Pages:
Author

Topic: BtcTurk Ana Konu - page 43. (Read 399136 times)

sr. member
Activity: 669
Merit: 318
Kriptopara Alım Satım Platformu
July 27, 2018, 02:15:39 AM
Dün mailimi yolladım incelerseniz çok sevinirim halen giriş yapamıyorum. O gün sadece giriş yapamıyorum diye 2. kez şifreyi değiştirdim ve yine değiştirdiğim şifreyle giriş yapamadım.

Destek ekibi ile kontrol ediyoruz...
sr. member
Activity: 655
Merit: 258
July 27, 2018, 02:13:32 AM
Giriş yapmak istedim şifrenizi değiştirin dedi. Şifremi değiştirdim, hatalı kullanıcı adı veya şifre dedi.

Tekrar şifremi unuttum deyip farklı bir şifre ile değiştirdim yine hatalı kullanıcı adı veya şifre diyor.

Var mı bu sorunu yaşayan başka biris?

Şifrenizi ard arda birden fazla kez değiştirdiyseniz güvenlik nedeniyle problem yaşıyor olabilirsiniz.

Konu ile ilgili kontrol yapabilmemiz için sisteme kayıtlı e-posta adresinizi özel mesaj ile iletebilir misiniz?

Dün mailimi yolladım incelerseniz çok sevinirim halen giriş yapamıyorum. O gün sadece giriş yapamıyorum diye 2. kez şifreyi değiştirdim ve yine değiştirdiğim şifreyle giriş yapamadım.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
July 26, 2018, 11:28:17 AM
Giriş yapmak istedim şifrenizi değiştirin dedi. Şifremi değiştirdim, hatalı kullanıcı adı veya şifre dedi.

Tekrar şifremi unuttum deyip farklı bir şifre ile değiştirdim yine hatalı kullanıcı adı veya şifre diyor.

benzer sıkıntıyı yaşadım. değiştirdiğim şifre ile farklı browserdan giriş yaptım sorun çözüldü.
muhtemel çerezlerde eski şifreyi algılıyor. geçmişi silerseniz yada farklı browserdan denerseniz sorun olmayacaktır diye düşünüyorum
sr. member
July 26, 2018, 09:51:06 AM
BtcTurk CEO'su Özgür Güneri ile ETF'in Bitcoin için önemini konuştuk: https://www.youtube.com/watch?v=2cJfEpwANiw Konuyla ilgili sorularınız varsa sorularınızı videonun altındaki yorumlar bölümünden BtcTurk CEO'su Özgür Güneri'ye iletebilirsiniz.

Youtube kanalımızdaki diğer videolara https://www.youtube.com/BtcTurkOfficial adresinden gözatabilirsiniz.
sr. member
July 26, 2018, 01:56:35 AM

Şifrenizi ard arda birden fazla kez değiştirdiyseniz güvenlik nedeniyle problem yaşıyor olabilirsiniz.

Konu ile ilgili kontrol yapabilmemiz için sisteme kayıtlı e-posta adresinizi özel mesaj ile iletebilir misiniz?
sr. member
Activity: 655
Merit: 258
July 25, 2018, 01:39:19 PM

sr. member
July 25, 2018, 03:25:39 AM
Konuyla alakasızlığı bahane edilerek mesajların sildirilmesi, BTCTürk ve müşterilerinin başına tether belasının gelmesini engelleyemiyor; şimdi bu mesajı da sildirin.

Merhaba, hangi platformdan bahsettiğiniz açık değil ancak, BtcTurk olarak kullanıcılardan gelen mesajları mümkün olduğu kadar tek tek cevaplamaya çalışıyoruz. Hakaret ya da küfür içermediği sürece kullanıcı mesajlarını platformlara şikayet etmiyoruz. Dolayısıyla mesajları sildirme imkanımız yok. Bunun yanında, Facebook özelinde mesajları silme imkanımız olsa da yine hakaret ve küfür içermediği sürece kullanıcıların bize ilettiği mesajları silmiyoruz. Burada parantez açıp, aynı mesajı birden fazla (örneğin her gönderimizin altına) tekrar tekrar gönderen kullanıcıların mükerrer mesajlarını sildiğimizi belirtmek isteriz.

Çözülememiş bir sorununuz varsa ya da destek ekibi tarafından çözülmüş olarak işaretlenen ama sizce hala devam eden sorunuz veya sorununuz varsa lütfen bize ulaşmaktan çekinmeyin. Sosyal medya, BitcoinTalk forumu, canlı destek, Destek sayfası, [email protected] e-posta adresi gibi farklı kanallardan ulaşabilirsiniz. Fakat mesajlarınızın bir ekip tarafından kontrol edilip, destek ekibi üyeleri tarafından cevaplandığını da hatırlatalım. Yani farklı kanallardan gönderdiğiniz mesajlar bize ulaşıyor ve gerekli kontroller yapıldıktan size geri dönüş yapılıyor. Destek ekibimiz soruları en kısa sürede cevaplayabilmek, sorunlara çözüm üretebilmek için çalışıyor.

Bilgilerinize sunarız...
jr. member
Activity: 84
Merit: 6
In volent we trust
July 24, 2018, 09:25:01 PM
Böyle hizmet olmaz tether yatırdım hiç uyarı notu düşmemişsiniz duyuru kısmında sonradan gördüm yatırma çekme işlemleri bakımdan dolayı gerçekleşmiyormuş veya geç onaylanıyormuş. Çekme sayfasında uyarı var yatırma yaptım uyarı yoktur neden? Bende konu mu açayım "btcturk geçici olarak parama el koydu!"  İşlem yapmam gerekiyor sizin yüzünüzden yapamıyorum bilseydim transferi başka coin ile yapardım. Hayatımızı kolaylaştıracak ama sizin gibi art niyetliler yüzünden zindan oluyor hayat. Destek hattı da bir boka yaramaz ne zaman gerçekleşir yatırma işlemi soruyorum en kısa sürede cevabı alıyorum saatler mi sürecek günler mi sürecek bilgi verilmedi. Param sizde ben anlamam bakımdan falan sizin verdiğiniz cüzdanda duruyor yatırsanıza.

Merhaba, yatırma işlemleri düzenli olarak kontrol ediliyor. Eğer kayıtlı e-posta hesabınızı özel mesaj ile iletirseniz hemen kontrol edip hesabınıza geçerilmesi için yardımcı oluruz.

Konuyla alakasızlığı bahane edilerek mesajların sildirilmesi, BTCTürk ve müşterilerinin başına tether belasının gelmesini engelleyemiyor; şimdi bu mesajı da sildirin.
sr. member
July 23, 2018, 03:01:35 AM
Böyle hizmet olmaz tether yatırdım hiç uyarı notu düşmemişsiniz duyuru kısmında sonradan gördüm yatırma çekme işlemleri bakımdan dolayı gerçekleşmiyormuş veya geç onaylanıyormuş. Çekme sayfasında uyarı var yatırma yaptım uyarı yoktur neden? Bende konu mu açayım "btcturk geçici olarak parama el koydu!"  İşlem yapmam gerekiyor sizin yüzünüzden yapamıyorum bilseydim transferi başka coin ile yapardım. Hayatımızı kolaylaştıracak ama sizin gibi art niyetliler yüzünden zindan oluyor hayat. Destek hattı da bir boka yaramaz ne zaman gerçekleşir yatırma işlemi soruyorum en kısa sürede cevabı alıyorum saatler mi sürecek günler mi sürecek bilgi verilmedi. Param sizde ben anlamam bakımdan falan sizin verdiğiniz cüzdanda duruyor yatırsanıza.

Merhaba, yatırma işlemleri düzenli olarak kontrol ediliyor. Eğer kayıtlı e-posta hesabınızı özel mesaj ile iletirseniz hemen kontrol edip hesabınıza geçerilmesi için yardımcı oluruz.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
July 23, 2018, 02:43:57 AM
Sorun çözüldü.
sr. member
July 21, 2018, 06:10:17 AM
gelişmiş alıs satıs, cekme, yatırma, hesap gibi sekmelerin oldugu paneli ust sabit panele dahil edemez misiniz? kullanımı kolaylaştıracağına inanıyorum.

Merhaba, önerinizi yazılım ekibine iletmek üzere kayıtlarımıza aldık. Teşekkür ederiz..
sr. member
Activity: 710
Merit: 255
July 21, 2018, 03:54:41 AM
gelişmiş alıs satıs, cekme, yatırma, hesap gibi sekmelerin oldugu paneli ust sabit panele dahil edemez misiniz? kullanımı kolaylaştıracağına inanıyorum.
newbie
Activity: 238
Merit: 0
July 20, 2018, 10:18:34 AM
Merhaba btcturk konusunda bir sorum olacaktı. Az önce üye oldum borsaya üyelik onayı için fotoğraflar gönderirken farkettim ki günlük para çekme limitim olarak 500bin tl gösteriyor. KYC yapmama gerek kalmadan ben bu borsayı bu şekilde kullanabilir miyim?

siteyi şimdi inceleyince limitler değişmiş.yeni yönetimden dolayı olsa gerek iyide yapmışlar tebrikler.

Onaylanmış Hesap Limitleri Para Yatırma - para çekme

Para Birimi       24 saat                  30 gün

Turk Lirasi         500.000,00     2.500.000,00

-------

Onaylanmamış Hesap Limitleri Para Yatırma - para çekme

Para Birimi      24 saat                30 gün

Turk Lirasi         250.000,00         1.000.000,00

yani görünen benim onaysız olduğu için 250.000 tl gibi günlük çekme yatırma limitim var..
aylıkta ise 1.000.000 tl yatırıp çekeriz gibi buda şimdilik bize yeter.
 ilerde btcturk karar değiştirse iş değişir...

çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Bende gönderim yapmadan işimi garantiye almak istiyordum. Şimdi rahat rahat işlemlerime başlayabilirim.
jr. member
Activity: 126
Merit: 2
July 19, 2018, 01:29:29 PM
Yatırımı arttırıncaya kadar onaysız işlem yapılabilir olması gayet güzel olmuş. Zaten coin çekeceği zamana kadar üyeliğini onaylamış olur.
member
Activity: 309
Merit: 15
July 19, 2018, 01:10:22 PM
BTCTurk ne zaman el degistirdi?

En son Finansbank'in eski muduru almisti. O da satti mi sirketi baskasina?

Ya yok hocam ne el değiştirmesi. Daha önce değiştirmişti işte dediğiniz gibi ama Qnb finans invest ceosu idi, finansbank'ın değil. dipnot.
full member
Activity: 188
Merit: 110
July 19, 2018, 01:01:01 PM
BTCTurk ne zaman el degistirdi?

En son Finansbank'in eski muduru almisti. O da satti mi sirketi baskasina?
full member
Activity: 1050
Merit: 210
Crypto Trader
July 19, 2018, 12:24:01 PM

Onaysız hesaplar için para yatırma çekme işlemleri için 250.000 TL limit var ama, o aldıgınız koinleri Btcturk dısına çıkaramazsınız, borsa içinde anca alır alır satarsınız. Sonrasında "niye böyle yeaaa" demeyin de!  Hatta dışarıdan coin getirebilirsin, sonra o getirdiğin coini geri göttüremezsin. Satar TL alırsın anca.

evet olayın farkındayız.Amaçları şu elinde coini olan gelsin bizden bozdursun ve tl olarak parasını çekebilir gibi.
Ama işte cüzdana aktarım yaparım diyende onaylı hesaba geçer artık.
aslında bu şekildede gelen az olur nasılsa limitsiz yapsalar alan alır cüzdanına çeker gibi sen nasılsa % lik komisyonunu alıyorsun.Bu şekilde oluncada bilerek giren olmaz özet bu.coinler borsada devamlı tutan varmı aramızda 1-2 sene gibi. Grin
member
Activity: 309
Merit: 15
July 19, 2018, 11:57:43 AM
Merhaba btcturk konusunda bir sorum olacaktı. Az önce üye oldum borsaya üyelik onayı için fotoğraflar gönderirken farkettim ki günlük para çekme limitim olarak 500bin tl gösteriyor. KYC yapmama gerek kalmadan ben bu borsayı bu şekilde kullanabilir miyim?

siteyi şimdi inceleyince limitler değişmiş.yeni yönetimden dolayı olsa gerek iyide yapmışlar tebrikler.

-------

yani görünen benim onaysız olduğu için 250.000 tl gibi günlük çekme yatırma limitim var..

Onaysız hesaplar için para yatırma çekme işlemleri için 250.000 TL limit var ama, o aldıgınız koinleri Btcturk dısına çıkaramazsınız, borsa içinde anca alır alır satarsınız. Sonrasında "niye böyle yeaaa" demeyin de!  Hatta dışarıdan coin getirebilirsin, sonra o getirdiğin coini geri göttüremezsin. Satar TL alırsın anca.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
July 19, 2018, 11:01:45 AM
Üyelik onayına gerek kalmadan çok yüklü miktarda bir limit belirlemişler gayet iyi olmuş. Burada çoğu insan kimlik bilgilerini göndermeden 500 liralık 1000 liralık alım yapabilir miyim diye düşünüyordu onlar için çok güzel bir limit belirlenmiş. Rahat rahat kullanabilirler artık.
full member
Activity: 1050
Merit: 210
Crypto Trader
July 19, 2018, 10:58:20 AM

-------

Pages:
Jump to: