Pages:
Author

Topic: BtcTurk Ana Konu - page 82. (Read 399136 times)

member
Activity: 126
Merit: 12
October 12, 2017, 03:01:18 AM
Ethereum rezilliği,
30 günlük hacimlerin 0'lanması,
Komisyon güncellenmeme rezilliğine
ATH'De sitenin çalışmaması da eklendi. Tebrik ederim..

Edit 1 : Komisyon oranları yanlışı düzeldi.
Edit 2 : Asıl fırsatı kaçırdıktan sonra ATH'den 20 dakika sonra site açıldı.

Bu ATH'de malesef sınıfta kaldınız..
full member
Activity: 135
Merit: 100
October 10, 2017, 06:59:45 AM
Bir şekilde ödeme onaylanıyor bu aralar sanırım bu yeni arayüzden dolayı işleri aksıyor olabilir.

ben bir çekim talebi dün vermiştim

1-2 saat içinde ödeme hesabıma düştü.

Firma için şuandaki durum ne kadar kötü bir izlenim bıraksada bence btcturk  köklü bir platform
full member
Activity: 171
October 10, 2017, 04:48:16 AM
para çekim talebi yaptım, onay maili gelmedi.desteğe mesaj gönderdim , haber bekliyoruz.umarım çekim talebini en kısa zamanda işlerler ve siteyi de düzeltirler. Ben ce güzel bir siteydi, yok olmalarını istemem.
siteye gönderdiğim destek mesajı sonrasında onay maili olmadan çekim talebinden yarım saat sonra para hesabımdaydı. teşekkürler.
legendary
Activity: 1086
Merit: 1014
Bitcoin Trader
October 10, 2017, 04:15:29 AM
Bencede bu konu hakkında herhangi bir geri dönüş dahi yapılmad
full member
Activity: 224
October 10, 2017, 04:12:49 AM
Eth işinde sağlam çuvallama yaşanmış, üzüldüm.
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
October 09, 2017, 09:20:46 PM
Yazılımcı arkadaşlardan yakınen gördüğüm kadarıyla sistemde revizyon yapınca bazen herşeyi kitleyen bir bug oluyor ve onu temizleyene kadar böyle hatalar oluyor. Developerları ne kadar deneyimli ve becerikli ise iş o kadar hızlı çözülür. Dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olma seviyesine geldiklerine göre ciddi sıkıntıları var. Piyasada rakipleri btc ve altlarda sorunsuz işlem yapabiliyor şu an her geçen gün aleyhlerine işliyor. Tez zamanda düzeltirler umarım.
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
October 09, 2017, 03:39:49 PM
Ya bu borsalara yeni koin ekleme işi bu kadar zor mu ya ? Blockchain entegrasyonu mu kullanıyorlar sanki ? İnsanların al sat yapabileceği bir otomasyon oluşturup, üzerine 3 tane de operatör oturtacak, multisig walletten işlem yaptıracaklar. Mevcut BTC sistemlerine decimal ve alias güncellemesi yapıp kopyalamaktan ibaret olması gerek. Ama BTCTrader üzerinden ilerliyorsa sistem onu bilemeyeceğim.
sr. member
Activity: 300
Merit: 250
October 09, 2017, 03:27:46 PM
bunların eth işi yalan oldu. kaldıki getirmesinlerde üstelik. daha başlangıçta ilk hatada çöktü ve 2 gündür uğraşıyorlar. ileride normal bir hatada belliki 4-5 gün eth tarafı kapalı kalacak milleti batıracaklar. ayrıca kim güvenecek bundan sonra sisteme. yarın birgün yeniden çökerse, böyle 2-3 gün bekletecekler mi milleti.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
October 09, 2017, 02:54:50 PM
Sitenin teknik sorunlarına btcturk.com müdahale edebliyor mu? Çünkü malum btctrader alt yapısında ve btctrader ile mi muhatap oluyoruz şuan yoksa siz mi onlarla oluyorsunuz bu konuda bilgi verir misiniz?
full member
Activity: 602
Merit: 120
October 09, 2017, 02:48:03 PM
TL çekim emrim gerçekleşti ama şu varki iyileştirme yapalım yenilikçi olalım derken elindeki müşteriyi kaybetme noktasına geldi diyebilirim.
Benim tl çekme işlemlerim gerçekleşmiyor sebebini anlayamadım.. Sen kaç defade çektin miktar neydi abi ?
Düzeltiyorum tekrar denediğimde çekim yapabildim..
member
October 09, 2017, 02:23:39 PM
Komisyon oranları için var olan 30 günlük hacimleri 0'lamıştınız, bununla ilgili açıklama yapılmadı.
Şimdi ise yeniden hacmimi komisyon %'sini düşürecek hale getirdim ama komisyon oranları hacime bağlı değişmiyor. Yani milyonlarca tl hacminiz olsa da istenen 0.35 - 0.20 .. Bunu da düzenleyebilir misiniz bir an önce ? Ya da bu diyardan gitme vakti gerçekten yavaş yavaş yaklaşıyor..
hero member
Activity: 896
Merit: 519
October 09, 2017, 01:59:57 PM
Neden böyle oldu herhangi bir açıklamada yapılmadı bildiğim kadarıyla. Neden sorunsuz bir şekilde eklenmediki birde üstüne hazırdaki düzen bozuldu. Bugün ne güzel ethereum satın alacaktım sevindim bitcoin yerine hemen ethereum alır borsaya gönderir işimi hallederim demiştim ama bırak ethereum'u bitcoin bile alamadım maalesef mecburen başka yerden alım yaptım işimde acele yani yoksa müşteri kaybetmezsiniz ama günlerce bu şekilde böyle sorunlu olursa hiç yoksa geçici para kaybı yaşanır.
legendary
Bitcoin Trader
October 09, 2017, 08:17:01 AM
TL çekim emrim gerçekleşti ama şu varki iyileştirme yapalım yenilikçi olalım derken elindeki müşteriyi kaybetme noktasına geldi diyebilirim.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
October 09, 2017, 06:50:33 AM
para çekme talebi veripde işlemi gerçekleşen varmıdır

çekim talebim yerine getirilmedi
2 btc ye yakın çekim yaptım anında gerçekleşti. Suan sistemleri tam anlamıyla patlamış durumda. Emir silerken bile hata mesajı verdiği oluyor. Birkaç kez deneyin. Etheri sokmaya çalışmaları yaramadı
legendary
Bitcoin Trader
October 09, 2017, 05:24:04 AM
para çekme talebi veripde işlemi gerçekleşen varmıdır

çekim talebim yerine getirilmedi
newbie
Activity: 33
Merit: 0
October 09, 2017, 03:24:49 AM
Dunden beri hesabima giris yapamiyorum.

"Uzun süredir şifrenizi değiştirmediniz. Güvenliğiniz için lütfen e-posta adresine gönderdiğimiz bağlantıya tıklayıp şifrenizi yenileyiniz."

Hatasi almaktayim ve e-mail adresime de sifre gelmiyor. Sorunun giderilmesi icin mail attim daha sonra tekrar deneyin ozur dileriz dendi, bugun tekrar mail attim.

Boyle giderse baska bir turk btc hesabina gecmek zorunda kalacagiz. Islem yapmam gerekiyor, boyle sacmasapan bir sorunla ugrasiyorum...
Aynısı bana da oldu, ether alayım demiştim, zaten kaldırmışlar etheri.
Şifremi unuttum'dan yeni şifre aldım da öyle açıldı.
Btctürk sıçtı malesef bu süreçte...
Paribu eğer ltc ve eth eklemek gibi bir şey yaparsa kopar gider. Koinim'in saçmalıklarından sonra hele...

Tesekkurler, simdi aynisini yaptim ve nihayet giris yapabildim Smiley
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
October 09, 2017, 03:15:40 AM
Dunden beri hesabima giris yapamiyorum.

"Uzun süredir şifrenizi değiştirmediniz. Güvenliğiniz için lütfen e-posta adresine gönderdiğimiz bağlantıya tıklayıp şifrenizi yenileyiniz."

Hatasi almaktayim ve e-mail adresime de sifre gelmiyor. Sorunun giderilmesi icin mail attim daha sonra tekrar deneyin ozur dileriz dendi, bugun tekrar mail attim.

Boyle giderse baska bir turk btc hesabina gecmek zorunda kalacagiz. Islem yapmam gerekiyor, boyle sacmasapan bir sorunla ugrasiyorum...
Aynısı bana da oldu, ether alayım demiştim, zaten kaldırmışlar etheri.
Şifremi unuttum'dan yeni şifre aldım da öyle açıldı.
Btctürk sıçtı malesef bu süreçte...
Paribu eğer ltc ve eth eklemek gibi bir şey yaparsa kopar gider. Koinim'in saçmalıklarından sonra hele...
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
October 09, 2017, 03:01:21 AM
Şuanda zaten ether online hali hazırdaki kısımdan kkaldırıldı.

bunun yanı sıra site eskisi gibi kendini refresh lemiyor bence siz bu emirler gerçekleştiyse bir f5 yapın deneyin (belki denemişsinizdir ama )

Sistemde Refresh problemi var, işin aslı bir nevi sistem halted.

Bir iş ne kadar kötü yapılabilire ders olacak nitelikte bir çalışma yaptılar, bunu okullarda okutmak lazım!
legendary
Bitcoin Trader
October 09, 2017, 02:57:55 AM
Şuanda zaten ether online hali hazırdaki kısımdan kkaldırıldı.

bunun yanı sıra site eskisi gibi kendini refresh lemiyor bence siz bu emirler gerçekleştiyse bir f5 yapın deneyin (belki denemişsinizdir ama )
member
October 09, 2017, 02:15:46 AM
Burada defalarca övdüğüm BTCTurk Ethereum ekleme sürecinde 2. aşama olan sıvama pozisyonuna geçmiş durumda. Diyebilecek çok fazla şey yok bir süreç en fazla bu kadar rezil yönetilebilirdi..
Pages:
Jump to: