Sitenizde bir bug var,sadece bende oluyorsa bir şey diyemem.
Verilmiş bir satış emrini iptal ettiğim zaman, tekrar satış emri vermek için tüm bakiye butonuna tıklayınca bakiye görünmüyor. Sayfayı yenilesem de görünmüyor. Emir girişi kısmında alış-satış tabı satış kısmında kalıyor sanırım onla alakalı bir durum olabilir.
Ancak menüden tekrar gelişmiş satış kısmına tıkladığımda, satış tabına geçince tüm bakiye butonuna tıklarsam bakiye geliyor.
Merhaba,
Genel bir sorun görünmemekte.
Lütfen hesap bilgilerinizi bize e-posta adresimizden ya da canlı yardım üzerinden bildiriniz. Hesabınızdaki sorun giderilecektir.
Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Bahsettiğim bugun yalnız bende olması biraz zor gibi, genel bir sorun olmalı. Söylediğim gibi alış-satış tabı ile alakalı bir durum gibi geliyor.
Ayrıca fiyat giriş kısmına tıklayınca, fiyat sıfırlanmasın lütfen. Kaç defa yanlış fiyat girişinde bulundum bu nedenden ötürü.
Söylemek istediğim diyelim input alanında varolan fiyat 717 TL. ben oraya tıklayıp 717 yi 715 yapayım diyorum, sıfırlandığı için 15 oluyor. İşlem yapan fiyatını kendi girsin diye böyle bir şey yapmışsınız sanırım, ancak başka hiçbir trade sitesinde böyle bir durum yok.
Fiyat alanına tıkladığınızda alanın sıfırlanmaması, seçili gelmesi gerekir. Ok tuşlarını kullanarak otomatik gelen rakam üzerinde değişiklikler yapabilirsiniz.
Sıfırlanma derken anlatamamışım kusura bakmayın. Ben de o seçili olma durumundan bahsediyorum. evet ok tuşu ile değişiklik yapılabilir, ancak hiç bir trade sitesinde böyle bir durum olmadığından, alışkanlıktan olsa gerek hataya sebep olabiliyor.
Bir de fiyat tablosunda bir fiyata tıklayınca fiyat inputunun otomatik o fiyat olmasını sağlasanız daha iyi olur, tüm trade sitelerinde bu şekilde biliyorsunuz. Çok zor bir şey değil bunu yapmak da.
Bu özellik sitemizde mevcuttur. Alıştayken satış tablosundaki bir satıra tıkladığınızda, satıştayken ise alış tablosundaki bir satıra tıkladığınızda bu satıra kadar olan toplam miktar ve bu satırdaki fiyat form üzerine otomatik gelecektir.
Aynı özellik iOS uygulamamızda da mevcuttur.
Evet o özellik mevcut ancak, alış satış emrine göre bölmüşsünüz. Yani alıştayken alış tablosunda ki fiyata, veya tersi tıklayınca olmuyor. Genel alışkanlıklar vardır, yukarıda bahsettiğim gibi bütün trade sitelerinde ne tarafa tıklarsan tıkla o fiyat gelir seçili. Misal ben satış yapacağım satış tablosunda fiyat 715 alışta 690 olsun. Ben 714 den satış koymak için, diğer trade sitelerinde 715'e tıklarım, input dolar otomatik, 5'i 4 yaparım tek tuşla iş biter. Ama sitenizde bu mümkün değil. çünkü 715 e tıklasamda bişey değişmeyecek, neden satış emri gireceğim için sadece alış tablosunda ki fiyatlar tıklama ile otomatik değişiyor. Umarım anlatabilmişimdir.
Şimdi burada yazdıklarım basit şeyler gibi görünebilir, yani fiyatı yazıver diye düşünen çıkabilir. Ancak kullanım sırasında son derece can sıkıcı oluyor, alışkanlıklar meselesinden dolayı. Demek ki pek fazla kişinin şikayeti yok bu durumdan. Daha önce ki mesajlarımda belirttiğim gibi sitenizde fazla işlem yapmıyorum zaten, bunları da yapıcı eleştiri olması nedeni ile yazdım, yanlış anlaşılmak istemem. Zaman ayırdığınız için teşekkürler.