Pages:
Author

Topic: BtcTurk Ana Konu - page 79. (Read 399136 times)

member
Activity: 126
Merit: 12
November 02, 2017, 09:51:14 AM
Site coktu cokecek.. Sayfalarin acilmasi 5 dakika suruyor. Emir girmek mumkun degil..

Şu sektörde kesintisiz, net hizmet vermek bu kadar mı zor gerçekten aklım almıyor.
Hacim ve bilinirlik biraz daha yükselse de adam gibi ekibi olan düzgün bir şirket şu işi yapsa, asıl para kazanılacak zamanlarda bu kesintiler yüzünden kayıp yaşıyoruz, paramızla rezil oluyoruz.
Bu ülkede yoğunlukta çökmeyecek site sayısı çok azdır.En başta btc borsalarının çökmemesi lazım ama scalability konusunda uzman pek bulunmadığından hep çöküyor siteler.Zor mu çok zor değil ama teknik bir detay herkes bilemiyor işte.

Ben  faaliyet alanımda şirketleşmiş falan değilim scability falan da anlamam ama kendi çapımda aylık 2500 TL ayırararak işi uzmanına bırakıp, sağlam monitoring yapan bir servis ile çalışıp anlık 30-40k hit kaldırıyorum. Aylık sadece benden 10-15 k TRY kazanan BTCTurk'mü bu yoğunluğu kaldıramıyor ? Sunucusal sıkıntıdan ziyade kendi trade sistemleri hızlı emir girişinde kitleniyor, bunu düzeldikten sonra anlık yüzlerce emir akışı takibinden anlayabiliyoruz. Ama gerçekten beceremiyorsan bu işi yapmayacaksın. Daha önce Koinim'de aynı şeyi yaşadık ekip olarak çıktık gittik 200-250 olan günlük durağan zamandaki hacmi bile 40-50'lere gitti. Bugün de benim gibi en az günlük total 50-60 BTC hacim yaptığımız arkadaşlar ki bu normal zamanda %20-25 demek BTCTürk için ! farklı borsaları tarama kararı aldık. Paribu da çok kesinti yaşıyor, bu gidişle sadece Bitfinex'de işlem yapıp sadece TRY geçişlerinde türk borsalarını kullanacağız. Yazık, günah..
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
November 02, 2017, 09:27:08 AM
Site coktu cokecek.. Sayfalarin acilmasi 5 dakika suruyor. Emir girmek mumkun degil..

Şu sektörde kesintisiz, net hizmet vermek bu kadar mı zor gerçekten aklım almıyor.
Hacim ve bilinirlik biraz daha yükselse de adam gibi ekibi olan düzgün bir şirket şu işi yapsa, asıl para kazanılacak zamanlarda bu kesintiler yüzünden kayıp yaşıyoruz, paramızla rezil oluyoruz.
Bu ülkede yoğunlukta çökmeyecek site sayısı çok azdır.En başta btc borsalarının çökmemesi lazım ama scalability konusunda uzman pek bulunmadığından hep çöküyor siteler.Zor mu çok zor değil ama teknik bir detay herkes bilemiyor işte.
sr. member
Activity: 300
Merit: 250
November 02, 2017, 09:22:01 AM
eth wallette bir sıkıntı mı var. eth deposit sorunu var. 100 üzeri onay aldığım halde hesabıma yansımadı.
member
Activity: 68
Merit: 10
November 02, 2017, 06:48:16 AM
Kimse altın yumurtlayan tavuğu kesmez, artniyet olsa yapmak istediklerini sistemi kapatmadan da yaparlar.

Ben teknik beceriksizlik olarak görüyorum bu kesintileri. Cloud sistemler kullanıyorlar ama scale etmede sorun yaşıyorlar sanırım.

Bu forumsa bir sürü teknik insan var aslında, çağrı merkezi seviyesinde açıklama yapmak yerine, teknik bir kaç açıklama yapsalar güven kazanabilirler.

2 gündür zarar ediyorum kesintiler yüzünden.
member
November 02, 2017, 06:33:00 AM
Bitcoin 6350 USD ' den 3 dakika içerisinde 5900'a düştüğü sırada yine sistem kilitlendi.
Biz emirleri iptal edemezken site çöktü ve geldiğimzde işlemlerin yapıldığını ve 2000 TL'lik dump olduğunu görüyoruz.
Görülen o ki Koinim.com'un yaptığı komisyon bize yetmez , pump-dump'da sistem kitleyip karımızı arttıralım olayını sizde benimsemişsiniz. Tebrik ederim.
legendary
Activity: 1086
Merit: 1014
Bitcoin Trader
November 02, 2017, 02:29:15 AM
Bir problem ile ilgili sizlere mail attım dönüş yapabilirmisiniz.
sr. member
Activity: 669
Merit: 318
Kriptopara Alım Satım Platformu
November 01, 2017, 11:20:55 AM
Gecikme olduğuna dair burda açıklama yapıyorsunuz ama sitenizde ya da mail yoluyla herhangi bir bilgilendirme yapmıyorsunuz.

İşlem yapmadan önce gelip burayı mı kontrol edelim ?

Şu an 3 onay almış işlemim hala hesabıma geçmedi ve bitcoin hızla düşüşe geçtiği için zarar etmekteyim ve zararımı izlemekten başka elimden birşey gelmiyor.

Böyle bir uyarı görseydim temkinli yaklaşır, transfer yapmazdım, yabancı boırsada nakite geçerdim.

Rekabet ortamının arttığı son zamanlarda, hiç olumlu intiba bırakmıyor, bizi başka yerli borsalara geçmek zorunda bırakıyorsunuz.

Sayın Kullanıcımız yaşamış olduğunuz olumsuz bu deneyim için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.

İlgili saatlerde siteye erişim tarafımızca da sağlanamadığı için gerekli bilgilendirmeyi siteden duyuramadık.

Hesaba geçemeyen transferiniz ile ilgili sorun devam ediyor ise size hemen yardımcı olabilmemiz için [email protected] ile iletişime geçmenizi rica ederiz.

Saygılarımızla
member
Activity: 68
Merit: 10
November 01, 2017, 07:16:52 AM
Gecikme olduğuna dair burda açıklama yapıyorsunuz ama sitenizde ya da mail yoluyla herhangi bir bilgilendirme yapmıyorsunuz.

İşlem yapmadan önce gelip burayı mı kontrol edelim ?

Şu an 3 onay almış işlemim hala hesabıma geçmedi ve bitcoin hızla düşüşe geçtiği için zarar etmekteyim ve zararımı izlemekten başka elimden birşey gelmiyor.

Böyle bir uyarı görseydim temkinli yaklaşır, transfer yapmazdım, yabancı boırsada nakite geçerdim.

Rekabet ortamının arttığı son zamanlarda, hiç olumlu intiba bırakmıyor, bizi başka yerli borsalara geçmek zorunda bırakıyorsunuz.
sr. member
November 01, 2017, 05:09:43 AM
Sayın kullanıcılarımız,

Sitemizde bulut sunucularında oluşan aksaklıktan dolayı kısa süreli bir kesinti yaşanmaktadır.

An itibari ile teknik ekibimiz sorunun giderilmesi için çalışmalarını hızla sürdürüyor, en kısa sürede erişim problemi giderilecektir.

Yaşanan aksaklık için özür dileriz.
member
November 01, 2017, 05:06:44 AM

sr. member
Activity: 421
Merit: 263
November 01, 2017, 05:03:38 AM
sr. member
October 30, 2017, 03:06:33 AM
btcturk.com'un sorunsuz olmadığı bir gün olacak mı acaba. şimdide ağdan trx alamıyoruz. kaç saattir bekliyorum.

Sayın Kullanıcımız,

Şu an transfer onaylarında genel bir sorun bulunmamakla birlikte yapılan kontrollerde tüm transferlerin başarılı olarak gerçekleştiği görülmektedir.

Bitcoin - Ethereum transferleri teknik ve destek ekibimiz tarafından sürekli gözetim halindedir ve bir transfer ortalama yarım saat içinde Tx Id. oluşturularak gerçekleştirilmektedir.

Ayrıca, bu konularda size daha hızlı yardımcı olabilmemiz için [email protected] ile iletişime geçmenizi rica ederiz.

Saygılarımızla
sr. member
Activity: 300
Merit: 250
October 29, 2017, 04:51:37 PM
btcturk.com'un sorunsuz olmadığı bir gün olacak mı acaba. şimdide ağdan trx alamıyoruz. kaç saattir bekliyorum.
sr. member
October 25, 2017, 08:09:43 AM
Merhaba, web crawler kullanarak anlık fiyat takibi yapmak istiyorum. Bu konuda public API'ınız mevcut mu? Bu konuda detaylı bilgi almak için kiminle görüşmem gerek?

Merhaba,

Bu tür işlemleriniz ile ilgili ise size hemen yardımcı olabilmemiz için [email protected] ile iletişime geçmenizi rica ederiz.

Teşekkürler

newbie
Activity: 54
Merit: 0
October 25, 2017, 04:34:59 AM
Merhaba, web crawler kullanarak anlık fiyat takibi yapmak istiyorum. Bu konuda public API'ınız mevcut mu? Bu konuda detaylı bilgi almak için kiminle görüşmem gerek?
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
October 25, 2017, 02:14:22 AM
bir ether eklediler sistem dağıldı resmen, altcoin borsları onlarca coin ekliyor tık demiyorlar, btc turk adına üzüldüm açıkçası,süreci kötü yönettiler
full member
Activity: 188
Merit: 110
October 24, 2017, 06:15:34 PM
Bu ETH problemleri hala devam ediyor mu? Yani TL olarak almayı düşünüyorum ama forumda hala bir ETH konusu var ve arkadaşın sorununu hala çözmüş gibi görünmüyorlar. İnsan korkuyor ister istemez... Taklaya geliriz diye...

Merhaba,

Sitemizdeki tüm BTC, ETH ve TL işlemleri aktif ve sorunsuz olarak devam etmektedir.

Teşekkürler

Arkadasim sen dalga mi geciyorsun? Hala Islemler sorunsuz devam ediyor diyorsun. Adam video koymus iste cevap versene. Niye goz gore gore yalan soyluyorsun islemler sorunsuz diye?
sr. member
October 24, 2017, 09:43:09 AM
Bu ETH problemleri hala devam ediyor mu? Yani TL olarak almayı düşünüyorum ama forumda hala bir ETH konusu var ve arkadaşın sorununu hala çözmüş gibi görünmüyorlar. İnsan korkuyor ister istemez... Taklaya geliriz diye...

Merhaba,

Sitemizdeki tüm BTC, ETH ve TL işlemleri aktif ve sorunsuz olarak devam etmektedir.

Teşekkürler
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
October 24, 2017, 07:49:17 AM
Biraz önce yetkili düzeyde telefon ile aranıp konu hakkında görüşme yaptım.

1-2 gün içinde(açtığım konunun) işin tatlıya bağlanacağını söyleyebilirim.

https://bitcointalksearch.org/topic/m.23457783
Sizin adınıza sevindim, ama süreci çok uzattılar.
Kaldı ki sıkıntı ETH ekledikten sonra kendi sistemlerinde oluşan sorunlardan kaynaklandığı çok açıktı.
Burada yazmasaydınız çözüleceğini sanmıyorum açıkçası..
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
October 24, 2017, 07:00:03 AM
Biraz önce yetkili düzeyde telefon ile aranıp konu hakkında görüşme yaptım.

1-2 gün içinde(açtığım konunun) işin tatlıya bağlanacağını söyleyebilirim.

https://bitcointalksearch.org/topic/m.23457783
Pages:
Jump to: