Author

Topic: BtcTurk Ana Konu - page 106. (Read 399136 times)

newbie
Activity: 20
Merit: 0
June 22, 2016, 03:04:14 PM
Çekme isteklerinde mail gönderdikten sonra linke tıklayıp anında hesapdan düşüyor ama bitcoin çekme isteğinin onay süresi epey uzun oluyor.
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
June 22, 2016, 06:59:46 AM
adamlar ısrarla her sorana gün içinde gerçekleştirilecektir dediği halde istisnasız bende dahil türk sabırsızlığımızdan vazgeçmiyoruz

Gün içinde gerçekleşmesi kadar, abest birşey olamaz.
Sonuçta burda kimse keyfinden btc almıyor, ihtiyaçtan dolayı alıyor, sabah eft geçilmiş bir hesaba, 2-3 saattir hesaba geçirmediyse, burda müşterinin suçu yok.
Kiminin acil işi var, kiminin borcu vardır, ödeme yapması gerekiyordur.
Bazılarının keyfini bekliyoruz anlaşılan.
benim borcum veya  acelem sizi ilgilendirirmi ilgilendirmez, bizim ödemelerimiz acil işlerimiz onları ilgilendirirmi zerre ilgilendirmez kuralları ona göre belirmemişler tekel olmanın avantajları keyiflidir zaten bu keyfide kullanmaktan geri kalmıyorlar
hero member
Activity: 854
Merit: 500
June 22, 2016, 06:43:40 AM
adamlar ısrarla her sorana gün içinde gerçekleştirilecektir dediği halde istisnasız bende dahil türk sabırsızlığımızdan vazgeçmiyoruz

Gün içinde gerçekleşmesi kadar, abest birşey olamaz.
Sonuçta burda kimse keyfinden btc almıyor, ihtiyaçtan dolayı alıyor, sabah eft geçilmiş bir hesaba, 2-3 saattir hesaba geçirmediyse, burda müşterinin suçu yok.
Kiminin acil işi var, kiminin borcu vardır, ödeme yapması gerekiyordur.
Bazılarının keyfini bekliyoruz anlaşılan.
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
June 22, 2016, 06:09:34 AM
hero member
Activity: 854
June 22, 2016, 05:37:34 AM
Yaklaşık 2 Saattir Ücret hesaba yansımadı.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
June 21, 2016, 11:26:13 AM
1 saat 15 dk dir btc çekme işlemine onay verdiğim halde hiç bir hareket yok, transaction bile oluşmadı
edit:1.30 saatte oluştu, biraz geç oldu ama oldu.
newbie
Activity: 3
June 18, 2016, 04:47:10 AM
hocam zaten üyeyim btcturk.coma ancak bitcoin al sekmesinde bahsettiğin şekilde bir wallet görünmüyor ve o site benden bir bitcoin wallet linki istiyor buna nasıl ulaşabilirim acaba ? Edit: bitcoin yatırma çekme sekmesine geldiğimde aşağıdaki adrese bitcoin gönderin yazıyor ve altında bir link bulunuyor o benim wallet linkim mi oluyor? biraz fazla basic ama sorular kusuruma bakmayın anlamaya çalışıyorum
Evet btc yatır sekmesinin altında cıkan adres senin btc adresin. 3 ile baslar. ilk btc gonderirken ufak bir miktar gönder dene. 0.001btc gönder mesela
anladım hocam çok teşekkür ediyorum çok yardımcı oldun.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
June 18, 2016, 04:46:18 AM
hocam zaten üyeyim btcturk.coma ancak bitcoin al sekmesinde bahsettiğin şekilde bir wallet görünmüyor ve o site benden bir bitcoin wallet linki istiyor buna nasıl ulaşabilirim acaba ? Edit: bitcoin yatırma çekme sekmesine geldiğimde aşağıdaki adrese bitcoin gönderin yazıyor ve altında bir link bulunuyor o benim wallet linkim mi oluyor? biraz fazla basic ama sorular kusuruma bakmayın anlamaya çalışıyorum
Evet btc yatır sekmesinin altında cıkan adres senin btc adresin. 3 ile baslar. ilk btc gonderirken ufak bir miktar gönder dene. 0.001btc gönder mesela
newbie
June 18, 2016, 04:40:56 AM
full member
Activity: 122
Merit: 100
June 18, 2016, 04:40:16 AM
ipad uygulamanız çalışmıyor, anlık ,ilemleri göstermiyor , ben yenilersem rakamlar güncelliyor sadece.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
June 18, 2016, 04:37:28 AM
öncelikle merhaba. Bitcoine yeniyim 2-3 gündür araştırıyorum.Paypalın kapanmasından sonra bir yabancı sitedeki paramı sadece bitcoin aracılığıyla alma opsiyonum var ama nasıl yapılacağı konusunda tam bir fikrim yok.Çevrimiçi cüzdan alabileceğim siteler var ancak bunlar türkiyeye satışı desteklemiyor.Ayrıca başkasının bana bitcoin göndermesi için wallet gerekli mi o konuda da emin değilim.İsteğimi kısaca belirteyim:Yabancı bir sitedeki $ üzerinden bulunan paramı bitcoin aracılığıyla alarak iş bankası türk lirası hesabıma atmak istiyorum.Bu işlemi nasıl yapabilirim? Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. ( siteyle konuştuğumda bitcoin olarak göndereceklerini söylediler ancak wallet açmam gerekiyor mu ? Olası bir yabancı siteden wallet açma durumunda bunu nasıl tlye çevirerek banka hesabıma alabilirim bu konularda araştırmalarım yetersiz kaldı) Şimdiden teşekkür ederim
btcturkte bir hesap aç. yabancı sitedeki paranı btc olarak bu btcturkteki btc hesabına gönder. btcturkte btc ni tl ye sat. hesabına cek. dikkat her cekim işlemin icin 5tl para cekim komisyonu var.ondan paranı toplu cekmeye özen göster.
hero member
Activity: 625
June 18, 2016, 04:35:45 AM
öncelikle merhaba. Bitcoine yeniyim 2-3 gündür araştırıyorum.Paypalın kapanmasından sonra bir yabancı sitedeki paramı sadece bitcoin aracılığıyla alma opsiyonum var ama nasıl yapılacağı konusunda tam bir fikrim yok.Çevrimiçi cüzdan alabileceğim siteler var ancak bunlar türkiyeye satışı desteklemiyor.Ayrıca başkasının bana bitcoin göndermesi için wallet gerekli mi o konuda da emin değilim.İsteğimi kısaca belirteyim:Yabancı bir sitedeki $ üzerinden bulunan paramı bitcoin aracılığıyla alarak iş bankası türk lirası hesabıma atmak istiyorum.Bu işlemi nasıl yapabilirim? Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. ( siteyle konuştuğumda bitcoin olarak göndereceklerini söylediler ancak wallet açmam gerekiyor mu ? Olası bir yabancı siteden wallet açma durumunda bunu nasıl tlye çevirerek banka hesabıma alabilirim bu konularda araştırmalarım yetersiz kaldı) Şimdiden teşekkür ederim

btcturk.com a üye oluyorsun. Orada bitcoin alma gönderme sekmesinde alma kısmındaki bitcoin adresini veriyorsun karşı taraf oraya BTC gönderiyor. BTC 3 onaydan sonra btcturk hesabına geçiyor. Kolay alış satıştan Türk Lirasına çeviriyorsun. Banka bilgilerini kaydettikten sonra para çekme bölümünden paranı çekiyorsun.
newbie
June 18, 2016, 04:31:57 AM
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
June 17, 2016, 01:26:53 PM
Arkadaş ben btctürk hesabına 100 tl para atsam 95 tl kesilcek daha sonrasında bunu btc çevirebiliyormuyuz? Sonrasında ben o btc başka bir adrese göndersem toplamda 10 tl komisyonmu gitmiş olcak?

100 tl atınca hesapta 100 tl olur.gönderirken bankanın kestiği eft ücretini saymıyorum. çekerken 5 tl komisyon var, btc alırken işlem hacmine göre komisyon ödersin, btc çekerken de komisyon 0.0005 btc ödersin

Tamamdır saolasın sanırım verdikleri banka hesabından eft ücreti alıyorlar herhalde. Ben 100 tl attımı ona göre 100 tl'likde Btc olucak diye düşünüyordum veya o parayı Btc çevirme olayı var diyordum. Sıkıntılıymış hakikaten birde hesaba bu süreçte o paranın yatması daha sonrasında bitcoine döndürülmesi ve başka bir adrese gönderilmesi olayıda var.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
June 17, 2016, 12:23:47 PM
Arkadaş ben btctürk hesabına 100 tl para atsam 95 tl kesilcek daha sonrasında bunu btc çevirebiliyormuyuz? Sonrasında ben o btc başka bir adrese göndersem toplamda 10 tl komisyonmu gitmiş olcak?

100 tl atınca hesapta 100 tl olur.gönderirken bankanın kestiği eft ücretini saymıyorum. çekerken 5 tl komisyon var, btc alırken işlem hacmine göre komisyon ödersin, btc çekerken de komisyon 0.0005 btc ödersin
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
June 17, 2016, 11:21:07 AM
hero member
Activity: 868
Merit: 502
June 17, 2016, 10:22:44 AM
para atarız gec yatar  btc cekerız saatlerce bekler tekellıgınıze lanet olsun dıyorummm sade
full member
Activity: 128
June 17, 2016, 08:33:06 AM
evet cok transfer var sanirim bu gunlerde, islem hizi biraz azalti, ama yine de yatiyor hizli bir sekilde.
newbie
Activity: 20
June 17, 2016, 03:01:25 AM
Yaptığımız eft ler biraz geç yatıyor sanırsam. Daha önceden 15 dakikada yatıyordu hesaba para. Umarım eskiye dönüş çabuk olur.
full member
Activity: 182
June 14, 2016, 12:27:14 PM
20 Dakika kadar önce işlem tamamlandı,

Bahsettiğiniz olayla ilgili bir durum değil, uzun zamandır Sanal para birimleri ile ilgileniyorum zaten, BTCturk başka bir hesaba gönderdiğim 2 BTC yi işleme alıp göndermedi onun için Transaction ID'de oluşmuyor, ya işlemim bug ta kalmış olabilir, şuan sorun çözüldü gibi ancak diğer gönderimlerimde son durum ne olacak korkmuyor değilim açıkçası Smiley

Merhaba,

Yaklaşık 1,5 saat kadar  önce  2 BTC gönderim işleminde bulundum ancak işlem henüz onaylanmadı, konuyla ilgili iletişim kısmından destek talebi gönderdim ivedilikle kontrol edip bilgi işleme koyabilirmisiniz.

2 btc gonderim derken, btcturk hesabiniza 2 btc mi gonderdiniz. eger gecmediyse bu tamamiyle 2 btc icin verdiginiz fee ile ilgilidir. tx varsa paylasirmisiniz ?

eger fee uygun ise, btcturk sisteminde bir problem var demektir.
Jump to: