Author

Topic: BtcTurk Ana Konu - page 103. (Read 399136 times)

full member
Activity: 238
Merit: 100
August 06, 2016, 01:35:48 AM
Bütün para yatırmalarım ve çekmelerim bir iki saat içinde gerçekleşti.
Btc transferlerim de madenci kardeşlerimizden onay alır almaz gerçekleşti.
Birileri sürekli şikayet edince ben de her defasında şimdiye kadar şanslıydım bu defa aksayacak gecikecek diyorum ama olmuyor.
Dengemi bozdu bu problem yaşayan ve yaşatan tayfa.
Ben kendi başıma gelene bakacağım artık.
Mutlaka sorun yaşayan vardır arasıra ama genelleme yapanları samimi bulmuyorum artık.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
August 05, 2016, 03:02:55 PM
Zaman zaman biraz fazla beklettikleri olsa da, hala elimizdeki tek opsiyon bu firma. Anladığım kadarı ile, iş gücü olarak ya da yazılımsal olarak, yeterince kurumsal olamamış ya da gerek görmemiş olabilirler. Dediğim gibi başka çıkış kapımız yok maalesef.
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
August 04, 2016, 05:47:33 PM
İşlem hacmi yeterli seviyede değil buda biraz ağırdan almayı sağlıyor bana kalırsa ama genelde işlemlerini yapıyorlar sadece biraz daha beklemek gerekiyor.
sr. member
Activity: 462
Merit: 250
Arianee:Smart-link Connecting Owners,Assets,Brands
August 02, 2016, 08:34:11 AM
kurallara uygun bir para yatırma işlemi gerçekleştirdim,bekledim yok desteğe başvurdum ordan da bir cevap yok.lütfen biraz hızlı olur musunuz ?
hero member
Activity: 629
Merit: 508
August 01, 2016, 03:45:58 PM
1 aylık fiyat grafiğini şu şekil gösteriyor

sol tarafa bi sürü tuş koymuşsunuz ama grafiğin kendisini bozmuşsunuz hayatimda gördüğüm en bok gibi grafik

Baktığın şey "aylık" grafik.
O grafikteki her mum 1 ayı temsil eder. Bir sorun yok.
hero member
Activity: 969
Merit: 1000
August 01, 2016, 03:30:36 PM
1 aylık fiyat grafiğini şu şekil gösteriyor

sol tarafa bi sürü tuş koymuşsunuz ama grafiğin kendisini bozmuşsunuz hayatimda gördüğüm en bok gibi grafik
legendary
Activity: 1086
Merit: 1014
Bitcoin Trader
July 26, 2016, 10:45:32 AM
su para yAtirma cekme sikintisini anlarim

ama bu btc cekme kisminda bircok exchange firmasindan 5 kat fazlasini aliyorsunuz acil odemelerimiz oluyor bir yere kisiye firmaya odeme geciyoruz acil durumlat soz konusu oluyor buda manuel olmadigi gibi sistemi hizlandirin arkadaslar ya. suanda hesapladiginda aldiginiz silem basina ucret 1 tl az buz degil 1 tl

neden istarla cevap verilmez acaba
hero member
Activity: 854
Merit: 500
July 25, 2016, 09:37:12 AM
Son TL gönderiminizden yola çıkarak söylüyorum, en son Bank Asya Katılım Bankası ile çalışıyordunuz. BDDK'nın Bank Asya'nın faaliyet Lisansını iptal etmesinin çalışmalarınızı etkileyip etkilemeyeceği ve yeni yol haritasınız ( çalıştığınız banka) hakkında bilgilendirmenizi rica ederim. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Saygılar.

para yatirma kisminda, türkiye finans katılım bankasınin iban bilgileri cikiyor,

bu bankanin bank asya ile bir isbirligi var mi?

bildigim kadariyla, katilim bankasi boydaklara ait.

Katılım Bankası Demek, çok farklı birşey demektir.Sıradan bir firmaya ait değildir.Katılım Bankaları.
Finans Katılım bankası, Türkiye Finansa aittir, Asya Katılım bankası, Bank asyaya aittir, yani herhangi bir firmaya ait değildir, zaten bildiğim kadarıyla türkiyede katılım bankası açabilmek için faalda olan bir banka olması şart.
Sıradan hesapla, katılım hesabının arasındada farklar vardır.
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
July 25, 2016, 09:26:46 AM
Son TL gönderiminizden yola çıkarak söylüyorum, en son Bank Asya Katılım Bankası ile çalışıyordunuz. BDDK'nın Bank Asya'nın faaliyet Lisansını iptal etmesinin çalışmalarınızı etkileyip etkilemeyeceği ve yeni yol haritasınız ( çalıştığınız banka) hakkında bilgilendirmenizi rica ederim. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Saygılar.

para yatirma kisminda, türkiye finans katılım bankasınin iban bilgileri cikiyor,

bu bankanin bank asya ile bir isbirligi var mi?

bildigim kadariyla, katilim bankasi boydaklara ait.
hero member
Activity: 854
Merit: 500
July 25, 2016, 09:15:38 AM

ama bu btc cekme kisminda bircok exchange firmasindan 5 kat fazlasini aliyorsunuz acil odemelerimiz oluyor bir yere kisiye firmaya odeme geciyoruz acil durumlat soz konusu oluyor buda manuel olmadigi gibi sistemi hizlandirin arkadaslar ya. suanda hesapladiginda aldiginiz silem basina ucret 1 tl az buz degil 1 tl
sr. member
Activity: 669
Merit: 318
Kriptopara Alım Satım Platformu
July 25, 2016, 09:10:00 AM

Merhaba,

Mevcut durumda çalıştığımız banka bilgilerini TL yatırma isteği oluşturarak görüntüleyebilirsiniz.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
July 25, 2016, 08:48:35 AM
legendary
Bitcoin Trader
July 25, 2016, 03:49:13 AM

legendary
July 25, 2016, 02:51:13 AM
https://bitcointalksearch.org/topic/net-holding-btcturk-cemaat-1562422

insanlarin kafasinda soru isareti kalmamasi acisindan, bu konuda btcturkten de resmi bir aciklama bekliyoruz.
legendary
July 22, 2016, 02:11:16 AM
siteye btctrader ortakligi ile birlikte grafik analiz gelmis, bir sekilde yapiyorduk apiden ama, siteye de konulmasi guzel olmus.
sr. member
July 21, 2016, 05:42:47 AM
Arkadaşlar bugün yaşadığım, btcturk'ün fee politikasıyla ilgili yorumlarınızı bekliyorum.
Btctürk hesabımdan başka adresime btc gönderimi yaparken btcturk'ün kendi adresine de btc göndermesinin mantığını anlayamadım.

Ayrıca
3.56 btclik işlemde 0.00040150 madenci ücreti görünürken
10   btclik işlemde  0.00020050 madenci ücreti ödenmiş.

dolayısı ile 2. işlemde süre uzuyor.

btctürk ne anlatmaya çalışıyor?

Merhaba,

Bitcoin protokolünde komisyonlar gönderilen Bitcoin miktarına değil, işlemin byte biriminde boyutuna göre belirlenmektedir.

Bu iki işlem için de ödenen byte başına komisyon aynıdır.

BTCTurk'ün kendi adresine para göndermesinin sebebini "change address" olarak bilinen temel bir Bitcoin transferi özelliğidir. Çoğu Bitcoin transferinde change address oluşmak zorundadır. BTCTurk'e özel bir uygulama değildir.

sr. member
July 21, 2016, 05:22:02 AM
Merhaba btcturkte ayin 24 temmuzda tl cekimi verdim hesbim.onyli degil limitimin siforlanmasi icin 24 agustous u mu beklemek zorundayim

Merhaba, hesabınızı inceleyip size yardımcı olabilmemiz için BTCTurk'e kayıtlı mail adresinizden [email protected] adresine mail atmanız gerekmektedir. Saygılarımızla.
member
Activity: 66
Merit: 10
July 21, 2016, 05:04:25 AM
Merhaba btcturkte ayin 24 temmuzda tl cekimi verdim hesbim.onyli degil limitimin siforlanmasi icin 24 agustous u mu beklemek zorundayim
full member
Activity: 139
Merit: 100
July 21, 2016, 04:25:56 AM
Arkadaşlar bugün yaşadığım, btcturk'ün fee politikasıyla ilgili yorumlarınızı bekliyorum.
Btctürk hesabımdan başka adresime btc gönderimi yaparken btcturk'ün kendi adresine de btc göndermesinin mantığını anlayamadım.

Ayrıca
3.56 btclik işlemde 0.00040150 madenci ücreti görünürken
10   btclik işlemde  0.00020050 madenci ücreti ödenmiş.

dolayısı ile 2. işlemde süre uzuyor.

btctürk ne anlatmaya çalışıyor?

legendary
Bitcoin Trader
July 19, 2016, 09:00:17 AM

Jump to: