BTCTurk te bu hesap onayı mevzusu için istenen selfie ve kağıda yazı yazma olayını kaldırmamış mıydınız siz geçenlerde ?
Bana öyle bir email gelmişti. Böyle bir email alan başka arkadaşlar var mı acaba ?
Bugün bir arkadaşa hesap açıyorduk yine bir ton mevzuat ile karşılaştık. Resim beğendiremiyoruz adamlara. Ben kaldırıldı bu prosedür diye hatırlıyordum.
Ben de kaldırıldı diye hatırlıyorum. "Bankalar zaten hesap onayını yapıyor, biz tekrar yapmayacağız" demişlerdi. Ben de eski hesabımı kullanmak istediğimde hala eski onay prosedüründen geçmem isteniyor.
Niye bu kadar zorunuza gidiyor bu selfie olayı? Adam gibi çekinip yollayın işte. Binance da istiyo, başkası da istiyor. Güvenlik arkadaşım bu güvenlik. Keyfiyetten insana sorun cıkarmak için yapmıyorlar bunu herhalde.
Boşboş konuşma be! Yok biz karı gibi çekilip yolluyoruz...
Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Zoruma gidiyor mu dedim yukarıda ben. Adamın telefonu eski, çekip yolluyor resmi beğenmiyorlar.
Herifler email atmıştı bu prosedür kalktı diye , ona istinaden bende arkadaşı üye edeyim dedim, 5 dk da olur dedim kendisine, meğer kalkmamış 40 saat onun ile uğraştık.
Bir kere tripli, tripli cevap yazmayın şu postlara.
Yaw de get. Adam gibi lafından ne anlıyosun sen? Düzgünce itiraz etmeden gönderin işte diyorum. Resim beğendiremiyoruz adamlara yazmışsın. Telefon eski ise, istenen bilgi belge net değilse "adam gibi" çekip tekrar yollamalısın. Adam gibiden kasıt, okunaklı, düzgün anlaşılır.
Bu prosedür hiçbir zaman kaldırılmadı diye hatırlıyorum. Velevki prosedürü bi zamanlar kaldırmış olsalar ne, kaldırmasalar ne? Asıl sen boş boş yazıyosun. Düz mantık, adam selfie prosedürünü kaldırmış ise kaldırmıştır. Eğer senden selfie istiyorsa kaldırıp tekrar koymuştur ya da hiç kaldırmamıştır.
"Kaldırmıştı ama şimdi niye istiyosun?" sorusunun cevabına ulaşsan ne olacak ulaşmasan ne olacak? Senden düzgün, okunaklı selfie istiyor yapacağın hepi topu bu. Bi ton mevzuat değil, 2 dk'lık iş. Şu foruma yazmaktan daha kolay.