Hesabim kapatildi, ama aranmadim, emaille sordugumdada cevap alamadim, sadece supheli IP cevabi verildi 48 saat once. Az once size emailimi ozelden attim. Bakalim aciklama gelecekmi....
Merhaba, destek ekibinden arkadaşlarımız, sistemde kayıtlı GSM numaranızdan size ulaşılamadı. Eğer ilgili numaraya ulaşılamıyorsa,
[email protected] adresine sistemde kayıtlı e-posta adresinizden hesabınızın kapatılmasıyla ilgili bilgi almak istediğiniz notuyla, size ulaşabileceğimiz bir telefon numarası iletebilir misiniz?
Sistemde kayitli telefonum acik ve ulasilir vaziyette 7/24 yanimda (uyurken acamayabilirim haliyle). Eger sizin telefonlariniz yurtdisina aramaya kapaliysa bana ulasamamis olma ihtimaliniz var. Malum suanda Amerikadayim ve nedense sizin disinizda herkes bana cep telefonumdan ulasabiliyor, her turlu uyduruk kaydirik kampanya icin telefonum devamli calarken BTCTurk bana ulasamiyor cok enteresan. Bir daha deneyin, tekrar deneyin, sonra yine deneyin, ulasana kadar deneyin cunku telefonum acik ve yanimda, daha nasil ifade edebilirim bilmiyorum.......
Ayrica size en son maili ben yazdim ve aciklama bekledigimi belirttim "supheli islem" den neyi kasdettiginizi ve ondan baska sorularda sormustum... 50 saat oldu hala emailime cevap yok. Hadi diyelim yurtdisini arama yetisine sahip degil BTCTurk , peki benden belge isterken kullandiginiz email yontemine ne olduda bir anda o yontemdende vazgecip cevapsiz biraktiniz son emailimi?
NOT: Olurda bana tekrar cepten ulasmayi denerseniz Amerikada oldugumu ve sizden 11 saat geride oldugumu dikkate alip arayiniz. Yoksa gece 03:00 de arayip acmayinca bu seferde "biz sizi aradik acmadiniz" demeyin.
Bugune kadar bu forumda belkide BTCTurkun en buyuk destekcilerinden biri olmusumdur, maruz kaldigim bu muameleyi acikcasi sindiremiyorum..... Yanlis hicbir islemim yokken, hesabim kapatiliyor ve bir aciklama bile yapilmiyor. Desenizki "Turkiye disindayken BTCTurku kullanmak yassah hemserim yassah" Ok derim Turkiyeye donene kadar kullanmam. Ama bu esrarengiz gizemli "Supheli islem" aciklamasida nedir?.....Hadi onu gectim hesap neden kapatiliyor, sanki kanun kacagiyiz.....