Author

Topic: BtcTurk Ana Konu - page 188. (Read 399156 times)

sr. member
Activity: 532
Merit: 256
March 04, 2014, 01:01:16 PM
Smiley bitcoin hakkında hiçbir fikrim olmadığı için fikrinizi sormak istedim.
Yani euro 3 TL iken alınmayacağını biliyorum mesela ama bu bitcoin'in ortalaması nedir, mesela şu an yüksek mi hiç bilmiyorum.
Araştırma yaptım ama hep dolar cinsinden çıkıyor, türk lirası olarak bulamadım.
Siz yine de bitcoin'in şu anki durumu hakkında kendi fikrinizi söyler misiniz? Smiley

öncelikle kimsenin fikrine bakma:) iyice araştır ve panik alımı yapmamaya dikkat et. oha ya yakalayamıcam deyip 2850 lirayken aldım. halbuki kendime engel olsam, bekleyebilsem 2 hafta içinde 1000 liradan da alabilirdim. o yüzden sakin kal. bitcoin fiyatı düşükken neden almadıysan şu an da aynı şeyleri düşün ve uygun zaman bekle.

EFS
staff
Activity: 3822
Merit: 2123
Crypto Swap Exchange
March 04, 2014, 12:32:11 PM
Benim en büyük tavsiyem al/sat demektense bir yatırım yapmadan önce iyice araştırmanız, geçmişteki fiyat hareketlerini analiz etmeniz olacaktır. Ben ilk ciddi alımımı yapmadan önce 3-4 ay her şeyini araştırmıştım. (Hâlâ araştırıyorum)
Fiyat olarak 1400-1500 TL civarından alacağınız Bitcoin uzun vadeli düşünüyorsanız kazanç getirecektir. 2500 TL'den alanlar bile bu sene içerisinde kâra geçecek diye düşünüyorum.
newbie
Activity: 2
Merit: 0
March 04, 2014, 12:21:04 PM
Smiley bitcoin hakkında hiçbir fikrim olmadığı için fikrinizi sormak istedim.
Yani euro 3 TL iken alınmayacağını biliyorum mesela ama bu bitcoin'in ortalaması nedir, mesela şu an yüksek mi hiç bilmiyorum.
Araştırma yaptım ama hep dolar cinsinden çıkıyor, türk lirası olarak bulamadım.
Siz yine de bitcoin'in şu anki durumu hakkında kendi fikrinizi söyler misiniz? Smiley
EFS
staff
Crypto Swap Exchange
March 04, 2014, 12:08:48 PM
arkadaşlar şu an bitcoin alış 1,487.20 satış 1,507.11
sizce almak için uygun zaman mı yoksa ne kadar düşmesini beklemeliyim?

Yapacağınız en büyük yatırım hatası başkasının fikriyle hareket etmektir.
newbie
Activity: 2
March 04, 2014, 12:04:57 PM
arkadaşlar şu an bitcoin alış 1,487.20 satış 1,507.11
sizce almak için uygun zaman mı yoksa ne kadar düşmesini beklemeliyim?
EFS
staff
Crypto Swap Exchange
February 28, 2014, 01:11:30 PM
Su uyur, Bitcoin uyumaz. Smiley
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
February 28, 2014, 10:11:43 AM
Merhabalar, piyasanın "açılış ve kapanış saatlerini" öğrenebilir miyim?

7/24 açık bu borsa
newbie
Activity: 31
February 27, 2014, 01:09:53 PM
Arkadaşlar, BtcTurk 'te btc çekimi yaparken e-mail mesajı gelmiyor dün geceden beri,  hala da düzelmedi. Dünden beri mesaj atıyorum, şimdilik bir sonuç yok.
Sizde de bu sorun var mı ?

Sayın BtcTurk yetkilisi, e-mail de sorun varsa lütfen şu işi elle yapın acil btc çekmem lazım !

Merhaba,

Ne yazık ki güvenlik emaillerine müdahale edemiyoruz.

E-posta göndericimize durumu bildirdik. Geri dönüş bekliyoruz.

Beklettiğimiz için özür dileriz.

Sorun halloldu, teşekkürler.
sr. member
Activity: 558
Merit: 251
February 27, 2014, 12:48:49 PM
Arkadaşlar, BtcTurk 'te btc çekimi yaparken e-mail mesajı gelmiyor dün geceden beri,  hala da düzelmedi. Dünden beri mesaj atıyorum, şimdilik bir sonuç yok.

Sayın BtcTurk yetkilisi, e-mail de sorun varsa lütfen şu işi elle yapın acil btc çekmem lazım !

Merhaba,

buda nazarlık olsun be Smiley
sr. member
Activity: 669
Merit: 318
Kriptopara Alım Satım Platformu
February 27, 2014, 12:13:49 PM

Merhaba,

newbie
Activity: 31
February 27, 2014, 09:31:14 AM

newbie
Activity: 13
February 25, 2014, 05:39:56 PM
Bu sitede bence en kisa surede litecoin alim satimini baslatmali  Roll Eyes

Kerem Tibuk'a sormuştum önce bitcoin hacmini artırmamız lazım şimdi pazarı bölmek istemiyoruz demişti. Muhtemelen daha uzun vadesi var.

Baya uzun vadesi var o zaman Smiley
sr. member
Activity: 532
Merit: 256
February 25, 2014, 12:52:59 PM

Kerem Tibuk'a sormuştum önce bitcoin hacmini artırmamız lazım şimdi pazarı bölmek istemiyoruz demişti. Muhtemelen daha uzun vadesi var.
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
February 25, 2014, 10:58:57 AM
arkadaşlar, btctürkten bitcoinimi  Tl.ye çevirerek  banka hesabıma aktarmak istiyorum, diğer sitelere göre oranları nasıl?

TR de 2 seçenek var ya btcturk yada koinim.
ikisininde havale eft ücretleri düşük. yanlış hatırlamıyorsam btctur 5 tl alır, koinim 3 tl (havale, eft ye göre biraz değişebilr, tam bilmiyorum, forumda araştırırsan bulursun, veya sitelerindede yazar)
satacağın zaman her 2 sitenin alış emirlerine bak ve uygun olan hangisi ise oraya aktar ve sat, güven konusunda sorun yaşamazsın emin ol
bilgi için teşekkür ederim
sr. member
Activity: 558
Merit: 251
February 25, 2014, 10:34:30 AM
arkadaşlar, btctürkten bitcoinimi  Tl.ye çevirerek  banka hesabıma aktarmak istiyorum, diğer sitelere göre oranları nasıl?

TR de 2 seçenek var ya btcturk yada koinim.
ikisininde havale eft ücretleri düşük. yanlış hatırlamıyorsam btctur 5 tl alır, koinim 3 tl (havale, eft ye göre biraz değişebilr, tam bilmiyorum, forumda araştırırsan bulursun, veya sitelerindede yazar)
satacağın zaman her 2 sitenin alış emirlerine bak ve uygun olan hangisi ise oraya aktar ve sat, güven konusunda sorun yaşamazsın emin ol
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
February 25, 2014, 10:10:38 AM
full member
Activity: 182
Merit: 100
February 24, 2014, 12:02:35 PM
Kıbrıs Rum Kesimi'nde açılan Neo & Bee adlı bitcoin şirketinin izlenim haberi:
http://www.reddit.com/r/Bitcoin/comments/1ysbt6/a_quick_take_on_whats_happening_in_cyprus_now_im/

İçinde BTCTurk'den de bahsedilmiş:
"Interestingly enough, the largest Turkish Bitcoin exchange is also located on Cyprus, in the northern part of the Island."

BTCTurkun KKTC de ikamet etmesinin sebebi olarak vergi hukuku olduğunu düşünüyorum.
newbie
Activity: 46
February 24, 2014, 07:24:53 AM
Kıbrıs Rum Kesimi'nde açılan Neo & Bee adlı bitcoin şirketinin izlenim haberi:
http://www.reddit.com/r/Bitcoin/comments/1ysbt6/a_quick_take_on_whats_happening_in_cyprus_now_im/

İçinde BTCTurk'den de bahsedilmiş:
"Interestingly enough, the largest Turkish Bitcoin exchange is also located on Cyprus, in the northern part of the Island."
newbie
Activity: 13
February 24, 2014, 03:21:38 AM
newbie
Activity: 42
February 21, 2014, 10:07:09 AM
.Adamların banka hesabı var yaptığın havale h.içi mesai saatlerinde hesaplarına düşer sende sitede görebilirsin

Hiddetlenmeden okusaydın cevabı görürdün.

dostum sen daha havalenin 7/24 anında geçtiğini bilmeden yorum yapıyorsun. bir de azarlar gibi uslupla. havale ve eft'yi aynı kefeye koymuşsun. ben bankaların işleyişini sormuyorum. btcturk konumuz. adamların hesabına anında işleyecek benim geçtiğim havale. ama onlar ne zaman benim hesaba geçirecekler bunun derdindeyim. haftasonu bekletmeleri bayağı hantal bir durum günümüz için.
Jump to: