Pages:
Author

Topic: BtcTurk Ana Konu - page 49. (Read 399136 times)

sr. member
Activity: 434
Merit: 250
June 29, 2018, 06:04:47 PM
BTCtürk te para gönderirken kendi hesabımıza açıklama ekleyebiliyormuyuz ?

2016 yazında işlemleri durdurmadan onaylı  kullanıcıydım, tekrar belge isteyince tekrar girmedim ama Tr deki borsaların hepsi açıklama istiyorlar ve kendi belirledikleri kodu yazmanızı istiyorlar diye biliyorum.

En yerinde cevabı yetkili verecektir elbet.

Para gönderirken kodu yazmak zorunda olduğumuzu hatırlıyorum fakat çekerkende not yazmam gerekiyor. Bu yüzden sormuştum .
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
June 29, 2018, 03:58:44 PM

2016 yazında işlemleri durdurmadan onaylı  kullanıcıydım, tekrar belge isteyince tekrar girmedim ama Tr deki borsaların hepsi açıklama istiyorlar ve kendi belirledikleri kodu yazmanızı istiyorlar diye biliyorum.

En yerinde cevabı yetkili verecektir elbet.

Edit: Hayır çekerken yazmanıza gerek yok Smiley
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
June 29, 2018, 03:55:29 PM
legendary
Activity: 1540
Merit: 1016
June 29, 2018, 08:03:54 AM
https://webrazzi.com/2018/06/29/btcturkten-5-yilina-ozel-sifir-komisyon/

Geçtiğimiz Mayıs ayında 500 bin kullanıcıya ulaşan kripto para işlem platformu BTCTürk, Haziran ayının ilk günlerinde ise platformuna Litecoin‘i eklemişti. Bugün ise 5. yılını kutlamaya hazırlanan BTCTürk, yaş günü olan 1 ve 2 Temmuz günleri için kullanıcılarına sıfır komisyon imkanı sunacak.
newbie
Activity: 84
Merit: 0
June 28, 2018, 01:25:05 PM
Sonunda çekim işlemim onaylanmış böyle aksilikler normal bence
sr. member
Activity: 669
Merit: 318
Kriptopara Alım Satım Platformu
June 28, 2018, 09:29:56 AM
Değerli kullanıcılarımız, servislerimizin erişim sorunu çözülmüştür. Yaşanan aksaklık ve gecikmeden dolayı özür dileriz.
sr. member
Activity: 505
Merit: 252
June 28, 2018, 08:35:46 AM
sabahtan beri BTC çekilmiyor btcturk canlı destek den yazdım hep aynı cevabı yazıyorlar
Merhaba, BTCTurk servislerinde ulaşımda yaşanan sorun nedeniyle işlemlerde yavaşlama, kripto para yatırma çekmelerde gecikme gibi bazı sorunlar yaşanmaktadır. Tüm sorunların giderilmesi için teknik ekibimiz çalışmalarını sürdürüyor kısa süre içinde tekrar denemenizi rica ederiz.
newbie
Activity: 191
June 28, 2018, 05:18:59 AM
malesef beimde bu gün ethereum çekme işlemim 2 saattir gerçekleşmedi. 2013 den beri kullanırım ilk kez denk geldim. arada bir olabilir tabi böyle aksaklıklar binance de bile oluyor.

Ben de aksine uzun süredir başka bir borsadaydım buraya geçiş yaptım bu hafta,İlk yaptığım işlemim de binance da problem vardı ikincisinde yani bugün btcturkte problem var , bahtsızım.
full member
Activity: 475
Merit: 127
June 28, 2018, 05:18:35 AM
Olmaz olsun sizin sisteminiz 1 haftadır donuyor müdahale eden yok paramı çekip yurtdışı borsaya geçeceğim bıktım artık şu donmalardan.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
June 28, 2018, 04:56:16 AM
malesef beimde bu gün ethereum çekme işlemim 2 saattir gerçekleşmedi. 2013 den beri kullanırım ilk kez denk geldim. arada bir olabilir tabi böyle aksaklıklar binance de bile oluyor.
newbie
Activity: 191
June 28, 2018, 04:35:05 AM
Gelişme var mıdır ?
sr. member
June 28, 2018, 02:08:13 AM
BTCTurk servislerine ulaşımda yaşanan sorun nedeniyle işlemlerde yavaşlama, kripto para yatırma işlemlerinde gecikme gibi bazı sorunlarlar karşılaşabilirsiniz. Sorun kısa süre içerisinde giderilip tekrar duyuru yapılacaktır. Kullanıcılarımızın bilgisine sunarız.
sr. member
Activity: 392
Merit: 257
June 28, 2018, 01:06:04 AM
Şuan sitede bir sıkıntı yaşanıyor sanırım. ALış satış emirleri görünmüyor mobil app çalışmıyor. Sebebi belli mi? ne zaman normale donecek?

Edit: internet sitesi hafif hafif toparlanıyor gibi
sr. member
June 22, 2018, 05:59:13 AM
BTCTurk ile ilgili teknik bir sorun yaşıyorsanız, sorununuzu üye girişi yaptıktan sonra Canlı Destek ekibine, http://destek.btcturk.com adresine, [email protected] e-posta adresine, @btcturkdestek veya @btcturk Twitter hesabına, BTCTurk Facebook sayfasına ve bu konu başlığı altında iletebilirsiniz.

Kullanıcılarımızın, destek ekibimizle iletişim kurabilmesi için tüm imkanları sunuyoruz. Destek ekibimiz, sorunların çözümü için 7/24 çalışıyor. Ancak mesajlarınız hakaret içerdiğinde, konu sadece destek ekibini değil hukuk birimini de ilgilendiriyor. Bir problem yaşadığınızda bunu, destek ekibimize iletmeniz, diğer kullanıcılarımızın da aynı sorunu yaşamasının önüne geçecektir.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
June 22, 2018, 04:49:02 AM
3 saattir bilgisayarda arka planda btcturk acık. hic donma yada takılma yapmadı. Emir verdiğimde emrin sistemde görünmesi 3-5sn civarında suruyor. tek aksayan olay bu şuanda. bİlgisayarınızda sorun olmasın?
member
Activity: 309
Merit: 15
June 22, 2018, 04:15:29 AM
Sokayım yapacağınız siteye İbneler.Normal günlerde en ufak donma yok ama nedense btc fiyatı dalgalandıgında site donuyor,kapanıyor.Tüm kazancınız haram sizin pis hırsızlar.İnsanları sömürmeye doymadınız.Sanki bilerek sistemi yavaşlattgınızı bilmiyoruz !!??? Paribudan baskası yalan bu hırsızlara para kaptırmayın hırsız doymak bilmeyen biri almış gene,bizde dedik yeni alıcı böyle ibnelikler yapmaz ama aynı tas aynı hamam.Bundan sonra bakın btc volume ne kadar düşecek göreceksiniz !!.@@

Donma ve hatalar ile iligli şikayetinizde haklısınız arkadaşım ama biraz ağır girmişsin. Kullanma zaten hacim çok yok. İlk 50-60 USD'lik düşüşte fiyat 500-600 TL eriyiveriyor. O yuzden tercih etme. Ama Paribu da aynısının laciverti. Orada da donuyor, sistem hata veriyor. Seni sayfadan atıyor. Hiçbir farkı yok, sadece daha yuksek hacimli. AMa hr ikisinde de yuklenme zamanı sıkıntı cıkarıyor.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
June 22, 2018, 04:07:12 AM
Sokayım yapacağınız siteye İbneler.Normal günlerde en ufak donma yok ama nedense btc fiyatı dalgalandıgında site donuyor,kapanıyor.Tüm kazancınız haram sizin pis hırsızlar.İnsanları sömürmeye doymadınız.Sanki bilerek sistemi yavaşlattgınızı bilmiyoruz !!??? Paribudan baskası yalan bu hırsızlara para kaptırmayın hırsız doymak bilmeyen biri almış gene,bizde dedik yeni alıcı böyle ibnelikler yapmaz ama aynı tas aynı hamam.Bundan sonra bakın btc volume ne kadar düşecek göreceksiniz !!.@@
sr. member
Activity: 546
Merit: 251
June 19, 2018, 06:12:43 AM
Dolar olarak işlem yapma olayı gelmeyecekmi acaba . Varlık barışında direk TL olarak çeksek bir sıkıntı olurmu ?
jr. member
Activity: 54
Merit: 2
Trade Better Trade Crypto
June 19, 2018, 04:12:09 AM
Merhaba,
Ripple çekme işleminde sorun var galiba. Canlı desteğe ulaşamadığım için burdan sormak istedim. Normalde en fazla 1 dakikada gerçekleşen transfer, yaklaşık 30 dakikadır 'İşleme Alındı' olarak görünüyor

Tekrar kontrol edebilir misiniz?

Teşekkürler, transfer gerçekleşti ancak 37 dakika sonra. Bu sırada canlı desteğe de ulaşamadım. Bilgilerinize

Ripple transferi 37 Dk mı sürdü ?? Ripple hemde...
newbie
Activity: 10
June 19, 2018, 04:05:48 AM
Merhaba,
Ripple çekme işleminde sorun var galiba. Canlı desteğe ulaşamadığım için burdan sormak istedim. Normalde en fazla 1 dakikada gerçekleşen transfer, yaklaşık 30 dakikadır 'İşleme Alındı' olarak görünüyor

Tekrar kontrol edebilir misiniz?

Teşekkürler, transfer gerçekleşti ancak 37 dakika sonra. Bu sırada canlı desteğe de ulaşamadım. Bilgilerinize
Pages:
Jump to: