"olması gerekeni" herkes biliyor ama "olan" farklı! hakikatler ve izdüşümleri adlı sanatsal çalışma
https://twitter.com/pskolojirehberi/status/1711728508328702434?t=19Unnv1veJYUJhb3oJzoHQ&s=19
Tam beklentiniz ne wolwoo. Bana kalırsa dünyanın her yerinde bu kadar çok savaş varken. Ticaret yolları birbirleri ardına kapatılmaya çalışılıyorken. Borsa veya Bitcoin iyi bi performans gösteremez. Güvenli liman altına yatırım artar. Gerçi Bitcoin Amerikan borsalarından biraz pozitif ayrışsa bütün fikrim değişecek. Daha bi çok güveneceğim Bitcoin'e. Ama Amerikan borsalarına para akışı olursa Bitcoin, kripto para borsalarına da para akışı oluyor. Borsalarda düşüş olursa, veyahut FED piyasaları terse düşüren bi karar alırsa Bitcoin de düşüyor. Bitcoin tam bi bağımsız kararlılıkta diiil henüz. Çevresel koşullardan çok etkileniyor.
Rusya Ukrayna'da istediğini alamadı. Suriye'de kaos devam ediyor. Şimdi hiç sorunumuz yokmuş gibi. Filistin İsrail meselesi savaşa dönüştü. Çin'den yine bi yeni coronavirüs varyantı haberi gelse kimse şaşırmaz. Borsalara olumlu yansıyacak bi tane haber yok. Nasıl yükseliş bekleyelim. Ben bekleyemiyorum.
ancak eninde sonunda (maksimum 2-3 yıl içinde) 100k+ kesin, 200k+ muhtemel diyorum. 300k 400k diyen de var ama çıksa bile tekrar düşer, 100k artık BTC için dip olur, şimdinin 10k'sı gibi...
ytd
Global piyasalarda bir savaş durumu olursa sanırım yasakları delebilecek en basit yöntem BTC.Belki de Nijerya örneği bize bunu kavramamız için yeterli mantığı sunuyor.Nijerya gibi yasakçı bir zihniyet dünyanın büyük ülkelerine yansırsa herkes parayı bir yerde buraya akıtmak zorunda kalacak.Bu da global fomo etkisiyle bence de minimum 100k yorumunu yapabilirim.Yatırım tavsiyesi değildir ancak halving öncesi son dipleri yaşıyor olabiliriz.