Pages:
Author

Topic: BtcTurk Ana Konu - page 52. (Read 399136 times)

legendary
Activity: 1086
Merit: 1014
Bitcoin Trader
June 04, 2018, 11:16:41 AM
Coinin ne kadar eski olduğu değil Bunu borsalarına entegre etmeleri doğal olmayan kısım yani daha duyurusu yapılmadı ama

BTCturk un + bir coini daha borsalarına ilave etmesi evet bir başarı

düşünün ki

LTC 6 senelik coin diyorsunuz ama Paribu gibi hacimi buyuk bir borsada neden yok

yada koinim de LTC ekli ama gel gelelim ETH da eski bir coin olmasına rağmen neden Koinim ETH eklemiyor gibi düşün

sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
June 04, 2018, 11:10:02 AM
Ooo Btcturk e LTC de ekleniyor muş şans eseri gördüm...

http://prntscr.com/jqqll1

LTC dediğin coin 6 senelik coin zaten çoğu yerde ekli bunu başarı olarak lanse mi ediyorsun. LTC eklenmesi kadar doğal bir şey yok
legendary
Bitcoin Trader
June 04, 2018, 10:58:59 AM
Ooo Btcturk e LTC de ekleniyor muş şans eseri gördüm...

http://prntscr.com/jqqll1
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
June 04, 2018, 05:59:54 AM
Hesap hareketlerinde filtreleme gelirse iyi olur. Mesela btc yatirma btc cekme vb. Alis satis islemleri arasinda kaynayip gidiyor.

bu büyük kolaylık getirecektir aynı şeye bende ihtiyaç duymuştum, hatta buraya yazdım da kayboldu sanırım diye hatirliyorum
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
June 03, 2018, 10:53:13 AM
Hesap hareketlerinde filtreleme gelirse iyi olur. Mesela btc yatirma btc cekme vb. Alis satis islemleri arasinda kaynayip gidiyor.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
June 03, 2018, 10:39:21 AM
Yeni altcoinler eklenince yurtiçi hacime olumlu etkisi olacaktır. Neo, Waves, Komodo gibi tüm dünyada tutulan coinleri ekleyerek başlasınlar işe. Belki ileride token desteği de gelir.
legendary
Activity: 1540
Merit: 1016
June 03, 2018, 09:20:46 AM
Şu an piyasada hacimler düşük. Hacimler ve kullanıcı sayısı ve işlemleri artınca bakalım ne olacak. Alış satış işlemleri aksamazsa, yoğunlukta destek sistemleri yine güzel işlerse liderliği geri alabilirler.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
June 03, 2018, 06:55:39 AM
son dönmede btc turk ün yaptığı yenilikler düzenlemeler bence olumlu, işk ve en kaliteli borsa bana göre, şimdiye kadar ufak tefek şeyleri saymazsak hiç sıkınyı yaaşamadım. yavaş yavaş da olsa altcoin çeşitliliği artacaktır diye düşünüyorum
legendary
Bitcoin Trader
June 03, 2018, 04:40:26 AM
o kadar yenilik yapılıor ama sanırım server lara yenilik olmuyor kapalı site suanda çökmüş durumda
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
May 31, 2018, 06:48:29 AM
Merhabalar.

Benim gözümde yüksek fee, ve 2-3 kuruşa muhtaç bir rezil borsadan başka birşey değil.
Aldığınız okadar işlem ücretleri yetmiyormuş gibi, hesaplardaki kuruş farklarınada gözünüzü koymuş gibisiniz.
Para çekme talebinde bulunuyorum, yüksek işlem ücretinden dolayı, 2-3 kuruş hesapta bırakayım dedim, neyse parayı çektim, bir baktım hesaptaki kuruşlar yok Smiley Hesaptaki kuruşların, neden orda olmadığına dair bir kanıtta yok, işlem ücreti falan dicem, öyle bir kayıtta yok.Resmen, kuruşlarada muhtaçsınız belli.

Bundan sonra, farklı borsalara gideceğim gibi.
Btcturkte işlem yaptığınıza emin misiniz? btc ether ve ripple da yatırma ve cekmede fee yok. TL cekerkende 3.54 tl fee alıyorlar(sizin kuruşlar oraya gitmiş olabilir. Çekim ücreti 3tl+kdv şeklinde yazıyor)
İşlem komisyonuda eğer piyasa yapıcı emir verirseniz oldukça uygun. Tr de daha uygunu yok diye biliyorum büyük borsalar arasında
jr. member
Activity: 43
Merit: 2
May 30, 2018, 05:35:10 AM
Lütfen artık ios app uygulamanıza en kısa sürede bitcoin çekme ve yatırmada eklenmesini rica ediyorum.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
May 29, 2018, 06:18:21 PM
İlk gözağrım btcturk. Kapandıktan sonra kullanmayı bırakmıştım yaptığınız yenilikler hoşuma gittiği için tekrar temelli dönüş yapmayı düşünüyorum. İos app olması ekstra beni benden alan özelliğiniz, iyi çalışmalar.
jr. member
Activity: 198
Merit: 6
May 29, 2018, 10:30:59 AM
Merhabalar.

Benim gözümde yüksek fee, ve 2-3 kuruşa muhtaç bir rezil borsadan başka birşey değil.
Aldığınız okadar işlem ücretleri yetmiyormuş gibi, hesaplardaki kuruş farklarınada gözünüzü koymuş gibisiniz.
Para çekme talebinde bulunuyorum, yüksek işlem ücretinden dolayı, 2-3 kuruş hesapta bırakayım dedim, neyse parayı çektim, bir baktım hesaptaki kuruşlar yok Smiley Hesaptaki kuruşların, neden orda olmadığına dair bir kanıtta yok, işlem ücreti falan dicem, öyle bir kayıtta yok.Resmen, kuruşlarada muhtaçsınız belli.

Bundan sonra, farklı borsalara gideceğim gibi.
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
May 29, 2018, 08:52:20 AM
Sayın BTCTURK,

Sitenizde ne zaman populer koin ve tokenleri göreceğiz. Bizi binance bittrex vb yabancı sitelerden ne zaman kurtaracaksınız ?? Bir TRX borsası eklemek çok mu zor. Alt yapınız ve potansiyel müşteriniz zaten var ?? BTC ETH XRP ile daha ne kadar gider bu iş.

Yakın zamanda ilk haberleri alacaksınız. "Bitcoin borsası BTCTurk" algısını değiştirmek için çalışıyoruz...

isimden kaybediyorsunuz gibi o zaman Smiley insanlar btcturk adını görünce, çoğunun aklına gelmiyor altcoinler. altcoin reklamları için daha çok çalışmalısınız.
sr. member
Activity: 669
Merit: 318
Kriptopara Alım Satım Platformu
May 28, 2018, 06:59:47 AM
48 saat gibi bir süre kripto dünyasında büyük bir zaman. Fiyat çok fazla oynadığı için zarar ettim.
Saçma uygulamaları yüzünden bu borsayı bir daha asla kullanmayacağım. İstedikleri kadar komisyonları düşürdük desinler. Bir yerden verip bir yerden alıyorlar.

Hesabı ilk açtığınızda Türk Lirası yatırıp kripto para alabilirsiniz ancak aldığınız kripto parayı kullanıcı güvenliği gereği 48 saatten önce çekemezsiniz. Zarar ettiğinizi düşünüyorsanız, kripto parayı tekrar Türk Lirası'na çevirip hesabınıza çekebilirsiniz.
sr. member
May 28, 2018, 06:58:17 AM
Sayın BTCTURK,

Sitenizde ne zaman populer koin ve tokenleri göreceğiz. Bizi binance bittrex vb yabancı sitelerden ne zaman kurtaracaksınız ?? Bir TRX borsası eklemek çok mu zor. Alt yapınız ve potansiyel müşteriniz zaten var ?? BTC ETH XRP ile daha ne kadar gider bu iş.

Yakın zamanda ilk haberleri alacaksınız. "Bitcoin borsası BTCTurk" algısını değiştirmek için çalışıyoruz...
sr. member
May 28, 2018, 06:48:23 AM
Aynen çok saçma bir uygulama. Sadece BTCTurkte var bu saçma uygulama. Eskiden 24 saatti, 48’e cıkarmışlar. Ne yani ben Cuma 16.30’da para yatıdığımda, Pazar günü 16.30’da hesabıma yanaıtıyosunuz. Bu 48 saatlik sürede hakkımızdaki tüm güvenlik  ile ilgili muhtemel sorunlar çözülmüş mü oluyor. Bnce BTCturk bu parayı kullanmak için bu uygulamayı yapıyor. Hayatımda gördüğüm en saçma uygulama.

Merhaba, uygulamayı karıştırıyorsunuz muhtemelen. 48 saat bloke süresi sadece hesabı yeni açıp ilk kripto para alımınızdan sonra kripto para çekmek istediğinizde uygulanmaktadır. TL yatırma ve çekme işlemlerinde bloke süresi yoktur.
member
Activity: 392
Merit: 10
May 27, 2018, 03:42:03 PM
hocam sizlere birşey sormak istiyorum bi ara yasakalnacak diye bir söylenti oldu vergi değilde yasaklanma konusu bu konuda sizler oldukça fikir sahibi olduğunuzu düşünüyorum. Firmanıza gelen bir haber varmı acaba.Teşekkürler
jr. member
Activity: 267
Merit: 6
Crypto Worker
May 27, 2018, 03:27:05 AM
Çok saçma borsa... Ethereum almak için para yatırdım, ETH aldım. Yurt dışına göndermem gerekiyordu acil olarak, "gönderim yapabilmek için yatırımınızın üzerinden 48 saat geçmelidir." diyorlar. Onaylı hesap, ne gibi bir güvenlik sorunu olabilir merak ediyorum. Yardımcı olmadılar hiçbir şekilde, yurt dışındaki partnerlerimize acil olarak ödeme yapabilmek için ETH tercih ettik, BTCTurk bizi mağdur etti. Yazıklar olsun.

Merhaba, yeni hesap açtığınızda, ilk işleminizden sonra 48 saat süresince kripto para yatırma / çekme ve Papara ile yatırma çekme işlemi gerçekleştiremezsiniz. Bu bloke süresinin nedeni kullanıcı güvenliğidir. Adınıza açılabilecek sahte hesaplarla işlem yapılabilmesinin önüne geçebilmek için uygulanan bir prosedürdür.

Hesabım onaylı, kendi adıma ait olan banka hesabımdan para yatırıyorum. BTCTurk hesabıma SMS onayı ile giriş yapıyorum. Başka ne gibi bir güvenlik sorunu olabilir merak ediyorum. Defalarca yardım talebinde bulundum fakat hiçbir çalışanınız yardımcı olmadı, alternatif bir yol sunmadı. Bu yüzden mağdur olduk. Karşı tarafa ödeme yapamadık.

Aynen çok saçma bir uygulama. Sadece BTCTurkte var bu saçma uygulama. Eskiden 24 saatti, 48’e cıkarmışlar. Ne yani ben Cuma 16.30’da para yatıdığımda, Pazar günü 16.30’da hesabıma yanaıtıyosunuz. Bu 48 saatlik sürede hakkımızdaki tüm güvenlik  ile ilgili muhtemel sorunlar çözülmüş mü oluyor. Bnce BTCturk bu parayı kullanmak için bu uygulamayı yapıyor. Hayatımda gördüğüm en saçma uygulama.

48 saat gibi bir süre kripto dünyasında büyük bir zaman. Fiyat çok fazla oynadığı için zarar ettim.
Saçma uygulamaları yüzünden bu borsayı bir daha asla kullanmayacağım. İstedikleri kadar komisyonları düşürdük desinler. Bir yerden verip bir yerden alıyorlar.
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
May 26, 2018, 05:51:35 AM
Sayın BTCTURK,

Pages:
Jump to: