Author

Topic: BtcTurk Ana Konu - page 145. (Read 399156 times)

sr. member
Activity: 669
Merit: 318
Kriptopara Alım Satım Platformu
May 08, 2015, 01:54:47 PM
Hesabıma giriş yapamıyorum ! Mail sıfırlamak için mail giriyorum mail gelmiyor iyice kıllanmaya başladım bi yetkili çıkıp bana ne olduğunu açıklayabilirmi lütfen !!!!!!

Merhaba, konu ile ilgili yardımcı olabilmemiz için [email protected] adresine mail atmanız gerekmektedir, teşekkür ederiz.
newbie
Activity: 20
Merit: 0
May 08, 2015, 01:54:30 PM
Panik yapma farkli iplerden giris yapinca 1 saat hesabi bloke ediyorlar.. Sacma sapan bir sistem..

Ben bu güne kadar ıos ve wp harici bir cihazdan güvenlik sorun olur diye giriş bile yapmadım umarım hallederler panikledim biraz açıkcası
full member
Activity: 160
Merit: 100
May 08, 2015, 01:50:35 PM
Panik yapma farkli iplerden giris yapinca 1 saat hesabi bloke ediyorlar.. Sacma sapan bir sistem..
newbie
Activity: 20
May 08, 2015, 01:35:39 PM
Hesabıma giriş yapamıyorum ! Mail sıfırlamak için mail giriyorum mail gelmiyor iyice kıllanmaya başladım bi yetkili çıkıp bana ne olduğunu açıklayabilirmi lütfen !!!!!!
full member
Activity: 364
Merit: 100
April 24, 2015, 10:39:22 AM
site kafayı yedi sanırsam. tüm değerler 0 olarak gözüküyor. alım emride giremiyorum. bakım felan mı var ?
newbie
Activity: 2
April 13, 2015, 03:42:55 PM
Merhaba arkadaşlar. Bitcoin işlerine yeni yeni bulaştım. Benim amacım alıp satmaktan daha çok exchange yaparak perfectmoney vs gibi sitelere para aktarmak. Şuan bende hesap açtım. Fakat daha önceden teyzeogluna açtıgım hesabı hatırladım.  BTCTÜRK.COM un sözleşmesinde her kullanıcı bir hesaba sahip olabilir diyor.  Şuan hiçbir işlem yapmıyorum herhangi bir sorun çıkar diye. Böyle birşeyi nasıl yoluna koyarız ben bu hesabımı nasıl kullanabilirim. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler Smiley

Yazdığınız mesajda bir sorun göremedim. Kendi adınıza açılan tek hesap varmış.

Ama iki hesap içinde sürekli aynı İP'lerle girersen sorun olabilir.

Aynı IP'yi kullanmak suç değil ki bir sorun olsun.
Aynı isimle açılmadı tabiki ama ip lerden sorun oluşurmu diye böyle bir soru yönelttim. Bilginiz üzerine olmuyormuş Smiley Teşekkürler kafamdaki soru işaretini aldığınız için Smiley Kolay gelsin
EFS
staff
Activity: 3822
Merit: 2123
Crypto Swap Exchange
April 13, 2015, 03:32:36 PM
Merhaba arkadaşlar. Bitcoin işlerine yeni yeni bulaştım. Benim amacım alıp satmaktan daha çok exchange yaparak perfectmoney vs gibi sitelere para aktarmak. Şuan bende hesap açtım. Fakat daha önceden teyzeogluna açtıgım hesabı hatırladım.  BTCTÜRK.COM un sözleşmesinde her kullanıcı bir hesaba sahip olabilir diyor.  Şuan hiçbir işlem yapmıyorum herhangi bir sorun çıkar diye. Böyle birşeyi nasıl yoluna koyarız ben bu hesabımı nasıl kullanabilirim. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler Smiley

Yazdığınız mesajda bir sorun göremedim. Kendi adınıza açılan tek hesap varmış.

Ama iki hesap içinde sürekli aynı İP'lerle girersen sorun olabilir.

Aynı IP'yi kullanmak suç değil ki bir sorun olsun.
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
April 13, 2015, 03:31:16 PM
Merhaba arkadaşlar. Bitcoin işlerine yeni yeni bulaştım. Benim amacım alıp satmaktan daha çok exchange yaparak perfectmoney vs gibi sitelere para aktarmak. Şuan bende hesap açtım. Fakat daha önceden teyzeogluna açtıgım hesabı hatırladım.  BTCTÜRK.COM un sözleşmesinde her kullanıcı bir hesaba sahip olabilir diyor.  Şuan hiçbir işlem yapmıyorum herhangi bir sorun çıkar diye. Böyle birşeyi nasıl yoluna koyarız ben bu hesabımı nasıl kullanabilirim. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler Smiley

Bu durumda zaten her kullanıcı bir hesaba sahip. Bir senin birde teyze oğlunun hesabı var  Smiley Ama iki hesap içinde sürekli aynı İP'lerle girersen sorun olabilir. Bunun için [email protected] adresine posta at. Sana net cevap verirler.
newbie
Activity: 2
April 13, 2015, 03:25:23 PM
Merhaba arkadaşlar. Bitcoin işlerine yeni yeni bulaştım. Benim amacım alıp satmaktan daha çok exchange yaparak perfectmoney vs gibi sitelere para aktarmak. Şuan bende hesap açtım. Fakat daha önceden teyzeogluna açtıgım hesabı hatırladım.  BTCTÜRK.COM un sözleşmesinde her kullanıcı bir hesaba sahip olabilir diyor.  Şuan hiçbir işlem yapmıyorum herhangi bir sorun çıkar diye. Böyle birşeyi nasıl yoluna koyarız ben bu hesabımı nasıl kullanabilirim. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler Smiley
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
April 13, 2015, 02:37:55 PM
Site uçmuş.

Düzenleme: Sanırım benim internetten kaynaklı çünkü Zenmate veya Tor browser ile açılıyor.

Ben yazdım ya açılıyor meret.

Aman hocam emin olmadan böyle şeyler yazmayın,paniğe kapılmayalım.Btc ekosisteminde  en güvendiğim sitedir kendileri.
member
Activity: 66
Merit: 10
April 13, 2015, 02:33:37 PM
Site uçmuş.

Düzenleme: Sanırım benim internetten kaynaklı çünkü Zenmate veya Tor browser ile açılıyor.

Nereye uçmuş?

Paniğe gerek yok.

Siteye 1 saattir ulaşamamamın verdiği sinirle yazdığım birşey.

Bir yere uçtuğu yok.
EFS
staff
Activity: 3822
Merit: 2123
Crypto Swap Exchange
April 13, 2015, 02:27:41 PM
Site uçmuş.

Nereye uçmuş?

Paniğe gerek yok.
member
April 13, 2015, 02:24:52 PM
Site uçmuş.

Ben yazdım ya açılıyor meret.
member
Activity: 68
April 02, 2015, 01:23:46 PM
api sık sık patlıyor. bazen boş yanıt dönüyor. şimdi de bu hatayı veriyor;

"The requested resource does not support http method 'GET'."

istek POST metodu ile yapıldığı halde..

Merhaba, bugün yaptığımız bir değişiklik sırasında API'deki POST metodlarında bir sorun yaşandı, değişiklikler geri alındı ve sorun çözüldü. API ile ilgili sorunlarınızı development (at) btctrader.com üzerinden bize iletebilirsiniz, teşekkür ederiz.

teşekkürler. @wika'nın bahsetiği www sorunu da düzelmiş, sırf o sorun için userscript yazmıştım. iyi olmuş.
legendary
Activity: 1020
Merit: 1027
April 02, 2015, 12:36:08 PM

Merhaba, bugün yaptığımız bir değişiklik sırasında API'deki POST metodlarında bir sorun yaşandı, değişiklikler geri alındı ve sorun çözüldü. API ile ilgili sorunlarınızı development (at) btctrader.com üzerinden bize iletebilirsiniz, teşekkür ederiz.
member
Activity: 68
April 02, 2015, 08:29:39 AM

member
March 30, 2015, 08:39:21 AM
Sorun benim telefondaymış sanırım, reset atmıştım düzeldi.

Bu arada BTCturk geliştiricilerine tavsiye: Site açıldığında çoğunlukla www'suz domain üzerinden işlem yaplıyor, ama btc çekim emri verdiğimizde gelen url www ile başlıyor.

Iki domain aynı çerezleri kullanmadığından bir daha login istiyor. Kullanıcıların kolaylığı için gelen mailde www'u atabilirsiniz.
legendary
Activity: 1020
Merit: 1027
March 30, 2015, 05:14:16 AM
Acaba giris yaparkenki smslerde sikinti mi var yoksa benim telde mi sorun?
4 yada 3uncu deneyisim hala gelmedi sms.

Merhaba, yaşadığınız sorunu [email protected] adresine bildirmenizi rica ederiz, teşekkürler.
member
March 30, 2015, 03:34:50 AM
Acaba giris yaparkenki smslerde sikinti mi var yoksa benim telde mi sorun?
4 yada 3uncu deneyisim hala gelmedi sms.
hero member
Activity: 826
Merit: 1000
March 26, 2015, 11:06:24 AM

Sitenin yönetimi çok kaliteli. Sadece bir sitenin developer veya designer tarafından değil , aynı zamanda marketing ile ne kadar kalitesini arttırabileceğinin göstergesi. Bir çok btc<->lira takas yapılabilecek site var fakat çoğunluk btcturk kullanıyor. Gerçekten hacim konusunda ki yüksek miktarlarda bunu destekler nitelikte. Tebrik ediyorum.

BTCTurk'ün en büyük avantajı ilk olması. Her ne kadar bir ara ciddi politika hataları yapmış olsalar da (Hafta sonu muattap bulunamaması, bitcoin çekerken onay beklemesi vs) son zamanlarda bu konularda iyileştirme yaptıklarını görüyorum. Uzun bir süre kullanmamıştım kendilerini ancak fiyat konusunda avantajlı oldukları için tercih etmeye başladım.
Jump to: