Author

Topic: BtcTurk Ana Konu - page 108. (Read 399136 times)

hero member
Activity: 739
Merit: 500
June 09, 2016, 09:54:11 AM
Bedavadan reklam oldu işte, sevinsinler. Smiley
hero member
Activity: 749
Merit: 507
June 09, 2016, 09:44:43 AM
Paypal’in Türkiye’den çıkması ve Bitcoin ile ilgili haberleri hk. duyuru 09.06.2016

Yakın zamanda BBC, Sözcü, Millyet gibi ana akım medya portallarında ”Paypal Türkiye’den çıktı, Bitcoin rekor kırdı” şekilde haberler yayınlandığı görülmüştür.
Bu haberlerde “Türkiye`de faaliyet gösteren Bitcoin borsası BTCTurk, 28 Mayıs - 3 Haziran arasında Bitcoin işlem hacminin Türkiye`de rekor kırdığını söyledi.” bilgisi yer almıştır.
BTCTurk üzerindeki işlem hacimleri son aylarda artış göstermekle birlikte, şirketimiz belirtilen tarih aralığında hacim rekoru kırmamıştır. Şirketimiz ya da çalışanlarımız hiçbir kanaldan “Rekor kırdık” şekilde bir açıklama yapmamıştır.
Yabancı bir haber kaynağının sitemizdeki rakamları yanlış yorumlayarak yazdığı konu ile ilgili haberden esinlenilerek bu haberlerin yazıldığı anlaşılmaktadır.
Bitcoin işlem hacimleri son zamanlarda dünya genelinde yaşanan fiyat hareketliliği ile artmış ve bu trend BTCTurk üzerinde de etkili olmuştur. Hacim artış trendi Paypal’in Türkiye’den çıktığını duyurmasından önce, 2016 Şubat sonununda başlamıştır. Sitemiz üzerindeki fiyat grafiği üzerinde bu trend gözlemlenebilir.
Kamuoyuna duyurulur.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
June 09, 2016, 06:46:30 AM
http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem2/paypalin-cikmasi-ona-yaradi-rekorbrpaypalin-cikmasi-ona-yaradi/49000/49676/
söyle bir haber cıkmış. paypalın kapanması btcturke yaramış. bence alakası pek yok ama.

Bence Paypal ergeç dönücektir diye düşünüyorumda konuda olayın ise ne olduğunu bende anlayamadım.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
June 09, 2016, 05:02:51 AM
http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem2/paypalin-cikmasi-ona-yaradi-rekorbrpaypalin-cikmasi-ona-yaradi/49000/49676/
söyle bir haber cıkmış. paypalın kapanması btcturke yaramış. bence alakası pek yok ama.
sr. member
Activity: 669
Merit: 318
Kriptopara Alım Satım Platformu
June 08, 2016, 07:47:26 AM
yaklasık 30 dk önce ufak bir mebla btc çekim talebi verdim

ama acil olan işlemlerim olmasına rağmen onay mailini göndermediniz.

devamında destek mailine mail attım cevap dahi yok.

konu hakkında acilen dönüş yapabilirmisiniz.

teşekkürler

Merhaba,

Bitcoin çekme işlemleri otomatik olarak gerçekleşmektedir.

Şu anda bekleyen bir işlem görünmemektedir.
legendary
Activity: 1086
Merit: 1014
Bitcoin Trader
June 08, 2016, 07:08:20 AM
yaklasık 30 dk önce ufak bir mebla btc çekim talebi verdim

ama acil olan işlemlerim olmasına rağmen onay mailini göndermediniz.

devamında destek mailine mail attım cevap dahi yok.

konu hakkında acilen dönüş yapabilirmisiniz.

teşekkürler
sr. member
June 08, 2016, 06:31:42 AM
emir girislerinde , ekranda yaklasik olarak 30-40 saniye sonra gorulme problemi bende de var son bir kac gundur, emir gerceklesse bile bazen gozukmuyor, bir kac dakka sonra gozukuyor.

hareketli dakikalarda can sıkıyor.

firefox chrome edge hepsinde sorun ayni.

internet hizi : 50 mbit  fiber

pc config : intel 6700K en son nesil islemci. 32 gb ram. 980 ti ekran karti .

Site uzun süre açık kaldıysa sayfayı yenilemeyi deneyebilirsiniz.

Gecikme işlemlerin gerçekleşmesi sırasında değil bilgilerin size akışı sırasında yaşanıyor olabilir.

Konu daha detaylı gözden geçirilecektir.
hero member
Activity: 840
Merit: 1000
June 08, 2016, 06:28:39 AM
emir girislerinde , ekranda yaklasik olarak 30-40 saniye sonra gorulme problemi bende de var son bir kac gundur, emir gerceklesse bile bazen gozukmuyor, bir kac dakka sonra gozukuyor.

hareketli dakikalarda can sıkıyor.

firefox chrome edge hepsinde sorun ayni.

internet hizi : 50 mbit  fiber

pc config : intel 6700K en son nesil islemci. 32 gb ram. 980 ti ekran karti .

sr. member
June 08, 2016, 06:27:44 AM
sitenizdeki son gunlerdeki bu yavasligin sebebi nedir, ddos veya spam saldirisi mi var ?

emir koyuyoruz, abartisiz 30 sn sonra gozukuyor, gerceklesen emirler 1-2 dakka sonra gerceklesti diye ekrana dusuyor, eger islem hacmi ile ilgiliyse bu durum, islem hacmi biraz daha arttiginda ne yapacaksiniz?

Merhaba,

Sitede genel bir yavaşlama yaşanmamaktadır.

Gördüğünüz gecikme internet hızınız, tarayıcınız ya da bilgisayarınızın donanımı ile ilgili olabilir.
sr. member
June 08, 2016, 06:23:22 AM
Şu an sitenize btc aktarabiliyor muyuz ? Aktardiktan sonra satil nakit çekebiliyor muyuz ?

Merhaba,

Evet işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bitcoin yatırma işlemleri 7/24 yapılabilmektedir.

TL yatırma ve çekme işlemlerinin gerçekleşeceği süreler ile ilgili sitemizdeki bilgileri gözden geçirebilirsiniz.
full member
Activity: 128
Merit: 100
June 08, 2016, 06:22:31 AM
sitenizdeki son gunlerdeki bu yavasligin sebebi nedir, ddos veya spam saldirisi mi var ?

emir koyuyoruz, abartisiz 30 sn sonra gozukuyor, gerceklesen emirler 1-2 dakka sonra gerceklesti diye ekrana dusuyor, eger islem hacmi ile ilgiliyse bu durum, islem hacmi biraz daha arttiginda ne yapacaksiniz?

hero member
Activity: 546
Merit: 501
June 08, 2016, 05:38:32 AM
Şu an sitenize btc aktarabiliyor muyuz ? Aktardiktan sonra satil nakit çekebiliyor muyuz ?
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
June 07, 2016, 06:17:52 AM
dün bitcoin almak için akşam 5'de eft yaptım btcturk asyabank hesabına dedim yarını beklemeyeyim parayı hesabıma geçmediler hala daha geçecekler ne bir telefon numarası var ne canlı yardım bağlantısı maillere cevap bile vermiyorlar

Merhaba, hesap işlemleri için sadece [email protected] üzerinden mail yolu ile iletişime geçmekteyiz. Destek birimimiz tarafından size gönderilen mailleri cevaplayarak bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla.

Merhaba size 2 tane mail attım yaklaşık 2 saat önce ortalama geri dönüş sürecinizin 1 saat olduğu yazıyor eft saati 16:53:40 saat 17'den sonra ertesi güne kalmasın para hesabıma hemen geçsin diye mobil bankacılıktan eft yaptığım halde aradan tam 21 saat geçti mailinize cevap bekliyorum toplamda dekontla beraber 3 mail attım

buradan yaziyorsunuz da, sizin kim oldugunuzu nereden bilecekler, eftnin uzerine mugenrr mi yazdiniz, firmaya hergun 100 lerce eft ve havale gidiyor. btcturkun begenmedigim yonleri vardir ancak, simdiye dek yaptigim firmanin belirledigi kurallara uygun havale islemlerimen gec 1-2 saat icinde hesabima gecmistir.
newbie
Activity: 5
Merit: 0
June 07, 2016, 06:09:42 AM
dün bitcoin almak için akşam 5'de eft yaptım btcturk asyabank hesabına dedim yarını beklemeyeyim parayı hesabıma geçmediler hala daha geçecekler ne bir telefon numarası var ne canlı yardım bağlantısı maillere cevap bile vermiyorlar

Merhaba, hesap işlemleri için sadece [email protected] üzerinden mail yolu ile iletişime geçmekteyiz. Destek birimimiz tarafından size gönderilen mailleri cevaplayarak bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla.

Merhaba size 2 tane mail attım yaklaşık 2 saat önce ortalama geri dönüş sürecinizin 1 saat olduğu yazıyor eft saati 16:53:40 saat 17'den sonra ertesi güne kalmasın para hesabıma hemen geçsin diye mobil bankacılıktan eft yaptığım halde aradan tam 21 saat geçti mailinize cevap bekliyorum toplamda dekontla beraber 3 mail attım
sr. member
June 07, 2016, 05:44:48 AM

legendary
June 07, 2016, 05:44:07 AM
bu baslıkta birşey dikkatimi çekmeye başladı cok fazla newbie den sikayet geliyor. rakibi olsa onlar profil acıp yazıyorlar diyecegim ama rakibide yok. birileri birsey ceviriyor ama yakında cıkar kokusu.adam akıllı bir yere tl gönderip alım satım yapabiliyoruz onuda öldürmeyelim.

Hocam sinirlendirdiler beni ya bak ben daha şimdi bu forumu gördüm buraya sırf bunu yazabilmekiçin üye oldum yani bir firmayı karalamak gibi bir niyetim yok istersen elimde dekontuda gönderirim hesabın tarihinide atarım buraya cevap yazmışlar ama benim gönderdiğim para hesaba daha hesaba geçecek benden dekont istediler dekontuda gönderdim daha cevap yok
gönderdiğiniz tutar profilinize uyuyormu?onaylanmış hesap/onaylanmamış hesap durumları var. birde mesai saatinden sonra işlem yaptığınız için sıkıntı olmuş olabilir. en uzun eft suresi 2 saat surdu btcturke suana kadar benim yaptıgım işlemlerde.genelde 30dakikada yatıyor.sizin sorunuda kısa surede cözerler.
newbie
June 07, 2016, 05:39:43 AM
bu baslıkta birşey dikkatimi çekmeye başladı cok fazla newbie den sikayet geliyor. rakibi olsa onlar profil acıp yazıyorlar diyecegim ama rakibide yok. birileri birsey ceviriyor ama yakında cıkar kokusu.adam akıllı bir yere tl gönderip alım satım yapabiliyoruz onuda öldürmeyelim.

Hocam sinirlendirdiler beni ya bak ben daha şimdi bu forumu gördüm buraya sırf bunu yazabilmekiçin üye oldum yani bir firmayı karalamak gibi bir niyetim yok istersen elimde dekontuda gönderirim hesabın tarihinide atarım buraya cevap yazmışlar ama benim gönderdiğim para hesaba daha hesaba geçecek benden dekont istediler dekontuda gönderdim daha cevap yok
legendary
June 07, 2016, 05:35:45 AM
newbie
June 07, 2016, 05:26:06 AM
sr. member
June 07, 2016, 03:37:03 AM
duyuru sayfası firefox ve chrome da düzgün görüntülenmiyor. edge te düzgün

Merhaba, belirtmiş olduğunuz sorun çözülmüştür. Teşekkür ederiz.
Jump to: