Teyitin ne işe yaradığını yanlış biliyorsun sanırım. Marketler istese değil 3 teyit 10 teyit için de bekleyebilir şartlarında belirtmek kaydıyla.
teyitin ne işe yaradıgını iyi biliyorum.ben 3teyittede 5 teyitde de 7 teyitdede btc yi kabul eden sitelerin hepsine btc gönderdim.sen konuyu yanlış anlamışsın.btcturk e bıyerden btc gelmiş ve btcturk gelen betc yi teyit olmadan ben cekım emri verdiğim için bana yollamış.bende gelen btc yi başka siteye yolladıgım zaman kabul etmeleri için 3 teyit olmasını bekliyorum.fakat benım gonderdıgım btc nın teyıt olması ıcın once btcturk un bana gonderdıgı btc nın teyit olması gerekıyo.onunda teyit olması ıcın btcturkun bana gondermıs oldugu btc adresıne gelen btc nın teyıt olması gerekıyo.btcturk kendı btc adresıne gelen btc nın teyıt olmasını beklemeden bana yada sana gondermesı yanlıs bır durum.ben butun gun onların hesabına gecen btcnın teyıt olmasını beklıycemde sonra bana gonderdıklerı btc nın teyıt olmasını beklıycem en son benım gonderdıgım btc nın teyıt olmasını beklıycem anlamına gelıyor.benım burda yenı olmam bu ıslerı bılmedıgım anlamına gelmıyo.onyargılı yaklasmadan iyi okumanı tavsıye ederım.