Beklendiği gibi gelişti gelişmeler. FED faizi artırdı. Bitcoin biraz düştü. Gerçi çok düşmedi. Ama bi türlü aşamadığımız 30 bin dolar seviyesinden iyice geri döndük. Bana kalırsa 30 bin doları aşamayacağız yakın zamanda. Çünkü Bitcoin için karamsar bi tablo var kısa vadede. Altların iyi bi durumda olmasını beklemek de hata olur biraz. Bu dönemde kırılgan davranmaları normal. Uzun vadeli yatırım yaptığınız alt varsa o başka bi konu tabiki. Ona bişi diyemem.
Haziran'ın ortasında yapılacak FED toplantısına kadar olumlu bi gelişme beklemiyom ben. Faizlerin zirvesi %6'yı geçerse wolwoo'nun dediğine yakın bi şeyler olur sanırım. Bitcoin daha da bi düşer. Altlar daha da çok zarar görür. FED faiz arttırımlarını durdurmadan iyi bi gelişme beklemiyorum pek.
Hani nerede piyasadan bağımsız hareket etme istekleri? Belli olmaz hocam her şey FED’e endeksli değil. Bakarsın bir anda yeşillenir ortalık. Her şey şu anda belirsizliğini korusa da Bitcoin ve diğer kripto paralarda kısa süreli çekilme yakın gelecekte yerini pozitif etkiye bırakabilir ytd.
Ben bu piyasadan umutluyum. Seneye gerçekleşecek kritik Halving ile birlikte ödül sisteminde ciddi düşüş olacak. Maliyetlerde ciddi yükselişler olacak. Ben düşüşleri bir fırsat görüyorum.