Pages:
Author

Topic: BtcTurk Ana Konu - page 78. (Read 399136 times)

sr. member
Activity: 669
Merit: 318
Kriptopara Alım Satım Platformu
November 08, 2017, 08:23:25 AM
Sabahtan beri btc cekemiyorum  hesabında 0.01058586 btc olmasına rağmen "Hesabınızda bu işlem için yeterli miktarda BTC bulunmamakta" diye uyarı veriyor. Mail attığım halde dönüş yapmıyorlar.
Sayın Kullanıcımız,

Konu hakkında genel bir sorun olup bu durumun düzeltilmesi için teknik ekibimiz çalışmalarını devam ettiriyor.

Sorun düzelene kadar 0.0005 BTC çekme komisyonunu düştükten sonra kalan BTC miktarını kendiniz manuel yazarak göndermeyi denemenizi rica ederiz. Bu şekilde de sorun devam eder ise lütfen destek ekibimiz ile irtibata geçiniz.

Destek ekibimiz yoğunluğa bağlı olarak sıra dahilinde tüm taleplere mutlaka geri dönüş yapmaktadır.

Saygılarımızla
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
November 06, 2017, 06:55:55 AM
BTCTURK.coma para yatırdım halen hesabımda birsey gormuyorum. Destek hattı maillarına cevap vermiyorlar. Sikayetvar.coma yazdım umurlarında olmadı irtibata bile gecmediler.  Param ucar mı? Bu siteye guveniyor musunuz ?

Bu konuyu takip halindeler. Dumurumunuzu burdan da ayrıca iletin. ilk defa yatırıyorsanız 24 saatlik bir bekleme süreleri vardı sanırım. Bunu da göz önüne  alınız.
newbie
Activity: 1
Merit: 0
November 06, 2017, 03:29:54 AM
BTCTURK.coma para yatırdım halen hesabımda birsey gormuyorum. Destek hattı maillarına cevap vermiyorlar. Sikayetvar.coma yazdım umurlarında olmadı irtibata bile gecmediler.  Param ucar mı? Bu siteye guveniyor musunuz ?
member
Activity: 114
Merit: 38
November 05, 2017, 04:25:47 AM
Sabahtan beri btc cekemiyorum  hesabında 0.01058586 btc olmasına rağmen "Hesabınızda bu işlem için yeterli miktarda BTC bulunmamakta" diye uyarı veriyor. Mail attığım halde dönüş yapmıyorlar.

BTCTURK sitesinde
"Bitcoin çekme işleminizden 0.0005 BTC komisyon alınacaktır.
Tüm bakiye ikonuna tıkladığınızda komisyon otomatik olarak eksiltilerek miktar alanı doldurulacaktır."
şeklinde bir uyarı var FAKAT sistem yukarıdaki gibi İŞLEMİYOR! Böyle bir uyarı olduğu halde sistemin böyle çalışmadığını BTCTURK ekibi hala neden bilmiyor ve uyarıyı silmiyor orası ayrı bir gariplik!

OTOMATİK EKSİLTME diye birşey olmuyor!!! Manuel olarak 0.0005BTCyi kendin hesaplayıp çekeceğin miktardan düşmelisin.
0.01058586 yerine 0.01008586 yazmalısın. Yine aynı uyarı çıkarsa, o zaman sondaki rakamı 1 azalt yani, 0.01008585BTC gibi.
legendary
Activity: 1086
Merit: 1014
Bitcoin Trader
November 05, 2017, 02:16:15 AM
fee ücretini içinden 0.0005 olarak düşmelisin.
newbie
Activity: 44
November 05, 2017, 02:03:54 AM
Sabahtan beri btc cekemiyorum  hesabında 0.01058586 btc olmasına rağmen "Hesabınızda bu işlem için yeterli miktarda BTC bulunmamakta" diye uyarı veriyor. Mail attığım halde dönüş yapmıyorlar.

Çekeceğin tutardan fee ücretini çıkartın, bakiyenin hepsini çekmek isteyince otomatik olarak düşmüyor ve komisyonu tahsil edemediği için bakiyenin yetersiz olduğu uyarısını veriyor.

Fee ücretini fazlasıyla düştüm ama yinede btc çekmiyor.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
November 04, 2017, 06:31:26 PM

Çekeceğin tutardan fee ücretini çıkartın, bakiyenin hepsini çekmek isteyince otomatik olarak düşmüyor ve komisyonu tahsil edemediği için bakiyenin yetersiz olduğu uyarısını veriyor.
newbie
Activity: 44
November 04, 2017, 06:16:16 PM
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
November 04, 2017, 03:28:39 PM
Sistemimiz Bitstamp vb. contractlar üzerinden gönderim yapan cüzdan işlemlerini desteklememektedir.
Yazıyor poloniex gibi borsalardan nasıl eth gönderebiliriz arkadaşlar ?

Bu sorun(konratlardan BTCTurk e ETH gönderimi) BTCTurk destek ile irtibata geçerek çözülebilir, fakat desteğe ek bir iş çıkaracağından BTCTurk iç/kontrat transferlerini desteklemeyeceğini belirtmiş ki benzer uyarı birçok yerde karşımıza çıkıyor.

ETH ile ilgili transferlerde sorun çıkmaması için o işleme özel (veya daha önce kullandığınız) bir ETH adresi edinip(PrivateKeyi yedeklemeyi unutmayın!)

Borsa > Cüzdan > Borsa > Cüzdan > ...

şeklinde işlem yaparsanız enazından bir bu işlemler için Borsaların destek bölümleriyle yazışmak ve belki 3-5 gün belki 15 gün veya daha fazla beklemek zorunda kalmazsınız.

Ben konuyu anlayamadım, doğrudan lokal cüzdandan mı gönderim kabul ediyorlar mış, bunun anlamı ve neden gerektiğini biri anlatabilir mi?
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
November 04, 2017, 07:29:24 AM
Sistemimiz Bitstamp vb. contractlar üzerinden gönderim yapan cüzdan işlemlerini desteklememektedir.

Bu sorun(konratlardan BTCTurk e ETH gönderimi bakiyenize eklenmediyse)BTCTurk destek ile irtibata geçerek çözülebilir, fakat desteğe ek bir iş çıkaracağından BTCTurk iç/kontrat transferlerini desteklemeyeceğini belirtmiş ki benzer uyarı birçok yerde karşımıza çıkıyor.

ETH ile ilgili transferlerde sorun çıkmaması için o işleme özel (veya daha önce kullandığınız) bir ETH adresi edinip(PrivateKeyi yedeklemeyi unutmayın!)

Borsa > Cüzdan > Borsa > Cüzdan > ...

şeklinde işlem yaparsanız enazından birde bu işlemler için Borsaların destek bölümleriyle yazışmak ve belki 3-5 gün belki 15 gün veya daha fazla beklemek zorunda kalmazsınız.
member
Activity: 70
Merit: 10
November 04, 2017, 06:26:13 AM
sr. member
Activity: 300
Merit: 250
November 03, 2017, 08:14:58 AM
btcturk ekibi neden maillerime bakmıyorsunuz. 2 gündür cevap bekliyorum. eth göndermiştim ama hala hesabıma geçmedi. bununla ilgili birçok mail attım.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
November 03, 2017, 08:08:56 AM
Haftalardır girmeye korkuyordum koinim'de giriş sıkıntısı yaşadığım zaman işimde acildi btcturk'ten halledeyim, giriş yaparken bile sıkıntı çıkan bir site giriş yaptıktan sonra neler olur bilmiyorum. Bitcoin aldım çekim yaptım sıkıntı çıkmadı trade işleri yapmadığım için sorunla karşılaşma olasığı iyice azalıyor benim açımdan. Ether alacaktım daha hızlı transfer olur dedim ama cesaret edemedim direkt bitcoin aldım hallettim. Umarım sorunlarınızı çözebilirsiniz kullanıcı sayınız artıyor işlem hacmi artıyor en ufak problemlerin bile yaşanmaması gerekiyor.
x8y
newbie
Activity: 15
November 03, 2017, 06:52:42 AM
Bitcoin piyasalarındaki yoğunluk nedeniyle yaşanan teknik aksaklık hakkında açıklama

Kamuoyunun ve kullanıcılarımızın dikkatine,

1 Kasım 2017 ve 2 Kasım 2017 tarihlerinde Bitcoin fiyatındaki ani yükselişler sebebi ile tüm dünya ve Türkiye borsalarında kısa süreli kesintiler yaşanmıştır. BTCTurk de hem Türkiye’deki hem de dünyadaki tüm diğer kripto para pazarları gibi bu ani yoğunluktan maalesef etkilenerek 1 Kasım 2017 tarihinde 20 dakika ve 2 Kasım 2017 tarihinde ise 30 dakikalık bir süre için kısmi olarak erişilemez olmuştur.

Sorunun sebebi nedir?

Tüm bitcoin pazarlarında iki gündür yaşanan erişim sorunlarının sebebi bitcoin fiyatındaki ani yükselişle beraber çok fazla sayıda kullanıcının aynı anda kullandıkları kripto para pazar sitelerine girmeleri ve sunucular üzerinde anlık aşırı yük oluşturmalarından kaynaklıdır.

Yaşanan kesintilerin doğrudan BTCTurk kaynaklı olmadığını bilmenizi isteriz. Bu durumlar daha önce öngörülemediğinden kesintilerden önce bilgilendirme yapılabilmesi de mümkün olamamıştır.

Ani yoğunluk ne gibi bir soruna yol açıyor?
Teknik olarak web sitelerine gelen isteklerin ani olarak aşırı artışı sunucuların gelen isteklere yanıt verememesine yol açar. Benzer durumların dünyanın en büyük ve güvenilir web sitelerinde de defalarca yaşandığına şahit olunmuştur.

İster cloud ister fiziki sunuculardan yayın yapıyor olalım tüm web sitelerinin sunucularının bir kapasitesi vardır. BTCTurk sistemi bulut sunucuları üzerinde çalışmakta ve otomatik olarak gücünü yükseltebilmektedir. Her ne kadar kullanmış olduğumuz bulut sucunuları dünyanın en güvenilir cloud sistemleri arasında yer alsa da sunucularımızda çok kısa bir zamanda oluşan aşırı yük kısa bir süre için karşılanamamıştır.

Normal zamanlarda 3000-4000 session arasında seyreden anlık istek sayımız 100.000 seviyelerine ulaşmış ve teknik müdahale etmeden isteklere yanıt veremez duruma gelmiştir.

Aynı teknik sorun tüm pazarlarda yaşandı mı?

Bu durum yalnızca BTCTurk değil tüm dünya borsalarında yaşanmıştır.

Sorunu anında fark eden teknik personelimiz kullanıcılarımızın mağduriyetlerini önlemek için anında konuya odaklanmış ve problemi Türkiye’deki rakiplerimizden çok daha kısa bir süre içinde çözmüşlerdir.

BTCTurk teknik aksaklıktan kar ediyor mu?

BTCTurk bildiğiniz gibi bir alım satım platformudur ve kendisi hiçbir şekilde pozisyon almamaktadır.

BTCTurk ün tek gelir kaynağı alım-satıma aracılık etmektir. Dolayısıyla sistem kesintisi en çok BTCTurk e zarar vermiştir.

Saygılarımızla,
BTCTurk

Azıcık yetkin ve şerefli olsanız diyeceğim.. Gülme gelecek girdiğim beklenti açısından.

Ona buna suç atacağınıza adam gibi sistem kursanız ya... Coğrafi yedeklilik, load balancer, HA, aktif-aktif veritabanı desek şimdi bön bön bakacaksınız, "ama Azure" diyeceksiniz.

Direkt diğer sistemler de çöküyor bana ne bana ne kafa yapısına girmeniz... Mükemmelsiniz. Hatanızı kabullenin bari, sıvamayın.

Siz ve türevleriniz için tek isteyeceğim sürekli sizin kafa ve sizin gibi iş yapan insanlarla karşılaşmanızdır. Ne diyeyim...
Sen adam gibi sistem yazmaktan acizsen istersen dünyadaki tüm sistemleri tek sistem yapıp kullan, gene patlarsın.
Boğazınızda kalsın. Kötü günler.
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
November 02, 2017, 03:26:18 PM

BTCTurk

Ben surekli dunya borsalarinda islem yapiyorum,

hic bir sorun yasamadim,

kelimenin tam anlamiyla yogunlugun oldugu zamanda bile YAG gibi akiyordu tum islemler...

komik olmayin..
sr. member
Activity: 669
Merit: 318
Kriptopara Alım Satım Platformu
November 02, 2017, 03:22:34 PM
Bitcoin piyasalarındaki yoğunluk nedeniyle yaşanan teknik aksaklık hakkında açıklama

Kamuoyunun ve kullanıcılarımızın dikkatine,

1 Kasım 2017 ve 2 Kasım 2017 tarihlerinde Bitcoin fiyatındaki ani yükselişler sebebi ile tüm dünya ve Türkiye borsalarında kısa süreli kesintiler yaşanmıştır. BTCTurk de hem Türkiye’deki hem de dünyadaki tüm diğer kripto para pazarları gibi bu ani yoğunluktan maalesef etkilenerek 1 Kasım 2017 tarihinde 20 dakika ve 2 Kasım 2017 tarihinde ise 30 dakikalık bir süre için kısmi olarak erişilemez olmuştur.

Sorunun sebebi nedir?

Tüm bitcoin pazarlarında iki gündür yaşanan erişim sorunlarının sebebi bitcoin fiyatındaki ani yükselişle beraber çok fazla sayıda kullanıcının aynı anda kullandıkları kripto para pazar sitelerine girmeleri ve sunucular üzerinde anlık aşırı yük oluşturmalarından kaynaklıdır.

Yaşanan kesintilerin doğrudan BTCTurk kaynaklı olmadığını bilmenizi isteriz. Bu durumlar daha önce öngörülemediğinden kesintilerden önce bilgilendirme yapılabilmesi de mümkün olamamıştır.

Ani yoğunluk ne gibi bir soruna yol açıyor?
Teknik olarak web sitelerine gelen isteklerin ani olarak aşırı artışı sunucuların gelen isteklere yanıt verememesine yol açar. Benzer durumların dünyanın en büyük ve güvenilir web sitelerinde de defalarca yaşandığına şahit olunmuştur.

İster cloud ister fiziki sunuculardan yayın yapıyor olalım tüm web sitelerinin sunucularının bir kapasitesi vardır. BTCTurk sistemi bulut sunucuları üzerinde çalışmakta ve otomatik olarak gücünü yükseltebilmektedir. Her ne kadar kullanmış olduğumuz bulut sucunuları dünyanın en güvenilir cloud sistemleri arasında yer alsa da sunucularımızda çok kısa bir zamanda oluşan aşırı yük kısa bir süre için karşılanamamıştır.

Normal zamanlarda 3000-4000 session arasında seyreden anlık istek sayımız 100.000 seviyelerine ulaşmış ve teknik müdahale etmeden isteklere yanıt veremez duruma gelmiştir.

Sorunu anında fark eden teknik personelimiz kullanıcılarımızın mağduriyetlerini önlemek için anında konuya odaklanmış ve problemi Türkiye’deki rakiplerimizden çok daha kısa bir süre içinde çözmüşlerdir.

BTCTurk teknik aksaklıktan kar ediyor mu?

BTCTurk bildiğiniz gibi bir alım satım platformudur ve kendisi hiçbir şekilde pozisyon almamaktadır.

BTCTurk ün tek gelir kaynağı alım-satıma aracılık etmektir. Dolayısıyla sistem kesintisi en çok BTCTurk e zarar vermiştir.

Saygılarımızla,
BTCTurk
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
November 02, 2017, 11:58:53 AM
arkadas bu ne yaw?

her defasinda microsoft azure diyorlar,

biz yapmadik dis gucler yapti..

yaptirma kardesim o zaman ??
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
November 02, 2017, 10:29:54 AM
Sayın kullanıcılarımız,

Sitemizde Microsoft Azure sistemlerinden kaynaklı kısa süreli bir kesinti yaşanmaktadır.

An itibari ile teknik ekibimiz sorunun giderilmesi için çalışmalarını hızla sürdürüyor, en kısa sürede erişim problemi giderilecektir.

Yaşanan aksaklık için özür dileriz.
Ha sizden değil yani azure den kaynaklanıyor sorun , biz çökmedik miki çöktü Smiley
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
November 02, 2017, 10:23:14 AM
Ben  faaliyet alanımda şirketleşmiş falan değilim scability falan da anlamam
Farkettim , bahsettiğiniz sorunlar scalability sorunları aylık 2500 falan verip çözülmüyor işte teknik bilgi istiyor. Para yanında kafa lazımki bütün herşey çözülsün. Beceremeyipte iş yapanlara uygulayabileceğiniz bir yaptırım varsa buyrun uygulayın bu ülke yol bilmeyen ama navigasyon da kullanmayan taksicilerle dolu.
full member
Activity: 126
Merit: 100
November 02, 2017, 09:56:38 AM
Merhaba,

BtcTurk   API  ile limit order işlemi yapabilen var mı ?
400 hatası veriyor. Yeni API deki gereksiz parametreler sorun yaratıyor.
Örnek post string verebilen olursa çok makbule geçer.
Pages:
Jump to: