Author

Topic: BtcTurk Ana Konu - page 143. (Read 399136 times)

legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
June 12, 2015, 10:12:30 AM
beyler yapmayın böyle şeyler😀 üzüntümden ayfonu kırdım ütüden bağlanıyorum foruma
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
June 12, 2015, 10:03:44 AM
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
June 12, 2015, 08:24:47 AM
Böyle bakıyoruz iphone'da BTCTurk uygulamasından trading yapanlara Sad Biz anca fiyatı takip edelim tabi
legendary
June 12, 2015, 05:42:35 AM
iOS uygulamamız güncellendi, uygulama üzerinden Bitcoin alış satış işlemlerinizi yapabilirsiniz. Bildirim Merkezi'ndeki Bugün görünümünden kolayca Bitcoin fiyatını kontrol edebilirsiniz.
Çok iyi, aynısını Android için de bekliyoruz.

Katılıyoruz. Android ile ilgili çalışmanız var mı? Varsa ne aşamada?
androide çıkmasın  Grin

Biz androidciler fakirmiyiz Sad Bizde istiyoruz. Valla çok paramız var . Bizede yapin.
hero member
Activity: 840
Merit: 1000
June 12, 2015, 04:45:58 AM
android kullanicisi daha fazla, androide de cikmasini bekliyoruz.
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
June 11, 2015, 02:10:22 PM
iOS uygulamamız güncellendi, uygulama üzerinden Bitcoin alış satış işlemlerinizi yapabilirsiniz. Bildirim Merkezi'ndeki Bugün görünümünden kolayca Bitcoin fiyatını kontrol edebilirsiniz.

androide çıkmasın  Grin
legendary
June 11, 2015, 10:09:09 AM

sr. member
Activity: 669
Merit: 318
Kriptopara Alım Satım Platformu
June 11, 2015, 05:31:50 AM

şimdi hesabımla giriş yaptım. arayüzü güzel olmuş gayet kullanışlı duruyor. mobilden işlem yapmak zor oluyordu. ben beğendim. bir öneri sanırım para yatırma ve çekme işlemleri mobilden yapılamıyor. yada ben göremedim. bunlarda eklenirse hiç pc kullanmadan tüm işlemleri halledebiliriz.

Olumlu geri bildirimleriniz için çok teşekkür ederiz.

Bir sonraki versiyonumuzda TL yatırma ve çekme istekleri girilebilecektir.
sr. member
June 11, 2015, 05:28:14 AM
Piyasa Yapıcı Emirler: Emir girişi yapıldığında satış emirleri için en iyi alıştan yüksek, alış emirleri için ise en iyi satıştan düşük fiyattan girilen emirlerdir.

bugünkü kurla en iyi alış 625 - satış 630 diyelim, ben 650 TL dan satış emri koyarsam bu piyasa yapıcı emir mi oluyor? Yoksa 625-630 arası mı emir girersem oluyor.

Merhaba,

Evet en iyi alış emri 625TL iken 625TL'nin üzerinde girdiğiniz her satış emri piyasa yapıcı emir olarak fiyatlandırılacaktır.

Aynı şekilde en iyi satış emri 630TL iken 630TL'nin altında girdiğiniz her alış emri piyasa yapıcı emir olarak fiyatlandırılacaktır.

Piyasa yapıcı fiyatlandırmanın temel amacı derinlik tablosu üzerinde daha çok emir bulunmasını ve derinliğin artmasını sağlamaktır.

Sadece makas arasına girilen emirleri değil, belirtilen özellikteki bütün emirleri kapsamaktadır.

Teşekkür ederiz.
hero member
Activity: 625
Merit: 500
June 11, 2015, 04:27:42 AM
Piyasa Yapıcı Emirler: Emir girişi yapıldığında satış emirleri için en iyi alıştan yüksek, alış emirleri için ise en iyi satıştan düşük fiyattan girilen emirlerdir.

bugünkü kurla en iyi alış 625 - satış 630 diyelim, ben 650 TL dan satış emri koyarsam bu piyasa yapıcı emir mi oluyor? Yoksa 625-630 arası mı emir girersem oluyor.

legendary
June 11, 2015, 04:08:31 AM

şimdi hesabımla giriş yaptım. arayüzü güzel olmuş gayet kullanışlı duruyor. mobilden işlem yapmak zor oluyordu. ben beğendim. bir öneri sanırım para yatırma ve çekme işlemleri mobilden yapılamıyor. yada ben göremedim. bunlarda eklenirse hiç pc kullanmadan tüm işlemleri halledebiliriz.
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
June 11, 2015, 02:24:44 AM
sr. member
June 11, 2015, 01:58:05 AM

twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
June 06, 2015, 01:04:15 AM
ben pek suçlamıyorum.uzun süredir tüm işlemlerimi 0 komisyonla yaptım.şuana kadarda neredeyse hiç sıkıntı yaşamadım. oranlar bence çok yüksekte değil.
sonuçta ayakta kalmaları için parada kazanmaları lazım. 1 milyona 0 komisyon bence biraz vizyonlarıyla ilgili bir tutar olmuş.inşallah o kadar işlem yapanların olduğu günleride görürüz.
full member
Activity: 504
Merit: 120
June 05, 2015, 07:16:04 PM
Merhaba,

Komisyon oranlarımızda bazı değişikliklere gittik ve bu değişikliklerden sizleri haberdar etmek istedik. BTCTurk üzerindeki komisyon oranları artık Piyasa Yapıcı / Piyasa Alıcı fiyatlandırma ile hesaplanacaktır.

Yeni komisyon oranlarımız 08/06/2015 Pazartesi günü itibariyle aşağıdaki gibi olacaktır.

Piyasa Alıcı Emirler: Emir girişi yapıldığında satış emirleri için en iyi alış ile eşit ya da daha düşük, alış emirleri için ise en iyi satış ile eşit ya da daha yüksek fiyattan girilen emirlerdir.

Yeni komisyon oranlarının aktif olmasının ardından bir süredir devam eden %0 komisyon kampanyamızı da sonlandırıyoruz.

Destekleriniz için teşekkürler.

www.btcturk.com
Sitenin son 1 aylık toplam hacmi 1 milyon lira yok en düşük komisyon oranı için istenen miktar 1 milyon tl Smiley

Hadi 1 milyon lira var diyelim tüm işlemleri tek kişi mi yapıyor bu sitede
sr. member
Activity: 294
Merit: 250
June 05, 2015, 01:55:18 PM
Merhaba,

Komisyon oranlarımızda bazı değişikliklere gittik ve bu değişikliklerden sizleri haberdar etmek istedik. BTCTurk üzerindeki komisyon oranları artık Piyasa Yapıcı / Piyasa Alıcı fiyatlandırma ile hesaplanacaktır.

Yeni komisyon oranlarımız 08/06/2015 Pazartesi günü itibariyle aşağıdaki gibi olacaktır.

Piyasa Alıcı Emirler: Emir girişi yapıldığında satış emirleri için en iyi alış ile eşit ya da daha düşük, alış emirleri için ise en iyi satış ile eşit ya da daha yüksek fiyattan girilen emirlerdir.

Yeni komisyon oranlarının aktif olmasının ardından bir süredir devam eden %0 komisyon kampanyamızı da sonlandırıyoruz.

Destekleriniz için teşekkürler.

www.btcturk.com
Sitenin son 1 aylık toplam hacmi 1 milyon lira yok en düşük komisyon oranı için istenen miktar 1 milyon tl Smiley
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
June 05, 2015, 11:46:03 AM
adamlara diyecek bişey bulamıyorum, hacimler düştü, alan yok satan yok, piyasalar duruldu. exchange lerinde ayakta duması lazım bir yerden kazanacak. bizim açımızdan kötü olacak o ayrı tabi, özellikle günlük trade yapanlar için ciddi bir kayıp

Stabilite btc için iyi değil 3 aydır aynı şeyi söylüyorum.Döviz için iyi olabilir ama btc için oldukça kötü.2 aydır yaprak kımıldamıyor dolayısıyla hacimde düşük.Exchange siteleri nasıl ayakta duracak ? Ya komisyon artıracak ya da dükkanı kapatıp gidecek zarar etmemek için.Bu durumda major sitelerin kapanması btc ekosistemine zarar vericek her zamanki gibi.Adamlarda haklı,hareket olursa komisyon inmeli,stabil kaldığı sürece bu oranlar normal.
legendary
June 05, 2015, 08:00:11 AM
adamlara diyecek bişey bulamıyorum, hacimler düştü, alan yok satan yok, piyasalar duruldu. exchange lerinde ayakta duması lazım bir yerden kazanacak. bizim açımızdan kötü olacak o ayrı tabi, özellikle günlük trade yapanlar için ciddi bir kayıp
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
June 05, 2015, 07:55:53 AM
tam seçim öncesi komisyonlar yükseldi
zamanlama manidar. Tongue
zaten anca alınıp satılıyordu şahsen hacmim azalacak baya ..
adamlarında bir yerden para kazanması lazım tabi Smiley
hero member
Activity: 616
Merit: 503
@coaex - LBMA certified Gold & Silver
June 05, 2015, 07:53:06 AM
buna ek olarak bitcoin'in fiyatı düştükçe hacimleri de azalıyor. senelik düşüş trendlerinden bahsediyorum.
siz aksine hacimlerde artışa gidiyorsunuz 0-50,000 TL'nin iptal olup 0-100,000 TL'ye çıkarılması gibi..
şüphesiz piyasanın buna bi tepkisi olacaktır, bakalım ne yönde olacak.
Jump to: