Pages:
Author

Topic: BtcTurk Ana Konu - page 44. (Read 399136 times)

newbie
Activity: 238
Merit: 0
July 19, 2018, 09:21:07 AM
Merhaba btcturk konusunda bir sorum olacaktı. Az önce üye oldum borsaya üyelik onayı için fotoğraflar gönderirken farkettim ki günlük para çekme limitim olarak 500bin tl gösteriyor. KYC yapmama gerek kalmadan ben bu borsayı bu şekilde kullanabilir miyim?
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
July 19, 2018, 05:49:27 AM
Bu tarz foto işini tüm borsalar kyc için istiyor sebebi sahte kimlik çalıntı kimlik. Hemen hemen hepsi bir elde kimlik ve günün tarihinin yazılı oldugu kagıt varken selfie cekilmesini istiyor. komik gülünç ve sacma oluyor ama dolandırıcılar yuzunden bu hallere düşüyoruz.
member
Activity: 630
Merit: 12
Stock
July 19, 2018, 05:03:15 AM
Sisteminize yanlış hatırlamıyorsam aralık ayında üye oldum.Bu arada türkiyede diğer borsalarada üyeyim paribu-koinim-sistemkoin-koineks-finansnet.
Sizinkini kullanmak nasip olmadı sebebi şu.Cep ve diğer mail her şey tamam ve ben nüfus kağıdımın ön arka resimlerin her borsaya yolladım okey verdiler ve hesaplar onaylandı bir size ve birde en son finansnet denen yere takıldı onaylı olamadık.
Sebebi işte dilekçe yazın ve kimlik falan yan profil çekin gülümseyin ve bize yollayın mevzusu.Alttaki resime yakın bir model istiyorsunuz.
Hal böyle oluncada bana hapse giren birinin fotosu çekiliyormuş hissi verdiği için  üstünede düşmedim.Saygılar.

Hocam escobarın fotografı mesaja yakışmış . Grin,
kısa ve net olmuş anlayana. Grin
full member
Activity: 1050
Merit: 210
Crypto Trader
July 19, 2018, 04:47:41 AM
Sisteminize yanlış hatırlamıyorsam aralık ayında üye oldum.Bu arada türkiyede diğer borsalarada üyeyim paribu-koinim-sistemkoin-koineks-finansnet.
Sizinkini kullanmak nasip olmadı sebebi şu.Cep ve diğer mail her şey tamam ve ben nüfus kağıdımın ön arka resimlerin her borsaya yolladım okey verdiler ve hesaplar onaylandı bir size ve birde en son finansnet denen yere takıldı onaylı olamadık.
Sebebi işte dilekçe yazın ve kimlik falan yan profil çekin gülümseyin ve bize yollayın mevzusu.Alttaki resime yakın bir model istiyorsunuz.
Hal böyle oluncada bana hapse giren birinin fotosu çekiliyormuş hissi verdiği için  üstünede düşmedim.Saygılar.

sr. member
Activity: 669
Merit: 318
Kriptopara Alım Satım Platformu
July 18, 2018, 10:02:54 AM
İnanılmaz yavaş bugün site, nasıl bir çalışma yapılıyorsa işlem yapmakta zorlanıyorum, umarım saldırı vs yoktur, böyle de hiç çekilmiyor site, mobil sitede de inanılmaz yetersiz acil düzeltilmesi gerekli, sol menünün doldurulması lazım.

Merhaba, yakın dönem içinde site genelinde daha hızlı ve kesintisiz işlem yapılabilmesine olanak tanıyacak veritabanı iyileştirmesi yapıyoruz. Bununla birlikte fiyatları anlık olarak gösteren servisimizi iyileştiriyoruz. Bu nedenle zaman zaman gecikme ya da yavaşlamalar görülebiliyor. Kullanıcılarımızın etkilenmemesi için elimizden geleni yapıyoruz ancak elimizde olmayan nedenlerle bazı sorunlar yaşanıyor. Bu çalışmaların tamamı daha hızlı, daha sorunsuz bir platform oluşturabilmek için yapılıyor. Yakın zamanda iyileştirme çalışmaları tamamlandığında bugün yaşanan sorunların yaşanmadı bir platform olabilmek için çalışıyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Mobil site ile ilgili önerilerinizi de ilgili ekibe ilettik. Bilgilerinize sunarız...
jr. member
Activity: 32
Merit: 1
July 18, 2018, 08:27:21 AM
BtcTürk'ten bu kadarını beklemiyordum.

Adam akıllı ilk pump da patates oldular.
hero member
Activity: 1532
Merit: 560
July 18, 2018, 07:24:28 AM
İnanılmaz yavaş bugün site, nasıl bir çalışma yapılıyorsa işlem yapmakta zorlanıyorum, umarım saldırı vs yoktur, böyle de hiç çekilmiyor site, mobil sitede de inanılmaz yetersiz acil düzeltilmesi gerekli, sol menünün doldurulması lazım.
newbie
Activity: 27
Merit: 5
July 17, 2018, 09:37:21 AM
Gönderimleri bildiğim kadarıyla biraz bekletip toplu yapıyorlar masraf az olsun diye , ama bizden de her zaman aynı ücreti alıyorlar , biraz daha kendilerini geliştirmeleri lazım ani düşüş ya da yükselişlerde site istisnasız kitleniyor böyle bir şey kabul edilemez o kadar para kazanıyorsunuz ama böyle zamanlarda siteniz hemen çöküyor!

Kardeş,
senior member olmuşsun ama konudan çok uzaksın sanırım. BtcTurk yaklaşık 2 aydır kripto gönderiminden komisyon almıyor.

Çökme konusunda haklısın...
full member
Activity: 475
Merit: 127
July 17, 2018, 09:19:24 AM
Gönderimleri bildiğim kadarıyla biraz bekletip toplu yapıyorlar masraf az olsun diye , ama bizden de her zaman aynı ücreti alıyorlar , biraz daha kendilerini geliştirmeleri lazım ani düşüş ya da yükselişlerde site istisnasız kitleniyor böyle bir şey kabul edilemez o kadar para kazanıyorsunuz ama böyle zamanlarda siteniz hemen çöküyor!

Gönderimler değil aldığım btclerde 2 saat önce aldım TL duruyor btc 0 görünüyor yeni yeni almaya başladı ilginç birşey
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
July 17, 2018, 09:17:36 AM
full member
Activity: 475
Merit: 127
July 17, 2018, 08:50:15 AM
Nasıl bir altyapıları var anlamıyorumki 2 saat önce aldığım btcler yeni yeni alındı şeklinde geliyor.
newbie
Activity: 139
Merit: 0
July 17, 2018, 08:07:27 AM
BTC turk de bugun sorun var saat 2 de para attım 2 saatı gectı hala gecmedı hesaba canlı yardım otomatık aynı mesajı yolluyor.
Çalışmalar suruyor v.s
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
July 17, 2018, 04:43:43 AM
btcturk için şu an girişte ya da işlem yaparken sorun yaşayan var mı? site aşırı yavaş şu an
member
Activity: 309
Merit: 15
July 16, 2018, 02:09:13 PM
BtcTurk'ün bot kullanığına, ya da ordernook'a müdahale ettiğine kesinlikle ihtimal vermiyorum ben zaten. Yanlış kişilerin iddialarını dikkate alarak spread açıklaması yapmış arkadaş bence.

Paribu'nun hacimlerine gelince; şu aralar birden bire 180'den 480 BTC'ye çıkıveriyor 24 saatlik hacimler pick zamanda. Ya içerde yatışta olan çok fazla paralı müşteri var, ya da Paribuda da başka bir iş var. Globalde hacim artınca anlıyorum PAribu da artıyor ama fiyat cok fazla değişmezken hacmin300 BTC birden artması da ilginç.

Ama BTC'nin yenilikçiliğini taktir ediyorum.

jr. member
Activity: 32
Merit: 1
July 16, 2018, 09:37:45 AM
Bir kaç gündür gelen mesajları okuyorum. Yorum yapmadan önce diğer kullanıcılardan gelecek cevapları merak ettiğim için müdahale etmedim. Ancak bir konuya açıklık getirmek istiyorum:

BtcTurk bir kripto para alım satım platformudur, foreks platformu değildir. Alım satım emirlerinin tamamı kullanıcılar tarafından verilmektedir. Bot kullanılmamaktadır

Şimdi, mevzuyu tekrar tekrar detaylı inceleyeyim:

Fiyatlar arasındaki farkın daralmasını borsanın müdahalesine bağlayan arkadaşım, Türk borsalarının genelindeki işlem hacimlerinin son 6 ayda ne kadar azaldığını biliyor mu? X borsasında günde ortalama 3000BTC hacim vardı dediğiniz dönemde Türkiye'de sadece 3 borsa vardı. Şu an 26!

Yine aynı dönemde Bitcoin'in değeri global borsalarda 14binUSD iken şu an 6binUSD civarında. Bu durumun Türk kripto para kullanıcılarını nasıl etkilediğinin biliyor musunuz?

Herkes "istediğim zaman satamıyorum" diye şikayet ediyor. Peki siz, "istediği zaman satmak isteyen"lerden onların istedikleri zaman satın alıyor musunuz? Hiç zannetmiyorum. Gözardı ettiğiniz noktalardan biri de global pazarda, Bitcoin ve diğer kripto paralarla zengin olan (ve işlem yaparken daha fazla risk alabilecek) kullanıcı sayısı ve o borsalarda işlem yapan yatırımcı şirketleri... Türkiye'de kripto para zengini yok denecek kadar az...

Geçmişte Forex'te işlem yapmış olmanızı anlıyorum ancak, kripto para platformlarını Forex'e benzetmeniz yanlış. Özellikle Türkiye'de...

Sorunuz varsa, cevaplamaktan memnun olurum. Ekip olarak da bunu yapmaya çalışıyoruz. Ancak bazı arkadaşlar kafaları karıştırmaya çalışmaktan vazgeçmiyorlar.

Selamlar,

Açıklama çok bilgilendirici ve yararlı olmuş. Zaten BtcTürk bot kullansa hacmi 185 BTC olmaz. Bot olsa bu hacim kat be kat artar. Keza buna yetecek kapasiteleri var.

BTCTürk bu kadar reklam ve pazarlama yaparken hala Paribu'nun (kişisel görüşüm Paribu'nun hacimlerinin doğru olmadığını, borsa müdahalesi ile BTC yüklü bir hesaptan bot ile trade yaratılıp hacim yaratıldığını düşünüyorum) üçte biri hacimi ancak yakalayabiliyor.

Paribu'nun hacimlerinin gerçek  olduğunu kabuluyla;

Bu iki borsa arasındaki uçurumun sebepleri Paribu'ya olan güven, kullanıcılardaki alışkanlık, 'En büyük hacimli borsa' algısı, ilk olanın en güvenilir olduğu düşüncesi.

Ayrıca Bitcoin deyince insanların aklına paribu geliyor ve bu algı çok belirgin şekilde oluştu.

newbie
Activity: 27
Merit: 5
July 16, 2018, 09:35:33 AM
Bir kaç gündür gelen mesajları okuyorum. Yorum yapmadan önce diğer kullanıcılardan gelecek cevapları merak ettiğim için müdahale etmedim. Ancak bir konuya açıklık getirmek istiyorum:

BtcTurk bir kripto para alım satım platformudur, foreks platformu değildir. Alım satım emirlerinin tamamı kullanıcılar tarafından verilmektedir. Bot kullanılmamaktadır

Fiyatlar arasındaki farkın daralmasını borsanın müdahalesine bağlayan arkadaşım, Türk borsalarının genelindeki işlem hacimlerinin son 6 ayda ne kadar azaldığını biliyor mu? X borsasında günde ortalama 3000BTC hacim vardı dediğiniz dönemde Türkiye'de sadece 3 borsa vardı. Şu an 26!

Yine aynı dönemde Bitcoin'in değeri global borsalarda 14binUSD iken şu an 6binUSD civarında. Bu durumun Türk kripto para kullanıcılarını nasıl etkilediğinin biliyor musunuz?

Herkes "istediğim zaman satamıyorum" diye şikayet ediyor. Peki siz, "istediği zaman satmak isteyen"lerden onların istedikleri zaman satın alıyor musunuz? Hiç zannetmiyorum. Gözardı ettiğiniz noktalardan biri de global pazarda, Bitcoin ve diğer kripto paralarla zengin olan (ve işlem yaparken daha fazla risk alabilecek) kullanıcı sayısı ve o borsalarda işlem yapan yatırımcı şirketleri... Türkiye'de kripto para zengini yok denecek kadar az...

Geçmişte Forex'te işlem yapmış olmanızı anlıyorum ancak, kripto para platformlarını Forex'e benzetmeniz yanlış. Özellikle Türkiye'de...

Sorunuz varsa, cevaplamaktan memnun olurum. Ekip olarak da bunu yapmaya çalışıyoruz. Ancak bazı arkadaşlar kafaları karıştırmaya çalışmaktan vazgeçmiyorlar.

Herkes BtcTurkun hacim sıkıntısı olduğunu söylüyor. Haklılar da. 1 BTC almak/satmak için 0.0002 + 0.0003101 + 0.000006 gibi emirleri topla nereye kadar. Sonunda pes ediyorsun ve işlem için gereken coin veya paranı göndermiyorsun bir daha.

Benim BtcTurk'e önerim min. emir limiti koyulmasıdır. 1 TL. lik emir bile var abicim. Adam 10 tane 1 TL lik emir sıralıyor. Potansiyeli bile göremiyoruz. Yer kaplıyor boştan yere... En az 50 TL. yapmalıınız.

Sadece eleştirmeyip ne yaptığımı söyleyeyim:

Paribu'dan çıkıp BtcTurk'e ufak ufak geri dönemeye başladım.

hero member
Activity: 1319
Merit: 593
In #Bitcoin me trust
July 16, 2018, 08:40:58 AM

legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
July 16, 2018, 06:41:21 AM
sistem acayip yavaşladı. emir girmeye basınca donup kalıyor. altyapıda ya bir sorun var yada suan cok yuklenme var dicem ama hacim artmıyor.

edit:bugun rezalet halde site.coinler arası geçerken takılıyor market gorunmuyor. piyasa hareketlenince bu halde olması üzücü. işlem yapıcaz ama bu şekilde al sat yapılmaz
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
July 15, 2018, 12:54:21 PM
Önceki gün Ebru Baki ile BTCTürkteki yetkili kişi bir röportaj yaptı. Oldukça keyifli görünüyorlardı. Hem ofisteki çalışma ortamını hem de çalışanları gösterdiler Smiley
jr. member
Activity: 84
Merit: 6
In volent we trust
July 13, 2018, 05:31:24 PM
%5 zararda veya %5 karda işlem pozisyonu kapanamıyorsa uygulanan komisyon teoride kaldırılmış görünse de, pratikte bugünkü fiyat itibariyle? 0,05 BTC 1500 T.L. dir yani 1 BTC lik alım satımda BTCtürk'ün kazancı 0,1 BTC yani 3  bin T.L. olmuş olur. 100 BTC volume'de 300 bin T.L., 200 BTC volume'de 600 bin T.L. komisyon geliri demek.

%5 spread ile ilgili doğru yorumlar:

Topic: BTCTURK ‘ den gelen Mail ( Artık transfer fee si bizden alınmayacakmış ) başlığı altında

https://bitcointalksearch.org/topic/m.35229616

https://bitcointalksearch.org/topic/m.35271290

Bazı konular sanki birbirine karışıyor. BTCTurk'de margin işlem yok. Sadece al sat var. Ben 30000 TL birim fiyatından 3.33333 BTC aldığımda (yani 100000 TL'lik) bunu satmak istesem kaçtan satabilirim, kaçtan satamam? BTCTurk bizim alış fiyatımıza göre mi limit uyguluyor? Nedir olay? Siz belki açık açık yazdığınızı düşünüyorsunuz ancak ben anlayamadım durumu. Daha basitçe ve yalın anlatabilir misiniz?

Haklısınız birden fazla konuyu birleştirerek iç içe açıklamaya çalışınca karışması olağan;

BTCTürk'ü sadece BTC, ETH ve XRP almak için kullandım trade yapmadım.

Belki yine dağıtarak başlamış oldum; ancak insan örneklemeden anlatamıyor.

Burada yazmaya tether BTCTürk'te yer alacak haberini okuduktan sonra başladım. Ancak geriye doğru kullanıcıların BTCTürk hakkında şikayetleri nedir incelemek istedim.
Bu sırada santur'un

https://bitcointalksearch.org/topic/m.35271290

ve coaex'in

https://bitcointalksearch.org/topic/m.35308891

yorumlarını referans alarak durumu yorumladım.

Ancak şu an siz, emregungor ve BTCAnkara yani 3 kişi anormal bir fark olmadığına yaptığınız işlemlerle tanık olduğunuzu söylüyorsunuz. Dolayısıyla sizin yorumlarınızı baz alarak yazmak durumundayım; fakat şöyle bir konu var bugün forum admininin yukarıda santur ve coaex'in linklerini paylaşarak alıntıladığım yorumumun, silindiğini belirten bir mesaj aldım(dünkü ! ünlemle belirttiğim yorum) bu da şüphemi hala sağlam tutuyor.

Santur ve Coaex'in yorumları bana  diğer övücü yorumların yanında daha gerçekçi ve anlaşılır geldi çünkü bahsettiğim gibi forex işlemlerinde aracı kurum broker'dan fiyat aldığı için arada bir spread olur fakat burada görünene göre BTCTürk sadece müşterilerinin birbiriyle koin takas etmesi için bir platform sunuyor.

Bahsettiğim gibi trade yapmayıp, BTC Türk'ü sadece coin almakta kullandığım için; bir örnek getiremeyeceğimden dolayı santur ve coaex'in yorumlarını baz aldım.
Konuyla ilgili daha açıklayıcı yazabilecek örneklerle karşılaşırsam mutlaka buradan geri dönüş yaparım.

Pages:
Jump to: