Pages:
Author

Topic: BtcTurk Ana Konu - page 40. (Read 399136 times)

sr. member
Activity: 669
Merit: 318
Kriptopara Alım Satım Platformu
August 31, 2018, 03:04:34 AM
tabi canım mahalleden arif abi cebindeki 20-30 bin tl ile 6.67 olan doları borsada 6.28 yapacak Smiley türkiyedeki balinaların işi bu milletten ucuza topluyorlar satmayın usdt yi her şeyi fiyatında satın.

Merhaba, ne yazık ki Arif abiniz BtcTurk'ten Amerikan Doları alamaz. BtcTurk bir döviz bürosu değildir. BtcTurk döviz satmaz. Fakat BtcTurk'ten USDT (Tether) almak isteyen herkes Tether satan kullanıcıların belirlediği satış fiyatlarından alım gerçekleştirebilir ya da almak istediği fiyat için alım emri verebilir.

BtcTurk'te USDT fiyatının güncel Dolar kurundan farklı olmasının en temel nedeni, USD kuru değiştiğinde Tether için de aynı fiyatlı emirlerin güncellenmemesidir. Yani Dolar kuru ile aynı fiyatı ödeyecek yeterli kullanıcı olmadığı için 1 Tether 1 USD/Türk Lirası kuruna eşit olmayabilir.

Tether fiyatının USD kuruyla aynı olabilmesi için USD kuru yükselirken ya da düşerken USDT emirlerinin de aynı oranda değişmesi gerekir. Bu noktada da tüm sorumluluk ve inisiyatif BtcTurk kullanıcılarındadır. BtcTurk kullanıcıları Tether'i güncel USD/TRY kuru üzerinden almak ya da satmak istediği zaman USDT (Tether),  USD/TRY kuruna yakın fiyatlanır.

BtcTurk'ün, platform üzerindeki herhangi bir alım/satım çifti için fiyat belirleme ya da fiyatı yönlendirme inisiyatifi yoktur.

BtcTurk kullanıcılarına herhangi bir kripto para ya da döviz satmaz, kullanıcılardan herhangi bir kripto para birimini ya da dövizi satın almaz. BtcTurk, kullanıcıların birbirleri arasında işlem yapabilmesi için aracıdır. Kullanıcılar birbirleri arasında takas yaparlar.
member
Activity: 1011
Merit: 65
August 30, 2018, 06:05:01 AM

Ortada çakallık bi durum yok. Yukarıda yazdığım gibi dolar/tl hareketi cok hızlı. Borsa hacmi reel fiyatı yakalayamıyor, btc hareketi ile de paralel olarak. Kaldıki Paribu'da da BTCturk'te de  BTC/TL fiyatı 43.300 TL civarı.. reel kura böldüğünde 6500 USD civarı yapıyor  her ikisinde de .. Türk piyasası bu denegeye oturmuş. Gerçek USD fiyatı 6900 USD.. Global borsalardaki BTC fiyatı ile yerli borsalardaki btc fiyatı oranı; BTcturk'teki USDT fiyatı ile reel piyasdaki USD/TL fiyatına denk geliyor. Bu bir çakallık değil market dengesi.  

Ama evet dediğiniz gibi kenarda para olsa da USD alsak. ama yarın ne olacağı belli olmadığı için bozarken sıkıntı yaşayabilirsin ya da USDT'den geri TL'ye bozmak istediğinde nereden hangi fiyata bozacaksın orası meçhul.

tabi canım mahalleden arif abi cebindeki 20-30 bin tl ile 6.67 olan doları borsada 6.28 yapacak Smiley türkiyedeki balinaların işi bu milletten ucuza topluyorlar satmayın usdt yi her şeyi fiyatında satın.
member
Activity: 203
Merit: 16
August 30, 2018, 05:53:55 AM
Çakallığa gelin beyler BTCtürk te dolar 6.25 global ve yurtiçi piyasalarda 6.65 Merkez bankasının bile düşeremediği dövizi BTC türk kendi borsasında düşürmüş Cheesy Cheesy

Kenarda 100.000 tl olsa şuan BTCTÜRKTEN 6.25 ten dolar almıştım

Ortada çakallık bi durum yok. Yukarıda yazdığım gibi dolar/tl hareketi cok hızlı. Borsa hacmi reel fiyatı yakalayamıyor, btc hareketi ile de paralel olarak. Kaldıki Paribu'da da BTCturk'te de  BTC/TL fiyatı 43.300 TL civarı.. reel kura böldüğünde 6500 USD civarı yapıyor  her ikisinde de .. Türk piyasası bu denegeye oturmuş. Gerçek USD fiyatı 6900 USD.. Global borsalardaki BTC fiyatı ile yerli borsalardaki btc fiyatı oranı; BTcturk'teki USDT fiyatı ile reel piyasdaki USD/TL fiyatına denk geliyor. Bu bir çakallık değil market dengesi.  

Ama evet dediğiniz gibi kenarda para olsa da USD alsak. ama yarın ne olacağı belli olmadığı için bozarken sıkıntı yaşayabilirsin ya da USDT'den geri TL'ye bozmak istediğinde nereden hangi fiyata bozacaksın orası meçhul.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
August 30, 2018, 05:50:11 AM
suan dolar 6.63 btcturkte 6.28 diger coinlerde bu kurdan işlem görüyor. 15gün öncede kurun 20kurus ustunden gidiyordu. bir dengeyi yakalayamadı. doların 6.30 altına dusecegini dusunmuyorsanız almakta fayda var. oyle yada boyle gercek kuru yakalayacaktır
member
Activity: 1011
Merit: 65
August 30, 2018, 05:37:13 AM
Çakallığa gelin beyler BTCtürk te dolar 6.25 global ve yurtiçi piyasalarda 6.65 Merkez bankasının bile düşeremediği dövizi BTC türk kendi borsasında düşürmüş Cheesy Cheesy

Kenarda 100.000 tl olsa şuan BTCTÜRKTEN 6.25 ten dolar almıştım
member
Activity: 203
Merit: 16
August 30, 2018, 04:36:36 AM
dolar 6.43 btcturkte 6.22yken 6.10a indi dumplayan gerizekalıları cok merak ediyorum.

evet dolar su an btcturktte baya ucuz gozukuyor.

ama piyasa gerceklerini bulacaktir. bugun bankalar kapali onunda etkisi var bir miktar.

dolar 6.66 serbest piyasa

usdt @ btcturk = 6.25

yaklasik 7% daha ucuz btcturk

Dolar o kadar hızlı artıyor ki btcturkteki usdtnin reel USD kurunu yakalaması imkansız. Yakalamasıxiçin btc ni n hızlı düşüp reel usdtmin de ani düşmesi gerekir. Yoksa dengeye gelmesi uzun zaman alır.
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
August 30, 2018, 03:51:10 AM
dolar 6.43 btcturkte 6.22yken 6.10a indi dumplayan gerizekalıları cok merak ediyorum.

evet dolar su an btcturktte baya ucuz gozukuyor.

ama piyasa gerceklerini bulacaktir. bugun bankalar kapali onunda etkisi var bir miktar.

dolar 6.66 serbest piyasa

usdt @ btcturk = 6.25

yaklasik 7% daha ucuz btcturk

sr. member
Activity: 710
Merit: 255
August 29, 2018, 11:33:17 AM
sr. member
August 25, 2018, 07:56:41 AM
Btc Turk demi fiyatları düşürmek ve yükseltmek için bot kullanmaya başladı Huh

https://resmim.net/f/aUF2Gb.jpg

BtcTurk'ün alım satım emirlerine herhangi bir müdahalesi yoktur. Alış satış emirlerini yönlendiren herhangi bir yazılım (bot) kullanılmamaktadır. Ekran görüntüsünü paylaştığınız emirlerin tamamı kullanıcı hesaplarından verilmiş emirlerdir.
jr. member
Activity: 67
Merit: 1
August 24, 2018, 03:55:03 AM
Gerçekten harika bir platform. İnşallah alınan komisyonlar yakın zamanda biraz daha düşürülürek kullanıcı sayısı ciddi oranda artar. Yolunuz açık kullanıcınız bol olsun arkadaşlar. Umarım globalde de bir numaralı değiş tokuş platformu olursunuz.
member
Activity: 364
Merit: 10
GR
August 23, 2018, 04:10:48 AM
Sayin Btcturk yetkilileri şu komisyon oranlarini dusurun yahu.  Trade yapiyorum bazen kazancimin yarisini size vermisim yeminler.  400 lira farkla alis satis yaptim,  193 lira komisyon ödemişim,  gonderdiginiz faturada gordum.  193 lira yahu ayıptır.  Emek emek risk alip islem yapiyoruz,  yarisini size veriyoruz.  Umarim bu yaziyi okursunuz.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
August 22, 2018, 06:02:30 AM

bitcoin ile bayram harçlığı veren adam isyan etti haberi.
https://youtu.be/BDmohzns4p4 btcturk viral reklam olayını keşfediyor yavaş yavaş.
başarılı bulduğumu söylemeliyim.
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
August 22, 2018, 04:58:14 AM

Kullanıcılardan birisi de kullanıyor olabilir belki.

bot kullanmak serbest zaten api keyler bunu için var. seversin sevmezsin bu piyasanın gerçeği botlar

Tabi ki borsa işlerini bilmediğiniz için bu şekilde yorum yapmanız cok normal...
Seversin sevmezsin konusu sizin üzerinize vazife olacak bir konu değil.
Anlayamadığın konu şu hiç bir şahsa ait bot btc nin fiyatını düşürmek için hamle yapmaz ancak bunu borsalar yapar.
Önce verdiğim resme bakıp yorum yap
Daha resime bile bakmadan sokak vatandaşı gibi yorum yapma...

neden hiç bir bot btc fiyatını düşürmek için hamle yapmasın? belki adam o şekilde bot yazdı? binlerce farklı bot var insanlar kendileri yazıp kullanıyor hatta ben dahil olmak üzere, yanlış kodlamıştır belki yazan kişi, olamaz mı?
newbie
Activity: 139
Merit: 0
August 21, 2018, 02:32:33 PM

bot kullanmak serbest zaten api keyler bunu için var. seversin sevmezsin bu piyasanın gerçeği botlar

Tabi ki borsa işlerini bilmediğiniz için bu şekilde yorum yapmanız cok normal...
Seversin sevmezsin konusu sizin üzerinize vazife olacak bir konu değil.
Anlayamadığın konu şu hiç bir şahsa ait bot btc nin fiyatını düşürmek için hamle yapmaz ancak bunu borsalar yapar.
Önce verdiğim resme bakıp yorum yap
Daha resime bile bakmadan sokak vatandaşı gibi yorum yapma...
full member
Activity: 406
Merit: 189
August 21, 2018, 01:18:51 PM

newbie
Activity: 36
August 21, 2018, 05:37:49 AM

newbie
Activity: 139
August 21, 2018, 01:21:10 AM

sr. member
August 15, 2018, 09:05:41 AM
Canlı yardım sekmeniz rezalet. ya çalışan kalitesini artırın.(sanırım cok deneyimsiz ve işin ehli değiller) yada işi ögretene kadar canlı yardımda bulunmasınlar. Soruma cevap alana kadar 30 dk surdu ondada cevap alamadım işlem kendiliginden halloldu. ayrıyeten bekleyebilirmisiniz dendiğinde bekliyorsak sohbetin otomatik sonlandırılması cok sacma. sizden yanıt beklerken otomatik olarak aktif olmadıgım icin sohbet sonlandı. tekrar baglanıncada herseyi yeniden anlatmak zorunda kalıyorsunuz. (tek personel yok sanırım birden cok kişi var)

Merhaba konuyu inceleyebilmemiz için sistemde kayıtlı e-posta adresinizi özel mesaj ile iletebilir misiniz?
jr. member
Activity: 140
Merit: 2
August 15, 2018, 08:11:40 AM
9 günlük bayram tatili boyunca Akbank'tan havale ve Papara ile 7/24 para yatırma ve çekme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
Helel olsun isminin hakkını veren türk borsası.
jr. member
Activity: 50
Merit: 1
August 15, 2018, 05:45:52 AM
Ben de canlı destekte bir sıkıntı yaşamadım. Hatta aksine çok çabuk çözdüler olayları. Belki sizde farklı bir sıkıntı olmuş olabilir.
Pages:
Jump to: