Hesabıma ETH yatırmak istedim yalnız hata verdi hatalı adres diye
http://prntscr.com/gwtgjpDesteğe mail attım bakalım nasıl dönüş olacak.
ETH satıp BTC aldım, fakat hesaba BTC değil yine ETH yatırdılar!!!Desteğe ve @Btcturk.com e mesaj gönderdim, ekran görüntüsü ile beraber bakalım ne zaman, nasıl bir dönüş olacak!
Sabah sabah uğraştırdıkları işlere bakın, BTCTurk bunu yaparsa diğerleri ne yapmasın?!
Sayın Kullanıcımız,
BTCTurk Türkiye'de faaliyet gösterdiği 2013 yılından bu yana hiç bir kullanıcısını kasıtlı olarak mağdur etmemiş, oluşan mağduriyetleri ise mümkün mertebe gidermeye özen göstermiştir.
Şirketimiz 2016 yılında banka hesapları ile ilgili yaşadığı sorunlar sebebi ile uzun bir süre faaliyetlerine ara verdiği dönemde dahi bu durumu fırsat bilmemiş, sistemde bakiyesi olan her kullanıcısına tek tek ulaşmış ve bakiyelerini iade etmiştir.
Özellikle belirtmek isteriz ki; BTCTurk yalnızca alıcı ve satıcıları buluşturan bir alım satım platformudur. Site de kullanıcılar kendi aralarında alım satım yapmakta ve verilen emirlere tarafımızca herhangi bir müdahalede bulunulmamaktadır. Şirketimiz doğrudan bir Bitcoin - Ethereum alım satımı yapmadığı için gerçekleşen alım satım işlemlerinizden art niyetli olarak fayda sağlaması mümkün değildir.
Sistemimizin yenilenmesi ve Ethereum hizmetinin eklenmesi dolayısı ile yaşanan aksaklıklar teknik ekibimizin sürekli kontrolü ve sizlerin bildirimi ile anında giderilmiştir. Şikayetinize konu olan işlem, teknik ekibimiz tarafından detaylıca kontrol edilmiş ve yapılan ilk kontrollerde sistem kaynaklı bir hata olmadığı tespit edilmiştir. Buna istinaden destek ekibimiz tarafınıza bu bilgiyi iletmiş ancak yine de ilk iş gününde teknik ekibin daha detaylı kontrolleri yapmaya devam edeceğini, size tekrar bilgi verileceğini iletmiştir.
Tarafımıza ulaşan her talebiniz titizlikle incelenmekte ve konu, kişi ayrımı yapılmaksızın en kısa sürede çözümlenmektedir.
BTCTurk'ün en önemli vizyonu sektörde en güvenilir şirket olmaktır ve bu amaç için elinden gelen tüm gayreti bugüne kadar göstermiş, bundan sonra da göstermeye devam edecektir. Sistemlerimiz kaynaklı oluşan ve bunu tespit edebildiğimiz her türlü mağduriyet ve zararlarınızın karşılanacağından emin olmanızı isteriz.
Saygılarımızla.