Arayuz cok guzel olmus. Tesekkurler.
Geribildiriminiz için teşekkür ederiz.
İlk intiba ilk görünüş çok güzel olmuş. Elinize sağlık.
Pro haricinde sadece btc işlemleri mi olacak? Diğer pair'ler pro dışında yok mu ben mi göremedim?
Bir de karanlık tema özelliği eklenecek mi acaba? Önemli bir özellik bence.
BtcTurk, kullanıcıların Bitcoin'in kolayca alıp satabileceği bir platform olarak yenilendi. Yeni iş modeliyle tıpkı bir döviz bürosu gibi kolayca Bitcoin alıp satılabilecek. Şu anda sadece sade beyaz arkaplanlı temasıyla hizmet verecek.
Diğer kriptoparalarla işlem yapmak, istediği fiyattan emir vermek veya stop emirleri kullanmak, grafikleri, emir defterini takip etmek isteyen ya da gece/gündüz modlarını kullanmak isteyen kullanıcılar, aynı kullanıcı bilgileri ile BtcTurk | PRO'da işlem yapmaya devam edebilirler.
BtcTurk'ün arayüzüne alışanlar ancak PRO'nun grafiklerini, derinlik tablosunu takip etmek istemeyenler de BtcTurk | PRO'nun Basit Görünüm'ünü kullanabilirler.
BtcTurk | PRO'ya önümüzdeki dönemde yeni kriptoparalar da eklenecek.
Yeni arayüzü çok beğendim.
Geribildiriminiz için teşekkür ederiz.
Görünümü beyenenler şaka yapıyor olmalı ben bu kadar rezil bir tasarım ekibi görmedim eski tasarımın hatrına ses çıkarmıyordum şimdi eski tasarımı kullanıma kapatmışlar tam bir rezalet bundan sonra btcturk kesinlikle kullanmam böyle bir şey olamaz. Pro'yu kullanmak zorundamıyım kardeşim eski temayı kapatma amacınız nedir. Btcturk ile yollarımı ayırmış bulunmaktayım şu dakikadan sonra.
BtcTurk, iş modelini değiştirerek farklı bir ürün olarak yeniden tasarlandı. Tamamen yenilenen BtcTurk'te kullanıcılar, döviz alır satar gibi kolayca Bitcoin alıp satabilecek. Yeni ürünümüzde, emir, emir defteri, derinlik tablosu gibi bazı kullanıcıların alım satım deneyimini zorlaştıran kavramlar yok. Yeni BtcTurk, Türk Lirası ile Bitcoin alıp satmak isteyen kullanıcılar için daha sade ve çok basit bir alım satım deneyimi sunmak üzere tasarlandı.
BtcTurk'te sadece Bitcoin alınıp satılacağı için, 750 binden fazla kullanıcımızın alım satım alışkanlıklarını dikkate alarak BtcTurk PRO'da Basit Görünüm geliştirildi. BtcTurk | PRO Basit Görünüm, kullanıcılara BtcTurk'ün arayüzüne yakın ve BtcTurk | PRO'daki tüm avantajlarla işlem yapabilme imkanı sunuyor.
Eski platform, sınırlı sayıda kriptoparayı Türk Lirası ile alıp satabildiğiniz ve BTC/USDT işlemleri yapabildiğiniz bir platformdu. Ancak BtcTurk | PRO'da daha fazla kriptopara ile üstelik kripto/kripto işlem çiftlerinde komisyon ödemeden alım satım yapabilirsiniz.
BtcTurk olarak, kullanıcılarımızın görüş, öneri ve taleplerini her zaman dikkate aldığımızı hatırlatmak isteriz. BtcTurk'e,
[email protected] e-posta adresinden, webden ya da mobil uygulamadan üye girişi yaptıktan sonra Canlı Sohbet üzerinden, sosyal medya kanallarından ve Bitcointalk forumundan ulaşabilirsiniz.