aksayacak gecikecek diyorum ama olmuyor.
Dengemi bozdu bu problem yaşayan ve yaşatan tayfa.
Ben kendi başıma gelene bakacağım artık.
Mutlaka sorun yaşayan vardır arasıra ama genelleme yapanları samimi bulmuyorum artık.
ara sıra ufak sıkıntılar olabiliyor. ancak burada kotulendiği kadar buyuk olaylar aslında olmuyor. dikkat edin cok sikayet edenlerin hepsi newbie. özellikle baltalanmaya calısıldıgını dusunuyorum.

Şikayet edenler newbie diye birşey yok, adam foruma üye değildir, üye olup şikayet etmiştir gayet normal şeyler.
Bende Sr.Member olduğum halde şikayet ediyorum, çünkü hizmetleri iyi değil.
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
August 14, 2016, 12:08:22 PM
btctürk onay mesajı gelmiyor daha dogrusu 2.yi istedim geldi ama ,ilki geldi sanırım ama zaman doldu ,
ne zaman düzelir acaba?
sorun çözüldü firefox ile girdim anında mesaj geldi crome sorun var sanırım.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
August 06, 2016, 04:28:51 AM
Bütün para yatırmalarım ve çekmelerim bir iki saat içinde gerçekleşti.
Btc transferlerim de madenci kardeşlerimizden onay alır almaz gerçekleşti.
Birileri sürekli şikayet edince ben de her defasında şimdiye kadar şanslıydım bu defa aksayacak gecikecek diyorum ama olmuyor.
Dengemi bozdu bu problem yaşayan ve yaşatan tayfa.
Ben kendi başıma gelene bakacağım artık.
Mutlaka sorun yaşayan vardır arasıra ama genelleme yapanları samimi bulmuyorum artık.
ara sıra ufak sıkıntılar olabiliyor. ancak burada kotulendiği kadar buyuk olaylar aslında olmuyor. dikkat edin cok sikayet edenlerin hepsi newbie. özellikle baltalanmaya calısıldıgını dusunuyorum.
Jump to: