Pages:
Author

Topic: BtcTurk Ana Konu - page 76. (Read 399136 times)

newbie
Activity: 2
Merit: 0
November 25, 2017, 05:37:54 AM
bugünde herhangi bir cevap gelmedi. sizin yapacağınız işin ...
görünen o ki BTCturkte ciddi bir sorun var. Bu gidişat hiç te iyi değil. yakında kepenkleri kapatıp. "biz gidiyoruz" derlerse hiç şaşırmam. Bu güne kadar yaşanılan sorunlara etraflıca baktığımızda forumdaki 10 mesajdan 5-6sı btcturk sorunları üzerine. sizlere önerim kendinizi hazırlayın. bir anda yok olabilir.

Kesinlikle katiliyorum iki gun oldu hala destek ekibinden geri donus bekliyorum, transfer ettigim para hala hesabima gecmedi.
sr. member
Activity: 300
Merit: 250
November 24, 2017, 05:07:03 PM
görünen o ki BTCturkte ciddi bir sorun var. Bu gidişat hiç te iyi değil. yakında kepenkleri kapatıp. "biz gidiyoruz" derlerse hiç şaşırmam. Bu güne kadar yaşanılan sorunlara etraflıca baktığımızda forumdaki 10 mesajdan 5-6sı btcturk sorunları üzerine. sizlere önerim kendinizi hazırlayın. bir anda yok olabilir.
full member
Activity: 191
Merit: 101
November 24, 2017, 05:03:54 PM
newbie
Activity: 2
Merit: 0
November 24, 2017, 12:37:02 PM
Merhaba,
Btcturk deki hesabima para transferi yaptim ve 8 saat gecmesine ragmen para hesabima islenmedi. Defalarca mail attim ve karsimda bir muhattap bulamadim. Bu siteye dolandirici yaftasi yapistirmak istemiyorum ama su an dolandirilmis hissediyorum. Daha oncede para transferi yaptim ve boyle bir sorunla karsilasmamistim. Bu sefer daha buyuk bir miktar yatirdim ve direk sorun yasadim. Ve su an param gitti mi, yasal islem baslatmalimiyim, bankayi arayip islemi iptal ettirebilirmiyim gibi seyleri dusunuyorum. Insanlara boyle stress yasatmaya hic kimsenin hakki yok. En kotusude arayabileceginiz  bir numara veya canli destek hatti yok. Cok sacma.
full member
Activity: 191
Merit: 101
November 24, 2017, 07:54:42 AM
bitstamp.com hesabımdan btcturk.com hesabıma 44.678 eth gönderdim. btcturk’te uyarı yazısı varmış ama görmedim. şimdi gelelim konuya 23 kasım da konu ile alakalı mail attım. akşama kadar bekledim cevap yok. tekrar mail attım cevap yok. bugün 24 kasım cuma günü saat 16.00 bugünde mail attım cevap yok. siz ne zaman cevap vereceksiniz? konunun aciliyetini belirttim? diğer türk borsalarında 10 dakikada cevap geliyor. bu nasıl iştir anlamadım. bugün de cuma hafta sonu girecek araya. hala cevap gelmedi.

eth adresim: 0xb16A58bE3a8db5Ac5205907410Cd2b7c66b8dbE7
member
Activity: 126
Merit: 12
November 24, 2017, 07:25:47 AM
Bitcoin Gold bakiyelerimizin ne zaman tanımlanmasını ön görüyorsunuz? Bu konuda global borsalar Bitcoingold'un işlemleri yapılabilir hale getirmesinden sonra 24 saat içinde aktif etti, biz daha ne kadar bekleyeceğiz ?
sr. member
November 24, 2017, 07:10:42 AM
Siteye giriş yapılamıyor, bir saattir capcha resimlerine tıklıyorum, kanser olmadan siteye girebilseydik ne güzel olacaktı.  Angry
Arkadaşlar, captcha problemi saat farkından dolayı oluşmakta. Telefondan giriyorsanız saat 1 saat geri alın te siteye öyle girin.
full member
Activity: 980
Merit: 152
November 20, 2017, 03:05:13 AM
Siteye giriş yapılamıyor, bir saattir capcha resimlerine tıklıyorum, kanser olmadan siteye girebilseydik ne güzel olacaktı.  Angry
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
November 19, 2017, 03:26:47 PM
Siteye hesap onayım tamamlandı,  siteye hiç para yaptırmadım ancak bu gün eth gönderip satış yaptım . Şimdi bu satıştan elde ettiğim parayı banka hesabına yollamamda bir sıkıntı var mı onu merak ettim ?

Yani ilk önce bir kerelik para yatırman gerekir gibi bir şart var mı acaba?

Öyle bir şart yok. İsterseniz yıllarca hiç para yatırmadan, sadece satış amaçlı kullanın. Bir sıkıntı çıkmaz.

Cevap için teşekkür ederim
sr. member
November 19, 2017, 01:58:56 PM
ve yine günlerden btcturkun aptallaştığı bir gün. gerçi diğer aptal türk siteleri de her zamanki gibi aptal ama ne ne yapalım, aptal türk sitelerinin aptalca işler yapmaya devam etmeleri ve bunda ısrar etmeleri. kaldıramayacak sistem yapıp bu kadar insanı mağdur etmenin gereği nedir birileri anlatabilir mi?

Bitkapital imzası taşıyıp bütün Türk borsalarını olumsuz yorumlayarak ne yapabileceğinizi sanıyorsunuz? Bu sadece Bitkapital'e zarar veriyor eğer borsanın sahibi olsaydım size dava açardım.
bitkapital ile ne alakası var yahu.
bütün borsaları kötülemiyorum. paribunun iyi olan yönü var kötü olan yönü var. ama btcturkun sorunlarını herkes biliyor. ayrıca kişisel bir eleştri yapmanız gerekmezdi bu durumda. kaldıki yakın zamanda gelebilecek olan şikayetleri de göreceksiniz. yaklaşık 1 saattir, btcnin yükselişinin başladığı saatten bu yana btcturke erişim sorunu var. diğer siteler aynı sorunu yaşamıyor üstelik.
sr. member
Activity: 735
Merit: 251
November 19, 2017, 01:50:28 PM
ve yine günlerden btcturkun aptallaştığı bir gün. gerçi diğer aptal türk siteleri de her zamanki gibi aptal ama ne ne yapalım, aptal türk sitelerinin aptalca işler yapmaya devam etmeleri ve bunda ısrar etmeleri. kaldıramayacak sistem yapıp bu kadar insanı mağdur etmenin gereği nedir birileri anlatabilir mi?

Bitkapital imzası taşıyıp bütün Türk borsalarını olumsuz yorumlayarak ne yapabileceğinizi sanıyorsunuz? Bu sadece Bitkapital'e zarar veriyor eğer borsanın sahibi olsaydım size dava açardım.
sr. member
November 19, 2017, 01:26:01 PM
legendary
Activity: 1540
Merit: 1016
November 19, 2017, 11:40:57 AM
Siteye hesap onayım tamamlandı,  siteye hiç para yaptırmadım ancak bu gün eth gönderip satış yaptım . Şimdi bu satıştan elde ettiğim parayı banka hesabına yollamamda bir sıkıntı var mı onu merak ettim ?

Öyle bir şart yok. İsterseniz yıllarca hiç para yatırmadan, sadece satış amaçlı kullanın. Bir sıkıntı çıkmaz.
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
November 19, 2017, 01:50:06 AM

hero member
Activity: 896
Merit: 519
November 16, 2017, 12:01:08 PM
İlk defa ethereum işlemi yapmak istedim ve cüzdana ether göndermek için yatırma sayfasına tıkladığım zaman hatayla karşılaşıyorum aylardır sorunların devam ediyor olması vahim.

Aldığım hata iletisi şu Beklenmeyen bir hata oluştu. Ekibimiz hata ile ilgili bilgilendirilmiştir.

İlginç şeyler beklenmeyen hata nedir onu anlamadım bakım falan mı var.
sr. member
Activity: 669
Merit: 318
Kriptopara Alım Satım Platformu
November 16, 2017, 04:34:27 AM
kendilerini tavsiye etmiyorum, eski isminin gücünü kullanarak gidiyorlar bi noktaya kadar, ama giderek müşteri kaybediyorlar. alternatif firmalar daha özenli hizmet veriyor. umarım kendilerini toparlarlar yoksa ufalarak bitecekler.
katılıyorum dostum sana bugun tl çekme talebinde bulundum BTCTurk onaylanış işlemi fakat yanlış iban yazdığımı farkettim böyle durumlarda 5 tl kesip iade işlemi yapmaları gerekşyor fakat ben karşıöda öuhattap bulamıyorum mail atıyprum otomatik maille cevap veriyolar ortalama 1 saat içinde cevap vericeğiz diyorlar fakat saatler cevap yok !!!

Sayın Kullanıcımız,

TL çekme isteğinizi oluştururken tarafınızca hatalı IBAN yazılması sonucu şirketimizin gönderdiği EFT alıcı banka tarafından kendi havuzlarında bekletilmiş ve iade edilmemiştir.

Bu konuda destek ekibimiz tüm gayreti ile hem kendi bankamız hem de alıcı banka ile irtibata geçmiş, tutarı iade alıp tarafınıza ulaştırmış ve işlemin her aşamasında tarafınıza ayrıca bilgilendirme yapmıştır.

Sorunun bu şekilde çözülmüş olduğu bilgisini teyit ediyoruz. Devam eden bir problem var ise lütfen bizi tekrar bilgilendiriniz.

Teşekkürler
sr. member
November 16, 2017, 04:28:59 AM
Smart contrat ile ilgili uyarıyı farketmeden destekli bir adresten btcturke eth gönderdim.
aradan 24 saat geçtiği halde, eth'leri iade etmediler, üstelik btctürkteki hesaptan çıkmış gözüküyor gönderilen bedel.
baya yoğun işlem olan bir cüzdana aktarılmış. Acaba, önce teknik bir nedenden kendi hesaplarına aktarıp orada mı unuttular? Herhangi bir cevap ta vermiyorlar destek mesajlarına.

Sayın kullanıcımız,

Destek ekibimiz gelen tüm sorulara en kısa sürede cevap vermekte ve hiç bir sorun çözümsüz kapatılmamaktadır.

Konu hakkındaki sorununuz devam ediyor ise lütfen direkt mesaj ile bize bilgi veriniz.

Teşekkürler
sr. member
November 16, 2017, 04:27:20 AM
ETH gönderemeyecek miyiz? Sistemlerinde gerçekten sorun mu var? Birisi yardımcı olabilir mi bana?

Sayın Kullanıcımız,

Sitemizde ETH alım / satım ve transfer hizmetleri aktif ve kesintisiz bir şekilde devam etmektedir. Yalnızca Contract adreslerden ETH yatırmada sorun yaşanabiliyor. Bu adreslerden önce kendi cüzdanınıza ardından BTCTurk adresinize yatırma yapabilirsiniz.

Teşekkürler
sr. member
November 16, 2017, 04:26:58 AM
btcturk'e eth gönderemiyorsak şuan en güvenilir olan türk platform neresini önerirsiniz? not: btc'ye çevirmeden işlem yapmak istiyorum.

Sayın Kullanıcımız,

Sitemizde ETH alım / satım ve transfer hizmetleri aktif ve kesintisiz bir şekilde devam etmektedir. Yalnızca Contract adreslerden ETH yatırmada sorun yaşanabiliyor. Bu adreslerden önce kendi cüzdanınıza ardından BTCTurk adresinize yatırma yapabilirsiniz.

Teşekkürler
sr. member
November 16, 2017, 04:25:41 AM
koinim de işlem yapıyordum, btcturke üye olayım dedim,  minumum 1.000 TL çekebilirsini ya da yatırabilirsin diyor.

işleri niye böyle zorlaştırmışlar anlamadım,  başlıktan gördüğüm kadarıyla da  sorulan sorulara geri dönüşler yavaş, çekim ve yatırma işlemlerinde aksaklıklar oluyor vs..   

kafama takılan soru ise ; hesapta diyelim 1200 TL var ben 1000 TL çektim kalan 200 TL ' yi de sonra çekmek istedim , bu durumda nasıl çekebiliyorum ?

Sayın Kullanıcımız,

BTCTurk yeni faaliyet döneminde 1.000 TRY altındaki para yatırma ve çekme işlemlerini Papara ile gerçekleştirme kararı almıştır.
Papara son derece hızlı ve güvenli bir elektronik ödeme sistemidir, kullanımı oldukça kolay olup herhangi bir bankanın mobil şubesinden farksız değildir. Papara'dan yaptığınız işlemler beklemenize gerek kalmadan 7*24 gerçekleşmektedir.

Bilginize,
Teşekkürler.
Pages:
Jump to: