Pages:
Author

Topic: BtcTurk Ana Konu - page 16. (Read 399136 times)

member
Activity: 360
Merit: 24
May 23, 2019, 05:33:18 PM
Sana verecek bir uygun baş var yok değil.  Grin anladın sen onu. Grin

Hem dilenci , hem seviyesiz, hadi saglicakla.
member
Activity: 630
Merit: 12
Stock
May 21, 2019, 11:42:15 AM
supersin valla bende o kafadan istiyorum Cheesy
Sana verecek bir uygun baş var yok değil.  Grin anladın sen onu. Grin

Sen sitenin bir açığını mı yakaladın da para istiyosun?

Sistemin açığı yok! Açıkları var.......
Belli aralıklarla yemleme amaçlı  sistemini yurtdışından belli lokasyonlardan yokluyorlar.gardınızı ona göre alın.trade edende devam etsin. Cheesy
Nasılsa binance gibi olursada artık gerisi malum...
bu konuda burda kapansın.bir dahada yazmam.kendi düşen ağlamaz..

member
Activity: 203
Merit: 16
May 21, 2019, 05:13:50 AM
-Facebook gibi siteler güvenlik açığı olsun yada değişik olaylarda faydası dokunan kişilere belli oranlarda ödüller verdiği oluyor.Hatta değişik firma ve üst düzey şirketlerde veriyor.

-Gelelim olayımıza geçen hafta nette gezerken bir site denk geldi.Baktım inceledim görünüş olarak btcturk sitesinin nerdeyse 1x1 kopyası görüntü aynı sadece işte adresi btcturk.com değil geri kalan herşey birebir kopya.

-Bende burdan site içinden btcturk.com isimli kullanıcıya bir özel mesaj attım.Mesajda yazdığım sitenizin birebir kopyası yapılmış site linki bu dedik.Ve işte yurtdışında bu tip olaylarda ödül mahiyetinde paralar veriliyor.Ağanın eli tutulmaz deyip btc adresi verdik artık ne yollarsanız eyvallah hesabı.

-Sonuç cevap gelmedi ve btc haliyle gelmedi.Rakam telaffuz etmedik illa şu olsun bu olsun demedik.Mesajı okuyan illaki şirkete bilgi verdi belki oranı çalışanı ve kendisi amerikayı keşfetmiş gibi davrandı.Yada şirkete bizim mesajı söyledi ordaki yetkili zittir et ne btc si kim kaybetti biz bulucaz hesabı.Kol saati hediye edelim demişde olalirler. Grin Grin kol saatide gelmedi bekliyoruz. Grin

-Şimdi mantıklı düşününce 2 side enteresan olay sonuçta yabancı şirket yada firmaların bakış açısı ve bizim türk firmalarını bakış açısı ve dünya görüşü.Sonra devlet büyükleri derki RTE biz niye ileri gidemiyok!!!!!!! Aha bu nato mermer kafa ile bu anlayış ilrgidersin!!!  Tongue

-Birde kışın sitede yazılan çizilen bir gecede rekor fiyatlara çıkan BTC alım olayı aklıma geldi sonra bu konuya yazılan mesajların hepsini okumuştum.Sonradan yakalanan kişilerin  haberleri falan görünce kısaca yüklü (10 milyon TL gibi) kripto para çaldırıp sadece cüzi kısmını 1-2 sini  geri aldıklarınıda düşününce haberlere göre  işte meşhur söz kendi düşen ağlamaz olayı bunlara müstehakmış diyorum..
Hayırlı işler ….

Her phishing site yapanı, siteyi araklayanı ihbar edene ödül verilseydi phishing site yapar yapar piyasaya sürer kendimi ihbar eder parayı alırdım. Sonrasında elimdeki kodlarla bi site daha yapar bi daha para isterdim. Var mı böyle dünya? Sen sitenin bir açığını mı yakaladın da para istiyosun?
member
Activity: 360
Merit: 24
May 20, 2019, 07:05:32 PM
-Facebook gibi siteler güvenlik açığı olsun yada değişik olaylarda faydası dokunan kişilere belli oranlarda ödüller verdiği oluyor.Hatta değişik firma ve üst düzey şirketlerde veriyor.

-Gelelim olayımıza geçen hafta nette gezerken bir site denk geldi.Baktım inceledim görünüş olarak btcturk sitesinin nerdeyse 1x1 kopyası görüntü aynı sadece işte adresi btcturk.com değil geri kalan herşey birebir kopya.

-Bende burdan site içinden btcturk.com isimli kullanıcıya bir özel mesaj attım.Mesajda yazdığım sitenizin birebir kopyası yapılmış site linki bu dedik.Ve işte yurtdışında bu tip olaylarda ödül mahiyetinde paralar veriliyor.Ağanın eli tutulmaz deyip btc adresi verdik artık ne yollarsanız eyvallah hesabı.

-Sonuç cevap gelmedi ve btc haliyle gelmedi.Rakam telaffuz etmedik illa şu olsun bu olsun demedik.Mesajı okuyan illaki şirkete bilgi verdi belki oranı çalışanı ve kendisi amerikayı keşfetmiş gibi davrandı.Yada şirkete bizim mesajı söyledi ordaki yetkili zittir et ne btc si kim kaybetti biz bulucaz hesabı.Kol saati hediye edelim demişde olalirler. Grin Grin kol saatide gelmedi bekliyoruz. Grin

-Şimdi mantıklı düşününce 2 side enteresan olay sonuçta yabancı şirket yada firmaların bakış açısı ve bizim türk firmalarını bakış açısı ve dünya görüşü.Sonra devlet büyükleri derki RTE biz niye ileri gidemiyok!!!!!!! Aha bu nato mermer kafa ile bu anlayış ilrgidersin!!!  Tongue

-Birde kışın sitede yazılan çizilen bir gecede rekor fiyatlara çıkan BTC alım olayı aklıma geldi sonra bu konuya yazılan mesajların hepsini okumuştum.Sonradan yakalanan kişilerin  haberleri falan görünce kısaca yüklü (10 milyon TL gibi) kripto para çaldırıp sadece cüzi kısmını 1-2 sini  geri aldıklarınıda düşününce haberlere göre  işte meşhur söz kendi düşen ağlamaz olayı bunlara müstehakmış diyorum..
Hayırlı işler ….

Hocam kisacasi , para dilenmissiniz ama cevap alamamissiniz ve buna kiziyorsunuz? Dogrumu anladim? Eger oyleyse vay sizin halinize Cheesy Eger ben yanlis anlamissam ozur dilerim ama benim bakis acimdan yaptiginiz 1 e 1 Dilencilik, cevap alamamanizda gayet normal. Sizin dediginiz olaylar sitelerde onemli bug buldugunuzda (Siteyi hacklediginizde "White hacker") ve bu guvenlik aciklarini siteye bildirdiginizde olma ihtimali olan seyler. Kaldiki bu tip seylerdede genellikle bu site tarafindan anons edilir, buyrun hackerlar sistemimizde ciddi acik bulana filanca odul var gibilerden. Ikinci durumda White hackerlar bu isi zevk icin yaparlar para icin degil (istisnalar kaideyi bozmaz) , Kendi skilllerini olcmek icin site tarafindan herhangi bir anons yapilmadan kendi kendilerine "Leyn acaba ben Apple in sitesini hackleyebilecek kadar iyi bir hackermiyim la bi deneyeh" Tarzinda olaya girip sonundada basarili olurlarsa bu acigi firmaya bildirip firmanin bu acigi kapatmasina yardimci olurlar, ondan sonra bu firma bu white hackera para verirmi vermezmi orasi bilinmez. Ama gidipde bu hacker firmadan para "dilenmez"

Uzun lafin kisasi sizin durumunuzla bu 2 durumun uzaktan yakindan alakasi yok ve kaldiki sizinki baya duz dilencilik Cheesy Buarada nerden biliyorsunuz BTCTurkun o yabanci siteden calmadigini? Cheesy bu ihtimalde var dimi Cheesy

Amacim polemik baslatmak degil ama yaw hic utanmadinmi adamlardan para isterken Cheesy yaw insanlik namina adamlara haber verir gecersin, sen baya baya BTC adresini filan vermissin bide adamlar sana yollamayinca hayiflaniyorsun , supersin valla bende o kafadan istiyorum Cheesy

member
Activity: 630
Merit: 12
Stock
May 20, 2019, 12:23:53 PM

-Şimdi mantıklı düşününce 2 side enteresan olay sonuçta yabancı şirket yada firmaların bakış açısı ve bizim türk firmalarını bakış açısı ve dünya görüşü.Sonra devlet büyükleri derki RTE biz niye ileri gidemiyok!!!!!!! Aha bu nato mermer kafa ile bu anlayış ilrgidersin!!!  Tongue

-Birde kışın sitede yazılan çizilen bir gecede rekor fiyatlara çıkan BTC alım olayı aklıma geldi sonra bu konuya yazılan mesajların hepsini okumuştum.Sonradan yakalanan kişilerin  haberleri falan görünce kısaca yüklü (10 milyon TL gibi) kripto para çaldırıp sadece cüzi kısmını 1-2 sini  geri aldıklarınıda düşününce haberlere göre  işte meşhur söz kendi düşen ağlamaz olayı bunlara müstehakmış diyorum..
Hayırlı işler ….
sr. member
Activity: 669
Merit: 318
Kriptopara Alım Satım Platformu
May 18, 2019, 08:22:27 AM
Kripto para çekerken 2fa onayı gerekirse, içimiz daha rahat olucak, bu şekilde pc hacklenirse hacker mail onayını rahat bir şekilde yapıp hesabı boşaltabilir.

Merhaba, BtcTurk | PRO’da Pin Kodu güvenlik adımını aktif hale getirerek kripto para çekimlerinde sadece sizin bildiğiniz kod ile ek güvenlik sağlayabilirsiniz
newbie
Activity: 7
Merit: 0
May 18, 2019, 08:13:22 AM
Kripto para çekerken 2fa onayı gerekirse, içimiz daha rahat olucak, bu şekilde pc hacklenirse hacker mail onayını rahat bir şekilde yapıp hesabı boşaltabilir.
sr. member
May 16, 2019, 06:09:25 AM
dielim ben şimdi bir btcturk hesabı açtım.

ve yurtdısındaki borsadan bitcoinlerimi buraya atıp burada bozup para çekme talebinde bulunabilirmiyim ?

daha önce hiç bu bırsadan btc yada baska bir coin almamaıs olmam bir sorun yaratırmı .

param sıkıntısız yatar mı banka hesabıma ?

Merhaba, hesap açtıktan hemen sonra Türkiye'de adınıza açılmış bir banka hesabı aracılığıyla para yatırma ve çekme işlemleri yapabilirsiniz. Dilerseniz hesabınızı onaylatarak yatırma ve çekme limitlerinizi yükseltebilirsiniz.

Onaysız ve Onaylı hesap limitleri için https://www.btcturk.com/yardim/hesap-onayi-ve-limitler sayfasına gözatabilirsiniz.

Limitleriniz dahilindeki havale ile para çekme işlemleri haftanın 7 günü, EFT ile para çekme işlemleri ise mesai saatleri içerisinde hesabınıza aktarılmaktadır.
member
Activity: 380
Merit: 31
May 15, 2019, 12:40:02 PM
dielim ben şimdi bir btcturk hesabı açtım.

ve yurtdısındaki borsadan bitcoinlerimi buraya atıp burada bozup para çekme talebinde bulunabilirmiyim ?

daha önce hiç bu bırsadan btc yada baska bir coin almamaıs olmam bir sorun yaratırmı .

param sıkıntısız yatar mı banka hesabıma ?
sr. member
May 15, 2019, 02:49:57 AM
Gönderilmeyip işleme alınan coinlerin işleme alınması btcturkun keyfine bağlı olarak bazen çok uzun sürüyor iptal etme seçeneği eklenmeli acilen. Diğer tüm borsalarda iptal etme seçeneği var btcturk'te yok bu çok önemli.

Merhaba, önerinizi yazılım ekibimiz ile paylaşıyoruz. Teşekkürler...
newbie
Activity: 78
Merit: 0
May 14, 2019, 11:04:45 PM
aplikasyonu güncelleyin bi zahmet para çekme olayında her seferinde ibanı biyerlere yazıp sonra bakarak uygulamaya yazıyorum

masaüstündeki gibi kayıtlı hesapları göre bilme imkanı olmalı
full member
Activity: 475
Merit: 127
May 14, 2019, 08:58:47 PM
Gönderilmeyip işleme alınan coinlerin işleme alınması btcturkun keyfine bağlı olarak bazen çok uzun sürüyor iptal etme seçeneği eklenmeli acilen. Diğer tüm borsalarda iptal etme seçeneği var btcturk'te yok bu çok önemli.
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
May 14, 2019, 11:54:23 AM
emir giremiyoruz hata veriyor. yada emir girene kadar 30-40 saniye geciyor. altyapınızı guclendırın bır hareketlenme oldu resmen patladınız

+ olarak aplikasyonda islem yapilamiyor. o kadar komisyon aliyorsunuz, hizmetlerinizi azicik duzeltin biraz. yurtdisi borsalarinda neden bu tur sikintilar yasamiyoruz ?
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
May 14, 2019, 09:31:11 AM
emir giremiyoruz hata veriyor. yada emir girene kadar 30-40 saniye geciyor. altyapınızı guclendırın bır hareketlenme oldu resmen patladınız
sr. member
May 13, 2019, 01:45:11 AM
BTCTurk'e birkaç önerim olacak.
BtcTurk olarak kullanıcılarımızın geri bildirimlerini önemsiyoruz. Paylaşımınız için teşekkür ederiz.

- BTC/USDT ve USDT/TRY hariç olmak üzere, USDT bulunan çiftler hacimsiz kaldı. Ayrıca ETH/BTC, LTC/BTC, XLM/BTC, XRP/BTC bu dördünde hacimler sıfıra yakın. Bunları canlandırmak için -sadece bu çiftlerde- belirli bir süre sıfır komisyon gibi bir kampanya yapılabilir. Binance borsası geçen aylarda PAX ile yaptığı işbirliği ile PAX'ın bulunduğu tüm çiftlerdeki komisyonu belirli bir süreliğine sıfırlamıştı, böylece -Tether'i geçemese de- diğer stable coinlerin hacim olarak önüne geçmiş gibi görünüyor:

İşleme yeni açılan paritelerde hacimler bir süre düşük olabiliyor. BtcTurk hacimlere müdahale etmediği için, kullanıcılar arasındaki arz/talep dengesi genel piyasa koşullarına göre değişiklik gösterebiliyor. Komisyonla ilgili önerilerinizi ilgili birimlerimiz ile paylaşmak üzere kayda aldık.

- USDT/TRY gerçekten reklamı yapılabilecek harika bir çift. Kripto paralara ilgisi olsun-olmasın, özellikle internet bankacılığından dolar alıp satan herkesin geçiş yapabileceği bir yer. 7/24 işlem imkânı, limit emir girebilme, işlem yaptıkça düşen komisyon oranları... Bunlar kripto para alım-satımı yapanların alışkın olduğu bir şey, evet. İnternet bankacılığı kullanarak dolar alıp satan birisine BTCTurk'teki USDT/TRY cennet gibi gelir. Tek bir sorun var, o da doların "gerçek dolar" olmaması, yani Tether olması. Bir sonraki maddeyi bunun için yazdım.

Tether (USDT) bir kripto paradır ve fiyatı, piyasa şartlarına göre değişiklik göstermektedir. Kullanıcılarımızın arz ve talebine bağlı olarak USDT/TRY paritesinin değeri USD/TRY kuruna eşit olmayabilir.

- BTCTurk, Tether'den tamamen vazgeçerek dolara endeksli kendi para birimini kullanabilir. PAX'ın yaptığı gibi basit bir ETH token'ı oluşturarak halledilebilir, mesela.
-- BTCTurk üzerinden -belirli bir çekim komisyonuyla- banka hesabına USD çekimi yapılabilse çok güzel olurdu. Bu durumda yeni para birimi oluşturmaya gerek kalmaz; şu an BTCTurk'teki "TRY" olduğu gibi, "USD" olsa yani, onu demek istedim.
Türkiye'de faaliyet gösteren finansal bir kuruluş olan BtcTurk'ün Türk Lirası ya da herhangi bir döviz yerine kullanılabilecek bir kripto para üretme planı bulunmamaktadır. Türk Lirası dışındaki diğer para birimlerinin (Dolar, Euro vb.) transfer işlemleri de henüz Türk Lirası gibi verimli ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilemediği için BtcTurk'te döviz ile işlem yapılamamaktadır.

- Kullanıcıları mutlu etmek adına kullanıcıların doğum günlerinde ufak sürprizler yapılabilir. Yemeksepeti bu konuda güzel bir örnek.

- NANO/TRY eklenebilir.

Önerilerinizi, ilgili birimlere iletmek üzere kayıt altına aldık. Geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz.
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
May 10, 2019, 11:28:17 AM
BTCTurk'e birkaç önerim olacak.

- BTC/USDT ve USDT/TRY hariç olmak üzere, USDT bulunan çiftler hacimsiz kaldı. Ayrıca ETH/BTC, LTC/BTC, XLM/BTC, XRP/BTC bu dördünde hacimler sıfıra yakın. Bunları canlandırmak için -sadece bu çiftlerde- belirli bir süre sıfır komisyon gibi bir kampanya yapılabilir. Binance borsası geçen aylarda PAX ile yaptığı işbirliği ile PAX'ın bulunduğu tüm çiftlerdeki komisyonu belirli bir süreliğine sıfırlamıştı, böylece -Tether'i geçemese de- diğer stable coinlerin hacim olarak önüne geçmiş gibi görünüyor:

- USDT/TRY gerçekten reklamı yapılabilecek harika bir çift. Kripto paralara ilgisi olsun-olmasın, özellikle internet bankacılığından dolar alıp satan herkesin geçiş yapabileceği bir yer. 7/24 işlem imkânı, limit emir girebilme, işlem yaptıkça düşen komisyon oranları... Bunlar kripto para alım-satımı yapanların alışkın olduğu bir şey, evet. İnternet bankacılığı kullanarak dolar alıp satan birisine BTCTurk'teki USDT/TRY cennet gibi gelir. Tek bir sorun var, o da doların "gerçek dolar" olmaması, yani Tether olması. Bir sonraki maddeyi bunun için yazdım.

- BTCTurk, Tether'den tamamen vazgeçerek dolara endeksli kendi para birimini kullanabilir. PAX'ın yaptığı gibi basit bir ETH token'ı oluşturarak halledilebilir, mesela.
-- BTCTurk üzerinden -belirli bir çekim komisyonuyla- banka hesabına USD çekimi yapılabilse çok güzel olurdu. Bu durumda yeni para birimi oluşturmaya gerek kalmaz; şu an BTCTurk'teki "TRY" olduğu gibi, "USD" olsa yani, onu demek istedim.

- Kullanıcıları mutlu etmek adına kullanıcıların doğum günlerinde ufak sürprizler yapılabilir. Yemeksepeti bu konuda güzel bir örnek.

- NANO/TRY eklenebilir.
sr. member
May 07, 2019, 08:08:16 AM
BtcTurk, ödenmiş sermayesini 9 Milyon TL'ye çıkardı.

Türkiye’nin en büyük kripto para işlem platformu BtcTurk, dünyada ve Türkiye’de kripto para pazarına duyduğu güven ile ödenmiş sermayesini 9 milyon TL’ye yükseltti.

BtcTurk CEO'su Özgür Güneri'nin, sermaye artırımı ile ilgili açıklamaları BtcTurk Blog'da: https://medium.com/@BtcTurk/btcturk-sermaye-artirimi-f9eb6dcabfd5
member
Activity: 380
Merit: 31
May 04, 2019, 08:08:47 PM
Süper Lig de BTCturk reklamı gördüm şaşırdım.

BTCturk reklama ağırlık vermişe benziyor

Tebrikler.
full member
Activity: 188
Merit: 110
April 30, 2019, 10:19:02 AM
kisaltarak yazayim 0.006 btc deneme cuzdanina donen 0.0048 ve yatmiyor kim koyduysa kurali 0.005 btc alti islem yatmaz konu buydu. Bana haksiz uygulama gibi geldi buyuk oranda btc park icin kullaniyorum %30 trade bazi islemleri kaydirdim bile baska borsaya.
Yinede cevap veren sosyal medya ekibine tesekkurler ama.

Okudum okudum hiç birşey anlayamadım sonuç olarak sorun kimde kim kimin tavuğuna kış dedi bi türlü çözemedim. Paramı kaldı içerde 3btc için 130 dolar çıktık falan anlamadım ben.  Huh

Birde bazen cikiyor almaya geliyoruz dunya piyasalarindan cok uzerinde yada tersi dusuyor cok altinda fiyat evet btcturk ekibi fiyat belirlemiyor ama su resim garip degilmi acaba ??
[imghttps://eksiup.com/73b27e375992[/img]

resim yuklenmezse ikinci link
Tum borsalar ekside yani kirmizi tek yesimim btcturk  wtf
https://eksiup.com/73b27e375992
[/quote]

Hocam sen ne yaziyorsun hicbirsey anlasilmiyor.

New York'da yasiyormussun. Ben de New York'da yasiyorum. Istersen ingilizce yaz daha rahat anlasiriz.
sr. member
April 25, 2019, 01:55:00 AM
Birde bazen cikiyor almaya geliyoruz dunya piyasalarindan cok uzerinde yada tersi dusuyor cok altinda fiyat evet btcturk ekibi fiyat belirlemiyor ama su resim garip degilmi acaba ??

resim yuklenmezse ikinci link
Tum borsalar ekside yani kirmizi tek yesimim btcturk  wtf
https://eksiup.com/73b27e375992

Merhaba, BtcTurk'te oluşan fiyatlar, BtcTurk kullanıcılarının vermiş olduğu alış ve satış emirlerinin eşleşmesi neticesinden gerçekleşir.

BtcTurk'te BTC/TRY fiyatı, global piyasalardaki BTC/USD fiyatını birebir takip etmemektedir. BtcTurk'teki kripto para fiyatları USD/TRY kuruna ve verilen emir miktarına bağlı olarak global piyasaya göre değişkenlik gösterebilmektedir.
Pages:
Jump to: