tl çekmemizi neden istiyorlar anlamış değilim.belki ben hiç çekmiycem , btc olarak çıkmayı düşünüyorum. zorunluluğun sebebini bir i anlatabilir mi?.şirketin sorunu zaten para yatırma yolunun kapalı olması değil mi.
evet aynısı düşünüyorum Tl çekin diye kitlediler para takıldı orda btc ile al sat yapmamız engellendi.Para yatırma yada çekme millet al sat yapsın yine, senin sorunun banka ile değil mi ? illa isteyen olursa ona ver ama içeride yeterince TL vardır onunla da kendi çapında piyasa döner.Benim gibi yatırım amaçlı işlem yapanlar zaten TL yatır çek yapmıyor olabilir. Koinim banka hesabı ile iş yapabiliyorken bunların yapamaması ayrı bir muamma ayrıca...Hala gelmedi para ayrıca.
TL olarak çekmek zorunlu değil diye biliyorum BTC ni çekip çıkabilirsin. Ben öyle yaptım . 20 BTC vardı içerde tamamını sorunsuzca çektim. TL çekimine yönlendirmeleri belkide TL çekersen onlara biraz daha fazla komisyondan Kar kalıyordur, ve çekim ücreti uyguluyorlar. Çorba meselesi yani.
AYRICA : !!!Helal olsun BTCturk'e, kimseyi tokatlamadı, BTC leri indiregandi yapmadı, geçte olsa Paraları ödüyor, art niyetli kalleş bir firma olsa şimdi hepimiz ağlıyorduk. Bu memlekette zamanında batan bankalar bile insanların anasını ağlattı.
Çizdiği bu tablo ile BTCturk'ü takdir ettim. Ne yalan söyleyeyim, kötü haberi ilk duyduğumda bende
"Aha gitti bizim BTC ler" diye düşündüm. Ama öyle olmadı. Bu davranışı ile bu firma halkın daha çok gönlünü kazanacaktır. Umarım tekrar piyasaya dönebilirler ve dönerler ise Türk bitcoin kullanıcıları BTCturk e eskisinden daha çok güvenecektir diye tahmin ediyorum.
Esnaflık budur işte; bakkalda olsan, holding de olsan sözünün eri olacak sana ekmek kazandıran müşterilerini mağdur edip üzmeyeceksin.
Biz Türk halkı olarak kullandığımız hizmetlerden men edilmeye, baltalanmaya ve yasaklanmaya alışığız. Böyle olmasına rağmen en ufak bir sempatik davranışında dahi bize bunları yapanları bile yere göğe sığdıramaz sonuna kadar severiz. Ciğerimiz böyle bizim.