Şu sektörde kesintisiz, net hizmet vermek bu kadar mı zor gerçekten aklım almıyor.
Hacim ve bilinirlik biraz daha yükselse de adam gibi ekibi olan düzgün bir şirket şu işi yapsa, asıl para kazanılacak zamanlarda bu kesintiler yüzünden kayıp yaşıyoruz, paramızla rezil oluyoruz.
Ben faaliyet alanımda şirketleşmiş falan değilim scability falan da anlamam ama kendi çapımda aylık 2500 TL ayırararak işi uzmanına bırakıp, sağlam monitoring yapan bir servis ile çalışıp anlık 30-40k hit kaldırıyorum. Aylık sadece benden 10-15 k TRY kazanan BTCTurk'mü bu yoğunluğu kaldıramıyor ? Sunucusal sıkıntıdan ziyade kendi trade sistemleri hızlı emir girişinde kitleniyor, bunu düzeldikten sonra anlık yüzlerce emir akışı takibinden anlayabiliyoruz. Ama gerçekten beceremiyorsan bu işi yapmayacaksın. Daha önce Koinim'de aynı şeyi yaşadık ekip olarak çıktık gittik 200-250 olan günlük durağan zamandaki hacmi bile 40-50'lere gitti. Bugün de benim gibi en az günlük total 50-60 BTC hacim yaptığımız arkadaşlar ki bu normal zamanda %20-25 demek BTCTürk için ! farklı borsaları tarama kararı aldık. Paribu da çok kesinti yaşıyor, bu gidişle sadece Bitfinex'de işlem yapıp sadece TRY geçişlerinde türk borsalarını kullanacağız. Yazık, günah..