Pages:
Author

Topic: BtcTurk Ana Konu - page 81. (Read 399136 times)

jr. member
Activity: 122
Merit: 5
October 16, 2017, 09:10:58 AM
Şu mobil uygulamanızı ne zaman düzelteceksiniz , IOS da çalışmıyor
legendary
Activity: 1086
Merit: 1014
Bitcoin Trader
October 16, 2017, 07:39:08 AM
tamda tl cekim emri vericeğim sırada denk gelmesi kötü oldu yarına kaldı o zaman 15:00 ı geçtiği için
member
Activity: 126
Merit: 12
October 16, 2017, 07:20:24 AM
Yine 500 - The request time out alıyoruz.
Bu kadar anlık değişim yaşanan bir borsada bu hataların bu kadar çoğalması gerçekten müşterilerinizi yıpratıyor.
Sisteminiz bazen 15-20 dakikaya varan takılmalar yaşıyor, sistem takılma sırasında alış ve satışları algılıyor bir kendine geliyor ortalık birbirine girmiş...
3-5 dakika içerisinde 100 dolar aşağı - yukarı gidebilen piyasada alınan bu hatalar ve yaşanan takılmalar beni pes ettirmek üzere...
newbie
Activity: 6
Merit: 0
October 15, 2017, 03:02:59 PM
Merhaba,

ETH transferlerinizde gerçekleşmeme durumu var bunu ne zaman çözeceksiniz.

sr. member
Activity: 669
Merit: 318
Kriptopara Alım Satım Platformu
October 14, 2017, 08:17:57 AM
Hesabıma ETH yatırmak istedim yalnız hata verdi hatalı adres diye

http://prntscr.com/gwtgjp

Desteğe mail attım bakalım nasıl dönüş olacak.

ETH satıp BTC aldım, fakat hesaba BTC değil yine ETH yatırdılar!!!

Desteğe ve @Btcturk.com e mesaj gönderdim, ekran görüntüsü ile beraber bakalım ne zaman, nasıl bir dönüş olacak!

Sabah sabah uğraştırdıkları işlere bakın, BTCTurk bunu yaparsa diğerleri ne yapmasın?!

Sayın Kullanıcımız,

BTCTurk Türkiye'de faaliyet gösterdiği 2013 yılından bu yana hiç bir kullanıcısını kasıtlı olarak mağdur etmemiş, oluşan mağduriyetleri ise mümkün mertebe gidermeye özen göstermiştir.

Şirketimiz 2016 yılında banka hesapları ile ilgili yaşadığı sorunlar sebebi ile uzun bir süre faaliyetlerine ara verdiği dönemde dahi bu durumu fırsat bilmemiş, sistemde bakiyesi olan her kullanıcısına tek tek ulaşmış ve bakiyelerini iade etmiştir.

Özellikle belirtmek isteriz ki; BTCTurk yalnızca alıcı ve satıcıları buluşturan bir alım satım platformudur. Site de kullanıcılar kendi aralarında alım satım yapmakta ve verilen emirlere tarafımızca herhangi bir müdahalede bulunulmamaktadır. Şirketimiz doğrudan bir Bitcoin - Ethereum alım satımı yapmadığı için gerçekleşen alım satım işlemlerinizden art niyetli olarak fayda sağlaması mümkün değildir.

Sistemimizin yenilenmesi ve Ethereum hizmetinin eklenmesi dolayısı ile yaşanan aksaklıklar teknik ekibimizin sürekli kontrolü ve sizlerin bildirimi ile anında giderilmiştir. Şikayetinize konu olan işlem, teknik ekibimiz tarafından detaylıca kontrol edilmiş ve yapılan ilk kontrollerde sistem kaynaklı bir hata olmadığı tespit edilmiştir. Buna istinaden destek ekibimiz tarafınıza bu bilgiyi iletmiş ancak yine de ilk iş gününde teknik ekibin daha detaylı kontrolleri yapmaya devam edeceğini, size tekrar bilgi verileceğini iletmiştir.

Tarafımıza ulaşan her talebiniz titizlikle incelenmekte ve konu, kişi ayrımı yapılmaksızın en kısa sürede çözümlenmektedir.

BTCTurk'ün en önemli vizyonu sektörde en güvenilir şirket olmaktır ve bu amaç için elinden gelen tüm gayreti bugüne kadar göstermiş, bundan sonra da göstermeye devam edecektir. Sistemlerimiz kaynaklı oluşan ve bunu tespit edebildiğimiz her türlü mağduriyet ve zararlarınızın karşılanacağından emin olmanızı isteriz.

Saygılarımızla.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
October 14, 2017, 07:24:56 AM
Evet benim de dikkatimi çekti fazla gecikmeden normalde buradan gelen sorular yanıtlanırdı bu aksiliklerin ne zaman tam manasıyla giderileceğini söylerlerse bu yönde bir açıklama yapılırsa iyi olacaktır bende bekliyorum düzelmesini işlem yapmak için ama böyle giderse hiç iyi olmaz.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
October 14, 2017, 06:34:35 AM
Ortalık karışınca buradan yanıt vermeyide bırakıyorlar. manidar.
legendary
Bitcoin Trader
October 13, 2017, 12:49:27 PM
20 onayda.

20 onaydan sonra hesaba gecmesi ne kadar suruyor?
132 onay oldu benim halen hesaba bir yansima yok..
Hazir ETH tavan yapmisken satalim dedik, zorla zarara sokacaklar insani...

144 onayda ancak hesaba islendi...

sayfayı yenile düzelir.
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
October 13, 2017, 10:31:46 AM

Desteğe ve @Btcturk.com e mesaj gönderdim, ekran görüntüsü ile beraber bakalım ne zaman, nasıl bir dönüş olacak!

Sabah sabah uğraştırdıkları işlere bakın, BTCTurk bunu yaparsa diğerleri ne yapmasın?!

20 onayda.

88 onay oldu benim halen hesaba bir yansima yok..

BTCTurk ETH ile ilgili sorunu kullanıcıya atarak işin içinden sıyrılmaya çalışıyor!

Bunun adı Nitelikli Dolandırıcılıktır!

Lütfen şu konuyu okuyunuz!

BTCTurk nitelikli dolandırcı mıdır?
https://bitcointalksearch.org/topic/btcturkcom-da-coku-sekme-dolaysyla-sistem-hatas-2266927
sr. member
Activity: 421
Merit: 263
October 13, 2017, 10:23:46 AM
20 onayda.

132 onay oldu benim halen hesaba bir yansima yok..
Hazir ETH tavan yapmisken satalim dedik, zorla zarara sokacaklar insani...

144 onayda ancak hesaba islendi...
full member
Activity: 162
Merit: 103
October 13, 2017, 09:04:47 AM
sabah gönderim işlemine başlanan btc işlemi daha 1 onay almadı aynı işlem içerisinde 9 farklı adrese gönderim var alınan fee toplamı 9*0,0005 ödenen fee 0.0009998
legendary
Bitcoin Trader
October 13, 2017, 08:52:44 AM
https://www.btcturk.com/Home/News

komisyonlar hakkında bir acıklama yapılmıs bununla ilgili geri donus ne zaman planlanıypr
legendary
Bitcoin Trader
October 13, 2017, 06:09:41 AM
20 onayda.
full member
Activity: 139
Merit: 100
October 13, 2017, 04:49:13 AM
Api mağdurları hala burada. Kaç gündür off, düzeltin artık.
legendary
Bitcoin Trader
October 13, 2017, 02:47:08 AM
Sen yne ETH yatırabilmişsin ben yatıramadım bile desteğe mesaj attım donuş bile yapmadılar Smiley
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
October 13, 2017, 02:41:21 AM

legendary
Bitcoin Trader
October 13, 2017, 02:01:09 AM

full member
Activity: 135
Merit: 100
October 13, 2017, 01:47:04 AM
evet bende şimdi gördüm ETH to TL eklemişler hemde çekim ve yatırma kısmı aktif olmuş.

sıra BTC to ETH kaldı sanırım 1 haftada ancak bu kadar gelebildi bunada şükür.
legendary
Bitcoin Trader
October 13, 2017, 01:44:43 AM
Eth tekrar'dan borsaya eklemişler bakalım

ETH çekmeye ve yatırmayada izin veriyorlar

hero member
Activity: 896
Merit: 519
October 12, 2017, 10:45:34 AM
Kaç gün oldu bir gelişme yok mu duyuru gelmedi mi hadi ethereum eklenemedi başarılı olamadılar da normal işleyişi neden etkiledi bu kadar onu anlamadım. Bitcoin satmak istiyorum korkuyorum hatalar varmış ama yani kaç gün oldu iki gün üç gün olsa neyse ne diyeceğim başka site kullan diyorlar bu yaptıklarıyla olmaz yani devamlı müşterisiyim ama acil durumlarda lazım olunca aksaklık bu kadar uzarsa işimiz var.
Pages:
Jump to: