Author

Topic: BtcTurk Ana Konu - page 140. (Read 399136 times)

newbie
Activity: 5
Merit: 0
July 13, 2015, 03:47:44 PM
btcturk. btc gonderdiğimizde 3 teyit olmadan hesabımıza gecırmıyorsunuz ama btc gönderirken neden 1 teyit bile olmamış btc yi bize gönderip bekletiyorsunuz..yanı bızlerın gondermıs oldugu btc 3 teyıtte hesabımıza gecmesını beklıyoruz sıtenızde.ama biz beklerken siz o btcleri kullanıyosunuz sanırım buda ayrı konu.( belki siz buna cevap vermezsiniz ama yinede belirteyim.)

Teyitin ne işe yaradığını yanlış biliyorsun sanırım. Marketler istese değil 3 teyit 10 teyit için de bekleyebilir şartlarında belirtmek kaydıyla.

teyitin ne işe yaradıgını iyi biliyorum.ben 3teyittede 5 teyitde de 7 teyitdede btc yi kabul eden sitelerin hepsine btc gönderdim.sen konuyu yanlış anlamışsın.btcturk e bıyerden btc gelmiş ve btcturk gelen betc yi teyit olmadan ben cekım emri verdiğim için bana yollamış.bende gelen btc yi başka siteye yolladıgım zaman kabul etmeleri için 3 teyit olmasını bekliyorum.fakat benım gonderdıgım btc nın teyıt olması ıcın once btcturk un bana gonderdıgı btc nın teyit olması gerekıyo.onunda teyit olması ıcın btcturkun bana gondermıs oldugu btc adresıne gelen btc nın teyıt olması gerekıyo.btcturk kendı btc adresıne gelen btc nın teyıt olmasını beklemeden bana yada sana gondermesı yanlıs bır durum.ben butun gun onların hesabına gecen btcnın teyıt olmasını beklıycemde sonra bana gonderdıklerı btc nın teyıt olmasını beklıycem en son benım gonderdıgım btc nın teyıt olmasını beklıycem anlamına gelıyor.benım burda yenı olmam bu ıslerı bılmedıgım anlamına gelmıyo.onyargılı yaklasmadan iyi okumanı tavsıye ederım.
legendary
Activity: 1108
Merit: 1002
July 13, 2015, 02:53:33 PM
btcturk. btc gonderdiğimizde 3 teyit olmadan hesabımıza gecırmıyorsunuz ama btc gönderirken neden 1 teyit bile olmamış btc yi bize gönderip bekletiyorsunuz..yanı bızlerın gondermıs oldugu btc 3 teyıtte hesabımıza gecmesını beklıyoruz sıtenızde.ama biz beklerken siz o btcleri kullanıyosunuz sanırım buda ayrı konu.( belki siz buna cevap vermezsiniz ama yinede belirteyim.)

Teyitin ne işe yaradığını yanlış biliyorsun sanırım. Marketler istese değil 3 teyit 10 teyit için de bekleyebilir şartlarında belirtmek kaydıyla.
newbie
Activity: 6
July 13, 2015, 01:29:21 PM
Nihayet ilk onay geldi, bu onay için tam 10 saat beklemiş oldum, buna da şükür. BTC fiyat olarak kendini topladı da zararım fazla büyümedi.
newbie
Activity: 5
July 13, 2015, 12:23:38 PM
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
July 13, 2015, 08:13:05 AM
bir miktar transfer yaptım şuan diger sitedeki walletta beklemede görünüyor. yani btcturktten çıkmış btc. şuan btcturkte bir sıkıntı görünmüyor.
saat 11de girdiğim talep hala hiç onay almamış. acelem yok zaten çok düşük bir miktardı ama gerçektende bir sıkıntı var gibi.ama btcturkle alakalı değil gibi geliyor bana.
bu arada bendeki gözüken fee ücretide çok düşük.
Hala 1 onay dahi almadı.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
July 13, 2015, 07:21:01 AM
Eğer ücretsiz çekimlerde 1 byte 1 satoshi olarak ödeniyorsa ve başka çekim seçeneği sunulmuyorsa yanlış yapılmış.
Normal zamanda bile 1 byte 1 satoshi ödemeleri 1 saati bulabilen işlemlerdi. Acelesi olana da sırf ücretsiz hizmet verme adına düşük ücretli gönderildiyse kullanıcıların şikayet etmesi lazımdı.

Bence doğrudan kullanıcıya "şu kadar madenci ücreti öde" gibi bir opsiyon sunulmalı ve bu miktar da ücret olarak madencilere ödenmeli...
sr. member
Activity: 669
Merit: 318
Kriptopara Alım Satım Platformu
July 13, 2015, 07:08:02 AM
Sayın BTCTURK yetkilisi, büyük miktarlarla işlem yapanlar için 0.0001 BTC lik işlem ücreti devede kulak kaldığı için bu miktarı ödeyip ödememe tercihini bitcoin çekme formuna bir seçenek daha ekleyip bize bırakabilirseniz, bu sayede 0.0001 BTC ücreti ödenmediği için 2.6 BTClik transferimin şu ana kadar 5 saattir (ne kadar daha sürer belli değil) tek onay bile alamama gibi bir durumla karşılaşma riskini almamış oluruz.

Bahsettiğimiz gibi Blockchain üzerindeki spam işlemlerden dolayı standart tavsiye edilen madenci ücretine sahip işlemlerin onay alması gecikmektedir.

Bu durum sadece bizi değil bütün sektörü etkilemektedir. Yatırma işlemlerinde diğer sitelerden bize transfer edilen yüzlerce işlem onaysız beklemektedir.

Daha yüksek madenci ücretinin eklenmesi için gerekli değişiklikler yapılmıştır.

Anlayışınız için teşekkürler.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
July 13, 2015, 07:02:23 AM
Sayın BTCTURK yetkilisi, büyük miktarlarla işlem yapanlar için 0.0001 BTC lik işlem ücreti devede kulak kaldığı için bu miktarı ödeyip ödememe tercihini bitcoin çekme formuna bir seçenek daha ekleyip bize bırakabilirseniz, bu sayede 0.0001 BTC ücreti ödenmediği için 2.6 BTClik transferimin şu ana kadar 5 saattir (ne kadar daha sürer belli değil) tek onay bile alamama gibi bir durumla karşılaşma riskini almamış oluruz.

Son güncelleme ile bu problemi düzeltmişler ama eski gönderilere fee eklenemeyeceği için beklemek zorundasınız. Benim 5 gün önce en düşük feeden gönderdiğim miktar yeni onay aldı. Allah sabır versin.
newbie
July 13, 2015, 06:45:58 AM
sr. member
July 13, 2015, 06:12:54 AM
Merhaba,

Blockchain üzerinde halen etkisi devam eden spam transactionlardan dolayı Bitcoin transferlerine eklediğimiz madenci ücretlerinde bazı değişiklikler gerçekleştirdik.

İşlemlerinizin daha hızlı onay alması için yaptığımız bu değişiklikler sırasında sistemlerimizi durdurmak zorunda kaldık ve gecikmeler yaşandı.

Yaşanan gecikmelerden dolayı özür dileriz.

Bildiğiniz gibi Bitcoin çekme işlemlerinde 0.001 ve üzerindeki miktarlardan komisyon almamaktayız ve madenci ücretini sizin yerinize ödemekteyiz. Bu hizmetimizi sağlamaya devam edeceğiz.

İlginize teşekkür ederiz.
EFS
staff
Activity: 3822
Merit: 2123
Crypto Swap Exchange
July 13, 2015, 05:47:20 AM
12:25'te TL çekim talebinde bulundum.

13:41'de işlem gerçekleşti.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
July 13, 2015, 05:01:10 AM
Benimde 2 saat önce btc çekim talebim az önce koinimdeki hesaba geçti.Hesap hareketlerinde gelen btc ''işleniyor'' olarak 2 saat bekledim.Normalde 30 dakika sürmesi lazım.Btcturkle alakalı değil sanırım.
twn
legendary
July 13, 2015, 04:54:13 AM
bir miktar transfer yaptım şuan diger sitedeki walletta beklemede görünüyor. yani btcturktten çıkmış btc. şuan btcturkte bir sıkıntı görünmüyor.
saat 11de girdiğim talep hala hiç onay almamış. acelem yok zaten çok düşük bir miktardı ama gerçektende bir sıkıntı var gibi.ama btcturkle alakalı değil gibi geliyor bana.
bu arada bendeki gözüken fee ücretide çok düşük.
newbie
July 13, 2015, 04:43:04 AM
Bitcoin düşüşe daha geçmemişken, fiyat 830 TL üzerindeyken dün bitcoinimi çekme isteğinde bulunmuştum. Onay bekleme problemi yüzünden ancak bu sabah gönderme işlemi gerçekleştirilebildi ve fiyat 780 TL olmuştu. Sorunlar bitmişmiydi, hayır. Bu sefer transfer ücretini 0.00000455 BTC olarak ayarlayan BTCTURK yüzünden 5 saattir tek bir onay bile alamadı işlemim. Fiyat şu an 750 TL ye düştü. Sorunlar bitmişmiydi, tabiki hayır. Düşen fiyattan alıp tekrar başka hesabıma göndermek istedim ve bu sefer de bitcoinlerim hesabımdan düşüldü ama gönderim gerçekleştirilmedi bile. BTCTURK sayesinde epey bir zarardayım şu an, bu kadar yıl oldu ve hala böyle sorunlar yaşatıyorsunuz. Tüm bakiyemi çekeceğim ve bu son kullanışım olacak.
EFS
staff
Activity: 3822
Merit: 2123
Crypto Swap Exchange
July 13, 2015, 04:25:48 AM
12:25'te çekim talebinde bulundum.
twn
legendary
July 13, 2015, 03:06:22 AM
newbie
July 13, 2015, 02:24:40 AM
Problem çözlmüştür. Çekme işlemlerinizi sorunsuz gerçekleştirebilirsiniz.

Gecikme için özür dileriz.

Benim işlemim de yapılmış. Heralde haftasonu oldugu için normalden daha uzun oldu çözülmesi.
yine de pazartesiye yetiştirdiler.

teşekkürler BTCTurk

herkese iyi günler

sr. member
July 13, 2015, 02:00:13 AM
Problem çözlmüştür. Çekme işlemlerinizi sorunsuz gerçekleştirebilirsiniz.

Gecikme için özür dileriz.
sr. member
July 12, 2015, 05:01:08 PM
Merhaba, Bitcoin çekme işlemlerinde sistemsel bir sorun yaşıyoruz ve sorunu çözmek için uğraşıyoruz. Sorun sabah saatlerinde çözülmüş olacaktır, bu sorundan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek ister ve özür dileriz.
newbie
July 12, 2015, 02:51:51 PM
Merhaba

Bugun sabahtan itibaren BTCturk'den bitcoin çekmede problem yaşayan başkalarıda var mı forumda? bir turlü ekip onayı verilmiyor, zaman aşımına uğruyor. Destekten gelen mail'e gore sistemde bir problem varmış..
Düzeltmeleri bu kadar uzun sürmesi telaşlandırdı doğrusu.   

belki BTCTurk.com buradan bir açıklama yapar.
Eğer cryptolocker vb virüs için ödeme yapacaksanız kısıtlamış olmaları normal, çünkü bu konuda destek vermek istemiyorlar.

cryptolocker ile bir alakası yok neyseki. uzun zamandır kullanıyorum Btcturk'ü.
Jump to: