Author

Topic: BtcTurk Ana Konu - page 187. (Read 399156 times)

sr. member
Activity: 669
Merit: 318
Kriptopara Alım Satım Platformu
March 27, 2014, 05:08:09 AM
BtcTurk yetkilileri sizden bir ricam var:

Derinlik tablosuna birer satır daha ekleyip toplamda ne kadar bitcoinlik alış ya da satış emri var koyabilirmisiniz.

Demek istediğim şu:

Şuan en yüksek alış emri an itibari ile 1302 TL, 17 satır aşağıya baktığımda rakam 1252 TL ye iniyor, ben bitcoin satacak olsam ve 1250 tl satmak istediğim en alt limit olsa ve elimde 200 btc olsa, fiyat 1302'den 1252'ye inene kadar kaç bitcoin satılabilir bunu otomatik olarak görmek isterim.

Örneğin şuan manuel sayıyorum:

1302TL: 0.03 btc
1300TL: 9.82 btc
1290TL: 6 btc
1288TL: 5btc

+
--------------------
1302 tl den 1288 tl ye düşene kadar (1288 dahil) 20.85 bitcoin satabilirim.1288TL nin yanında bir yerde bu rakam bana otomatik gösterilse, kaç bitcoin satacağımı ya da alacağımı rahatça görebilirim manuel hesap yapmadan ve satış emrini "20 btc sat market fiyatından" olarak girer otomatikçe hızlıca satarım.

Yazım biraz karışık geldiyse olayı özetleyen görüntü:
https://i.imgur.com/OryIzaO.png

Cevabınızı bekliyorum.

Kolay Gelsin

Merhaba,

İlginiz için çok teşekkür ederiz.

Talebiniz öneri olarak ilgili birime iletilmiştir.
sr. member
March 27, 2014, 05:06:56 AM
Bende satış emirleri yanında ''Al'' butonu koyulmasını istiyorum.

Merhaba,

Öncelikle bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Talebiniz öneri olarak ilgili birime iletilmiştir.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
March 26, 2014, 04:21:35 AM
Bende satış emirleri yanında ''Al'' butonu koyulmasını istiyorum.
newbie
Activity: 30
Merit: 0
March 25, 2014, 09:37:02 PM
BtcTurk yetkilileri sizden bir ricam var:

Derinlik tablosuna birer satır daha ekleyip toplamda ne kadar bitcoinlik alış ya da satış emri var koyabilirmisiniz.

Demek istediğim şu:

Şuan en yüksek alış emri an itibari ile 1302 TL, 17 satır aşağıya baktığımda rakam 1252 TL ye iniyor, ben bitcoin satacak olsam ve 1250 tl satmak istediğim en alt limit olsa ve elimde 200 btc olsa, fiyat 1302'den 1252'ye inene kadar kaç bitcoin satılabilir bunu otomatik olarak görmek isterim.

Örneğin şuan manuel sayıyorum:

1302TL: 0.03 btc
1300TL: 9.82 btc
1290TL: 6 btc
1288TL: 5btc

+
--------------------
1302 tl den 1288 tl ye düşene kadar (1288 dahil) 20.85 bitcoin satabilirim.1288TL nin yanında bir yerde bu rakam bana otomatik gösterilse, kaç bitcoin satacağımı ya da alacağımı rahatça görebilirim manuel hesap yapmadan ve satış emrini "20 btc sat market fiyatından" olarak girer otomatikçe hızlıca satarım.

Yazım biraz karışık geldiyse olayı özetleyen görüntü:
https://i.imgur.com/OryIzaO.png

Cevabınızı bekliyorum.

Kolay Gelsin

sr. member
March 21, 2014, 04:58:27 AM
sayın btc türk yetkilisi;
bugün acil bir ödemem olduğu için dün 1979 liralık bir para çekme talebinde bulundum. gün içinde paramı hesabıma yollayabilirseniz sevinirim.

edit: eft geldi sağolunuz...

Rica ederiz, iyi günler dileriz...
full member
Activity: 1358
Merit: 193
March 21, 2014, 02:58:56 AM
sayın btc türk yetkilisi;
bugün acil bir ödemem olduğu için dün 1979 liralık bir para çekme talebinde bulundum. gün içinde paramı hesabıma yollayabilirseniz sevinirim.

edit: eft geldi sağolunuz...
sr. member
March 19, 2014, 07:04:33 AM
Bu kadar hizli ve kaliteli hizmet veren firma sayisi cok azdir herhalde, neredeyse kuruldugundan beri islem yapiyorum ne gecikme ne de problem yasadim. Belki olmasi gereken zaten bu ama yine de tesekkur etmek istiyorum, umarim kaliteniz hic bir zaman bozulmaz.

Merhaba,

İlginiz ve desteğiniz için çok teşekkür ederiz.
sr. member
March 19, 2014, 07:01:15 AM
Kampanya bitişinden önce uygun şekilde girilen emirler, kampanya sonlandıktan sonra komisyonsuz işlem görecek mi acaba? Görmesi lazım diyorum ama emin olamıyorum.

Bu arada, komisyon oranının kampanyadan sonra azaltılması gerektiğini düşünüyorum.

Merhaba,

Yaklaşık 3 aydır devam eden %0 komisyon kampanyamız en az bir ay daha uzatılmıştır. Kampanyanın bitiş tarihi hakkında 15 Nisan’da tekrar bilgi verilecektir.

Komisyonlarla ilgili talebiniz öneri olarak ilgili birime iletilmiştir.
full member
Activity: 227
Merit: 100
March 19, 2014, 05:12:34 AM
Bu kadar hizli ve kaliteli hizmet veren firma sayisi cok azdir herhalde, neredeyse kuruldugundan beri islem yapiyorum ne gecikme ne de problem yasadim. Belki olmasi gereken zaten bu ama yine de tesekkur etmek istiyorum, umarim kaliteniz hic bir zaman bozulmaz.
trc
full member
Activity: 164
Merit: 100
March 15, 2014, 12:31:47 PM
Kampanya bitişinden önce uygun şekilde girilen emirler, kampanya sonlandıktan sonra komisyonsuz işlem görecek mi acaba? Görmesi lazım diyorum ama emin olamıyorum.

Bu arada, komisyon oranının kampanyadan sonra azaltılması gerektiğini düşünüyorum.
EFS
staff
Activity: 3822
Merit: 2123
Crypto Swap Exchange
March 14, 2014, 06:31:19 PM
Pazartesiye kalmadan hesaba geçer, merak etme. Hatta geçmiş bile olabilir, bilgilendirirsin bizi. Smiley
newbie
Activity: 31
March 14, 2014, 02:48:41 PM
Hesabıma havale gönderdim, bakımdan önce yatırırsanız çok memnun olurum, acil işlem yapmam gerekiyor.
Siteden mesaj attım ama henüz bir cevap alamadım.

İş bankası XXX-HMK

Teşekkürler,
CoinBaby

Bakım dün akşamdı bugun değil, eğer az önce çekim talebi gönderdiyseniz pazartesi sabah hesabınıza geçer diye tahmin ediyorum..

Çekim talebi değil, para yatırma talebi gönderdim.
Geçenlerde e-mail atıp sormuştum, haftasonu da havale kabul ediyoruz demişlerdi. Ona güvenerek gönderdim Sad
hero member
Activity: 661
Merit: 581
March 14, 2014, 02:07:39 PM
Hesabıma havale gönderdim, bakımdan önce yatırırsanız çok memnun olurum, acil işlem yapmam gerekiyor.

İş bankası XXX-HMK

Teşekkürler,
CoinBaby

Bakım dün akşamdı bugun değil, eğer az önce çekim talebi gönderdiyseniz pazartesi sabah hesabınıza geçer diye tahmin ediyorum..
newbie
Activity: 31
March 14, 2014, 02:02:07 PM

İş bankası XXX-HMK

Teşekkürler,
CoinBaby
newbie
Activity: 46
March 12, 2014, 07:36:16 AM
@btcturk: Yapılacak bakım çalışmaları sebebiyle bu gece saat 12:00 ile 2:00 arası sitemize ulaşılamayacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
onr
newbie
Activity: 5
March 07, 2014, 04:08:10 PM

kolay gelsin. çok güzel olmuş. her girişimde reklama tıklasam bunun size faydası olur mu?

yani google "bu adam kendi tıklıyor heralde" demez dimi?

Teşekkürler calligrapher. Google'ın reklam tıklamalarını tam olarak nasıl izlediğini bilmiyorum ama sürekli tıklamaları geçersiz saydığını biliyorum. İlgili çeken reklam olduğunda tıklaman kafi, çok bir beklentiyle koymamıştım zaten Smiley
sr. member
Activity: 532
Merit: 256
March 07, 2014, 05:17:17 AM

Eline saglik cok guzel olmus.
Widgeti 2x1 yapabilirmisin.
Zemin rengide cok parliyor. Zemin siyah yaparmisin.
Guncellemesini otomatik ayar yaparsak harika olur.

Yorumların için teşekkürler tuyas, anasayfaya widget eklendiğinde yarım saatte bir otomatik güncellemesi gerekiyor kendini, diğer türlü günde bir kere otomatik güncelliyor. Onun dışında elle güncelleyebiliyorsun. Diğer konuları da özelleştirilebilir bir yapıyla bir sonraki versiyona eklemeye çalışacağım.

İyi günler

kolay gelsin. çok güzel olmuş. her girişimde reklama tıklasam bunun size faydası olur mu?

yani google "bu adam kendi tıklıyor heralde" demez dimi?
onr
newbie
March 06, 2014, 04:29:51 PM

Yorumların için teşekkürler tuyas, anasayfaya widget eklendiğinde yarım saatte bir otomatik güncellemesi gerekiyor kendini, diğer türlü günde bir kere otomatik güncelliyor. Onun dışında elle güncelleyebiliyorsun. Diğer konuları da özelleştirilebilir bir yapıyla bir sonraki versiyona eklemeye çalışacağım.

İyi günler
member
Activity: 107
Merit: 10
March 06, 2014, 12:49:05 PM
Herkese merhaba,

BTCTürk borsasındaki değişimleri anlık olarak takip edebilmek için kendime basit bir android uygulaması yapmıştım, daha sonrasında belki benim gibi sade bir uygulama ihtiyacı olanlar olabilir düşüncesiyle android markete yükledim.

BTC değişimlerini ana ekranınızda görüntüleyebilmeniz için widget da var.

Uygulamada herhangi bir hata bulursanız ya da önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim, sonraki versiyonlarda düzeltmeye çalışırım.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koncaoglu.btcturkborsasi

BTC herkese bol kazanç BTC  Wink

onr
newbie
March 06, 2014, 11:32:09 AM
Herkese merhaba,

BTCTürk borsasındaki değişimleri anlık olarak takip edebilmek için kendime basit bir android uygulaması yapmıştım, daha sonrasında belki benim gibi sade bir uygulama ihtiyacı olanlar olabilir düşüncesiyle android markete yükledim.

BTC değişimlerini ana ekranınızda görüntüleyebilmeniz için widget da var.

Uygulamada herhangi bir hata bulursanız ya da önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim, sonraki versiyonlarda düzeltmeye çalışırım.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koncaoglu.btcturkborsasi

BTC herkese bol kazanç BTC  Wink
Jump to: