Pages:
Author

Topic: BtcTurk Ana Konu - page 77. (Read 399136 times)

sr. member
Activity: 300
Merit: 250
November 15, 2017, 01:00:29 PM
düzelmiş olabilir. benim ethlar geldi. ama gönderirken yinede kontrol ederek gönderim yapın.
newbie
Activity: 29
Merit: 0
November 15, 2017, 12:48:42 PM
btcturk'e eth gönderemiyorsak şuan en güvenilir olan türk platform neresini önerirsiniz? not: btc'ye çevirmeden işlem yapmak istiyorum.
newbie
Activity: 14
November 15, 2017, 12:14:18 PM
ETH gönderemeyecek miyiz? Sistemlerinde gerçekten sorun mu var? Birisi yardımcı olabilir mi bana?
sr. member
November 15, 2017, 12:01:16 PM
btcturke eth göndermeyin. walletlerinde sorun.
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
November 14, 2017, 01:19:13 PM
Smart contrat ile ilgili uyarıyı farketmeden destekli bir adresten btcturke eth gönderdim.
aradan 24 saat geçtiği halde, eth'leri iade etmediler, üstelik btctürkteki hesaptan çıkmış gözüküyor gönderilen bedel.
baya yoğun işlem olan bir cüzdana aktarılmış. Acaba, önce teknik bir nedenden kendi hesaplarına aktarıp orada mı unuttular? Herhangi bir cevap ta vermiyorlar destek mesajlarına.

ETHi havuza çekip iç transfer ile size yeniden deposit yapacaklardır. Desteğe bildirdi iseniz 1-2 gün içinde çözülmesi muhtemeldir.
sr. member
Activity: 378
November 14, 2017, 08:21:07 AM
Hesap onayı ne kadar sürüyor bilen var mı?
newbie
Activity: 1
November 13, 2017, 04:24:15 PM
Smart contrat ile ilgili uyarıyı farketmeden destekli bir adresten btcturke eth gönderdim.
aradan 24 saat geçtiği halde, eth'leri iade etmediler, üstelik btctürkteki hesaptan çıkmış gözüküyor gönderilen bedel.
baya yoğun işlem olan bir cüzdana aktarılmış. Acaba, önce teknik bir nedenden kendi hesaplarına aktarıp orada mı unuttular? Herhangi bir cevap ta vermiyorlar destek mesajlarına.
newbie
Activity: 9
November 13, 2017, 06:20:13 AM
kendilerini tavsiye etmiyorum, eski isminin gücünü kullanarak gidiyorlar bi noktaya kadar, ama giderek müşteri kaybediyorlar. alternatif firmalar daha özenli hizmet veriyor. umarım kendilerini toparlarlar yoksa ufalarak bitecekler.
katılıyorum dostum sana bugun tl çekme talebinde bulundum BTCTurk onaylanış işlemi fakat yanlış iban yazdığımı farkettim böyle durumlarda 5 tl kesip iade işlemi yapmaları gerekşyor fakat ben karşıöda öuhattap bulamıyorum mail atıyprum otomatik maille cevap veriyolar ortalama 1 saat içinde cevap vericeğiz diyorlar fakat saatler cevap yok !!!
full member
Activity: 686
Merit: 104
November 11, 2017, 11:26:47 AM
kendilerini tavsiye etmiyorum, eski isminin gücünü kullanarak gidiyorlar bi noktaya kadar, ama giderek müşteri kaybediyorlar. alternatif firmalar daha özenli hizmet veriyor. umarım kendilerini toparlarlar yoksa ufalarak bitecekler.
newbie
Activity: 4
November 11, 2017, 11:07:12 AM
bitstamptan btctürke ethereum gönderdim işlemi nasıl iptal edebilirim?ne yapmam gerekiyor? Daha önce hiçbir problem yasamamıştım yeni farkettim uyarıyı benim hatam ama bir geri dönüşü olması lazım

Sistemimiz Bitstamp vb. contractlar üzerinden gönderim yapan cüzdan işlemlerini desteklememektedir.
Yazıyor poloniex gibi borsalardan nasıl eth gönderebiliriz arkadaşlar ?

Bu sorun(konratlardan BTCTurk e ETH gönderimi bakiyenize eklenmediyse)BTCTurk destek ile irtibata geçerek çözülebilir, fakat desteğe ek bir iş çıkaracağından BTCTurk iç/kontrat transferlerini desteklemeyeceğini belirtmiş ki benzer uyarı birçok yerde karşımıza çıkıyor.

ETH ile ilgili transferlerde sorun çıkmaması için o işleme özel (veya daha önce kullandığınız) bir ETH adresi edinip(PrivateKeyi yedeklemeyi unutmayın!)

Borsa > Cüzdan > Borsa > Cüzdan > ...

şeklinde işlem yaparsanız enazından birde bu işlemler için Borsaların destek bölümleriyle yazışmak ve belki 3-5 gün belki 15 gün veya daha fazla beklemek zorunda kalmazsınız.
teşekkür ederim içim bi nebzede olsa rahatladı umarım btctürk sorun çıkarmaz
bu arada sorun çözüldü ethereum yükseldi kötü başlayan gün mutlu sonla bitti Smiley her ne kadar kötüleselerde bizim türk borsaları çok çok iyi yabancı borsalara nazaran
sr. member
November 11, 2017, 10:52:42 AM
bittrex ve polo'nun cüzdanlarından da direk gelebiliyor. en kötü ihtimalle buralara da aktarıp oralardan da çekebilirsiniz. ama en mantıklısı tabi, cüzdan.
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
November 11, 2017, 10:43:31 AM
bitstamptan btctürke ethereum gönderdim işlemi nasıl iptal edebilirim?ne yapmam gerekiyor? Daha önce hiçbir problem yasamamıştım yeni farkettim uyarıyı benim hatam ama bir geri dönüşü olması lazım

Sistemimiz Bitstamp vb. contractlar üzerinden gönderim yapan cüzdan işlemlerini desteklememektedir.
Yazıyor poloniex gibi borsalardan nasıl eth gönderebiliriz arkadaşlar ?

Bu sorun(konratlardan BTCTurk e ETH gönderimi bakiyenize eklenmediyse)BTCTurk destek ile irtibata geçerek çözülebilir, fakat desteğe ek bir iş çıkaracağından BTCTurk iç/kontrat transferlerini desteklemeyeceğini belirtmiş ki benzer uyarı birçok yerde karşımıza çıkıyor.

ETH ile ilgili transferlerde sorun çıkmaması için o işleme özel (veya daha önce kullandığınız) bir ETH adresi edinip(PrivateKeyi yedeklemeyi unutmayın!)

Borsa > Cüzdan > Borsa > Cüzdan > ...

şeklinde işlem yaparsanız enazından birde bu işlemler için Borsaların destek bölümleriyle yazışmak ve belki 3-5 gün belki 15 gün veya daha fazla beklemek zorunda kalmazsınız.
sr. member
November 11, 2017, 10:14:38 AM
eğer gönderiminiz trx aldıysa, btcturk ekibine mail atın, yeterli onayı aldıktan sonraki süreçte elle aktarma yapacaklar.
newbie
Activity: 4
November 11, 2017, 09:44:56 AM
member
Activity: 362
Merit: 14
November 10, 2017, 10:31:41 PM
Beş para etmez bir site. Cepleri iki kuruş gördü diye bitleri kanlanmış. 1000 TL altına havale almıyorlarmış. Dünya kadar belge istiyorlar bir de üzerine dilekçe yazıp Amerikan filmlerinde hapishaneye giren mahkumlar gibi dilekçen ile fotoğraf çekecekmişsin. Aslında suç onlarda değil bizim millette. Not: Benim gibi bu işe yeni girenlere Koineks'i öneriyorum.
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
November 10, 2017, 06:02:48 AM
koinim de işlem yapıyordum, btcturke üye olayım dedim,  minumum 1.000 TL çekebilirsini ya da yatırabilirsin diyor.

işleri niye böyle zorlaştırmışlar anlamadım,  başlıktan gördüğüm kadarıyla da  sorulan sorulara geri dönüşler yavaş, çekim ve yatırma işlemlerinde aksaklıklar oluyor vs..   

kafama takılan soru ise ; hesapta diyelim 1200 TL var ben 1000 TL çektim kalan 200 TL ' yi de sonra çekmek istedim , bu durumda nasıl çekebiliyorum ?
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
November 10, 2017, 05:10:34 AM
btcturk ekibi neden maillerime bakmıyorsunuz. 2 gündür cevap bekliyorum. eth göndermiştim ama hala hesabıma geçmedi. bununla ilgili birçok mail attım.

Sayın kullanıcımız,

Son günlerdeki Bitcoin fiyatında olan yükselmeler nedeni ile talep ve işlem sayılarımızda bir yoğunluk yaşanmaktadır. Bu nedenle destek ekibimizin cevap sürelerinde ne yazık ki istenmeyen bir artış yaşanmaktadır.

Konu hakkındaki sorununuz devam ediyor ise size hemen yardımcı olabilmemiz için siteye üye olduğunuz e-posta adresini mesaj ile iletmenizi rica ederiz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla

Merhaba saat 16.25'de hesabıma para yatırmak için transfer yapmama rağmen 1 saat geçti ve hesabıma yansımadı.

desteğe mail attım ama dönüşde alamıyorum acil bir müşterime bitcoini alıp göndermem gerekiyor 1 saattir alamıyorum bekliyorum
keşke bulaşmasaydın hocam Sad paribu ve bir kaç var borsa var hızlı çalışan onları tercih etseydin.Bunlar resmen sallamasyon iş yapar hale gelmiş
legendary
Activity: 1086
Merit: 1014
Bitcoin Trader
November 09, 2017, 09:35:09 AM
btcturk ekibi neden maillerime bakmıyorsunuz. 2 gündür cevap bekliyorum. eth göndermiştim ama hala hesabıma geçmedi. bununla ilgili birçok mail attım.

Sayın kullanıcımız,

Son günlerdeki Bitcoin fiyatında olan yükselmeler nedeni ile talep ve işlem sayılarımızda bir yoğunluk yaşanmaktadır. Bu nedenle destek ekibimizin cevap sürelerinde ne yazık ki istenmeyen bir artış yaşanmaktadır.

Konu hakkındaki sorununuz devam ediyor ise size hemen yardımcı olabilmemiz için siteye üye olduğunuz e-posta adresini mesaj ile iletmenizi rica ederiz.

Saygılarımızla

Merhaba saat 16.25'de hesabıma para yatırmak için transfer yapmama rağmen 1 saat geçti ve hesabıma yansımadı.

desteğe mail attım ama dönüşde alamıyorum acil bir müşterime bitcoini alıp göndermem gerekiyor 1 saattir alamıyorum bekliyorum
sr. member
Activity: 669
Merit: 318
Kriptopara Alım Satım Platformu
November 08, 2017, 08:36:39 AM

Sayın kullanıcımız,

Saygılarımızla

sr. member
Activity: 669
Merit: 318
Kriptopara Alım Satım Platformu
November 08, 2017, 08:28:07 AM
BTCTURK.coma para yatırdım halen hesabımda birsey gormuyorum. Destek hattı maillarına cevap vermiyorlar. Sikayetvar.coma yazdım umurlarında olmadı irtibata bile gecmediler.  Param ucar mı? Bu siteye guveniyor musunuz ?

Sayın Kullanıcımız,

Banka ve diğer ödeme sistemlerinden ilk defa para yatıracak olan kullanıcıların yatırdıkları tutar, paranın yatırılmasının gerçekleşmesinden  24 saat sonra kullanıcı hesabına geçecektir. Bu bilgi tüm TL  yatırma sayfalarımızda yer almaktadır.

İlk yatırmanız değil ise yaptığınız yatırmanın kriter dışı olup olmadığından emin olmanızı rica ederiz. İlk defa yatırılmayan ve kriterlere uygun olan ödemeler anında hesaplara alınmaktadır.

Para yatırma ile ilgili detaylı bilgi için lütfen ziyaret ediniz;

http://destek.btcturk.com/customer/tr/portal/topics/619031-para-yat%C4%B1rma/articles

Destek ekibimiz yoğunluğa bağlı olarak sıra dahilinde tüm talepleri cevaplandırmaktadır. Devam eden bir sorun var ise lütfen bize tekrar ulaşınız.

Saygılarımızla
Pages:
Jump to: