32 bin dolara doğru tırmanış devam ediyor.
Yalnız ayı sezonu çok acayip geçiyor. Bu acayiplik boğanın çok daha berbat geçeceğinin sinyalini vermeye başladı. Malasef altcoinler için diplerin bulunmadığı ap açık belli ve kademeler boş olduğu için ufacık paralarla bom boş yükselişler geliyor bu kadar içi boş yükselişleri altcoinlerde hiç görmemiştim. Bitcoin ise çok daha sağlam görünüyor
Yani herhalde artık piyasadakiler çerez parasi çıksın moduna girmiş. Kendine alıp kendine veriyor. Gerçek alıcı yok zaten öyle birşey kalmamış. Fiyatlar 2x 3x gidiyor ama kazanan yok. Fiyat niye yükseldi diye bakıyorsun zaten tahtada satanda yok alanda minnacık bir parayla fiyat 3x yapiyor ve sözde yükseliş oluyor. Herhalde keriz arıyorlar.
Geçtiğimiz boğa sezonu yaşanılan en kotu bogaydi akabinde sert bir ayı sezonu beklerken yaşanılan en yumuşak ayı sezonunu yasiyoruz diyebiliriz.
En kötü boğayı takip eden en yumuşak ayı sezonu olarak ozetliyorun ancak ayı daha bitmedi erken gaza gelenlerin 30-32k arasından şok geçirme seansı başlayabilir.
Bu yaşanılan yükselişe vereceğim tek bir isim var ;
Sahte boğa sezonu veya Ölü kedi sıçraması. Veya katliamdan önce son bir keriz yüklemesi.
Unutmayın önce 32k yolculuğu devam etmeli...sonrasına bakacağız. Stop noktası 17k.
Malasef iyi konuşmak isterdim ama ayı da yaşanacak toplu çöküş ertelendi...muhtemel ikinci dip yolda. Bu dip altcoinlere vuracak. Zaten ne alıcı var orada ne satıcı. Altcoinler bitmiş. Bitmiş olan bir yolda dans ediyorlar... Bitcoine gelince çok daha sağlam ve etkili görünüyor ancak o bile 32k gelince acımadan satarım.16k da iken çok söyledim alırım diye şimdi diyorum ki 32k gelsin dakika düşünmem. Satar çıkarım. İsterse 100k olsun.