Pages:
Author

Topic: BtcTurk Ana Konu - page 42. (Read 399136 times)

legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
August 02, 2018, 06:59:40 AM
Madem burayı okuyorsunuz bende ricam sudur EOSu ekleyin bende uzun süredir kullandığım borsayı birakip size kayıt olayım.

BtcTurk kripto para alım satım platformunda 2018 sonuna kadar daha fazla kripto paranın alınıp satılabilmesini hedefliyoruz. CEO'muz Özgür Güneri'nin farklı mecralardaya yaptığı açıklamalara istinaden, öncelikle market hacmine göre ilk 10'da yer alan kripto paraların BtcTurk aracılığıyla alınıp satılması için çalıştığımızı hatırlatmak isteriz.

1   Bitcoin
2   Ethereum
3   XRP

5   EOS
6   Stellar
7   Litecoin    
8   Cardano
9   IOTA
10   Tether

bu durumda eos, stellar, cardano ve iota eklenmesi beklenenler. bunlar yerine monero,neo gibi coinleri tercih ederim. Marketcapteki cogu coinin değeri suni.
sr. member
Activity: 669
Merit: 318
Kriptopara Alım Satım Platformu
August 02, 2018, 05:57:40 AM
Madem burayı okuyorsunuz bende ricam sudur EOSu ekleyin bende uzun süredir kullandığım borsayı birakip size kayıt olayım.

BtcTurk kripto para alım satım platformunda 2018 sonuna kadar daha fazla kripto paranın alınıp satılabilmesini hedefliyoruz. CEO'muz Özgür Güneri'nin farklı mecralardaya yaptığı açıklamalara istinaden, öncelikle market hacmine göre ilk 10'da yer alan kripto paraların BtcTurk aracılığıyla alınıp satılması için çalıştığımızı hatırlatmak isteriz.
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
August 02, 2018, 02:52:23 AM
sr. member
August 01, 2018, 03:56:27 AM
Türkiye'de hizmet veren diğer Türk borsalarına göre ekstra olarak nitelendirebileceğimiz belge istemenizin sebepleri nelerdir.Hesap onayı için siz mi fazla belge istiyorsunuz yoksa diğer Türk borsaları mı eksik belge istiyor  Huh

BtcTurk, tüm opeasyonunu olası regülasyonları gözönüne alarak yürütmektedir. Türkiye'de kripto para alım satım platformları bugün regüle edilse, BtcTurk, olası kanunun gerekliliklerini yerine getirebilecek yeterliliktedir. Bu nedenle, Türkiye'de kurulu bir şirket olarak, kullanıcılarımızı bir finans kuruluşunun müşterisini tanıdığı kadar tanımak için bazı belgeler talep ediyoruz. Bu belgeleri işleyip saklarken de Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nu da dikkate aldığımızı da hatırlatmak isteriz.
member
Activity: 309
Merit: 15
July 31, 2018, 05:34:57 PM
kimlik onayi icin ne istiyorsunuz su an? yurtdisinda adres ile onaylayabiliyor muyuz?

Kimlik onayı için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduğunuzu kanıtlayan üzerinde TC Kimlik numaranızın yazılı olduğu resmi bir belge, bir adres ve başvurunuza dair imzalı evrakla çektiğiniz fotoğrafı göndermeniz gerekiyor.

Adres belgesi olarak Türkiye'deki banka hesabınıza ait ekstrenizi gönderebilirsiniz.

Türkiye'de hizmet veren diğer Türk borsalarına göre ekstra olarak nitelendirebileceğimiz belge istemenizin sebepleri nelerdir.Hesap onayı için siz mi fazla belge istiyorsunuz yoksa diğer Türk borsaları mı eksik belge istiyor  Huh

Hesap onayı için resmi bir gereklilik yok şu anda. İsteyen borsa istediği evrağı ister, isterse de hiçbir evrak istemez. Resmi olarak bir prosedür yok. Sadece sahte ve dolandırıcı hesapları engellemek için ve ileride olabilecek resmi kurumlardan gelebilecek talepler için proaktif davranıp hesap onayı prosedürü uygulanıyor. Ama ne kadar çok evrak varsa o kadar güvende olur hesabınız, dolandırıcılara karşı. Gocunmadan 2 dk uğraşıp evrakları yuklemek gerek. Hatta az bile. Keşke serverlarında kapasite sorunu olmasa da tüm kullanıcılar video vs yuklese.

Hocam sizin iyi niyetinizi anlıyorum ama insanların belge yüklerken çekinmesi sizce de çok normal değil mi  Huh Üstelik bizim ülkemizde devletin bile kişisel verilerimizi koruyamadığını düşünürsek.Bundan dolayı ne kadar az belge o kadar iyi düşüncesindeyim.

Haklısın hocam ama işin içerisinde para varsa borsa da ilerisi için bunları yapmak zorunda. Bunları yapmak istemeyen de kripto para borsalarında gizli saklı cirit atamayacak. Zaten KYC artık bu işlerin olmazsa olmazı haline geldi artık hem Türkiye'de hem de yurt dışı borsalarında.
full member
Activity: 854
Merit: 113
July 31, 2018, 05:19:13 PM
kimlik onayi icin ne istiyorsunuz su an? yurtdisinda adres ile onaylayabiliyor muyuz?

Kimlik onayı için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduğunuzu kanıtlayan üzerinde TC Kimlik numaranızın yazılı olduğu resmi bir belge, bir adres ve başvurunuza dair imzalı evrakla çektiğiniz fotoğrafı göndermeniz gerekiyor.

Adres belgesi olarak Türkiye'deki banka hesabınıza ait ekstrenizi gönderebilirsiniz.

Hesap onayı için resmi bir gereklilik yok şu anda. İsteyen borsa istediği evrağı ister, isterse de hiçbir evrak istemez. Resmi olarak bir prosedür yok. Sadece sahte ve dolandırıcı hesapları engellemek için ve ileride olabilecek resmi kurumlardan gelebilecek talepler için proaktif davranıp hesap onayı prosedürü uygulanıyor. Ama ne kadar çok evrak varsa o kadar güvende olur hesabınız, dolandırıcılara karşı. Gocunmadan 2 dk uğraşıp evrakları yuklemek gerek. Hatta az bile. Keşke serverlarında kapasite sorunu olmasa da tüm kullanıcılar video vs yuklese.

Hocam sizin iyi niyetinizi anlıyorum ama insanların belge yüklerken çekinmesi sizce de çok normal değil mi  Huh Üstelik bizim ülkemizde devletin bile kişisel verilerimizi koruyamadığını düşünürsek.Bundan dolayı ne kadar az belge o kadar iyi düşüncesindeyim.
member
July 31, 2018, 05:07:04 PM
Yine kesildi işlem yapamıyoruz bilerekmi yapıyorsunuz anlamıyorumki sürekli kesinti. 2 günde bir kitlenip kalıyor nasıl bir sunucunuz var çok merak ediyorum.

Hocam pump, dump oldu mu, performans beklemeyeceksin ne Paribu’dan ne Btcturk’ten. Öğrenilmiş çaresizlik oldu bu biraz.
member
July 31, 2018, 05:04:54 PM

sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
July 31, 2018, 04:31:56 PM

full member
Activity: 475
Merit: 127
July 31, 2018, 03:57:09 PM
Yine kesildi işlem yapamıyoruz bilerekmi yapıyorsunuz anlamıyorumki sürekli kesinti. 2 günde bir kitlenip kalıyor nasıl bir sunucunuz var çok merak ediyorum.
sr. member
July 31, 2018, 03:37:38 AM

sr. member
Activity: 686
Merit: 359
July 30, 2018, 11:19:21 AM
BTCTurk te  bu hesap onayı mevzusu için istenen  selfie ve  kağıda yazı yazma  olayını  kaldırmamış mıydınız siz  geçenlerde ?

Bana öyle  bir email gelmişti.  Böyle  bir email alan başka  arkadaşlar var mı acaba ?

Bugün bir arkadaşa hesap açıyorduk yine bir  ton  mevzuat  ile   karşılaştık.  Resim beğendiremiyoruz adamlara.   Ben kaldırıldı bu prosedür diye  hatırlıyordum.

Kağıda el yazınızda beyan yazıp o kağıt görünür şekilde fotoğrafınızın istenmesi hesap onayının gerekliliklerinden biridir. Dolayısıyla bu uygulama hala devam ediyor. Bu konuda yayınlanmış bir e-postamız bulunmuyor. Muhtemelen "hesap onayına gerek olmadan TL yatırıp kripto para alabilirsiniz" mesajımızı bu uygulama kaldırıldı olarak hatırlıyor olabilirsiniz.

Gönderilen fotoğrafın çözünürlüğü düşükse kabul edilmiyor olabilir. Konuyu incelememiz için özel mesaj ile sisteme kayıtlı e-posta adresinizi iletebilir misiniz?

sr. member
July 30, 2018, 09:38:07 AM
BTCTurk te  bu hesap onayı mevzusu için istenen  selfie ve  kağıda yazı yazma  olayını  kaldırmamış mıydınız siz  geçenlerde ?

Bana öyle  bir email gelmişti.  Böyle  bir email alan başka  arkadaşlar var mı acaba ?

Bugün bir arkadaşa hesap açıyorduk yine bir  ton  mevzuat  ile   karşılaştık.  Resim beğendiremiyoruz adamlara.   Ben kaldırıldı bu prosedür diye  hatırlıyordum.

Kağıda el yazınızda beyan yazıp o kağıt görünür şekilde fotoğrafınızın istenmesi hesap onayının gerekliliklerinden biridir. Dolayısıyla bu uygulama hala devam ediyor. Bu konuda yayınlanmış bir e-postamız bulunmuyor. Muhtemelen "hesap onayına gerek olmadan TL yatırıp kripto para alabilirsiniz" mesajımızı bu uygulama kaldırıldı olarak hatırlıyor olabilirsiniz.

Gönderilen fotoğrafın çözünürlüğü düşükse kabul edilmiyor olabilir. Konuyu incelememiz için özel mesaj ile sisteme kayıtlı e-posta adresinizi iletebilir misiniz?
member
July 30, 2018, 09:31:03 AM
BTCTurk te  bu hesap onayı mevzusu için istenen  selfie ve  kağıda yazı yazma  olayını  kaldırmamış mıydınız siz  geçenlerde ?

Bana öyle  bir email gelmişti.  Böyle  bir email alan başka  arkadaşlar var mı acaba ?

Bugün bir arkadaşa hesap açıyorduk yine bir  ton  mevzuat  ile   karşılaştık.  Resim beğendiremiyoruz adamlara.   Ben kaldırıldı bu prosedür diye  hatırlıyordum.

Ben de kaldırıldı diye hatırlıyorum. "Bankalar zaten hesap onayını yapıyor, biz tekrar yapmayacağız" demişlerdi. Ben de eski hesabımı kullanmak istediğimde hala eski onay prosedüründen geçmem isteniyor.

Niye bu kadar zorunuza gidiyor bu selfie olayı? Adam gibi çekinip yollayın işte. Binance da istiyo, başkası da istiyor. Güvenlik arkadaşım bu güvenlik. Keyfiyetten insana sorun cıkarmak için yapmıyorlar bunu herhalde.  

Boşboş konuşma  be!  Yok biz  karı gibi çekilip yolluyoruz...

Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Zoruma gidiyor mu dedim yukarıda ben.  Adamın telefonu eski,  çekip yolluyor resmi beğenmiyorlar.
Herifler email atmıştı bu prosedür kalktı diye , ona istinaden bende  arkadaşı üye edeyim dedim, 5 dk da  olur dedim kendisine,  meğer kalkmamış 40 saat onun ile uğraştık.

Bir kere tripli, tripli cevap yazmayın şu postlara.

Yaw de get. Adam gibi lafından ne anlıyosun sen? Düzgünce itiraz etmeden gönderin işte diyorum. Resim beğendiremiyoruz adamlara yazmışsın. Telefon eski ise, istenen bilgi belge net değilse "adam gibi" çekip tekrar yollamalısın. Adam gibiden kasıt, okunaklı, düzgün anlaşılır.
Bu prosedür hiçbir zaman kaldırılmadı diye hatırlıyorum. Velevki prosedürü bi zamanlar kaldırmış olsalar ne, kaldırmasalar ne? Asıl sen boş boş yazıyosun. Düz mantık, adam selfie prosedürünü kaldırmış ise kaldırmıştır. Eğer senden selfie istiyorsa kaldırıp tekrar koymuştur ya da hiç kaldırmamıştır.  
"Kaldırmıştı ama şimdi niye istiyosun?" sorusunun cevabına ulaşsan ne olacak ulaşmasan ne olacak? Senden düzgün, okunaklı selfie istiyor yapacağın hepi topu bu. Bi ton mevzuat değil, 2 dk'lık iş. Şu foruma yazmaktan daha kolay.

legendary
Activity: 2240
Merit: 1112
LLP Programming & Electronics
July 30, 2018, 09:14:43 AM

Ben de kaldırıldı diye hatırlıyorum. "Bankalar zaten hesap onayını yapıyor, biz tekrar yapmayacağız" demişlerdi. Ben de eski hesabımı kullanmak istediğimde hala eski onay prosedüründen geçmem isteniyor.

Niye bu kadar zorunuza gidiyor bu selfie olayı? Adam gibi çekinip yollayın işte. Binance da istiyo, başkası da istiyor. Güvenlik arkadaşım bu güvenlik. Keyfiyetten insana sorun cıkarmak için yapmıyorlar bunu herhalde. 

Boşboş konuşma  be!  Yok biz  karı gibi çekilip yolluyoruz...

Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Zoruma gidiyor mu dedim yukarıda ben.  Adamın telefonu eski,  çekip yolluyor resmi beğenmiyorlar.
Herifler email atmıştı bu prosedür kalktı diye , ona istinaden bende  arkadaşı üye edeyim dedim, 5 dk da  olur dedim kendisine,  meğer kalkmamış 40 saat onun ile uğraştık.

Bir kere tripli, tripli cevap yazmayın şu postlara.
member
July 30, 2018, 08:02:32 AM

Hesap onayı gerekliliği toptan kaldırılmadı. Sadece para yatırmak ve çekmek için hesap onayı zorunluluğu kaldırıldı. Ancak; yatırdığınız para ile kripto para alıp onu da başka bir cüzdana çekmek istiyorsanız o zaman hesap onayı gerekli hale geliyor. Yani söylemiş olduğunuz ""Bankalar zaten hesap onayını yapıyor, biz tekrar yapmayacağız" kısmı TL Para yatırma ve çekme kısmı içindir.

legendary
Activity: 1540
Merit: 1016
July 30, 2018, 07:55:52 AM

legendary
Activity: 2240
Merit: 1112
LLP Programming & Electronics
July 30, 2018, 07:28:43 AM

jr. member
Activity: 90
Merit: 3
July 27, 2018, 02:58:07 AM
Btcturk yine dükkanı kapattı 2 al satta çöküyor hemen ve bu sadece btcturkte oluyor kötü koinimle koineks bile sürekli açık donmuyor sizin sistem neden sürekli kilitlenip kalıyor anlam veremiyorum.

Bize müstahak Smiley
full member
Activity: 475
Merit: 127
July 27, 2018, 02:35:55 AM
Btcturk yine dükkanı kapattı 2 al satta çöküyor hemen ve bu sadece btcturkte oluyor kötü koinimle koineks bile sürekli açık donmuyor sizin sistem neden sürekli kilitlenip kalıyor anlam veremiyorum.
Pages:
Jump to: