bu min islem hacmini dusuk tutma amacli degil gelir amacli kesinlikle,
3PScApPXoMKjnFqGQ8RgFsmSAxLPxNqKCC
https://www.blockchain.com/btc/address/3PScApPXoMKjnFqGQ8RgFsmSAxLPxNqKCCshitfinex bile (ki kurumsal cok yuksek oranlarda musterileri var) 0.0004 ayni testi bitfinex te yaptim sorusuz tabi ki 0.0005 fee hesapalama isine girmedik.
Neyse uyanik arkadaslara bira ismarlamis olalim.
ama sadece komisyondan bugun x100 katini kacirdilar bilginize.
Not:iade falan istemiyorum zaten.
Sosyal medya ekibi olarak buradan cevap verdiginiz icin tesekkurler ayrica.
Merhaba, yatırma ve çekme alt limiti uygulaması ağ trafiğinin artmasına engel olmak için sektörde genel olarak uygulanan bir prosedürdür. Lütfen kripto para yatırma yaptığınız platformun yatırma / çekme alt limitlerini kontrol ediniz.
BtcTurk hesabınızdan kripto para çektiğinizde, transfer işlemleri için madencilere ödenen işlem ücretleri BtcTurk tarafından karşılanır. Ancak BtcTurk'e kripto para yatırırken madencilik ücretleri gönderici cüzdan (kullanıcı cüzdanı veya diğer platform) tarafından karşılanmaktadır.
BtcTurk hesabınızdaki kripto para yatırma (depozit) adreslerine kripto para transfer ettiğinizde, ilgili tutar BtcTurk bakiyenize yansıtıldıktan sonra, adresteki tüm bakiye BtcTurk'ün soğuk cüzdanlarına transfer edilmektedir. Bu transfer işlemleri düzenli olarak yapılmakta ve bu işlemler sırasında madencilere ödenen işlem ücretleri BtcTurk tarafından karşılanmaktadır. Yatırma ve çekme alt limitleri kar amacıyla değil ağdaki ve BtcTurk sıcak-soğuk cüzdanları arasındaki işlem sıklığını azaltmayı amaçladığından tüm kullanıcılar için uygulanmaktadır.
Konu uzadigi icin yaziyorum aldiginiz 3 dolar kayip sadece bu hafta 30 btc islem komisyonu hatta olmayan derinliginiz 3 btc icin 130$ ciktik mashallah.
Tekrar cevabiniz icin tesekkurler ama musteriye uyaniklik hic bir sirkete yaramamistir yaramayacaktır.
yok efendim shitfinexte yapmis (kuurmsal ama orada bile 0.0004 sizden dusuk yani ustelik adamlarda 100 btc 0.01 usd step )
cevap degil bana gore,
basarilar ben amerika da 2001 den beri nysce broker olarak calismis biri olarak (isim kidem pozisyon bile veririm btcturkten gelen maile) sadece kendi ulkemde park yapayim btc leri dedim ama mumkun degimis ogrendik.
Uyanik yöneticiye ve bunu bulan arkadaşa saygilar hatta new york a ugrar ise 3$ gectim $300 yemeginide ismarlariz,
BTC turk te yokum linkten islem hacmi me bakin 3 usd neymis gorun.
Tesekkurler cevabiniz icin.
not:2.5usd ayda 2500 tl komisyon birakan birini ucurabilirmis yeterki haksızca alinmis olsun.
miner fee göndericiye ait olmak üzere geri gonderilir deseniz zaten sifir olacak sorun uyaniklik.
bize cevap veren kişiye ayrica tesekkurler. bunu yonetici arkadaslara anlatamayacgizada eminin.
cuzdan testi yapan arkadsalar 0.1 btc atsin garanti olsun bari.