Pages:
Author

Topic: BtcTurk Ana Konu - page 19. (Read 399136 times)

jr. member
Activity: 51
Merit: 53
March 28, 2019, 05:53:06 PM
Başlayacam size de sizin ya da müşterilerinizin botuna da . Bu ne ya, bi ağız tadıyla satış yaptırın.
Ulen 3 aydır kullanmıyorum borsanızı, fiyat hafif yüksek diye btcturke atayım dedim coinleri ama satmak ne mümkün. Botlar atlına altına girip duruyor.
Böyle boktan durum görmedim. Daha da kullanmıyorum başlarım böyle işe 1 saattir uğraşıyorum.

Bu durum rahatsız edici gibi görünse de bence son derece etik bir olay. Çünkü 1. sırada yer almak her isteyenin eşit hakkı. Bot sizin sıranızı gasp etmiyor, sadece başta istediği fiyattan "taviz vererek" önünüze geçiyor. Ve akabinde siz de aynısını yapıyorsunuz Smiley Ayrıca sizinle rekabet eden kişi bir bot da olmayabilir; sonuçta aynı anda o ekrana bakan yüzlerce (belki binlerce) kişi var.
legendary
Activity: 1086
Merit: 1014
Bitcoin Trader
March 28, 2019, 04:41:21 AM
Şimdi fark ettim web sitelerine girdiğimde Vakıfbank ile çalışmaya başlamışlar

Tamda akbank hesabı açmıştım rahatlık olsun diye Smiley
member
Activity: 203
Merit: 16
March 26, 2019, 04:10:32 AM
Başlayacam size de sizin ya da müşterilerinizin botuna da . Bu ne ya, bi ağız tadıyla satış yaptırın.
Ulen 3 aydır kullanmıyorum borsanızı, fiyat hafif yüksek diye btcturke atayım dedim coinleri ama satmak ne mümkün. Botlar atlına altına girip duruyor.
Böyle boktan durum görmedim. Daha da kullanmıyorum başlarım böyle işe 1 saattir uğraşıyorum.
full member
Activity: 602
Merit: 118
March 23, 2019, 01:59:27 PM
Üye oldum ama hiç kullanmadım. Özellikle eskiden kapanıp yeniden açıldığı için uzak duruyorum. Paribu kullanıyorum hiç fırsat olmadı.
full member
Activity: 475
Merit: 127
March 22, 2019, 05:34:40 PM
Referans, davet kazanç sistemi gelsin artık sisteme birsürü yeni arkadaş davet ettim size kazandırıyorum fakat bana bir yararı yok.  Wink Artık uğraşmayacağım referans sistemi getirmezseniz.  Grin
sr. member
Activity: 506
Merit: 251
March 22, 2019, 03:06:35 PM
Merhaba,
Bilgileri özel mesaj olarak ilettim. Bu sorun çok sık oluyor bilginize.

Bilgileri mobil yazılım ekibiyle paylaşıyoruz. Teşekkür ederiz.

Sonucu bekliyorum, teşekkürler...
sr. member
Activity: 669
Merit: 318
Kriptopara Alım Satım Platformu
March 22, 2019, 02:49:23 PM
Yine böyle bir e-posta geldi.

Bu e-posta, Müşteri İlişkileri Yönetimi (CRM) uygulamasıyla ilgili bir güncelleme sırasında uygulama aracılığıyla bazı kullanıcılarımıza gönderilmiştir. Söz konusu mesaj ile ilgili herhangi bir işlem yapmanız gerekmiyor. Bilgilerinize sunarız.
sr. member
March 22, 2019, 02:45:39 PM
Merhaba,
Bilgileri özel mesaj olarak ilettim. Bu sorun çok sık oluyor bilginize.

Bilgileri mobil yazılım ekibiyle paylaşıyoruz. Teşekkür ederiz.
sr. member
March 22, 2019, 02:43:37 PM
Yine böyle bir e-posta geldi.

sr. member
March 22, 2019, 01:08:11 AM
Bugün gün içerisinde 1 emir girip alım yaptım, sonrasında ise satış için ne kadar emir girmeye çalıştıysam da başaramadım her defasında api durduruldu şeklinde uyarı verip program kapandı. (Telefon Note4)

Merhaba, Android sürümünüz ve sistemde kayıtlı e-posta adresinizi özel mesaj ile iletirseniz, detaylı olarak inceleyip bilgi verebiliriz.
sr. member
March 21, 2019, 03:03:28 PM
Quote from: Btcturk.com

Bugün gün içerisinde 1 emir girip alım yaptım, sonrasında ise satış için ne kadar emir girmeye çalıştıysam da başaramadım her defasında api durduruldu şeklinde uyarı verip program kapandı. (Telefon Note4)
legendary
Bitcoin Trader
March 21, 2019, 03:06:41 AM
denedim sadece bakiye değil veriler çekilemedi oluyor

bunu logout yaptım ve tekrar giriş yaptım bilginize .
sr. member
March 21, 2019, 03:02:38 AM
Birde daha öncede belirtmiştim hazır cevap vermişken ios uygulama çıkış yapıp tekrar giriş yapmama rağmen düzelmedi

Mobil uygulamamızdaki, bakiye görüntüleme sorunu API ile anlık bağlantı kaynaklı olabilir. Eğer bir kaç kere yenilemenize rağmen aynı hatayı alıyorsanız, uygulamadan çıkış (logout) yaptıktan sonra akıllı telefonunuzda uygulamayı tamamen kapatıp, tekrar üye girişi yapmayı deneyebilirsiniz.
legendary
Bitcoin Trader
March 21, 2019, 02:49:30 AM
Birde daha öncede belirtmiştim hazır cevap vermişken ios uygulama çıkış yapıp tekrar giriş yapmama rağmen düzelmedi
sr. member
March 21, 2019, 02:47:39 AM
Birşey sormak isterim.

aşağıda resim olarak paylaştığım linkteki gibi
BTC TL fiyatı 22k TL
BTC usd fiyatı 4097 dolar

Doların suandaki kuru 5.44 TL

4097*5.44=22287 TL etmesi gerekiyor ve bildigim bu zamana kadarda hep birbiri ile orantılı idi

bu durum biraz problem olabilir bilginiz olsun.

http://prntscr.com/n0uh5k

Merhaba, BtcTurk'te yayınlanan son fiyat (güncel fiyat) bilgileri BtcTurk kullanıcılarının gerçekleşen alış ve satış emirleri neticesinde ortaya çıkmaktadır.

Platformumuzda işlem gören kripto paraların fiyatları, global piyasada kripto para/Dolar fiyatı ve USD/TRY kurunun çarpımı ile aynı olmayabilir.
legendary
Bitcoin Trader
March 21, 2019, 02:42:14 AM
Birşey sormak isterim.

aşağıda resim olarak paylaştığım linkteki gibi
BTC TL fiyatı 22k TL
BTC usd fiyatı 4097 dolar

Doların suandaki kuru 5.44 TL

4097*5.44=22287 TL etmesi gerekiyor ve bildigim bu zamana kadarda hep birbiri ile orantılı idi

bu durum biraz problem olabilir bilginiz olsun.

http://prntscr.com/n0uh5k
member
Activity: 360
Merit: 24
March 20, 2019, 01:17:52 PM
Uygulamadan çıkış yapıp tekrar giriş yaptığımızdada bilgiler güncellemedi hatasını sürekli alıyoruz veriler çekilemedi gibi

Hocam uygulamadan cikis yapinca duzeldi benimki. Uygulamadan cikis yapmak dan kasit en altta sagdaki 3 noktaya tiklayip acilan menuden "cikis yap" a tiklamak. Bu sekilde yapinca duzeliyor. Yoksa uygulamayi kapatip tekrar acinca cikis yapilmis olmuyor.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
March 20, 2019, 12:49:59 PM
Türkiyede kripto para alım satım platformları herhangi bir regülasyona tabi olmasa da, BtcTurk sanki regülasyon varmış gibi Türkiye'deki finans sistemine paralel kurallar uygulamaktadır. BtcTurk Türkiye'de kurulu bir şirket olduğu için, Türk Ticaret Kanunu, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gibi kanunlar uyumlu çalışmalar yürütmek zorundadır.

Kullanıcılarımızla yapmış olduğumuz sözleşme de bu çerçeve kapsamında hazırlanmıştır. Denetim faaliyetleri kapsamında, kullanıcı sözleşmemize aykırı davrandıkları tespit edilen hesaplar hakkında rutin olarak kapatılma kararı verilebilmektedir. Bu durum oluştuğunda, kullanıcılarımızla ilişkimiz kesilse bile kişisel verilerinin gizliliği kapsamında hesap kapatılama gerekçeleri kullanıcılarımız dışında kimseyle paylaşılamamaktadır.
mesela ornek verebilir misiniz bu duruma? sizden ricam kullanici sozlesmesindeki maddeleri buraya yazmamaniz.
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
March 20, 2019, 12:34:38 PM
BTCTurk uygulamasını yaklaşık 4-5 haftadır kullanamıyordum. Sürekli olarak veriler getirilemedi tekrar deneyiniz diyip duruyordu. Programı kaldırıp tekrar kurdum olmadı. Twitterda açıklamanız varmı diye baktım bişey bulamadım. Google playden herkes saydırmış çözüm için cevap yazılmamış. Şimdi buradaki başlık aklıma geldi kontrol ettim çözüm çıkış yapıp tekrar girmekteymiş.  Google playdeki yorum sayfasındaki sorun yaşayanlara cevap yazmanız diğer insanlarada çözüm olacaktır. Saygılar.
legendary
Bitcoin Trader
March 19, 2019, 07:15:41 AM
Uygulamadan çıkış yapıp tekrar giriş yaptığımızdada bilgiler güncellemedi hatasını sürekli alıyoruz veriler çekilemedi gibi
Pages:
Jump to: